|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 14:38:20   
majas
katy81 hvala. Saj nevem kaj naj nardim. se ne morem in ne morem odločiti. Ko bi bil vsaj moj doma, da bi šel z mano.


_____________________________

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja


(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 14:46:04   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Saj ni problem biti pameten glede algoritmov. To je najmanjši problem. Ampak pol še mi razloži/te, koliko UZjev ima vaš G?? A min. 5 al kaj? Vašega otročka meri vsakokrat na drugem UZju? Da pride do odstopanj za 500g al kako? Če ti G meri otročka vedno na istem UZju in če so odstopanja do 500g pol je zame to malomarnost. Pa me baš boli za algoritme in proizvajalca UZjev.

Teža otročka... tiste ki ste mnenja da teža ni pomembna.. svaka vam čast. user posted image user posted image  Kako pa pol veste ali je otrok v 2,3, ali 4 tednih napredoval tako kot bi mogel? To čutite al kaj? Saj ni nevem kak pomembna teža, pomembno je da se vidi da otročku konstantno narašča teža tako kot mora. Preveč sem jih spoznala, ki so bile tak flegma pol pa so bile po 5,6, tednih šokirane ko so videle da otrok ni napredoval. Rajši na vsakem pregledu za okvirno težo vprašam kot pa imam pol negativna presenečenja. Ampak ljudje  smo si različni... Jaz ne obsojam tistih ki jih teža ne briga, ve pa ne obsojajte tistih ki jih/ nas teža zanima. Simple.


Pozabljaš, da nismo vse take srečnice/nesrečnice, da bi nam delali toliko UZ kot tebi. Zavarovalnica plača 2 UZ. 3. je dobra volja ginekologa, več jih pa rutinsko definitivno ne delajo, razen če imaš res srečo z izborom ginekologa. Meritve so si lahko različne glede na lego otroka - obseg glavice je npr. odvisen od tega, ali jo drži za cm bolj levo/desno oz. ali gleda bolj gor/dol ali jo drži čisto naravnost; enako je pri merah trebuščka, stegnenice itd., in že milimetri spreminjajo težo otroka.

Počutje in napredovanje otroka se meri z njegovo aktivnostjo in kvečjemu še z mero simfiza-fundus (čeprav jo meni merijo šele v 3. nosečnosti).

Sicer pa me baš briga, ali katero zanima teža otročka ali ne. Če lahko katero potolažim, potem kaj napišem, sicer sem itak raje tiho.

Se mi zdi pa škoda, da kdo ne uživa v nosečnosti, ker ga toliko stvari skrbi. Že itak so situacije, ko moraš res paziti in skrbeti (krvavitve, prezgodnji popadki), ni pa se treba obremenjevati s stvarmi, ki bistveno ne vplivajo na zdravje otroka ali mamice.

Lp,

živa

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 14:53:53   
živa
Aja še to: vem, da so lani ob gneči v PO pošiljali porodnice domov en dan prej kot navadno (sicer si notri en dan dlje kot v LJ, takrat pa je bilo isto). Po CR sem jaz vedno težila, če grem lahko 5. dan domov, pa sem izprosila kvečjemu 6. dan - če bi bilo po njihovo, bi šla domov šele 7. dan. Lani pa so vse po CR pošiljali 5. dan domov. Lahko pa si ostal kak dan dlje, če si se slabo počutil.

Da bi jih pa po enem dnevu poslali domov, pa ne verjamem, razen če mamica želi in vztraja. Ravno zaradi zlatenice.

Pa še to glede zlatenice: moj prvi je imel v P normalno količino bilirubina, ni rabil lučke. Po enem mesecu, ko je postajal vedno bolj rumen, so naju še enkrat poslali v porodnišnico na pregled oz. odvzem krvi in ker je imel povečan bilirubin, sva morala vsak teden na pediatrično na kontrolo. Diagnoza: fiziološka zlatenica zaradi dojenja.

Tako da je možno, da ima tudi otroček, ki ga je videla Nataša35, kaj podobnega - in zato v porodnišnici niso krivi, zihr so ga natančno preverili, preden so ga odpustili.

Lp,

živa

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 14:54:07   
Kepica83
Živa še 1x preberi. Jaz govorim za tsite, ki imajo pogoste UZje in so odstopanja do 500g. Če imam jaz v enem dnevu 2 UZja pri dveh različnih G, na isti napravi pol je za mene 500g razlika malomarnost. Itak da niso meritve vedno točne zaradi lege otročka. Ampak da je tako odstopanje, pol pa se tu ne govori o 1 centimetru. Jaz full uživam v nosečnosti kljub težavam in skrbem. In sedaj vedno ko sem še paniko zganjala se je izkazalo da sem imela prav.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 14:54:21   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: katy83


Aglaia nas je prišla pogledat user posted image , samo ni napisala takšnega dolgega posta kot sem vajena od nje. user posted image  Ja, se moram pač k Ljubljančankam malo štulit, da kakšen n jen post preberem. user posted image



Ooo, pogresala si me!! Pridi na ljubljancanke, itak! Jaz te takoj podprem kot pridruzeno clanico. Samo ne smes zameriti, ko se igramo z (bolj ali manj) crnim humorjem. Ni dobro za kozo user posted image Lahko pa tudi prides na kaksno tortico v metropolo. Jaz grem ta vikend k sorodnikom v Prlekijo pa sem se mislila mariborcankam uturit, ampak mi ne bo zneslo.

