|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Praznična pomoč za našo Mio
18.12.2009 6:51:08   
Antilopa
Ti javim na ZS

< Sporočilo je popravil Antilopa -- 18.12.2009 6:53:46 >

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 9:02:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jerneja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
18.12.2009 9:05:27   
Anonimen
ce ne bo druge, te jaz potegnem do viča...

dada, daj me mal potolazi tukaj

http://www.ringaraja.net/forum/nekaj-cudnega-se-dogaja/m_4754146/mpage_4/tm.htm#4760418

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 9:15:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
18.12.2009 18:30:05   
Mia007
Čer moje zlate punce... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Berem, in berem, in berem, le kako lepo presenečenje in veselje  nam pripravljate..  Še kar ne morem verjet, da se to res nam dogaja... ta vaša skrb za mene in otroka... . Verjemite mi, nase prisežem, NE POZABIM VAS DOKLER BOM ŽIVA, in OTROKA ISTO. Moja dva sta  tako šokirana, da še rečt ne upata nič, ne vem vam opisat , vidim pa žareče oči, ki mi pa vse povedo. Tako ju imam rada, mislim, da celo pretiravam s tem, ampak ne morem si kaj.. MOja sta sine  že od  spočetja,  hčerkica pa   od 2 leta in resnično se ta navezanost, ko ostaneš sam z njima zelo poglobi. To je en taka  močna navezanost, pa ne  mislim s tem, da ždimo k kokoška k nosi jajčka  Sploh ne, ampak čuti se v zraku to navezanost,  ljubezen,  med mamo sinom in hčerko ter bratom in sestrico. :))) Ta moj sine se je začel že obnašati kot očka. Ko ju včasih tako na skrito poslušam, slišim kake dobre nasvete ji daje, kako se zna z malecko mojo pubertetnico pogovarjat.user posted image .. Ne  znese, da mi ne stopijo solze v oči, ko ju poslušam... Luka vedno reče za Laniko moja mičkenauser posted image .... Snoči pride Luka domov, ker on zdaj zaenkrat živi v novem stanovanu in vpraša: Mami , mičkene nisem videl že 2 dni, kaj me kaj pogreša? Lanike ni bilo doma. Pa pravim Luka: hm, ne vem, njo vpraši (hec, da vidim reakcijo)..Pa se Luka samo posjemi..  Pride lana domov pa reče. Kaj je bila Luka kaj tukaj? Pa ji odgovorim: Ja je bil, pa vprašal je, če ga ti kaj pogrešaš. Pa pravi Lana, kaj pa si rekla? Ja rekla, sem mu, da ne vem, če ga:).. Pa pravi Lana: Maaaa   boooogiiii  Lukauser posted image Zlata moja dvauser posted image Samo zdravje, zdravje in še enkrat zdravje. Smo meli take padce in smo se pobrali, se moramo tudi tokrat in bom odkrito povedala, HVALA VSEM, KI NAM STOJITE OB STRANI, POSEBNA ZAHVALA DADIKI IN MIŠKI, KI  STA INTENZIVNI, DA ME BOLI SRCE KO BEREM, KAKO STA SE ZAVZELI ZA NAS... Vedite pa vse, kot sem zgoraj napisala NE POZABIMO VAS... Ko bo prilika, se pa dobimo vse na enem drinku, da vsako posebej objamem in se zahvalim.

Men se zdi, da ponavljam k pokvarjena plošča se, ampak  ne moram si kaj.

Danes sem bila na banki, in sem prosila, da mi da izpisek, katerega bom kot zlato hranila: ZHAVALILA BI SE TRENUTNO VEM ZA TA IMENA, nikov ni zraven:

KARIN iz  Hrušice
MAJI  iz Podplata
DIJANI iz Ljutomera...

Nobeni se ne bom pozabila zahvaliti, sem tudi dadiko prosila, da si zapiše vsako od vas, katera nam bo bilo kako pomagala, želim vas imeti od prve do zadnje na svojem  nepozabnem seznamu..

