taraji
|
Zoja88 - iskrene čestitke za Tarika. Veliko vsega lepega in obilico sladkega cartanja. Kleopoatra - čeprav malo pozno - vse naj, naj Iiiiiiii, Araz, kakšen cuker je tvoja Zoja - joj, kolk komi čakam na svoj paketek No, jaz iz pregleda - vse bp - pritisk nizek, voda super, zredila se nisem preveč....skratka super Ctg - kaj so že to popadki , no taka ravnaaaaaaa, lepa linija, nič od nič, mojemu bejbiku je pa tudi zaenkrat še super v apartmaju buši Me je pa pogledala tudi spodaj in pa pravi, da sem odprta 1 prst, maternični vrat 2 cm - je pa rekla, da se zna zgoditi pred rokom (27.12.), ampak......pravi, no če se ne bo kaj zgodilo se vidimo naslednji teden. IZVIRNO SPOROČILO: tulpika hihihi smo smešne sam še jamramo neki in smo vse neučakane . ja, to je pa čisto res. Ampak moram priznati, da prav uživam v vsakem trenutku, ki ga sedaj doživljam. Cela nosečnost je potekala brez kakšnih večjih problemov, pa tudi sedaj jih nimam...ampak, take malenkosti kot so kako si obuti nogavice, kako si zavezati čevlje, na katerem boku naj spim, da se vsaj malo naspim.....to so trenutki, ki jih doživljamo samo med nosečnostjo in ravno zato še toliko bolj "uživam" v njih, kajti nikoli se ne ve, če ni to prvič in zadnjič, zato se poskusim na poseben način veseliti vsake nevšečnosti, ki me spremlja med nosečnostjo.