|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
27.7.2010 15:35:23   
solis
Pozdravljene punce,

najprej hvala vsem za čestitke.

Vidim, da se je kar nekaj avgustovčkov odločilo, da pridejo na svet že julija user posted image . Čestitke še z moje strani babriG, BK355, Saša36, ooooo in Tinky in veliko veselja z vašimi malimi sončki user posted image user posted image user posted image .

Moja Ana se je odločila, da malo prihiti na svet. V nedeljo ob šestih zjutraj sem začutila prvi popadek, ki ga pa nisem resno jemala, saj je bilo vendar še cel mesec prezgodaj, da bi se stvari že začele dogajat. Popadki pa so se začeli ponavljati, na 10 do 20 minut. Kljub temu smo šli v živalski vrt, kot smo že ves teden planirali, kjer pa sem bila ves čas v dilemi: nekaj časa se mi je zdelo, da so to že pravi popadki, potem pa spet, nisem bila čisto prepričana. Ko smo prišli domov, je bila Nina že zaspana in sem jo dala spat, jaz pa sem tudi izkoristila proste urice za počitek. Vendar se nisem ravno naspala, ker so me popadki vsake toliko časa prebujali iz dremeža. Potem sem počasi začela pripravljat kosilo, ampak so popadki že postajali malo bolj konkretni. Zdaj sem že vedela, da se bo treba it pokazat v porodnišnico, ampak sem se odločila, da bom še toliko počakala, da user posted image  pogleda formulo 1 do konca. Potem sem se šla tuširat in smo se odpravili v porodnišnico. Bila sem odprta že 5 cm in potem je šlo vse zelo hitro. Mož je odpeljal Nino v varstvo in prišel nazaj, ko sem imela že zelo pogoste popadke. Ni bilo časa za klistir, od protibolečinskih sredstev sem dobila samo masko, rezana pa tudi nisem bila user posted image . Ob petih sem prišla v porodnišnico, ob 18.56 pa sem že zibala. Vsaki od vas želim tak porod.  

Z Ano sva doma že 11 dni. Je zdrava in pridno raste in se redi. Skupaj tudi že uživamo na sprehodih. Danes je zadnji dan, ko me moj user posted image  še razvaja, potem pa konec očetovskega dopusta user posted image .

Nosečke želim, da vam čas, ko boste vaše štručke držale v naročju čim prej mine in da bomo kmalu nadaljevale naše čveke na novem forumu.

Zdaj pa je že čas, da moja punči spet malo popapca...

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
27.7.2010 16:57:13   
NatašaC
ma sem jst postala čist odvisna od tega foruma. non stop čekiram, kaj se dogaja. saj avgusta ne bom več, ker mobitel konkretno zmanjšuje prenos podatkov pri paketu itak džabest, tako da ne bom več tolk visela tuki, ker preko navadne tel linije to tolk traja. plačevat pa ne mislim. Zdaj bom pa izkoristila.
Danes zjutraj sem bila v P, sem dala vodo in kri, pa jim ne bere kartic in bi morala čakat ene pol ure, da bi mogoče popravili, sam sem rekla, da nimam časa, ker je bil moj doma varuška in se mi je mudilo, ker imava delavce. jutri bo pa cel dan moj varuška, ker bom itak v P celo dopoldne, potem bom pa še prisotnost pri porodu šla plačat za očka pa po paket za popkovnično kri. potem se pa mogoče spotoma še v kaki trgovini ustavim, ker se mi jutri ne bo tolk mudilo nazaj.
se pa tudi pri meni vse bolj vidi, da se bliža dan D, ker me vedno bolj stiska, sam kaj ko iz te moke ne bo kruha. in sem kar malo žalostna. me prav zanima, kaj bi naredili, če bi prišla s popadki v P - najbrž vseeno CR. pa mi je ta CR kar mal odveč. sam nimam kaj. Jutri določimo dan D, upam, da me vsaj do 09. 08. pustijo pri miru, pa da mi uspe Pušenjaka dobit. Kaj pa vem. Bomo videli jutri. Sem pa že danes prav s težkim srcem šla v P, ker itak vem, da me tam čaka sam en kup preiskav, potem pa živčna vojna do dneva D. Ti luštno bit na dan in uro naročen. Sam nimam kaj.
Dan začnem z idejo, kaj vse moram še pospravit, potem pa z mano ni nič. Se bojim, da bo tako tudi ostalo. Vse bolj na hojladri. Mah, bo pa tko. Sej mi noben ne bo pospravu.
Sem kar mal zamorjena zarad jutri, ker se bom morala spet pregovarjat kaj bi rada in kako in ker bomo jutri rekli kdaj. Mi kar ne diši iti, bi raje dobila popadke in šla tko rodit, sam kaj, ko žal ne gre.
Držte se.