Drugace pa sem vesela, da sta pridne z Aprilcico na faksu. Saj vaju edini spremljam, ostalih nimam toliko casa slediti, ampak vidim, da ste v glavnem vse ok. Me veseli.

Aja, se to. Kepica, ne razburjaj se no. Skodi tvoji pikici, ves? Ah, itak da ves! :) Vsako merjenje otroka v trebuhu je samo priblizna vrednost in je samo po sebi precej nekredibilno, glede na razhajanja z merami, ko je otrok enkrat fizicno zunaj. Takrat se mu raztegne noge in se ga da na tehtnico in takrat se mere zapisejo. Prej pa itak govorijo o POVPRECNEM SLOVENSKEM DOJENCKU V DOLOCENEM TEDNU. Ergo, primerjajo mere tvojega nerojenega otroka v dolocenem tednu z ostalimi v istem tednu. Torej je vse samo statistika. Priblizek. Nepreverjen. Poleg tega se tudi pri tednih nosecnosti velikokrat zmotijo, mar ne? Torej ... you get the point.
Aja, poleg tega se podatki velikokrat razvrscajo tudi po regijah. Tako ima povprecen ljubljanski novorojencek obseg glavice med 32 in 35 cm. Se pa rodijo tudi z 38. Pa so zaradi tega se vedno novorojencki. Zdravi. Lepi. Zadovoljni.

Poleg tega ga ni ginekologa (se manj pa soforumasic) na svetu, ki bi ti lahko povedala kdaj bos rodila (prej ali kasneje in koliko), ker zal se vedno ni jasno kaj (in kako) sprozi naraven porod. Eno so umetni popadki, napovedan carski rez in podobno. Spontani porodi pa potekajo v svojem ritmu in nimajo nobene veze s tem ali je otrok tezek 5 kil ali pa slabe 2 (kot jih je imel na primer Tai od Nax). Nekateri ginekologi tudi zavracajo ideje o polni (ali prazni, ne vem tocno) luni in podobno. Vsako telo deluje po svoje. Vsak otrok se rodi po svoje. Vsaka po svoje prenasa bolecine. In vsaka ima svoj prag tolerance. Tudi do neumnosti.

Torej, rodile bomo vse, pa ce stresamo slabo voljo (in vse kar temu pritice) na forum al pa ne user posted image

“If you wish to experience peace, provide peace for another.”

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 14:59:16   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Živa še 1x preberi. Jaz govorim za tsite, ki imajo pogoste UZje in so odstopanja do 500g. Če imam jaz v enem dnevu 2 UZja pri dveh različnih G, na isti napravi pol je za mene 500g razlika malomarnost. Itak da niso meritve vedno točne zaradi lege otročka. Ampak da je tako odstopanje, pol pa se tu ne govori o 1 centimetru.


Pa prav o centrimetrih oz. celo milimetrih se govori; v tem je bistvo.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:00:11   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia


Aja, se to. Kepica, ne razburjaj se no. Skodi tvoji pikici, ves? Ah, itak da ves! :)
Priokus sarkazma??

Uh to o merjenju takšnem in drugačnem... nima smisla debatirat. Govorim o isti G, na istem UZ, v kratkem času 500g razlika = malomarnost (moje mnenje). Razumeš sedaj bistvo kaj jaz hočem povedat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:01:04   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: živa

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Živa še 1x preberi. Jaz govorim za tsite, ki imajo pogoste UZje in so odstopanja do 500g. Če imam jaz v enem dnevu 2 UZja pri dveh različnih G, na isti napravi pol je za mene 500g razlika malomarnost. Itak da niso meritve vedno točne zaradi lege otročka. Ampak da je tako odstopanje, pol pa se tu ne govori o 1 centimetru.


Pa prav o centrimetrih oz. celo milimetrih se govori; v tem je bistvo.



Za 500g se moreš konkretno vsekat pri meritvah.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:01:26   
pupa*81
živa, aglaia hvala, ste mi prišparale predihavanje user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:03:03   
Anonimen
O sweet jesus!! Da ne bo slo spet predalec. Hormoni ...