Dada in miška vama dvema  za vajin  trud se še posebej zahvaljujem.

RADI VAS IMAMO IN NIKOLI NE POZABIMOuser posted image

Skozi bele oblake in tihe korake
občutim, ko se vračaš k nam.
Zaznam v najbolj samotni tišini
novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas
vem, da si tu, varuješ nas...

HVALA VSEM..

Neposredna povezava do sporočila: 130
18.12.2009 18:33:58   
Anonimen
joj mia!!!!
komaj cakam torek, da te spoznam!!!!!user posted image

(odgovor članu Mia007)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 19:07:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
18.12.2009 19:13:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

mia, midva z mojim sva se včeraj pogovarjala o vas, dobite od naju tudi kuvertico, pošljeva pa jo v ponedeljek.
ne bo veliko, ampak kamen na kamen...

lepo te je brati in res imate lepo družinico. verjetno je vsaka rekla samo vau, kakšna povezanost, ko te je brala.

drži se punca user posted image

ane????
res jo je lepo brati!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 133
18.12.2009 19:47:58   
Mia007
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

joj mia!!!!
komaj cakam torek, da te spoznam!!!!!user posted image

Jaz tudi  kooooooomiiii čakam vaju z lisiško in tvojo miceno NIniko:)!!! Ne dam je iz rok, dokler ne boste odšle:( in vem , spet bom žalostna.
user posted image user posted image user posted image

novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas

HVALA VSEM..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 134
18.12.2009 20:04:59   
Mia007

mia, midva z mojim sva se včeraj pogovarjala o vas, dobite od naju tudi kuvertico, pošljeva pa jo v ponedeljek.

lepo te je brati in res imate lepo družinico. verjetno je vsaka rekla samo vau, kakšna povezanost, ko te je brala.

[/
Uquote]

Umpa Lumpa res smo povezani, in otroka sta med seboj tako nežno povezana, sploh, ker je brat 8 let starejši, in on se čuti, da je odgovoren za svojo sestrico. Težko je  vse opisat, kaj vse vidim in začutim kot mama, ko ju opazujem. Vsako leto , bolj ko sta starejša bolj je vidna ta njuna pristna, zdrava navezanost. Upajmo, da ostane  tako, tudi ko si bosta enkrat ustvarila družini.  Učim ju tudi tega, da ne smeta nikoli, nikdar en na drugega pozabiti. Vez med njima naj ostane do neke meje v mejah  normale, ko si bosta začrtala vsak svojo pot, in ko bo en ali drug potreben kake pomoči, naj si pomagata, nikoli naj ne pozabita, da sta user posted image brat in user posted image sestrauser posted image .

Jaz imam eno tako grdo izkušnjo v življenju,  in nkiakor si ne želim, da bi se to zgodilo med njima. 

Umpika hvala, hvala, hvala... to je  3 x hvala od nas treh. user posted image user posted image user posted image Ljudje moji, res ne morem dojeti. Meni  in otrokoma ste polepšali dneve, in zdaj, ko vem, da bom kmalu  še 4 dni najprej spoznala mišiko in dadiko, pa mišino pupiko, bo moja želja ostala in jo bom uresničila, da  spoznam  še ostale. Umpika Lumpika.. :) simpatičen nik.. ti si tudi med njimi.. Ful me skrbi, da ne bi kakšno spustila, ko bom sestavila seznam, zato  LISIŠKA IN MIŠKA,  prosim, zapišite si vse punce, ki  so nam kakorkoli pomagale.

Mirno nočko vam želim... pa pa

HVALA VSEM..

Neposredna povezava do sporočila: 135
18.12.2009 20:58:01   
zmajaz

ane????
res jo je lepo brati!!!!