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
27.7.2010 19:35:56   
mayci
žabica22, a si me že pogrešala? user posted image Hihi, ne boste se me kar tako znebile, zgleda bom še en čas tukaj gor "strašila".user posted image Čeprav moram priznat, da ne bi imela nič proti,če bi konec tedna počasi šla user posted image , ampak možnost odločanja mi ne pripada...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
27.7.2010 20:45:09   
Masha_M
Imam eno vprašanje za mamice, ki ste že rodile kdaj prej. A med pravim popadkom vedno otrdi tudi trebuh? Ker meni se zadnje dni občasno dogajata dve "sorti" bolečine. Ena je ta, ki jo občutim takrat, ko trebušček rata kot kamen in je nekako podobna bolečini pri začetku menstruacije. Druga sorta je pa ta, ki se mi je danes pojavila prvič, ko me dokaj ostro boli celoten križ in spodnji del trebuha. Nekaj vsekakor se počaaaaasi dogaja, ker sem malo že tudi odprta, tako da so detajli v bistvu zgolj stvar semantike. user posted image Me pa vseeno firbec matra čemu od tega dvojega so bolj podobni pravi popadki. Pa hvala vam za odgovore!

Aja in še ena reč. Zdaj, ko sem bila čez noč v porodnišnici na opazovanju mi je babica med enim od vaginalnih pregledov omenila, da je malemu poskušala s prstom premakniti glavico in da nikakor še ni trdno usidran, ker je kar odplaval nazaj gor. In tisto, kar mi je smešno pri vsej stvari je to, da sem bila dejansko malo "ljubosumna", da se ona lahko že dotika mojega sinčka, jaz pa še ne. A sem samo jaz tako smotana? user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
27.7.2010 21:28:10   
žabica13
Sem malo prej študirala kako naše nove mamice zdaj že lepo cartajo svoje štručke, kako lepo!

Solis torej si bila ti tista, ki je sezono ekspresnih porodov začela, da ni bila Saša ta prva ki je tako hitro rodila. Upam, da bo ta način čimveč punc okužil. Pa super da ste že doma, da uživate že v sprehodih. Ko boš pa na volji nam pa lahko kakšno slikico tvoje male princeske pokažeš.

Masha_M zate je pa najbolj kazalo da nam bo ta prva v Rim ušla, pa si še med nami user posted image . Ni pa Ledenke in Amoss. Morda je katera od njiju že mami.

Limma upam da ti ne bo treba ostat v porodnišnici predolgo.

Uh, če vas ne berem čez dan se toliko nabere, da vas komaj sledim, ko hočem komentirat pa je toliko vsega da kar pozabim user posted image

Danes se mi zdi da je ta opasna luna malo popustila. Tisti večer ko sta Saša in Ooooo rodili je bil še naš pes tako siten, je kar norel nekaj zunaj po terasi. Sem pa še vedno na računalniku ko lahko, ker še kar delamo pri nas. Zdaj je postal dragi še preveč priden, zdej ga moram že nazaj držat, ker bi naredu še to, pa še to...pa za vse ni več časa. Upam, da nekje do petka končamo, potem pa da bom v miru pucala, zlagala.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
27.7.2010 21:30:09   
uršula83
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

Imam eno vprašanje za mamice, ki ste že rodile kdaj prej. A med pravim popadkom vedno otrdi tudi trebuh?

Pojma nimam, sploh se ne spomnem točn kaj se je dogajal s trebuhom. Pomoje vedno otrdi, sam nism zihr.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
27.7.2010 21:35:30   
sasa36
Jaz sem rodila drugič,kakšni so bili popadki pri 1.user posted image se v bistvu ne spomnem,ker je od tega že 11let,zdaj pa sem imela popadke enake kot jih ti opisuješ kot drugo "vrsto" popadkov.Ostro omejena bolečina v sp.delu trebuha in full bolečina čez križ oz.bolj čez ledvica.

Upam,da sem ti vsaj malo pomagala!

