Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:36:23
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama miška in korina prosim vaju, da se zmenita prek zs - jev Sej se ne kragava, sem se ravno spomnila in sem omenila. Sem pa pač mal pomislila da je mogoče ena izmed tistih ki samo obljubljajo. Jaz sem ti poslala celo vrečko oblačil, pa od tebe nisem dobila niti hvala ali pa vsaj, niso ok, ali pa karkoli. Tudi tvoj odnos do podarjenega ni glih na nivoju.
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
GREMO NAPREJ ZA MIO!
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:44:58
|
|
|
|
Korina1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama miška in korina prosim vaju, da se zmenita prek zs - jev Sej se ne kragava, sem se ravno spomnila in sem omenila. Sem pa pač mal pomislila da je mogoče ena izmed tistih ki samo obljubljajo. Jaz sem ti poslala celo vrečko oblačil, pa od tebe nisem dobila niti hvala ali pa vsaj, niso ok, ali pa karkoli. Tudi tvoj odnos do podarjenega ni glih na nivoju. Vsakemu od katerega sem karkoli kaj dobila sem poslala ZS in se tudi zahvalila v temi ki sem jo odprla, mislim da je bil naslov Hvala. Sem jo pred kratkim iskala pa jo žal ne najdem več. Če sem pa kako stvar osebno prejela sem se pa osebno tudi zahvalila na kraju samem.
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:57:42
|
|
|
|
pety78
|
No, to je bila moja tema... http://www.ringaraja.net/forum/Imam_nekaj_lepih_maj%C4%8Dk/m_4301903/tm.htm Potem sva pa komunicirali še izključno preko ZS-ja. A misliš to temo, ki si jo odprla konec meseca aprila? http://www.ringaraja.net/forum/HVALA/m_4073814/tm.htm Jaz sem ti pa poslala stvari v začetku julija. Temo pa malo pred tem odprla. Oprosti, ker za nazaj ne berem tem, niti ne berem vseh tvojih... Lej, saj me ne boli, itak sem podarila, z dobrim namenom. Pa vseeno sem se mogla oglasit, ker si tako užaljeno napisala za Miško in to javno vpričo vseh....
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 16:04:02
|
|
|
|
Anonimen
|
GREMO NAPREJ ZA MIO!
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 16:06:33
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute GREMO NAPREJ ZA MIO! Ok, sorry, ker smetim.
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 16:10:14
|
|
|
|
Anonimen
|
saj prav, da se razcisti.
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 16:11:09
|
|
|
|
Anonimen
|
MIA; POSLJI MI ZS; KER TI GA SAMA NE MOREM POSLATI!!!!!
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 16:16:49
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada ZS-ji in e-maili z naslovom in TRR-jem poslani. Tistim, ki ste se do sedaj javile, seveda. Menda nisem katere spregledala? Mene si spregledala.Sem premajhna mene spregledala tudi
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 16:18:15
|
|
|
|
Anonimen
|
mene tudi, dada
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 17:59:22
|
|
|
|
Anonimen
|
samo, da jo spravim na vrh
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 19:50:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 19:59:01
|
|
|
|
Anonimen
|
sve ze na vezi z mio....dada, v torek peljeve se stedilnik s pecico,,,naslednja rinda pa ce bo po sreci se hladilnik. sicer rabljeno in staro, ampak brezhibno.
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 20:27:34
|
|
|
|
Onasiss
|
A lahko prosim še 1x od Dade mail... Imela bi nekaj oblačil za hčerko... Zanima me tudi a sin tudi kaj potrebuje in mere???? thnx
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 20:29:05
|
|
|
|
Jerneja_
|
Stikamo glave, sporočim kaj lahko naredimo!
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 20:29:38
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss A lahko prosim še 1x od Dade mail... Imela bi nekaj oblačil za hčerko... Zanima me tudi a sin tudi kaj potrebuje in mere???? Evo: lisicka.dada@gmail.com
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 20:32:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Stikamo glave, sporočim kaj lahko naredimo!
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 20:33:42
|
|
|
|
Anonimen
|
rabimo omarico za vgradni stedilnik....ima katera????
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 21:36:45
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Stikamo glave, sporočim kaj lahko naredimo!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 21:39:26
|
|
|
|
Onasiss
|
Lisička...poslala sem ti mail.
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 18.12.2009 5:37:00
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute sve ze na vezi z mio....dada, v torek peljeve se stedilnik s pecico,,,naslednja rinda pa ce bo po sreci se hladilnik. sicer rabljeno in staro, ampak brezhibno. Miska, a to greste s kombijem ? Jaz imam viška jogi velikosti 160 x 200 (je star sicer enih 7 let, rabljen je pa samo dve).
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 18.12.2009 6:30:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ne skombijem....z mojim avtekom.....stedilnik bom kar na zadnji zic dala. upam da bo slo...
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 18.12.2009 6:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ce ne bom rekla staremu atu, naj mi posodi njegovega, pa prikolico....
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 18.12.2009 6:42:28
|
|
|
|
Antilopa
|
No, le daj Pa v nedeljo ali ponedeljek se dobim še s kasso - bo prinesla še neke stvari za Mio, pa bi bilo fajn, da bi se v torek mimogrede ustavila še pri meni
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 18.12.2009 6:44:05
|
|
|
|
Anonimen
|
antilopa, KJE PA si ti?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?