|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 9:51:52   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

punce koliko pri vasem g stane odvzem brisa za streptokok=?

10€

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 9:57:33   
pupa*81
ja bris je bil 10€, sem pa slišala za lj (če se ne motim user posted image ) ceno 40€ user posted image no, upam da se motim! user posted image

aglaia mah ja user posted image ne morem s kože.. ohmmmm ohmmmmm user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 10:01:40   
tintin
Hoj, da se še jaz malo oglasim...
mere otročka/teža: ja v bistvu ginekologi zelo lahko kiksnejo pravo težo otročka, kot je napisala ena pred mano gre v bistvu za izračun glede na mere, ki jih izmerijo z UZ...same  pa veste da se G komot zmoti za par milimetrov, saj se otroček premika. No pri meni je bil včeraj ocenjen na 2 kg in po krivulji, po kateri trenutno raste (moja G sprinta tak grafek rasti) bo imel ob roku cca 3,5 kg. Torej povprečen otrok. No, saj tudi če bi bil malo težji, sem že navajena poroda težkokategornikov.

Jaz si moram še malo pripravit stvari...moram še domov po voziček, ležalnik, kolegica mi bo posodila košek...kupit moram pa še prsne blazinice, vložke zase, pleničke in olivno olje. A mi lahko ena pove, glede bonov DM....notri je bon za -25% celoten program Babylove....ta popust velja na vse izdelke? Se pravi, če jaz kupim 4 pakete plenic...se mi odšteje od celotnega zneska teh plenic?

Ja, pa danes grem še po buggy board, ga bom kupila rabljenega za 40 evr.


Sicer pa ja...smotan sneg, pa glava me danes boli :S

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 10:04:25   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Jaz si moram še malo pripravit stvari...moram še domov po voziček, ležalnik, kolegica mi bo posodila košek...kupit moram pa še prsne blazinice, vložke zase, pleničke in olivno olje. A mi lahko ena pove, glede bonov DM....notri je bon za -25% celoten program Babylove....ta popust velja na vse izdelke? Se pravi, če jaz kupim 4 pakete plenic...se mi odšteje od celotnega zneska teh plenic?

boli :S



da ta popust velja na vse izdelke. pri vsakem paketu plenic ti more skenirat bon in potem imaš na vsak paket 25 % popusta. jaz sem vzela vso kozmetiko in plenice in je čisto vsak izdelek posebej skenirala z bonom za popust. tak da če ti slučajno ne bi ji reči pa saj mislim da ti bo.
vglavnem popust velja na vse izdelke.

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 10:04:43   
NATAŠA35
nincy  user posted image user posted image user posted image kak lep trebušček

memole po moje ni šla domov sama, ker so jo poslali, ker je spet pravi baby boom...poleg tega sem jo kar pogledala, da tako okol hodi, pa je par dni nazaj šele rodila...ja ta pregovor sem pa tud jaz slišala, samo z varianto, da ima 6 tednov trugo pod posteljo user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 10:18:16   
natasaxy
dan,

ja spet sneg.......kr neki,.....no saj ne bo hudega,....samo sončka pa tudi pogrešam,....je že tako lepo pomladno vse skupaj kazalo.

Trebuščki pridno rastejo.....otročki pridno brcajo ja,....pri nas imam kakšen dan na sporedu fusbal tekmo, pa potem naslednji dan zatišje:):)....tako da glede teže dojenčka....pa kaj pa vem,.....pri nekaterih se ful zmotijo, pri drugih zadanejo,....ma pomoje je res odvisno od vsake posebej.

Mene osebno je strah it rodi,....ker je bil naš tamali skoraj 4,5 kg in takrat mi je G vedno samo pravila da bo večji otrok....to sem si jaz predstavljala 3-3,5kg.

Zdej vidim, da so vam že tehtali otročka,....jaz ji bom tudi v pon. ko imam pregled rekla da ga stehta, ker ga spet nič ni in mi je vseeno....če mi potem sprožijo okoli roka porod....pri tamalemu sem bila 5 dni čez rok in je valda samo še rastel in se redi:):),....mami je bila pa boga, ko ga je bilo treba na svet spravit,....še danes ne vem kako mi je uspelo....no sej so konkretno po meni skakli, pa še malo zastoja je bilo.....no pa da ne bom katere ustrašila.