Držite seinuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
27.7.2010 21:38:00   
Masha_M
Saša36 in uršula83: Najlepša hvala za odgovore! Upam, da se oglasi še kakšna s svojo izkušnjo.

Na koncu koncev je itak dokaj vseeno, ker ko me bo nekaj - karkoli - bolelo redno 1 uro na 5 minut pičim via porodnišnica, pa če bo to levo, desno, zgoraj ali spodaj. user posted image Samo sem tak človek, da full rada vem in razumem kaj se dogaja z mojim telesom, pa raje povprašam, če imam že možnost. user posted image

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
27.7.2010 21:44:16   
sasa36
NA SLIKI JE MOJ SONČEK JAN-LUKA!!!!!!user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
27.7.2010 22:17:09   
mayci
saša36, si že doma? user posted image Srček je tvoj sinček!! user posted image

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
27.7.2010 22:27:11   
sasa36
Nisem še doma,imam pa ta mali računalnik in internet!!!!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
27.7.2010 22:56:43   
Masha_M
Zgleda kot mali princ! Krasnega sinka imaš! Računalo in net preko telefona bom pa tudi jaz imela. Hehehe, me moderne mamice. :D

< Sporočilo je popravil Masha_M -- 27.7.2010 22:57:33 >

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
27.7.2010 23:02:57   
mayci
saša36, a tako, pol si pa res moderna user posted image ... Jaz pa nimam prenosnika user posted image , tako da bom morala biti kar odsotna tiste dni, ko bom v P...
Hehe, pa saj bomo hitro spet naprej čvekale..user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
28.7.2010 7:50:24   
solis
Dobro jutro,

izvolite user posted image  za vse. Jaz jo nujno rabim, saj sva z Ano rajale do polnoči (čez dan je preveč spala, zvečer je bila pa potem čist budna), potem pa je jedla še ob dveh in petih, ob pol sedmih sem morala pa že vstat in pripravit Nino za vrtec user posted image . Upam, da se me bo čez dan usmililia in bo mirno spala ravno takrat, ko bom šla spat tudi jaz.

Masha tudi pri meni so ta pravi popadki bili tisto drugo, kar opisuješ kot bolečino v spodnjem delu trebuha.

Sasha lepega fanta maš!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
28.7.2010 7:59:38   
Lepka
Dobro jutro souser posted image .

Jaz dežuram pokonci že od 4h zjutri, polna energije,...potem bom pa čez dan spet čisto konec. Kok ne maram tega user posted image

Kako pridno odhajate v Rim, pa se avgust še niti začel ni. Ja, še bo zabavno user posted image , v nedeljo se že začne naš mesec.
Torej, čestitke vsem novopečenim staršem in otročičkom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
28.7.2010 8:08:46   
Amoss
user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo ooooo in Tinky čestitke ob rojstvu in za tako ekspresne porodeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem morala ostati v bolnici ampak so se me včeraj usmilili in sem lahko prišla še malo domov.Plodovnice imam še vedno preveč, šravfa me še vedno ampak nisem imela vaginalnega pregleda tako da ne vem kakšno je stanje spodaj.
So mi pa ugotovili da imam zelo povečane levkocite in CRP ampak ne vedo od kod.V četrtek imam spet pregled in dati morem kri da preverjajo kaj je z levkociti in upam da me ponovno ne zadržijo user posted image ker je res muka tam ležat.Sicer pa če bom mogla upam da se čim prej odločijo za CR.
Sem pa kr žalostna ker sem zvedela včeraj da moj možek odhaja konec tedna na teren v Francijo in ga 14 dni nebo tako da bom samauser posted image user posted image user posted image user posted image z dvema pikicama, sicer pride mama ampak to ni isto in ko se spomnim mi gre kar nauser posted image .