Nihce nikogar ne prepricuje in ne sili v nekaj proti njihovi volji! Upam, da smo si tukaj enotne. Ampak sori, ziva pricakuje tretjega otroka. Mislim, da nekaj pa vseeno ve. Pa ginekologi z dokoncano medicinsko izobrazbo tudi.

Pa naj bo: Suum cuique. (Vsakemu svoje.)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4310
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:08:07   
aprilski hrošček
memole joj joj bi pojedla banano pa ne eno na dan ampak deset pa žal nesmem zaradi sladkorne user posted image user posted image user posted image . Sem omejena samo en eno jabolko in en kivi na dan pa tone solate take in drugačne user posted image user posted image user posted image

Pupa vidim da so ti že druge odgovorile in je res v MŠ so povedali, da ostaneš s partnerjem in otročkom še cca. 3 ure v porodni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:08:49   
Kepica83
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:13:05   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: aprilski hrošček

Pupa vidim da so ti že druge odgovorile in je res v MŠ so povedali, da ostaneš s partnerjem in otročkom še cca. 3 ure v porodni.


o, super, tnx vsem za info. tudi jst mislim da so tiste 3 ure neprecenljive user posted image (za vse ostalo je tu mastercard user posted image user posted image user posted image )

aja, bi ti mogli zrihtat vodo z okusom banane user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 4.3.2010 15:14:13 >

(odgovor članu aprilski hrošček)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:23:04   
Kepica83
Aglaia: aahahahahaha!!! Spet stala pri aprilcicah. Cojka, daj ti uredi. Tebe imajo rade user posted image
Clovek bi si kar cik prizgal. God damnit kake neumnosti!!

Pupa, stara moja, tebe bodo krave podile. Dihaj dihaj dihaj. Ampak hvala, ker drzis z nama. Carica si! user posted image

 
Ma res kapa dol pred vami user posted image . A se morete na temi ljubljančanke zmenit, pa da tu skupaj komentirate in uveljavljate svoje? In da ena drugi hrbet ščitite? Niste sposobne debatirat o neki temi, brez da bi začele z žaljivkami in norčevanjem?? Odrasle hinavske osebe ni kaj. user posted image

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 4.3.2010 15:27:12 >

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:26:53   
Anonimen
Jeeee, Aglaia se je spomnila na nasuser posted image user posted image Bejba, pogrešam teuser posted image Pa 100x sem že pregledala tvoje poročne fotke na FB. Če bi se dalo videt kolikokrat visim na tvojem profilu bi mislila, da sem ufliknjenauser posted image

Mamika25: priznam, da drugih sobic sploh nisva gledalauser posted image Jaz verjamem in po eni strani tako vem, da je Alples dobra firma. Upam, da nam bo sobica dobro služilauser posted image

Katy: super za pregleduser posted image user posted image Jaz ga imam tudi jutri, ampak me bo samo tko pregledala, me je pa tako strah na vago stopt...user posted image

Moram se spravit seminarsko pisat. Se že cel dan spravljam, pa še enega stavka nisem zbila na kupuser posted image Nič več se mi ne dauser posted image

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4315
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:28:06   
tanjaklemen
ojla punce
ne se kregat zarat meritve user posted image .men se ga zde ni zmerla pa bom jutri v 36,tednu.nevem sploh kaj caka.upam da mi ga bo v torek zmerla ko mam pregled.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:29:55   
Anonimen
Pozabila sem še čestitat Nax in njenemu sinčku! Samo, da sta okuser posted image user posted image Takole komaj čakam, da bom držala svojo štručko v rokah. Res, komaj komaj čakam.

Pa punce, ne se kregat... Brezveze (a se to piše skupaj ali narazenuser posted image - moja mami bi mi sedaj vrat zavila - uči slovnicouser posted image ).

Poljubček vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4317
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:30:51   
pupa*81
joj, dej kepica, odrasti malo... prosim! s tabo se mi ne da argumentirano debatirat, ker nikoli ne razumeš mojega stališča. jst tvojega razumem, sprejemam da drugače misliš in pika. nikakor ti pa ne vsiljujem svojega mnenja, kar oprosti, jst čutim da ti meni delaš.

offtopic: glede krav se pa gre za izpostavo biotehnične fakultete v mojem kraju kjer imajo krave in bike... če bi prebrala vse ostalo, bi mogoče razumela, tako si pač vzela iz konteksta, tako kot tebi paše... kot vedno, seveda.

in ja, zanalašč ti nisem odgovarjala do sedaj, ker kar mi ne paše raje zignoriram. se pa na ta nivo komunikacije s tabo ne bom vsč spravljala, ker je škoda mojih živcev. pa lep dan še naprej!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:31:17   
amelie


živa


Se mi zdi pa škoda, da kdo ne uživa v nosečnosti, ker ga toliko stvari skrbi. Že itak so situacije, ko moraš res paziti in skrbeti (krvavitve, prezgodnji popadki), ni pa se treba obremenjevati s stvarmi, ki bistveno ne vplivajo na zdravje otroka ali mamice.