Punce a gre katera na EA? Jaz se moram pozanimat kako je s tem v Kranju, vem da je za plačat,....samo bom verjetno kar vzela EA.

Jaz pripravljeno tudi še nimam vse....cunjice še čakajo, da jih bom oprala,....to jih bom proti koncu meseca.....posteljnino imam oprano....posteljico tudi še imamo,....tako da prav velikih priprav tokrat ne bo.....v prvo ful več kombliciraš:)

Papirje za porodniško sem oddala v petek.....a je katera si že sama preračunala zneske na spletni strani csd - lj-šiška. Me zanima koliko je ta izračun kaj točen,tiste ki že imate odločbo in znesek....no upam da je, ker računam na ta znesek,....ker že itak ne bo ne vem kaj velika vsota. Jaz nastopim 28.03. porodniško.....denar za paketek naj bi bil nakazan pa okoli 15-tega, no vsaj upam.

no malo sem se spet javila.....da veste da sem še v enem kosu:)


(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 11:00:02   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10


Neka_noč: odločila sva se za Alplesovo Tempox. So naju sicer nekateri čudno gledali zakaj ne vzameva Planeta, ampak meni so tako podobne, razen ročk na predalih. Pa itak sta obe sestavljiv program. Sedaj sva naročila kotno omaro, omaro s policami in komodo - kar v barvi bukve. Ko bo enkrat to zmontirano bom prilepila slikce.



Super! Mi imamo pa od včeraj zmontirano Alplesovo Planet... nisem vedela za Tempox-ovo pa sem bila na netu....user posted image No ja, nam je ful všeč - barva zelena in breza. Krasna. Vzeli smo pograd, ogromno garderobno omaro, pisalno mizico z nožnimi nastavki za višino, ter še eno nižjo omaro z dvema policama in predalom. Bomo pa mi tudi še dokupovali.
Kje pa ste jo nročili? Mi pri Prevc - zelo/izredno zadovoljni.

Pupa, Aglaia - se vama pridružujem. Eno tehtanje pa res ni TAKO pomembno ... lepo prosim, no...

Odpusti iz porodnišnice - sem nekaj slišala, da sedaj vse nekako prej domov pošiljajo... user posted image Me prav zanima kdaj bodo mene po Cs user posted image Ponovno to "šparanje" - seveda pri nas pacientih/porodnicah..  No comment!

Nataša - eno vprašanje; a ste pri vas prakticirali , da je user posted image prinesel darilo otrokom? Veliko sem slišala o tem.... da potem lažje/bolje večji otroci sprejmejo user posted image .... In sem našemu danes kupila skiro, me pa bega kako naj to "vlačim" s seboj v p , pa tudi on je le že toliko star, da mu ne morem reči, da je user posted image skiro prinesel iz trebuha user posted image user posted image Kakšen nasvet, izkušnja? Sem mu mislila že kar danes dati... Kaj praviš? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 11:12:08   
amelie
Tatly, ti niso povedali, koliko stane? Jaz tudi še ne vem, ampak zdaj, ko sem zvedla, da imam streptokoke, mi je čisto vseeno, samo da vem. Sem pa imela danes take sanje glede tega, da sem se prav slabe volje zbudila. Ampak dva muffina pozneje sem spet dobre volje user posted image  Zdaj me pa dete spet masakrira, ker sem ga predozirala s cukrom user posted image  


(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 11:17:14   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10
mu ne morem reči, da je user posted image skiro prinesel iz trebuha


haaaaahaaaahaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 11:25:00   
NATAŠA35
neka_noč  ponavadi dobim kar nekaj bonov za BC, potem pa rečem, da nekaj kupim za user posted image nekaj pa naj bi jim user posted image kupil...pa so vsi dobre volje user posted image user posted image ...lahko rečeš, da mu je to dal user posted image , ker si dobila eno darilce, bon, pa ker je user posted image mali, ali pa v trebuhu, da je to očka ali mamica kupila namesto dojenčka...a sem zakomplicirala, ne? ampak važno, da dobijo nekaj, da niso prikrajšani, pa ljubosumni...