Punce lepo bodite, uživajte še v tem čudovitem hladnem vremenu ker ko je vročina je v bolnici groooozno tako da vam želim čim več porodov sedaj ko je znosnouser posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
28.7.2010 8:42:08   
nimanorwen
jutro user posted image ,

jest vm pa namest kavice pošiljam dozo nuteleuser posted image mi po parih dneh končno paše neki "pametnga" pojest. dons pa voziček dobim, me je že klicala stričeva žena, da je pršu (ona dela na pošti) tk da mi ga okul dvanajstih prpele na domuser posted image user posted image user posted image joj kumej čakammmmmm, zdej grem pa lahko v miru rodituser posted image  drugač ste pa čvekale na polno, bom spet ceu roman napisala, da bom vse pokomentirala.
hrana - masha, sm pol uprašala svojo mami kk pa kaj in je rekla, da najbul, da se v osnovi ravnaš po tistem, kar že veš. npr. če veš, da te hruške full
napenjajo, jih pač ne ješ. al pa če ti karkoli slabu nrdi in tk naprej. tk da ubistvu tk, kukr je tut sky77 rekla. bl se rok bliža, bl me mika komplicirat stvariuser posted image
mayci - ja, pr ns mamo vse - kurjenje, košenje, še cerkev zravn bajte, ptiče, želežniško progo ... ni da niuser posted image  ampak ok, vse je za prežvet, sm da maš 2x na dan bajto v dimu je pa res za znort. user posted image  jest mam tut še ful enih kofetkov za opravtuser posted image  čez eno uro grem na enga, pol pop pa h sestri šraufat njeno novo sobo (no, mož bo šraufou, jest bom pa kofetkala)user posted image pa se mi zdi, da bova tut po porodu obe hmal nared za take aktivnostiuser posted image
žabica22 - pomoje so vse te bolečine pač "priprave" na dan d ...tk da bod vesela, da se kej dogajauser posted image ker pr men se razn stalnega celodnevnega nažiganja malih nogic v moje organe, ne dogaja kej dost ... učer je user posted image  celo pustila svojmu očetu, da je zatipou brce, je biu čist navdušenuser posted image kar se pa važga soseda "kamnoseškega" tiče pa morm rečt,da je blu zelo zabavno to prebratuser posted image user posted image user posted image sm za poslušat pa najbrž niuser posted image
igmipi - o, ti maš pa pestro. boš šla lepu kr ti pred mano najbržuser posted image
solis - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za poroduser posted image jest bi tut tkouser posted image  in pa tvoja punčka je moja soimenjakinja, tk da čestitke za dober okususer posted image kako pa kej sestrica sprejema vso situacijo?
natašac - držim pesti, da vse uštimaš!user posted image user posted image user posted image
masha_m - a kr dotaknila se je tvojga user posted image ????? to je pa mal scary, a ni? ja, te zastopm, men bi se prou neumn zdel, da se ga nekdo drug lhk pipne, jest pa ne user posted image user posted image
žabica13 - si vse spucala? upam, da nisi pretiravala, da te ne boli zdej kej?
sasa36 - kako lep deček. k angelčkuser posted image
amoss - drži se ... in ful škoda, da mora tvoj na potuser posted image  to je pa res full bedno. user posted image user posted image

evo, to je zaenkrat to, se tipkamo še kej pol!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
28.7.2010 8:44:16   
rožica5
Oj!

Kako fajn je prebirat te vaše zapise, ko smo vse v podobni situaciji in se potem sam seb ne zdiš preveč paničen user posted image .
Mene spet nekaj zanima user posted image . Ko sem se proti jutru z desnega boka obračala na levega (jao, to pa je cel projekt), sem začutila v spodnjem desnem delu trebuha tako smotano, ostro bolečino, ki je sicer trajala samo hipec, potem takoj popustila, samo jaz ne bi bila jaz, če se ne bi takoj ustrašla in začela fantazirat, če je kaj narobe user posted image . Ali vam je to kaj znano?

Sicer pa uživajte in počivajte!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
28.7.2010 9:53:43   
novamami
Pozdravljene user posted image  in tudi tiste, ki to več niste!

Je kar precej časa minilo od mojega zadnjega javljanja. Ja, smo bili kar nekaj časa na morju in ker sem seveda računalnik doma pustila se nisem mogla nič javit. Smo pa na morju neskončno uživali, samo na koncu je bilo že malo preveč vroče. No, ko smo prišli z morja sva se pa z mojim user posted image  dokončno preselila v najin novi domek. user posted image user posted image user posted image  Seveda je bilo posledično toliko dela, da se ven nisem videla. Sem mogla vse cunje iz morja oprat, vso posodo pospravit in stanovanje vsaj za silo škatel odrešit. No, ko sem to naredila, so mi končno še internet usposobili in sem se lotila branja za nazaj, da sem ugotovila kaj se je kaj dogajalo pri vas.

Vsem mamicam iskrene čestitke in predvsem veliko crtlanja z vašimi sončki.

