nimanorwen
|
jutro , jest vm pa namest kavice pošiljam dozo nutele mi po parih dneh končno paše neki "pametnga" pojest. dons pa voziček dobim, me je že klicala stričeva žena, da je pršu (ona dela na pošti) tk da mi ga okul dvanajstih prpele na dom joj kumej čakammmmmm, zdej grem pa lahko v miru rodit drugač ste pa čvekale na polno, bom spet ceu roman napisala, da bom vse pokomentirala. hrana - masha, sm pol uprašala svojo mami kk pa kaj in je rekla, da najbul, da se v osnovi ravnaš po tistem, kar že veš. npr. če veš, da te hruške full napenjajo, jih pač ne ješ. al pa če ti karkoli slabu nrdi in tk naprej. tk da ubistvu tk, kukr je tut sky77 rekla. bl se rok bliža, bl me mika komplicirat stvari mayci - ja, pr ns mamo vse - kurjenje, košenje, še cerkev zravn bajte, ptiče, želežniško progo ... ni da ni ampak ok, vse je za prežvet, sm da maš 2x na dan bajto v dimu je pa res za znort. jest mam tut še ful enih kofetkov za opravt čez eno uro grem na enga, pol pop pa h sestri šraufat njeno novo sobo (no, mož bo šraufou, jest bom pa kofetkala) pa se mi zdi, da bova tut po porodu obe hmal nared za take aktivnosti žabica22 - pomoje so vse te bolečine pač "priprave" na dan d ...tk da bod vesela, da se kej dogaja ker pr men se razn stalnega celodnevnega nažiganja malih nogic v moje organe, ne dogaja kej dost ... učer je celo pustila svojmu očetu, da je zatipou brce, je biu čist navdušen kar se pa važga soseda "kamnoseškega" tiče pa morm rečt,da je blu zelo zabavno to prebrat sm za poslušat pa najbrž ni igmipi - o, ti maš pa pestro. boš šla lepu kr ti pred mano najbrž solis - za porod jest bi tut tko in pa tvoja punčka je moja soimenjakinja, tk da čestitke za dober okus kako pa kej sestrica sprejema vso situacijo? natašac - držim pesti, da vse uštimaš! masha_m - a kr dotaknila se je tvojga ????? to je pa mal scary, a ni? ja, te zastopm, men bi se prou neumn zdel, da se ga nekdo drug lhk pipne, jest pa ne žabica13 - si vse spucala? upam, da nisi pretiravala, da te ne boli zdej kej? sasa36 - kako lep deček. k angelčk amoss - drži se ... in ful škoda, da mora tvoj na pot to je pa res full bedno. evo, to je zaenkrat to, se tipkamo še kej pol!
|