danes plača, jutri nakazana user posted image user posted image user posted image , pa še odločbo za dohodnino za leto 2008 sem dobila...bi mogla zahtevat še za odškodnino, pa obresti...

mene spet križ matra user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 11:35:56   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč


Nataša - eno vprašanje; a ste pri vas prakticirali , da je user posted image prinesel darilo otrokom? Veliko sem slišala o tem.... da potem lažje/bolje večji otroci sprejmejo user posted image .... In sem našemu danes kupila skiro, me pa bega kako naj to "vlačim" s seboj v p , pa tudi on je le že toliko star, da mu ne morem reči, da je user posted image skiro prinesel iz trebuha user posted image user posted image Kakšen nasvet, izkušnja? Sem mu mislila že kar danes dati... Kaj praviš? user posted image



sem veliko slišala o tem in tudi moja sestra je to sprakticirala ko je rodila drugega otroka in se mi zdi to lepo.
saj veste in se zavedate da je vsa pozornost namenjena bejbiju četudi ne želiš delati razlik ampak to malo dete si pač ne more nič samo naredit, tavečji pa že lahko kaj sam in kaj hitro se počutijo užaljene ali izpodrinjene. zato se mi zdi ta ideja zelo uporabna čeprav skiro bo res mogoče malo težko user posted image  bo treba kaj manjšega ali kot pravi natasa35 nekaj za bon. samo mogoče bi res kako manjšo igračo, da kasneje ko jo bo pogledal ta starejši otrok bo vedel da mu je to tamlajši prinesel user posted image

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 11:36:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Super! Mi imamo pa od včeraj zmontirano Alplesovo Planet... nisem vedela za Tempox-ovo pa sem bila na netu....user posted image No ja, nam je ful všeč - barva zelena in breza. Krasna. Vzeli smo pograd, ogromno garderobno omaro, pisalno mizico z nožnimi nastavki za višino, ter še eno nižjo omaro z dvema policama in predalom. Bomo pa mi tudi še dokupovali.
Kje pa ste jo nročili? Mi pri Prevc - zelo/izredno zadovoljni.



Midva sva jo vzela pa prek Mercatorja, ker jaz kot študentka ne dobim nič na obroke, moj ima pa s.p. in si ne nakazuje plače in seveda tudi ne more vzeti na obroke. Tako, da je sobico vzela moja mami kar prek Pike, jaz pa ji bom vsak mesec plačevala. Čisto informativno me zanima - koliko sta dala? Če pa ne želiš povedat, te pa tdi čisto razumem. Ker mene so kar prestrašili koliko bo vse skupaj, pa sem bila na koncu presenečena nad ceno. Saj ne, da je poceni!!! Ampak sem se pripravila na višjo ceno. Midva sva dala 628€, pa bodo šle tja čisto vse cotke (kotna omara se mi dopade za dol padituser posted image ), pa še poličke sva vzela za nad komodo (za kake pliške itd). Bova pa kasneje dokupila posteljo, bla, bla, bla...user posted image user posted image

Veste kaj sem danes ponoči razmišljala, ko nisem mogla spat... Da bo imel najin user posted image kar 3!!! prababice. A ni to lepouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 4237
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 11:36:50   
neka_noč
Krasno Nataša... nisi nič zakomplicirala - razumem bistvo...  

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 11:42:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 4239
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 11:45:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4240
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 11:45:48   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10


Veste kaj sem danes ponoči razmišljala, ko nisem mogla spat... Da bo imel najin user posted image kar 3!!! prababice. A ni to lepouser posted image user posted image user posted image



Ful lepo! Naš bo imel pa dva pradedka in 5 dedkov user posted image  user posted image  user posted image  Se jih nabere nekaj skozi leta porok in ločitev user posted image  No, dva itak ne kažeta nobenega zanimanja, tako da so potem še samo trije user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 11:47:37   
Getreal
Dobro jutro!