Pri nas se zaenkrat tudi še nič ne dogaja, sicer pa imamo itak še skoraj cel mesec do PDP-ja. Mi je pa moj v soboto sestavil previjalno in sem se lahko lotila pranja in likanja cunjic za našo pupo. Sem bila kar pridna, imam samo še eno rundo za oprat, potem pa bodo cunjice pripravljene.

Danes imam plan še torbo za v P si pripravit, imam pa problem, ker ne vem kaj rabim za naš pupo vzet v P. Če ima katera kakšen seznamček ali pa nasvet, se toplo priporočam.

Ko sem prebirala za nazaj sem videla, da se zbirajo ideje za ime našega naslednjega foruma, kamor se bomo preselile, ko bodo naši user posted image  že z nami. Imam en predlog, in sicer bi lahko bili Delfinčki.

No, to je zaenkrat to, zdaj grem pa še malo likat. Lepo se imejte in obljubim, da se bom zdaj večkrat javila. Vsem, ki ste se danes namenile it v Rim pa vso srečo in čim hitrejši porod. user posted image

(odgovor članu rožica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
28.7.2010 10:06:54   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: rožica5

Mene spet nekaj zanima user posted image . Ko sem se proti jutru z desnega boka obračala na levega (jao, to pa je cel projekt), sem začutila v spodnjem desnem delu trebuha tako smotano, ostro bolečino, ki je sicer trajala samo hipec, potem takoj popustila, samo jaz ne bi bila jaz, če se ne bi takoj ustrašla in začela fantazirat, če je kaj narobe user posted image . Ali vam je to kaj znano?

Ja, zelo znano!! Kot elektrika, ko te strese. To v glavnem pomeni, da "nasedlega kita" nisi obračala s pravimi mišicami. Meni se je večkrat to zgodilo, ko sem bila še bolj poskočna in sem mislila, da se lahko obnašam po starem in skačem iz postelje. No, zdaj sem bolj previdna in tega ni več. Res pa ni nič nevarnega, le ful zoprno.

Vsega se sploh ne da pokomentirat, ker je tega res veliko. Saša krasen fantek in nasploh sami filmski porodi...sigurno bo tko do mojega...potem pa bolj kakšna Urgenca user posted image  user posted image   user posted image !

V glavnem včeraj pregled opravljen, CTG brez posebnosti, nekaj naj bi bilo manj plodovnice, pa nič kritičnega (razen zame paničarko seveda), mala dolga precej, ampak lahka (okol 3 kg)...kar bo za rodit super...za skrbi, da ni kaj narobe, pa ne tako zelo. No, čez noč sem se pomirila in zdaj čakam dalje. Bodo pa pregledi zdaj bolj pogosti, najprej 3.8. pri nadomestnem zdravniku + CTG (ker moja gre na dopust), nato 6.8. pregled pri internistu, če bi bil slučajno potreben CR, pa mam še naprej napisane datume, pa upam, da jih ne bom več rabla user posted image  user posted image  user posted image .

Vsam, ki greste rodit hitre porode, nam ostalim doma, pa lep dan!

(odgovor članu rožica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
28.7.2010 10:09:13   
Zoya27
pozdravljene souser posted image

se javljam iz mojega 2minutnega pregledauser posted image , G še vedno na dopustu, tako da sem izvedela samo težo, pritisk in da je urin bp. ne vem, če se za to sploh splača hodit tjauser posted image

za seznam -0,5kg (skupno torej +13kg) in naslednji pregled imam na PDP 2.8. in sicer CTG

joj amos, to si pa sploh ne morem predstavljati.... boga. drži seuser posted image user posted image user posted image

sasa36, fantič je res luškan.user posted image zgleda da se ne boma srečale v P, ker se pri meni še nič ne dogaja.

me je pa danes spravila med. sestra prav v depresijo po pregledu, ko mi je rekla, da je v celjski P čisto normalno, da čakajo tudi 17 dni po PDP in ne sprožijo, če je vse OK.  meni se bo zmešalouser posted image že razmišlajm, da bi šla pač kam drugam rodit.....

rožica5, ja, obračanje iz enega boka na drugega je res pravi projekt, zato se zbudim vsako noč tolikokrat, da sploh ne štejem. mene občasno zaboli nekje v predelu jajčnikov (oz. kjer so včasih bili), jemljem pa te bolečine kot upanje, da se bo pa mogoče kaj premaknilo.... do sedaj se seveda še ni....

