|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 8:19:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Praznična pomoč za našo Mio
17.12.2009 8:55:33   
Meggi
Koliko pa ima stara otroke? Lahko morda kar preko pošte razveselimo s čim manjšim. 

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2009 9:06:35   
Anonimen
sin 23 let, hcer 15 let

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 9:09:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2009 9:20:52   
thaiss
jaz ji lahko odstopim kej za oblečt če rabi, pa en božični paket dobrot lahko pripravim

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2009 9:21:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada

Ajde, vi RR Team, ki zbirate sredstva na TRR-ju... vi lahko pa za novo posteljo primaknete. Saj to ni veliko - zdaj, decembra, je en kup akcij.  user posted image

podpis

< Sporočilo je popravil Admin -- 17.12.2009 20:50:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2009 9:22:28   
Anonimen
mislim, da nas je veliko, ki smo se pripravljene odrect 1 nagradni igri v korist mie007

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 9:40:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.12.2009 9:43:12   
thaiss

Jaz sem prosila njo, da naj samo sprejme ponujeno.

lepo od tebeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 9:44:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.12.2009 9:50:56   
Hope2
Jaz bi lahko nabrala kaj za oblečt, mogoče tudi za hčerko, če ni glih male sorte. Mogoče bi lahko kaj konkretno zapisala, kaj rabi od pripomočkov oz drobnarij (od kuhinje, kopalnice....) pa če je možno, bi tebi ali komu drugemu potem to dostavila v LJ.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 9:52:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.12.2009 9:56:54   
Hope2
Daj se pozanimaj kaj dejansko rabi oz želi, da ne bo dobila en kup neuporabnih stvari oz kup istih stvari

Pa konfekcijsko številko od nje in hčere

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.12.2009 9:59:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 10:04:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.12.2009 10:06:48   
zvesta
ja, kak seznamček reči bi prišel prav.... se najde kaj, ampak na pamet je pa težko pošiljat...

Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 10:35:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 10:36:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 17
17.12.2009 10:47:03   
Mia007
Punce moje , mamem moje zalte jaz jokaaaaaaaammm od srečeuser posted image ... ker moje psihično stanje je zdaj na psu...  Ne morem verjet in dojet, da ste ljude tako humani in dobrosrčni. Nikoli v vseh teh 23 letih, ko se je sine rodila, (oče me je zapustil nosečo in fanta še ni videl celih 23 let), potem sem imela s krasnim možem hčerkico, ki je danes stara 15 let, žal nama ga je vzela kruta smrt, ko je imela 2 leti. In tako  sem ostala sama, nikoli več se nisem z nobenim moškim vezala, ju preživljam, stojim jima ob strani,v glavnem sem očka in mama hkrati. Vsa ta leta je pri meni služba-dom, služba-dom.. Kako pohajanje ali žuranje? Pozabila sem kaj je to, in niti za minuto mi ni žal, če nisem si vzela časa zase. Kaka kavica z znanko, in to je bil ta moj prosti čas, ven iz družine. Važno mi je da sta otroka zdrava in odraščata v krasna pametna skromna človeka.

Samo to vam povem en štedilnik, en mali hladilnik, mogoče za tamalo kako bundico, kavbojke št. 28, 29, kako majčko.... Sine in jaz imava oblačila, ena kolegica mi da in bunde in majčke in za sina kako majco, bundo.  Če je kaka plastična mizica za vrt pa stoli.. to je vse za začetek. kar bi nujno potrebovali in  bomo presrečni...  eno otroško previjalno mizico s predali imam v kuhinji, ki zaenkrat zadostuje da dam not krožnike in kako kozičko, pa kozarce...

Hvala vsem iz srca, od mene in mojih dveh sončkov, in hvala Dadiki, kateri  sem se zaupala, ona ve veliko o meni, saj sem ji poslala na z.s. ker ne bi tu rada razkrila moje klavarno življenje, katero sem  iztrosila na med over net pred dvema letoma, ko sem bila en dan zelo obupana. Tam sem napisla 3/4 trpljenja od kar sem se rodila.. pa še danes ni konec temu.. Ampak očitno mi nekdo gor daje moč, da nisem pristala ...... boljš da ne povem kje...