No zej vas že neki cajta nisem nič prebrala, že vidim da bo spet en roman user posted image

aprilski hrošček hehe, joj daj nehaj, me je kar sram user posted image hvala za komplimente hihihi user posted image kar se pa tiče lepote naših aprilčkov, bodo pa itak vsi najlepši in najboljši, brez dvoma user posted image user posted image user posted image drugač sva se pa midva itak tudi odločla za EA. Sej v bistvu nism bla nikoli niti skeptična user posted image samo mal mi je okolica trkala na vest (beri: moja mama user posted image ), kao da je vsaka ženska dovolj močna za to, da gre skoz porod in da če res nočem tega izkusit in bla bla user posted image Sm se vseeno odločla, da raje ne bi tega izkusla user posted image
Drugače pa ja, v postojno bomo pršli rodit,seveda. Zej nam je itak isto,al do šempetra al do postojne, ker je avtocesta iz ajdovščine do postojne celo pot. Mogoče še kakšno minutko prej, če bomo zelo hiteli user posted image Glede sob - si kaj razmišljala, da bi vzela nadstandardno sobo? jz malček sem..mene ne moti tok velikost sobe (sicer je še nisem vidla, ampak sklepam, da je pač nagužvana, tko kot se spodobi za slo razmere user posted image ) mene motijo ure obiskov...jz bi rada svojga fanta vidla mal več kot samo urco na dan, pa se mi dopade ker maš v nadstandardni sobi obiske od 12 do 20.
aja a so vam v MŠ povedali še kaj koristnega kar se tiče postojne?

trebuščki so vsi super lepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vse ki imate težave pa upam da se vse čimprej uredi user posted image user posted image user posted image

natasaxy
jz grem na EA user posted image pa aprilski hrošček user posted image za ostale pa ne vem..

kar se tiče pripravljenosti na prihod user posted image - jaz zej že 2 dni likam kot zmešana user posted image joj kok je tle enih cunj...kar glava me boli, ko pogledam proti likalni mizi...križ me bo pa itak izdal zdaj zdaj.. spet tle neki tarnam, sam da bi se izognla likanju hihihi user posted image

teža otročka
ja jz tudi ne vem kaj se tolko obremenjujete s tem user posted image meni je še niti enkat niso povedali, pa niti ne mislim spraševat...dokler ima stvari, ki se jih dejansko da zmerit na UZ dovolj velike, me niti najmanj ne zanima teža. To bomo pa zvedli, ko mi bodo otroka postavli na vago. user posted image ven ga bomo vse mogle spravt tega user posted image pa če bom mel 2 kili al pa 5 user posted image tko da brez panike! user posted image

aprilčica10
lepo da napredujejo priprave na poroko user posted image samo glej da ne boš ti rodila 27.3. user posted image

datum poroda
- joj jz pa si kar nekako želim, da bi se rešli že v marcu user posted image ne vem kaj me je primlo zadne dni..prej sm zmerej hotla odlašat, ker me je blo tok strah, zej bi pa kar rada držala našo miško v rokah čimprej..čeprav se mi dopadejo aprilski datumi moram rečt user posted image kkšnega specifičnega, posebej ljubega, pa nimam niti v mislih.

tropical 14.4. praviš..hmmm user posted image to je pa glih en dan za mojim rokom...ohjoj.. upam da mi ne bo treba čakat do takraaaat...

nataša23 hehe pr nas so jih v MŠ te možeke tudi šolali kakšni morajo bit do mamic. So na koncu že lepo znali zrecitirat kdo mora pomivat posodo in skuhat in posesat user posted image user posted image user posted image samo se bojim da mojmu v praksi ne bo potegnilo in bo pozabu na te naučene nauke user posted image

glede sanj - a je normalno, da sploh še nisem sanjala svojga dojenčka? user posted image niti poroda? niti nič v zvezi s tem?

ale punce dovolj je blo user posted image ne da se mi več, likalnik pa čaka..