Lp,

živa



Jaz ne uživam niti malo v nosečnosti, pa ne zaradi otrokove teže. Sem že pred tedni, ko se je vsem zdelo, da se tu preveč paničari, povedala, da se je meni v tem času zgodilo toliko slabih stvari, kot prej v vsem življenju ne. In nisem imela na večino njih nobenega vpliva. Sem vesela za vsako, ki je prišla skozi brez pretiranega obremenjevanja. user posted image  Meni pa očitno ne preostane drugega, kot da si do konca življenja očitam, kaj vse je moralo moje dete pretrpet, če moje skrbi res toliko vplivajo na njega ... user posted image  

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:32:56   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10
Pa punce, ne se kregat...


Saj se nihče ne krega. Pač vsak izrazi svoje mnenje. Samo zgleda, da je že predaleč šlo. Saj Aglaia, pupa, živa in neka_noč lahko tu nadaljujete z žaljivkami. Da nem rabla pri Ljubljančankah brat kaka koza oz. krava sem. user posted image  Zelo lepo vzgojene mamice bosteuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:33:51   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Aglaia: aahahahahaha!!! Spet stala pri aprilcicah. Cojka, daj ti uredi. Tebe imajo rade user posted image
Clovek bi si kar cik prizgal. God damnit kake neumnosti!!

Pupa, stara moja, tebe bodo krave podile. Dihaj dihaj dihaj. Ampak hvala, ker drzis z nama. Carica si! user posted image  

 


okej nisem se mislila vmešavat ampak tole mi pa res ni ni ni všeč user posted image

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:35:42   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

offtopic: glede krav se pa gre za izpostavo biotehnične fakultete v mojem kraju kjer imajo krave in bike... če bi prebrala vse ostalo, bi mogoče razumela, tako si pač vzela iz konteksta, tako kot tebi paše... kot vedno, seveda.



očitno moram še enkrat samo sebe citirat, da ne bo kakšne pomote user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:35:48   
amelie
majas, sočustvujem - jaz sem šla tud kar spat po tem testu za cuker user posted image  držim pesti za dobre rezultate! jaz sem imela prvič povišano vrednost, na 100-gramskem je pa bilo potem vse okej.

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:36:35   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

joj, dej kepica, odrasti malo... prosim! s tabo se mi ne da argumentirano debatirat, ker nikoli ne razumeš mojega stališča. jst tvojega razumem, sprejemam da drugače misliš in pika. nikakor ti pa ne vsiljujem svojega mnenja, kar oprosti, jst čutim da ti meni delaš.

offtopic: glede krav se pa gre za izpostavo biotehnične fakultete v mojem kraju kjer imajo krave in bike... če bi prebrala vse ostalo, bi mogoče razumela, tako si pač vzela iz konteksta, tako kot tebi paše... kot vedno, seveda.

in ja, zanalašč ti nisem odgovarjala do sedaj, ker kar mi ne paše raje zignoriram. se pa na ta nivo komunikacije s tabo ne bom vsč spravljala, ker je škoda mojih živcev. pa lep dan še naprej!


Ja preberi si zadnji post od neka_noč.
Nisem ti želela vsiljevat svojega mnenja, ampak sem se želela malo izpihat zaradi svoje G. Na katero je tudi beseda malomarnost letela. Se pa popolnoma strinjam z tabo glede UZjev in razlik ki nastajajo pri samih nastavitvah.
Da si stvar zignorirala dvomim, ker drugače nebi kričala po pomoči na temi ljubljančanke.

Neka_noč:
Hudo, hudo.... Pa vedno ene in iste (dve) koze, pardon krave. user posted image user posted image   Aglaia, Ziva čestitke - naj se ve, da tudi druge kaj vedo.  user posted image user posted image user posted image


Tudi če nimamo istih mnenj, take žaljivke res niso potrebne.

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 4.3.2010 15:40:26 >

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
4.3.2010 15:39:05   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

offtopic: glede krav se pa gre za izpostavo biotehnične fakultete v mojem kraju kjer imajo krave in bike... če bi prebrala vse ostalo, bi mogoče razumela, tako si pač vzela iz konteksta, tako kot tebi paše... kot vedno, seveda.



očitno moram še enkrat samo sebe citirat, da ne bo kakšne pomote user posted image



sem šla prebrat k ljubljančankam, tako kot si rekla. in ja, zmotil me je naslednji post od neka_noč. mislim whatever, kot da ste ljubljančanke kaj več? kaj zdaj se bomo pa še na forumih delili in to nosečnice? čist nezrelo in totalno butasto

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?