Zlati moji ljudje še enkrat iz srca hvala vam, nikoli, nikoli ne bom tega pozabila, in ko bosta otroka to brala, sem prepričana, da tudi onadva bosta to doživljensko si zapomnila, da le nismo sami mi trije na tem svetu, kot jima jaz pravim, da moramo za vedno držati skupaj, in ko mame več ne bo, naj se nikoli onadva ne razideta, ampak naj ostaneta za vedno povezana skupaj, ker nimata nobenega. Od sina  se ne čudit, da nima nobenega sorodstva,ker ni bi zaželen,  po smrti moža, so se tudi dva brata od tamale, torej strica obrnila in pozabila, da obstaja moja hči, tako  je to. Smo sami, ampak vidim, da smo danes dobili ljudi, kateri ste trenutno virtualni, in vam obljubim, ko bo prilika, če ne bo mojima malima nerodno, želim se z vami spoznati. To je v načrtu in pustimo času čas.... Ostali nam boste resnično nepozabljeni...

HVALA VAMuser posted image user posted image user posted image   Ne mi zamert, ker je zmedeno napisano, pač tako kot se počutim, tako rada bi vse vam povedala, pa ne morem tu... če katero zanima moje življenje ji ga pošljem na z.s., to kar sem na med over net napisala, da bo od tam razbrala, da človek lahko preživi najhujše trenutke, take, ko že mislilš, da se greš obesit...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.12.2009 10:58:07   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Lepo.Pa kakšna številka računa bi bila fajn, ker nekateri nimamo stvari odveč, lahko pa nakažemo kakšen €.

Ja, vidim, da tudi nimam nič kar rabijo, zato bi tudi jaz nakazala. Denarja preko drugih oseb ne bom dajala.

Neposredna povezava do sporočila: 19
17.12.2009 10:58:57   
thaiss

Jaz lahko v torek ali v sredo odnesem v Izolo karkoli. Prevoz z Notranjske v Izolo je ponudila Miška McCute. Še od LJ do Notranjske bi bilo nekaj treba najti (če bi bilo kaj za odnest), ker jaz nimam avta (tudi taščinega dopoldan ne morem vzeti, ker je zaseden).

jaz vas pa v izoli pričakam

Neposredna povezava do sporočila: 20
17.12.2009 11:01:07   
thaiss
mia007 - si mogoče hčerka in sin želita kaj posebnega za prihajajoče praznike, mogoče jih lahko  tudi tako malo osrečimo?
Sicer pa,  že to, da imajo tako korajžno mamo je velika sreča!!!user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.12.2009 11:34:25   
kasso
miska iz kje si notranjske? Jaz imam eno bundo, ki jo rade volje podarim. Od lani imam novo in te ne rabim več. Sporoči prosim, lahko tudi na zs, kdaj se pelješ mimo PO, ali razdrtega, če greš po avtocesti.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.12.2009 11:43:40   
nena m
Mia, ne morem ti poslat ZS, zato bi te prosila, če mi lahko sporočiš št. TRR. Ostalega, kar potrebuješ, nimam, bi ti pa lahko nekaj nakazal. lp

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.12.2009 12:04:27   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Jaz lahko v torek ali v sredo odnesem v Izolo karkoli. Prevoz z Notranjske v Izolo je ponudila Miška McCute. Še od LJ do Notranjske bi bilo nekaj treba najti (če bi bilo kaj za odnest), ker jaz nimam avta (tudi taščinega dopoldan ne morem vzeti, ker je zaseden).

jaz vas pa v izoli pričakam

Jaz se pa lahko ponudim za prevoz do Notranjske. V Ljubljani sem v soboto in pa po vsej verjetnosti v torek dopoldne.

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
17.12.2009 12:17:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mia007)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?