Mia007
|
Čer moje zlate punce... Berem, in berem, in berem, le kako lepo presenečenje in veselje nam pripravljate.. Še kar ne morem verjet, da se to res nam dogaja... ta vaša skrb za mene in otroka... . Verjemite mi, nase prisežem, NE POZABIM VAS DOKLER BOM ŽIVA, in OTROKA ISTO. Moja dva sta tako šokirana, da še rečt ne upata nič, ne vem vam opisat , vidim pa žareče oči, ki mi pa vse povedo. Tako ju imam rada, mislim, da celo pretiravam s tem, ampak ne morem si kaj.. MOja sta sine že od spočetja, hčerkica pa od 2 leta in resnično se ta navezanost, ko ostaneš sam z njima zelo poglobi. To je en taka močna navezanost, pa ne mislim s tem, da ždimo k kokoška k nosi jajčka Sploh ne, ampak čuti se v zraku to navezanost, ljubezen, med mamo sinom in hčerko ter bratom in sestrico. :))) Ta moj sine se je začel že obnašati kot očka. Ko ju včasih tako na skrito poslušam, slišim kake dobre nasvete ji daje, kako se zna z malecko mojo pubertetnico pogovarjat. .. Ne znese, da mi ne stopijo solze v oči, ko ju poslušam... Luka vedno reče za Laniko moja mičkena .... Snoči pride Luka domov, ker on zdaj zaenkrat živi v novem stanovanu in vpraša: Mami , mičkene nisem videl že 2 dni, kaj me kaj pogreša? Lanike ni bilo doma. Pa pravim Luka: hm, ne vem, njo vpraši (hec, da vidim reakcijo)..Pa se Luka samo posjemi.. Pride lana domov pa reče. Kaj je bila Luka kaj tukaj? Pa ji odgovorim: Ja je bil, pa vprašal je, če ga ti kaj pogrešaš. Pa pravi Lana, kaj pa si rekla? Ja rekla, sem mu, da ne vem, če ga:).. Pa pravi Lana: Maaaa boooogiiii Luka Zlata moja dva Samo zdravje, zdravje in še enkrat zdravje. Smo meli take padce in smo se pobrali, se moramo tudi tokrat in bom odkrito povedala, HVALA VSEM, KI NAM STOJITE OB STRANI, POSEBNA ZAHVALA DADIKI IN MIŠKI, KI STA INTENZIVNI, DA ME BOLI SRCE KO BEREM, KAKO STA SE ZAVZELI ZA NAS... Vedite pa vse, kot sem zgoraj napisala NE POZABIMO VAS... Ko bo prilika, se pa dobimo vse na enem drinku, da vsako posebej objamem in se zahvalim. Men se zdi, da ponavljam k pokvarjena plošča se, ampak ne moram si kaj. Danes sem bila na banki, in sem prosila, da mi da izpisek, katerega bom kot zlato hranila: ZHAVALILA BI SE TRENUTNO VEM ZA TA IMENA, nikov ni zraven: KARIN iz Hrušice MAJI iz Podplata DIJANI iz Ljutomera... Nobeni se ne bom pozabila zahvaliti, sem tudi dadiko prosila, da si zapiše vsako od vas, katera nam bo bilo kako pomagala, želim vas imeti od prve do zadnje na svojem nepozabnem seznamu.. Dada in miška vama dvema za vajin trud se še posebej zahvaljujem. RADI VAS IMAMO IN NIKOLI NE POZABIMO
Skozi bele oblake in tihe korake občutim, ko se vračaš k nam. Zaznam v najbolj samotni tišini novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas vem, da si tu, varuješ nas... HVALA VSEM..
|