nimanorwen
|
ojla so ! evo, večerno javljanje ... sm prou odvisna od te RR ratala, prou MORAM it gor ene 2x na dan se pravi bomo delfinčki pol na starši čvekamo? večina se nas strinja, je kera proti? žabica13, sej to boš najbrž ti uštimala? Drgač je šu moj šraufat sobo sestri prej in sm v miru lepo igrce špilala in počivala slikic mi pa noče gor dat, bom jutr še probavala. kle čim je mou dežja je prec net za nikamr, še čudn, da sploh poste odda. žabica13 - pridna si, pridna ... sm ne preveč naenkat narest, k pol ti bo dolgčas dej raj še kšno svojo slikco na fb drugač ime mava pa tut za , ampak je itak 99,9% , se je na uz dons tut potrdil krema za bradavice - nimam. a navadna nivea najbrž ne nuca? masha_m - bod vesela, da se ti sploh kej dogaja, vsaj čepa nimaš več firsttimemummy - mene tut zbada ja ... sm ful vesela vsakič, kdr me hihi zdej usakič, k grem na wc, prou previdn gledam, če je kje kšn del čepa al pa česarkoli "nenavadnega" imena - no, sta 2 eneja, 2 ani, zgleda pa da bosta davida tut 2 ful zanimiv a ni no hermy1 - boga ... upam, da te ne bo skus do poroda tuk bolel ... ampak lej, boš pa navajena na bolečino pa te bojo pol mrde popadki manj joj še tu sm padabu prej napisat - u p v lj povsod visijo obvestila, da so obiski dovoljeni samo partnerju in otrokom (vsi zdravi) in to samo za 10 min a so blesavi???zdej pa sm še vodoravno, se prou veselim današnjega drnohanja, k tk lepu džek pada pa hladno je ... aja mačjeljubke, sm od une muce, k je šla nazadnje unim, k sm rekla da mi je bed, k jih ne poznam .. no so čist navdušeni nad njo, da je prava princeska tm pr njih, da se ful crkla, da je čist naspedirana in so ful hvaležni, da sm jim jo dala sm res ful vesela lepu se mejte, če gre kera slučajno rodit pa srečno!
|