(odgovor članu aprilski hrošček)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 11:50:00   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč


Nataša - eno vprašanje; a ste pri vas prakticirali , da je user posted image prinesel darilo otrokom? Veliko sem slišala o tem.... da potem lažje/bolje večji otroci sprejmejo user posted image .... In sem našemu danes kupila skiro, me pa bega kako naj to "vlačim" s seboj v p , pa tudi on je le že toliko star, da mu ne morem reči, da je user posted image skiro prinesel iz trebuha user posted image user posted image Kakšen nasvet, izkušnja? Sem mu mislila že kar danes dati... Kaj praviš? user posted image



Skiro sem mu že kupila... Si ga je pa želel že pozimi in smo mu mislili nabavit "za tri dobre može" user posted image , pa se nam je zdelo bedno, ker ga pozimi itak ne bi mogel uporabljati... in sva se odločila da ga dobi za user posted image .

Aprilčica mi smo dali 1.100€ s tem, da sva dobila popust na gotovino 10% + 6% popust (ravno v tistem tednu so imeli akcijo); torej 16% popusta. Imava pa možnost dobiti še dva jogija 50% ceneje(ker je znesek nad 1.000€, a je jogi ortopedco - ki pa je bolj trd in morda manj primeren za otroka.) Razmišljava ali bi vzela zase dva in zanj enega ; glede na to, da je pograd, bi bil pa spodaj še stari jogi... To morava še urediti ta oz. najkasneje naslednji teden. Zdaj se informirava glede jogijev. (Delava doktorat.user posted image )
Pa saj bosta potem še dokupovala. Mi smo imeli za prvega sina - komodo (se spremeni v previjalno mizico), eno garderobno (manjšo a visoko in globoko) omaro (sedaj bo za user posted image ), ter posteljo (veliko 200x90) do sedaj - star bo 6 let. Zdaj je dobil mladinsko sobico, user posted image bo imel prej našteto, nato bova pa še zanj kupila ali sobico ali pa bo s prvim sinom skupaj v isti sobi. To bomo še videli. Čez eno leto ga misliva dati v svojo sobico (beri ven iz spalnice).
Hočem reči, da imaš dovolj zaenkrat, potem pa dokupiš kar manjka. Midva tudi še čakava kako bo, ko prične s šolo. Verjetno mu dokupiva še predalnik za pod pisalno mizico, ali pa kar še eno tako manjšo omaro z dvema policama in predalom... Bomo videli glede na potrebe. 

sem veliko slišala o tem in tudi moja sestra je to sprakticirala ko je rodila drugega otroka in se mi zdi to lepo.
saj veste in se zavedate da je vsa pozornost namenjena bejbiju četudi ne želiš delati razlik ampak to malo dete si pač ne more nič samo naredit, tavečji pa že lahko kaj sam in kaj hitro se počutijo užaljene ali izpodrinjene. zato se mi zdi ta ideja zelo uporabna čeprav skiro bo res mogoče malo težko user posted image  bo treba kaj manjšega ali kot pravi natasa35 nekaj za bon. samo mogoče bi res kako manjšo igračo, da kasneje ko jo bo pogledal ta starejši otrok bo vedel da mu je to tamlajši prinesel user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 11:51:28   
Getreal
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

pa tudi on je le že toliko star, da mu ne morem reči, da je user posted image skiro prinesel iz trebuha user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pradedki/prababice - naša punčka bo mela pa kar 5 članov pražlahte user posted image user posted image user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil Getreal -- 4.3.2010 12:01:02 >

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 11:53:09   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

neka_noč - jaz bi dala pa darilo kasneje, ko prideš domov. Da ne bo do takrat že pozabil, da je kaj dobiluser posted image



To sem tudi jaz razmišljala, a že ve, da bo dobil darilo. Preveč sem sčvekala... pa tudi ta čas ko me ne bo, se bo zamotil.. če ne bo kar celo leto sneg... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 11:54:55   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč


Nataša - eno vprašanje; a ste pri vas prakticirali , da je user posted image prinesel darilo otrokom? Veliko sem slišala o tem.... da potem lažje/bolje večji otroci sprejmejo user posted image .... In sem našemu danes kupila skiro, me pa bega kako naj to "vlačim" s seboj v p , pa tudi on je le že toliko star, da mu ne morem reči, da je user posted image skiro prinesel iz trebuha user posted image user posted image Kakšen nasvet, izkušnja? Sem mu mislila že kar danes dati... Kaj praviš? user posted image



Skiro sem mu že kupila... Si ga je pa želel že pozimi in smo mu mislili nabavit "za tri dobre može" user posted image , pa se nam je zdelo bedno, ker ga pozimi itak ne bi mogel uporabljati... in sva se odločila da ga dobi za user posted image .

