Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 14:51:30
|
|
|
|
Antilopa
|
Hehe, očitno si res dobila dve ponudbi Jaz lahko peljem od Ljubljane do Unca, naprej pa ne bi šla
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 14:52:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 14:53:45
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe itak, da te poberem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 14:54:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 14:54:50
|
|
|
|
Korina1
|
Miska pa tista oblačila odpelji Miji k si jih meni obljubila pa potem ne dostavila
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 14:57:01
|
|
|
|
Anonimen
|
korina, takrat nisem mogla. bila sem pred PDPjem, in otrocka nisem cutila, zato sem sla v porodnisnico.oblacila so te cakala. samo nisi potem nic klicala in sem jih po 1em tedni dala naprej. materini sosedi.
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 14:57:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Miska pa tista oblačila odpelji Miji k si jih meni obljubila pa potem ne dostavila ...ti ti mis
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:01:21
|
|
|
|
Korina1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute korina, takrat nisem mogla. bila sem pred PDPjem, in otrocka nisem cutila, zato sem sla v porodnisnico.oblacila so te cakala. samo nisi potem nic klicala in sem jih po 1em tedni dala naprej. materini sosedi. Takrat sem bla jaz ravno v cerknici zato sva se tudi menile kam jih dostaviš, jaz po tistem nisem šla nič na notransjko in kaj bi klicala? Sem pač mislila da sem bila spet na... kot sem ponavadi.
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:01:22
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 15:01:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:02:16
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj nisi poklicala?
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:03:35
|
|
|
|
uškinamama
|
miška in korina prosim vaju, da se zmenita prek zs - jev
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:03:56
|
|
|
|
Korina1
|
Zato ker jih po tistem itak ne bi mogla več dobit in ker sem bila že tudi ponavadi nadrta od koga kaj kličem in težim. J... ga je kar je.
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:04:33
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama miška in korina prosim vaju, da se zmenita prek zs - jev In zakaj?
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:06:01
|
|
|
|
Korina1
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama miška in korina prosim vaju, da se zmenita prek zs - jev Sej se ne kragava, sem se ravno spomnila in sem omenila. Sem pa pač mal pomislila da je mogoče ena izmed tistih ki samo obljubljajo.
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:06:38
|
|
|
|
Anonimen
|
bomo vidli v torek...prav?
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:07:41
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama miška in korina prosim vaju, da se zmenita prek zs - jev In zakaj? ahm, zato, ker se mi ne zdi primerno na tej temi se nekaj nategovat. Zdaj pa itak, kar je je.
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
bom napisala tocno, da se razcisti. da ne bo dvomov. samo da mi tamala zaspi
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:13:31
|
|
|
|
Korina1
|
Miska ne rabiš, sej sem rekla kar je je. Ti popolnoma verjamem. Samo tko na splošno govorim pa sploh ne o puncah tu ker so mi pomagale kar so obljubile, ampak preko podarimo.si se najprej zmeniš, potem pa ko je treba it iskat ali se ne oglasijo več, ali dajo naprej, ali kar koli drugega. Tako da niti nobene stvari dokler jo nimam v rokah ne jemljem preveč resno. Vam tu na RR pa vsa pohvala, zlate ste.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 15:15:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:15:56
|
|
|
|
ZARA
|
Korina, mene valjda jemlješ resno
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:16:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, res sve bile s korino zmenjeni, da ji podarim moja oblacila. poslala mi je tudi st. gsmja od ljudi, pri katerih bo tisti dan, ko naj bi ji jaz oblacila dostavila. na zalost je situacija nanesla, da sem sla tisti dan v porodnisnico na pregled, saj otrocka nisem dobro cutila. zakaj je nisem poklicala???? cakala sem, da poklice sama, da mogoce bi pa le lahko prisli sami iskat stvari. saj imajo toliko do mene kot jaz do njih. s tem, da sem bila sama v skrbeh, visoko noseca, z dvema vecjima otrokoma. zakaj nisem poklicala sama??? ker sem bila z denarjem toliko na psu, da si nisem mogla privoscit nove kartice za telefon!
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:17:17
|
|
|
|
Korina1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Korina, mene valjda jemlješ resno Jaaa Zara, velikokrat se spomnim nate
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:21:26
|
|
|
|
Anonimen
|
u glavnem....dada zorganiziraj stvari, mi javi kateri dan in ob kateri uri se dobive na uncu.... najboljse bi bilo v torek ali sredo. mislim, da bo vozicek stal do ponedeljka zvecer.(upam)
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 15:32:00
|
|
|
|
Anonimen
|
in zdaj? konec debate?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?