nimanorwen
|
ooooo, še ena ana je na svetu ane smo same fajn ljudje ČESTITKE LISTEK IN ANI pa da bi čimprej prišli domov joj, po eni strani sm že kr mou fouš vsem, k že majo pr seb svoje ... pa k so uno najhuj že dale čez drugč jest sm mela dons uz v p in mam "čudovito" izkušnjo z 2 urnim čakanjem. je blu ubistvu ful zanimiv. 2 uri smo se samo naberal. nobena ni šla notr, k da bi blu tk od 9-11 nabiranje folka, pol vs pa začnemo naprej jemat ampak ok. z je vse ok, je šu še moj zravn (k je od morfo že ni vidu) in je biu čist ganjen in vzhičen in vse to pol k je mami izvide gledala je rekla, da je postlca v 3. stopnji zrelosti, so pa 4. stopnje, prejšn tedn je bla pa med 1. in 2., tk da upaaaaam, da bom šla kšn dan prej k pa 15. rodit pol sm mela še ctg, pol me je pa moj pelou jest, nazaj grede sva na pošti pa še lupinco prevzela sm dobila zravn še zimsko vrečo za v voziček, k sploh nism vedla, da pride zravn in sm čist hepiiii zdej pa da vs mou pokomentiram, ful ste zgovorne ime - men je tut ful všeč delfinčki a smo pol kr za Delfinčki 2010? glasovanje! Zoya27 - a da čakajo do 17 dni po pdp??? a so zmešani??? žabica13 - gnojnica? eh, tega itak sploh ne omenjam, ker to je pa že standrd, ker kle je tk bl vas in ma itak skor usaka bajta vsaj eno kravo, če ne še česa lenny1 - dobrodošla nazaj! sm se mou bala zate, da bi kr kje na potovanju rodila tk da zdej boš počas pa že na vrstiiiiiii žabica22 - moje sožalje za taščo ... moja je sicer super, ampak sm kr vesela, da je 70 km stran varno spravljena sej je zlata, ampak že kr preveč ... kdr sva tm na južni, tut krožnika ne smem nest v korit, se obnaša do mene k do princeske, sm učas tut tu ni dobr! pa vidm, da si me pogrešila hihi sm mela same opravke dons ampak tu, da posteljnina še zmer smrdi je pa sramota!!! za ta dnar bi mogla po vijolicah dišat že v štartu! s čim pa perete? probejte z oreščki, men so zakon. oblekica za iz p - jo je bodoča babi kupila v hm in bo mela body z dolgimi rokavi, čez oblekico, spodej pa hlačke in še štumfke plus kapica ... če bo ful vroče bo brez štumfkov, samo hlačke, če bo ful mraz, bo pa še v dekico zavita. drugač sm pa gledala dons ene full hude hlačke v hm, iz jeansa, sm se kumej zadržala, da jh nism kupila sm si oblubila, da nadaljni šoping pride po porodu, ker mam trenutno čist dost zadev, še preveč. masha_m - super za spust!!! jest sm dons šele res dojela, k je uz gledov, kuk je RES že čist dol sm popadkov pa kr ni novamami - mucka še zmer oba brezdomčka ... full mi je bedno, kr še upam, da se bo kdu najdu, vsaj za enga a si cunce vse prštimala? natašaC - upam, da ne boš preveč živčna ... misl raj na to, da boš mela hmal v rokah ... itak, da bo vse ok, drugač sploh ne sme bit! barbet - ful si dobr napisala glede poroda jest mislm, da mi bo najhuj pot do p. ker k bom enkat tm, računam na to, da se bo vklopu naravni nagon po preživetju in seveda na masko upam, da na licu mesta ne bom mela časa komplicirat in paničart in vse, ampak se bom skoncentrirala na dihanje in uboganje napotkov. kk bo zares, bomo pa vidl. ena prjatlca mi je rekla, da me sm ne sme panika zagrabt. hermy1 - a si imela generalko jest grem zdej tut ležat. sm dala pa 3 slikice v album, da vidte ve krasoto od mojga vozička se tipkamo še pol kej, papa
|