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
28.7.2010 10:24:06   
žabica13
Jutro čveke user posted image  gnezdim pri tašči (ki je ta teden ni) ker pri nas je tak raztur še vedno da se ne da nikjer niti pametno vsest. Tako da sem se malo preselila, tu imam kavč, računalnik, pa še blažen mir. Včasih je pa fajn če taščica v isti hiši živi user posted image . Zbudila sem se kot rožica, ponoči sem spala ko angelček, zdaj me je pa začelo v ritnih mišicah bolet nekaj in se mi širi so stegnu navzdol. Upam da je samo prehodno, da se ne bo nadaljevalo kot pri tinky z odhodom v P.

Saša36 prekrasnega fantka imata user posted image  Kakšni so pa občutki?

Novamami nas je že skrbelo kje si, ravno z žabico22 sva se zadnjič pogovarjali o tebi, da nisi slučajno (bognedaj) kje v zadru rodila. Dobrodošla spet med nas user posted image  Pa fajn da si uživala na morju.

Seznami tudi mene malo matrajo, v šoli za starše je tako drdrala, da sem si vse le na 3/4 napisala, sem jih iskala po internetu, samo vsak malo drugače napiše.

Nimanorwen HB da je zob bolje, glede okolice imaš pa pestro. PRI nas se tudi vedno dogaja. V petek ko je bil en močan naliv, se je enemu kmetu tu v bližini gnojnica preko vlila. In je smrdelo ko pri norcih še celo soboto in nedeljo enih 300 merov naokrog user posted image

Pridne bodite in uživajte v fajn hladnem dnevu!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
28.7.2010 10:26:32   
žabica13
še amoss sem pozabla pokomentirat. Si ne predstavljam kako žalostna moraš biti da boš ravno zdaj toliko časa sama. Boš potem tudi na porodu bila sama? user posted image user posted image

Celje - 17 dni čakanja po PDP - pa kaj so nori?!? Saj to je skoraj 3 tedne!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
28.7.2010 11:45:57   
Amoss
user posted image ja žabica 13 na porodu in po porodu bom sama, ker mi ravno naslednji teden planirajo CR.

Glede torbe za porodnišnico pa ne vem za koga mislite, za sebe sem jaz pripravila pač stvari za osebno higieno, druga v mb skoraj ne rabiš, če bo potrebno bodo mi prinesli, pa hlače in majčko za domov aja pa spodnje hlačke za domov ko bom šla.Pa seveda blazinice za v moderček da nebo poplave ko bo naval mleka.

Za user posted image sem pripravila 4 tetra pleničke (3 grejo za široko povijanje, 1 za rezervo)
1 zmajček pleničko, kapico, zokenčke, rokavičke da se ne pokrampa, 2 pamperski za takrat go gremo domov, drugače jih imajo v P
Oblačila: (jaz sem vzela dvojna če bi slučajno bilo hladno)
tetra majčko in trenerkico (če bo hladno)
bodi z kratkimi rokavčki in žabice (preko lahko dam še vedno zgornji del trenerkice), ali pa kombiniram žabice s tetra majčko odvisno od vremenauser posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
28.7.2010 12:00:41   
Lenny1
Dan drage souser posted image  in nove mamice!

3 dni me ni, pa imamo že 4 nove mamice in 4 nove sončke user posted image ! Saj sem še vedno malo v šoku...

Skratka, iskrene čestitke vsem, še dodatno za tako ekspresne porode... user posted image  In kmalu boste že doma... Jupi!!!! Veselim se tudi novih porodnih zgodb... In želim, da bo čimveč porodov takih...

Midva sva se vrnila nazaj z zadnjega izleta še brez user posted image . Čeprav smo se ves čas hecali in naštudirali vse porodnišnice na poti, Izola, Šempeter, Trst, Gorica, Udine... user posted image  se še nič ni dogajalo.
Bila sva na Kortah, zame je bilo še zadnje "2 v 1" planavnje v Potrorožu, namakanje nog v Nadiži, piknik na Rakitni... Lepo je bilo, malo tudi deževno, a hlad je prav pasal.

Spacebaby, se strinjam s tabo, vsaj Tinky je upravičila naš datum user posted image .

Zaenkrat vas vse lepo pozdravljam in se še kaj oglasim kasneje. Lep in še lepši dan...

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?