Aprilčica mi smo dali 1.100€ s tem, da sva dobila popust na gotovino 10% + 6% popust (ravno v tistem tednu so imeli akcijo); torej 16% popusta. Imava pa možnost dobiti še dva jogija 50% ceneje(ker je znesek nad 1.000€, a je jogi ortopedco - ki pa je bolj trd in morda manj primeren za otroka.) Razmišljava ali bi vzela zase dva in zanj enega ; glede na to, da je pograd, bi bil pa spodaj še stari jogi... To morava še urediti ta oz. najkasneje naslednji teden. Zdaj se informirava glede jogijev. (Delava doktorat.user posted image )
Pa saj bosta potem še dokupovala. Mi smo imeli za prvega sina - komodo (se spremeni v previjalno mizico), eno garderobno (manjšo a visoko in globoko) omaro (sedaj bo za user posted image ), ter posteljo (veliko 200x90) do sedaj - star bo 6 let. Zdaj je dobil mladinsko sobico, user posted image bo imel prej našteto, nato bova pa še zanj kupila ali sobico ali pa bo s prvim sinom skupaj v isti sobi. To bomo še videli. Čez eno leto ga misliva dati v svojo sobico (beri ven iz spalnice).
Hočem reči, da imaš dovolj zaenkrat, potem pa dokupiš kar manjka. Midva tudi še čakava kako bo, ko prične s šolo. Verjetno mu dokupiva še predalnik za pod pisalno mizico, ali pa kar še eno tako manjšo omaro z dvema policama in predalom... Bomo videli glede na potrebe. 

sem veliko slišala o tem in tudi moja sestra je to sprakticirala ko je rodila drugega otroka in se mi zdi to lepo.
saj veste in se zavedate da je vsa pozornost namenjena bejbiju četudi ne želiš delati razlik ampak to malo dete si pač ne more nič samo naredit, tavečji pa že lahko kaj sam in kaj hitro se počutijo užaljene ali izpodrinjene. zato se mi zdi ta ideja zelo uporabna čeprav skiro bo res mogoče malo težko user posted image  bo treba kaj manjšega ali kot pravi natasa35 nekaj za bon. samo mogoče bi res kako manjšo igračo, da kasneje ko jo bo pogledal ta starejši otrok bo vedel da mu je to tamlajši prinesel user posted image



Mislim kaj sem pa jaz to naredila user posted image   Nič mi ni jasno... user posted image   Moj odgovor je nekje v sredini Aprilčica.  Sorry...

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 11:55:31   
Wannabemommy
Jutro punce

Jaz tud dans malo bolj pozna, sem spala kot user posted image  in nikakor se nisem mogla ven skobacat iz postelje, sem pa mela ponoči take grde sanje, ufff da sem se ob 4 zjutraj kr prebudila od straha. user posted image  No sej ok, sanje so sanje in nekako izražajo naše strahove ne?

Mi mamo že spet sneguser posted image , groza, kaj še ga nebo konec, bogi moji zvončki in trobenticeuser posted image , vsi so že ven pokukali zaj pa jih bo spet zametalo dol, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nincy29 - zelo lep in velik bušiuser posted image user posted image

Aprilčica10 - super za sobicouser posted image user posted image

Aja pa za vse ki jim to vreme ne diši preveč in vas spravlja v slabo voljo poglejte si tale link, ziher vas bo nasmejaluser posted image   

http://www.wimp.com/babylaughing/

Papa

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 11:56:51   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal

Zej nam je itak isto,al do šempetra al do postojne, ker je avtocesta iz ajdovščine do postojne celo pot. Mogoče še kakšno minutko prej, če bomo zelo hiteli

...

