|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 23 24 [25]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Praznična pomoč za našo Mio
5.1.2010 18:24:04   
zvesta
Mia, drži se.... vse bo dobro....

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 601
5.1.2010 21:10:30   
malamedika
Mia tudi jaz bom mislila nate in boš videla da boš  kmalu spet doma.Dokazala si da zmoreš marsikaj in verjamem da se bo vse srečno izteklo,drži se  u mislih bomo tudi mi na rr s tabo.

Sama ti sicer nisem žal pomagala ker ti žal ne morem  sem pa spremljala kaj so ti punce pripravile in vesela sem zate in tvoja otroka da še obstajajo taki ljudje ki so pripravljeni pomagat sočloveku.Zato še enkrat vse pohvale organizatorkam ki so vašo stisko zares videli.user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 602
6.1.2010 13:49:24   
aleži
Mia user posted image user posted image user posted image  boš vidla, da bo vse v redu!!!!

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 603
6.1.2010 23:56:34   
Anonimen
Mia bom drzala pesti,pa nate mislila,kot si ti name.100%pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
8.1.2010 15:18:29   
Mia007
Čaw  moje.

Evo me domauser posted image . Včeraj so  ta moj miomček odščipnili:) .. moram reči da je bila narkoza celo uro in pol... ko so me zbudili nisem mogla zadihat.. k je una smotana anestezistka.. preden me je uspavala sem jokala,user posted image in se mi je nabrala sluz, in ko me je zbujala mi ta sluz ni pustila do  zraka, tako da me je aspirirala kot dojenčke.. pa sem, nekako zadihala.. ( ni bilo prav nič prijetno nekaj časa)... pa tist tubus sem čutla kako mi je ven povlekla, nemsto da bi mi ga preden sem se zavedala.. ufaaaa... v glavne je mimo.. sem utrujena.. bolečin nobenih.. Bile se obupne takoj ko sem se zbudla... in sem rekla da prosim da mi takoj nekaj dajo.. in sem dobila v žilo .. ne vem kaj.. in v roku pol ure bolečin ni bilo več...

zdaj čakam izvide 2 do 3 tedne... upam da ta moj miomček ni imel kakih kleščic..:)..  Samo, da je za mano..  Ko sem šla pred OP k anestezistki na posvet, mi reče " jaz bi vas domov poslala"... Jaz pa: Prosim?   Taka kot me zdaj vidite, vso prestrašeno in panično, bi bila vedno, ko bi prišla k vam., tako da kar izvolite naprej me obdelovat... Če bi  me nezavestno pripeljelji, pa tega vi ne bi opazila.. pač eni smo paniki, drugi so bolj korajžni...

Grem počivat... nekam nemirna se počutim, živčkasta... taka zmučena.. bom en metin čaj pa tabletko, pa počivat.. Jutri bom upam že k perojena...

Hvala vam za pestke.. SO POMAGALE.. verjamem v vas... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skozi bele oblake in tihe korake
občutim, ko se vračaš k nam.
Zaznam v najbolj samotni tišini
novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas
vem, da si tu, varuješ nas...

HVALA VSEM..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 605
8.1.2010 15:22:05   
thaiss
Mia sem vesela da je to za tabo user posted image user posted image user posted image izvidi bojo pa itak bp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 606
5.2.2010 23:20:16   
*zmajčica*
POHVALA ORGANIZATORKAM TELE AKCIJE...Škoda ker te teme nisem će prej opazla, ker Mia...joooo...Mia je ena najprijaznejših in najbolj kul žensk kar jih poznam (no vbistvu je ne poznam še osebno, sam prek sporočil)...
Mia me je kontaktirala ko je bilo meni težko in hudo...ves čas mi je stala ob strani, mi govorila vzpodbudne besede, me tolažila...bila je res ob meni...V bistvu če bi vedela da je sama v stiski (čeprav teme, kjer je opisana njena zgodba ne najdem...sem pa iz vaših besed razbrala, da ji mora bit hudo) je z mojimi problemi ne bi obremenjevala...Sem jo pa takoj kontaktira,la...saj sva ma vezi...in ji tudi sama obljubila paketek...zanjo in za njena dva sončka...Čeprav sem iz Bele krajine in imam enomesečno hčerkico....sem se za njo pripravljena vsesti v avto in odpeljati na izlet!!!

Punce res ste to lepo naredile in se spomlne...Mia mora bit presrečna...NE!!! Mia je presrečna...ko sem brala...so mi šle vse dlake pokoncu...tekle so mi solze...še obstajajo taki ljudje... Resnično Lepo...

MIA ti se mi pa drži...pa saj veš...z malo Lauro sva ti vedno na voljo!!!

Lp

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 607
9.2.2010 19:59:11   
Mia007
Živjo pupe moje.

Malo kasno (malo me depra daje, je že bolje), ampak nisem vas pozabila in nikoli ne bom.
Rada bi  se javno zahvalila  vsem vam  za pomoč v bilo kakšni obliki. 

Shranjena imam naslednja imena, ali preko čestitke, ali preko poštne nakaznice in preko bančnega izpiska: če sem katero izpustilauser posted image , se iskreno opravičujem

Brigita BAŠIČ, Manca KOSEC, Nataša KOS, Karin KOBENTAR, Maja ZORIN,  Dijana MARINCICI,   Damjan ČESNIK, Natalija z družino,  kleopatra 28,  Manca z družino, Urša MORETT, z družino, Doris, Tina-Dejan-Alljaž-Tilen, RR Aleži, lumpalumpa z družino, Teja NANUT

in vsem ostalim, katere ste preko LISIČKE, MIŠKE in LUMPALUMPE podarile stvari, katere so mi te tri krasne mlade mamice , kljub svojim obveznostim pripeljale.

