Getreal
|
Dobro jutro! No zej vas že neki cajta nisem nič prebrala, že vidim da bo spet en roman aprilski hrošček hehe, joj daj nehaj, me je kar sram hvala za komplimente hihihi kar se pa tiče lepote naših aprilčkov, bodo pa itak vsi najlepši in najboljši, brez dvoma drugač sva se pa midva itak tudi odločla za EA. Sej v bistvu nism bla nikoli niti skeptična samo mal mi je okolica trkala na vest (beri: moja mama ), kao da je vsaka ženska dovolj močna za to, da gre skoz porod in da če res nočem tega izkusit in bla bla Sm se vseeno odločla, da raje ne bi tega izkusla Drugače pa ja, v postojno bomo pršli rodit,seveda. Zej nam je itak isto,al do šempetra al do postojne, ker je avtocesta iz ajdovščine do postojne celo pot. Mogoče še kakšno minutko prej, če bomo zelo hiteli Glede sob - si kaj razmišljala, da bi vzela nadstandardno sobo? jz malček sem..mene ne moti tok velikost sobe (sicer je še nisem vidla, ampak sklepam, da je pač nagužvana, tko kot se spodobi za slo razmere ) mene motijo ure obiskov...jz bi rada svojga fanta vidla mal več kot samo urco na dan, pa se mi dopade ker maš v nadstandardni sobi obiske od 12 do 20. aja a so vam v MŠ povedali še kaj koristnega kar se tiče postojne? trebuščki so vsi super lepi vse ki imate težave pa upam da se vse čimprej uredi natasaxy jz grem na EA pa aprilski hrošček za ostale pa ne vem.. kar se tiče pripravljenosti na prihod - jaz zej že 2 dni likam kot zmešana joj kok je tle enih cunj...kar glava me boli, ko pogledam proti likalni mizi...križ me bo pa itak izdal zdaj zdaj.. spet tle neki tarnam, sam da bi se izognla likanju hihihi teža otročka ja jz tudi ne vem kaj se tolko obremenjujete s tem meni je še niti enkat niso povedali, pa niti ne mislim spraševat...dokler ima stvari, ki se jih dejansko da zmerit na UZ dovolj velike, me niti najmanj ne zanima teža. To bomo pa zvedli, ko mi bodo otroka postavli na vago. ven ga bomo vse mogle spravt tega pa če bom mel 2 kili al pa 5 tko da brez panike! aprilčica10 lepo da napredujejo priprave na poroko samo glej da ne boš ti rodila 27.3. datum poroda - joj jz pa si kar nekako želim, da bi se rešli že v marcu ne vem kaj me je primlo zadne dni..prej sm zmerej hotla odlašat, ker me je blo tok strah, zej bi pa kar rada držala našo miško v rokah čimprej..čeprav se mi dopadejo aprilski datumi moram rečt kkšnega specifičnega, posebej ljubega, pa nimam niti v mislih. tropical 14.4. praviš..hmmm to je pa glih en dan za mojim rokom...ohjoj.. upam da mi ne bo treba čakat do takraaaat... nataša23 hehe pr nas so jih v MŠ te možeke tudi šolali kakšni morajo bit do mamic. So na koncu že lepo znali zrecitirat kdo mora pomivat posodo in skuhat in posesat samo se bojim da mojmu v praksi ne bo potegnilo in bo pozabu na te naučene nauke glede sanj - a je normalno, da sploh še nisem sanjala svojga dojenčka? niti poroda? niti nič v zvezi s tem? ale punce dovolj je blo ne da se mi več, likalnik pa čaka..
|