mene motijo ure obiskov...jz bi rada svojga fanta vidla mal več kot samo urco na dan, pa se mi dopade ker maš v nadstandardni sobi obiske od 12 do 20.
aja a so vam v MŠ povedali še kaj koristnega kar se tiče postojne?


sam zmeni se z babyem da pride k ne bo burje, k čene ti bodo zaprli cesto do postojne user posted image user posted image user posted image

te ure obiskov so pa tudi meni en VELIK minus user posted image kolk pa dejansko komplicirajo glede tega - sej ga ja ne bodo ven zvlekli varnostniki če bo mal dlje tam?

pa glede sanj: čisto normalno user posted image user posted image user posted image jst tudi še nisem... so sanje bol odraz tega kar ne utegneš čez dan sprocesirat, alpa kar preveč premlevaš user posted image

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 12:02:19   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal


teža otročka
ja jz tudi ne vem kaj se tolko obremenjujete s tem user posted image meni je še niti enkat niso povedali, pa niti ne mislim spraševat...dokler ima stvari, ki se jih dejansko da zmerit na UZ dovolj velike, me niti najmanj ne zanima teža. To bomo pa zvedli, ko mi bodo otroka postavli na vago. user posted image ven ga bomo vse mogle spravt tega user posted image pa če bom mel 2 kili al pa 5 user posted image tko da brez panike! user posted image




Ma ljudje smo si različni, eni se obremenjujemo za ene reči, drugi za druge. Meni je recimo kolegica rekla, da zadnji mesec ne smem več nič pucat po stanovanju, bog ne daj roke nad glavo dvigovat. Pa se s tem ne strinjam. Ampak če ona tako razmišlja in se je tega držala zadnji mesec svoje nosečnosti, je to čisto njena stvar. Je pač njen malo več pucal user posted image  user posted image  Vem, da sem jaz verjetno o teži v tej temi še največ pisala, čeprav dejansko moj G ni bil zaskrbljen zaradi teže ampak zaradi velikosti otroka. Zdaj je velik za 40 tednov že skoraj in če ne drugega, se že počutim malo drugače kot ostale - moj trebuh je gromozanski in je naporen za prenašat user posted image  Hvala bogu me kondicija še ni zapustila, ker drugače ne vem, kako bi preživela te zadnje tedne tako obtežena. Sem tudi prvič noseča in so mi stvari čisto nove, z njimi se soočam po svoje, če pa se komu zdi, da preveč paničarim, pa lepo prosim, da me preskoči. Čeprav moram priznat, da nisem zaskrbljena zaradi tega, je pa res, da sem to dostikrat omenila. In ni ostalo neopaženo. Samo jaz se na tem forumu ne morem pogovarjat o potresu v Čilu ali aferi z bulmastifi, ker pač hodim sem samo zaradi te nove izkušnje - nosečnosti - tako da če sem jaz tista, ki zganja preveliko paniko, z besedo na dan, pa ne bom več omenila ne teže ne katerekoli druge skrbi. Če pa ne, potem je pa itak vse okej user posted image

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 12:02:54   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

IZVIRNO SPOROČILO: Getreal


sam zmeni se z babyem da pride k ne bo burje, k čene ti bodo zaprli cesto do postojne user posted image user posted image user posted image

te ure obiskov so pa tudi meni en VELIK minus user posted image kolk pa dejansko komplicirajo glede tega - sej ga ja ne bodo ven zvlekli varnostniki če bo mal dlje tam?




Pupa ne ti men o burji.... user posted image   Ne bom v Lj. rodila... user posted image A ti to resno?

Glede obiskov pa je Nax in Ziva  povedala, da se da kaj zmenit.... kako bo pa v praksi bomo pa videle.... One sta imeli take, pozitivne izkušnje. Ziva je tam imela že 2x Cs pa bo že vedela. Upam, da bo res tako, ker moj dela do 16-ih v Mengšu in rabi pol ure samo do Lj. nato pa še do Po. 20 min.... Torej , že ni več obiskov. user posted image   Se bomo že znajdle.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Kolikokrat kopate dojenčka?
Itkica



vsak dan (32%)

2-3 krat tedensko (45%)

1 krat tedensko (23%)


Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!