Mia007
|
Živjo pupe moje. Malo kasno (malo me depra daje, je že bolje), ampak nisem vas pozabila in nikoli ne bom. Rada bi se javno zahvalila vsem vam za pomoč v bilo kakšni obliki. Shranjena imam naslednja imena, ali preko čestitke, ali preko poštne nakaznice in preko bančnega izpiska: če sem katero izpustila , se iskreno opravičujem Brigita BAŠIČ, Manca KOSEC, Nataša KOS, Karin KOBENTAR, Maja ZORIN, Dijana MARINCICI, Damjan ČESNIK, Natalija z družino, kleopatra 28, Manca z družino, Urša MORETT, z družino, Doris, Tina-Dejan-Alljaž-Tilen, RR Aleži, lumpalumpa z družino, Teja NANUT in vsem ostalim, katere ste preko LISIČKE, MIŠKE in LUMPALUMPE podarile stvari, katere so mi te tri krasne mlade mamice , kljub svojim obveznostim pripeljale. Moji izvidi so prišli, so OK , kontrola čez 6 mesecev. 6.1. sem bila jaz operirana, sine pa 13.1. meniskus kolena, tako, da je bil januar zelo pester, utrujajoč. Je pa sine šel že po tednu in pol , šepajoč delat , kajti čutil se je dolžnega, da mora delat. Zlaga na police po trgovinah po obali, in so v trgovinah se ženske križale, kaj je prišel tak delat, ampak moj se ne da, čeprav mu je danes, ko je prišel na fizioterapijo in ji povedal kaj je počel po operaciji, in ko je videla koleno in mišice, ga je čisto prestrašila. Koleno je videti grdo, stegnska mišica je za 4 cm al še več čisto osušena.. , ampak on se ne da. Rekel je, da bo moral krvavo delati, da dobi spet tonus mišice ( fizio mu je rekla, da se lahko zgodi, da ne bo nikoli več tako kot prej-ne morem verjet, da tako direkt pove). Zjutraj služba, ob 12.00 fizioterapija, kosilo, spet delo, potem pa v klub v fitnes dve uri vaj. Res vsaka mu čast. Tako se mi smili, pa ne smem tega pokazati. Danes sem od sosede dobila mizo in 4 stole . Od te gospe hči mi bo pa dala omaro za kopalnico, in še ene dve omarice, da bo sine lahko oblačila not spravil. No počasi pa se le odvija ta zavozlani klopčič. HVALA VAM ŠE ENKRAT V MOJEM IMENU IN OBEH MOJIH OTROK. LISIŠKI res posebna zahvala, kajti to je bila njena organizacija. Poleg nje sta se aktivno pridružili tudi MIŠKA, kljub komaj njeni 4 mesečni pupiki in nosečki LUMPI, kateri sta ob vsem tem se pridružili Lisiški, in prišli do mene. Punce NE pzabim vas, in kot sem obljubila nekoč, lahko bo to kmalu, lahko bo to čez leto, vendar srčno upam, da več kot leto ne, se dobimo, da vas počastim in spoznam v živo.
Skozi bele oblake in tihe korake občutim, ko se vračaš k nam. Zaznam v najbolj samotni tišini novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas vem, da si tu, varuješ nas... HVALA VSEM..
|