Ja, res lepo - se jaz tudi strinjam. user posted image  Taka povezanost, da ti kr solze pridejo v oči, ko bereš ...
Držite se! user posted image

To je nekaj najlepšega za mamo, če vidi, kako se otroka razumeta. Moja dva sta še mičkena (23 in 7 mesecev), pa me že zdaj kar gane, ko vidim, kako se imata rada - kako se ta mali razveseli, ko zagleda sestrico, kako jo rad opazuje ... in kako ona njega poboža, pocarta, polupčka ... pa do zdaj še nobene ljubosumnosti ... upam, da ostane tako. user posted image

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 18.12.2009 21:01:58 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 21:15:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
18.12.2009 21:30:52   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada
Mia mi je sporočila, da se je v 24-ih urah na njenem TRR nabralo 100€. Babuške, čestitam! user posted image

Zihr je še dost tega na poti - vrednostna pisma, poštne nakaznice ... Na TRR smo menda itak sam tiste nakazale, ki smo ble prehitre - preden smo dognali, da bi blo boljše po pošti.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 18.12.2009 21:31:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 138
18.12.2009 23:51:31   
Anonimen

imas prav,super druzina.
Tudi sama sem danes poslala kuverto.Upam,da srecno prispe.

Neposredna povezava do sporočila: 139
19.12.2009 9:17:05   
Anonimen
lisicka, jaz bi startala okoli 8ih, okoli pol 9ih sem na uncu...
nazaj bi bla p vsaj do 15ih

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
19.12.2009 9:26:31   
KatMat

Jaz lahko v torek ali v sredo odnesem v Izolo karkoli. Prevoz z Notranjske v Izolo je ponudila Miška McCute. Še od LJ do Notranjske bi bilo nekaj treba najti (če bi bilo kaj za odnest), ker jaz nimam avta (tudi taščinega dopoldan ne morem vzeti, ker je zaseden).
iz lj do notranjske lahko jaz kaj odpeljem....do izole je pa mal dolga...

ce bi vedela konf. st. bi mogoce tudi jaz kaj nasla za oblect ali obut...

Neposredna povezava do sporočila: 141
   [Brisano sporočilo]
19.12.2009 9:30:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
19.12.2009 9:31:29   
Anonimen
sneg naj bbo, sam da so ceste ok....antilopa bo pustila v enem lokalu pri nas. pa poberem...

Neposredna povezava do sporočila: 143
   [Brisano sporočilo]
19.12.2009 9:33:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
19.12.2009 9:36:16   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
ce bi vedela konf. st. bi mogoce tudi jaz kaj nasla za oblect ali obut...

Ženskici sta 167 cm in 170 cm, pa obe okrog 50 kg, tako, da so to po mojem številke 36, kakšna max. 38. Dečko je pa cca. 180 cm in tudi suh, ampak o moških konfekcijskih številkah pa nimam pojma.

Mia... kakšne številke obutve imate?
bom pobrskala...pa sporocim...

Neposredna povezava do sporočila: 145
19.12.2009 9:38:04   
Anonimen
jst mam, se mi zdi 1 plasticno mizo viska.....ne obljubljam.morm pogledat.....stolov pa nimam...

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
19.12.2009 13:31:48   
Anonimen
da vrzem na vrh....
ce ima katera se kaj za Mio naj napise.
v torek zjutraj peljemo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 147
19.12.2009 19:07:43   
Anonimen

da vrzem na vrh....

pa se 1x....HOP!user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 19.12.2009 19:08:01 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 148
19.12.2009 19:44:43   
blaža
Kaj je kdo tako prijazen in na kratko še napiše kaj vse bi še rabli? Bom malo pogledala doma, če mam kaj od tega. A je z obale, če sem prav razumela. Sem na hitro preletela forum, pa sem nekje zasledila, da greste na obalo. Pol bi ji lahko sama jaz kej peljala, ko bomo šli k našim dol.

a lahko prosim kdo napiše kaj se še rabi? A tudi pribor, kako posteljnino, oblačila( kolko številko)?

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   [Brisano sporočilo]
20.12.2009 6:23:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?