Moji izvidi so prišli, so OKuser posted image , kontrola čez 6 mesecev.

6.1. sem bila jaz operirana, sine pa 13.1. meniskus kolena, tako, da je bil januar zelo pester, utrujajoč. Je pa sine  šel že po tednu in pol , šepajoč delatuser posted image , kajti čutil se je dolžnega, da mora delat.  Zlaga na police po trgovinah po obali, in so v trgovinah se ženske križale, kaj je prišel tak delat, ampak moj user posted image se ne da, čeprav mu je danes, ko je prišel na fizioterapijo in ji povedal kaj je počel po operaciji, in ko je videla koleno in mišice, ga je čisto prestrašila. Koleno je videti grdo, stegnska mišica je za 4 cm al še več čisto  osušena..user posted image , ampak on se ne da. Rekel je, da bo moral krvavo delati, da dobi spet tonus mišice ( fizio mu je rekla, da se lahko zgodi, da ne bo nikoli več tako kot prej-ne morem verjet, da tako direkt pove). Zjutraj služba, ob 12.00 fizioterapija, kosilo, spet delo, potem pa v klub v fitnes  dve uri vaj.   Res vsaka mu čast. Tako se mi smili, pa ne smem tega pokazati.

Danes sem od sosede dobila  mizo in 4 stoleuser posted image . Od te gospe hči mi bo pa  dala omaro za kopalnico, in še ene dve omarice, da bo sine lahko  oblačila not spravil. No počasi  pa se le odvija ta zavozlani klopčič.

HVALA VAM ŠE ENKRAT V MOJEM IMENU IN OBEH MOJIH OTROK. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LISIŠKI res posebna zahvala, kajti to je bila njena organizacija. Poleg nje sta se  aktivno pridružili tudi MIŠKA, kljub  komaj njeni  4 mesečni pupiki in  nosečki LUMPI, kateri sta ob vsem tem  se pridružili Lisiški, in prišli do mene.

Punce NE pzabim vas, in kot sem obljubila nekoč, lahko bo to kmalu, lahko bo to čez leto, vendar srčno upam, da več kot leto ne, se dobimo, da vas počastim in spoznam v živo.

novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas

HVALA VSEM..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 608
9.2.2010 20:10:25   
Mia007
IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*

POHVALA ORGANIZATORKAM TELE AKCIJE...Škoda ker te teme nisem će prej opazla, ker Mia...joooo...Mia je ena najprijaznejših in najbolj kul žensk kar jih poznam (no vbistvu je ne poznam še osebno, sam prek sporočil)...
Mia me je kontaktirala ko je bilo meni težko in hudo...ves čas mi je stala ob strani, mi govorila vzpodbudne besede, me tolažila...bila je res ob meni...V bistvu če bi vedela da je sama v stiski (čeprav teme, kjer je opisana njena zgodba ne najdem...sem pa iz vaših besed razbrala, da ji mora bit hudo) je z mojimi problemi ne bi obremenjevala...Sem jo pa takoj kontaktira,la...saj sva ma vezi...in ji tudi sama obljubila paketek...zanjo in za njena dva sončka...Čeprav sem iz Bele krajine in imam enomesečno hčerkico....sem se za njo pripravljena vsesti v avto in odpeljati na izlet!!!

Punce res ste to lepo naredile in se spomlne...Mia mora bit presrečna...NE!!! Mia je presrečna...ko sem brala...so mi šle vse dlake pokoncu...tekle so mi solze...še obstajajo taki ljudje... Resnično Lepo...

MIA ti se mi pa drži...pa saj veš...z malo Lauro sva ti vedno na voljo!!!

Lp

Zmajčica moja.

Kako bi te obremenjevala s svojimi problemi, ko si imela  ti takoooo velike sama s sabo.  So mi kar solze privrele v oči, ko sem brala tvoj post. Pupika moja, prestala si eno tragično izkušnjo, ampak sem presrečna zate , ko te vidim, da  si pozitivna in taka  tudi ostani.  Življenje vsakega po svoje tepe, ene bolj, druge manj, ampak  ko nam glava pade, jo moramo spet dvigniti in zakorakati naprej. In žal, resnično žal, take izkušnje človeka le utrdijo.

Kot vidiš se nisem nič javljala, ker januarja  je bila tramontana  pri nas doma... zdaj se počasi umirjajo stvari, in bom kaj več pokukala sem.  Velikega user posted image user posted image za LAURO in ZATE, tamalo pa  pocmoki in ji zašepetaj, da velikokrat ena teta pomisli na vaju, in si želi vaju spoznati. DRŽI SE ZMAJČICA!  Vem, prepričana sem, da  si že čez pol poti... kar tako naprej.

HVALA VSEM..

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 609
10.2.2010 15:57:58   
Anonimen
Oj Miauser posted image
Sem ravn premisljevala,da bi bilo treba mal temo dvignit.Me zanima,ce boste se kaj peljale,saj so bile obljubljene se nekatere stvari za naslednjic?
Mia,kaj ce bi napisala,kaj se vse potrebujes,mogoce bi se se kaj naslo.Sama vem da imam kup stvari,samo kaj,ko sem tako dalec.Potem pa vse,kar imam odvec,vzame mozev brat in odpelje k svojim dol.

(odgovor članu Mia007)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
10.2.2010 15:59:14   
Anonimen
Mia,kje imas ikono za zs?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 611
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 23 24 [25]
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 23 24 [25]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?