ROmama
|
Čestitke vsem mamicam, pa veliko sreče vsem Jaz vas samo berem, pišem pa nič, nič pohvalno. Pri meni se nič ne dogaja, rok imam sicer 30., me je pa strah, kljub temu, da sem že enkrat mamica. Pri prvem sem rodila 12 dni čez rok, kljub temu, da mi je na nuhalni Dr. Strahova napovedala, da bom prej rodila. Potem pa sem čakala 14 dni prej, pa še potem. V glevnem, prvič sem rodila samo z umetnimi popadki, s tem da sem bila odprta samo 3 cm. Sploh ne vem, kako se začnejo ti naravni popadki. Zdaj sem začela hoditi na akupunkturo v Doberno, upam da mi bo pri podrodu kaj pomagalo. Skrajšal naj bi se prvi del poroda, odpiranje, pa manj bolečin,... Bomo videli, pustimo se presenetiti. Drugače imam torbo za sebe pripravljeno, pa cotke za že zlikane, danes pa grem še pogledat za en kompletek, da bo moja prišla lepa iz porodnišnice. Aja pa da vam še en hec povem, kako sem šla pri mojem Lukcu domov pred 2 letoma. Moj je namreč pozabil budno in čevlje, tako da sem šla z njegovo ogrnjeno (mam mal več kg, pa se je nisem mogla obleči) pa seveda v copatih. Upam, da letos ne naredi iste napake, mu bom morala plonk listek napisat V glavnem fajne ste, super klepetulje . Aja tam pri meni lahko napišete, da sem mlada 33 let in bom rodila v Celju. Lep zasenžen dan.
|