Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 13:54:15
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Tam nekje okrog Loža, menda. bilo bi fajn, da vam dostavim, ko boste na poti, ker Lož mi je pa precej od rok. Imaš email. Kasso, s kje si? Mogoče lahko jaz prevzamem.
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 13:55:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 13:59:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 14:01:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 14:02:59
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Tam nekje okrog Loža, menda. bilo bi fajn, da vam dostavim, ko boste na poti, ker Lož mi je pa precej od rok. Imaš email. Kasso, s kje si? Mogoče lahko jaz prevzamem. Živim blizu Hruševja pri PO, a si ti tle blizu? Skoraj vsak dan sem v PO.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 14:08:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 14:09:55
|
|
|
|
Antilopa
|
No, jaz sem z druge strani Postojne, ampak mislim, da ne bi smel biti problem se dobit... vsaj enkrat (če ne večkrat) na teden sem v PO.
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 14:10:56
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada A mi lahko katera pomaga najti podatek, kdo je direktor Big Banga? Bojan Knuplež
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 14:11:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 14:12:55
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada A mi lahko katera pomaga najti podatek, kdo je direktor Big Banga? ne vem če še drži, datum članka je maj 2009 Razlog zapiranja je zmanjšanje povpraševanja, v kranjskem primeru pa zamik širitve centra v bližnjo prihodnost, majhen prostor, v katerem smo sedaj, pa nam za daljše obdobje ne ustreza,« pojasnjuje Bojan Knuplež, direktor Big Bang. V Kranju ostaja večji Big Bang na Primskovem, kamor se bodo preselili vsi zaposleni za nedoločen čas v Qlandii, brez podaljšanja pogodb pa bodo ostali zaposleni za določen čas.
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 14:13:56
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa No, jaz sem z druge strani Postojne, ampak mislim, da ne bi smel biti problem se dobit... vsaj enkrat (če ne večkrat) na teden sem v PO. iz katere strani? lahko na zs
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 14:15:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 14:18:13
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Vidi ti njo... a imaš celo njegov e-mail? Malce se mudi, glede na to, da je že četrtek. Hehe, nimam... sem pogledala v bonitete, tako da je podatek sigurno pravi, saj se strani ves čas posodablja.
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 14:21:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 14:26:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 14:28:57
|
|
|
|
BarbaraGS
|
a akcija se vedno poteka? Do nosecnosti sem se oblacila zelo modno in mladostno (zdaj mi je vse premalo) in sem velika 174 ter sem imela enih 53kg. Tako, da lahko najdem kaksne obleke (kavbojke, hlace, majice...). Ce bi dekle se vedno rabilo. Pa pralni stroj tudi rabijo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 14:29:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 14:32:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 14:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
punce, ni me bilo doma dopoldan.... startam iz Loža, cez cerknico, rakek , uNEC po AC naprej.....lahko iz AC zavijemo don v PO in tako do Izole....meni naslednji teden do cetrtka ni problema jit. samo naj bo dopoldan....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 14:36:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 14:40:44
|
|
|
|
Anonimen
|
aaaaaaaaaaaaaa DOBILA SEM PRAZEN VOZICEK V ENI LOKALNI TRGOVINI...... da bo folk metal notri jutri dopoldan se grem zmenit!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 14:47:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Praznična pomoč za našo Mio 17.12.2009 14:49:06
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada Kdo je torej rekel, da mene iz LJ pelje do PO? jaz čaki, a prav tebe?
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 14:49:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?