tintara
|
Shopgirl, čestitke tudi tukaj. No, meni prej ni uspelo na net. Saj se mi je zdelo, da boš ti objavila, Blondy. Sem ji včeraj zvečer poslala sms, da sploh ni važno, al se popadki rišejo na CTGju ali ne, važno da so in da sme ziher da se odpira (tako kot se je pred parimi dnevi za 2 cm, vprašanje, če so bili tisti popadki vidni na CTG). Mi je danes potrdila, da je bila potem zjutraj že 8 prstov odprta in da so se ji sam smejat začel, k je hotla epiduralno. KAo da je itak ta težji del že za njo. No, super! Sem ji tudi že povedala, da mora zdaj 160 evrov, ki jih je prišparala, nakazat KAji na račun , k ji je omogočila tak fajn porod. Čestitke tudi vsem drugim, dohajam vas ne, tako da le skupne čestitke. Ma je treba rodit prej, k ni še take gneče, potem vse vejo, kateri so že čestitale in kateri ne. Kajne Ninča in Blondy? Ninča, držimo pesti za vaju. Predvidevam, da se boš takole bolj zvečer oglašala, vsaj pri nas so bile take ure in ti je takrat postal dolgčas. Matevž, drži se! Pri nas doma smo pa začeli brat knjigo Dvojne počitnice (za ta velikega otroka), ki gre o dveh dvojčkih, ki gresta sama na obisk k babici in barbi Vanetu! Na koncu bom pogrunatala, da je to ful pogosto ime (v knjigah, ker smo že brali eno o dinozavru Vanetu). A je tema na drugem forumu že odprta? No, najbolje, če kar pogledam. Držite se, kolikor vas je pač še ostalo. Želim vam fajn porode.
|