tintara
|
O, Tincy, jaz sem bila pa ze ziher! Smenta, moje napovedi, nisme ravno slogarica, kaj? Res, kje je Mojca? Bom raje tiho z napovedmi, sicer boste res kot slonice nosile. Puffy, čestitke za Kajo! Imamo kar nekaj dvojnih imen, kajne? KAja, Tarik in še nekaj, pozabila. Mogoče Taja? Ne, ne vem, pomoč seznama bi rabila. Bom preverila. S Shopgirl sem včeraj govorila, sam ful na kratko (moja krivda). Spet sme neki mešetarla naokoli z grelcem za stekleničke (na vsak način bi s ega rada koristno znebila), pa ga je že imela Shopgirl od septembra, pa sme si ga nazaj sposodila za v P, pa pol še za par dni doma. Potem mi je pa še ena na misle prišla, ki sme jo spoznala na int (z dvojčki), pa sme ji nesla sterilizator (teden dni sme ga pa le uporabljala), pa sem jo spraševala (Shopgirl) če jima laufa dojenje. No, zdaj ga je dobila tista z dvojčki, ampak, če ga bo slučajno rabila Shopgirl, ga dobi ona, ker je prva na vrsti. Madonca, z mano posel delat. V glavnem, pravi da je ful lušno, da je Kaja pridna. No, potem mi je pa mož telefon vzel, tak da ne vem nič kaj več. Aja, no pa da jima dojenje gre. Kje pa je blondy? Da ni šla ona tudi v porodno . Mi smo se včeraj spet tehtali in ugotovili, da se zdaj od kar smo samo na dojenju redimo veliko več kot prej po flaši. Pa naj kdo reče, da je dojenje težko za otroke. Če imajo voljo, potem ni. Zdaj imamo že 2800g. No, kakšno s konca meseca, ki bo bolj lahkega rodila, bomo pa mogoče nesli. Sicer je pa tudi naš že kar dosti pokonci (no kakor kakšen dan). Dudo se mi zdi, da sovraži, ne sam da je ne mara. Sam ker sme navajena jim jo dat, mu jo probam dat, ko mal pojoka, pa še ni glih čas za jest, pa potem začne fuuul jokat. Se bo treba odvadit. Aja, Kleopatra: tudi pri nas se Nadja zbudi na vsak šum, ampak jok pa kar prespi, sma je res v drugi sobi. Ampak vrata so odprta, ker tudi ona še včasih ponoči pojoka in se zbudi. Takole, grem kosilo skončat. Dans sem sama prvič, saj mi kar gre. No, saj ko bosta otroka doma, bo čisto nekaj drugega. Mejte se....
|