|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
26.7.2010 12:37:15   
ledenkaa
Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam. Veliko zdravja in prespanih noči, malo nam morajo pa tudi ponagajatiuser posted image

Zdej vas pa prosim za kakšno izkušeno menenje user posted image Od 22h do 5h zjutraj sem imela konstantno bolečine v obliki menstrualnih krčev, ki so prihajali v valovih, čez križ, potem po sprednji strani trebuha in spet popustili.... Celo noč nisem zatisnila očesa. Bolečina je taka bolj topa in se je pojavljala na par minut, vmes tudi že na pet. Potem je pa ponehala. Vendar imam sedaj toliko večji občutek da mi dol pritiska, boli me za sramno kostjo.... Pokazati se nisem šla še nič, ker se mi zdi, da so to lažni popadki, zdej pa vas sprašujem, če se še kateri kaj podobnega dogaja ali pa se ji je v prvi nosečnosti. Te moje bolečine so bile res podobne menstrualnim krčem.
Skrbi me, da bom prave popadke spregledala user posted image Čeprav pravijo, da ko se začne, veš, da se začne user posted image

Lepo bodite, dihajte, se mi zdi, da se bomo sedaj samo še z "dihaj" pozdravljale user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
26.7.2010 12:55:53   
sky77
ledenkaaa to so bili fejk popadki, ker tisti tapravi ne prenehajo ampak se stopnjujejo doker ne rodiš.

Hvala za imena. Roka in Brino že imamo. sva pa nekaj premišljevala o imenih Bor, Jure ali Mark za fantka, ter o Zari za punčko

(odgovor članu ledenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
26.7.2010 12:56:24   
Masha_M
ledenkaa: Po moje so pa to kar ta pravi popadki, vendar pač še ne redni oz. ne dovolj močni, da bi se od njih do konca odprla. Sploh ker so se na koncu čisto ustavili. Verjetno ima po eni taki nočni seansi pač še malo krajši in/ali odprt MV. Še kakšna taka runda in zna iti all the way in boš dobila otročka v roke. S tem da to je lahko naslednji paket popadkov čez nekaj dni al pa čez več kot en teden. Pa poudarjam... to je samo moje mnenje. Sem prvič noseča in nisem iz zdravniške stroke.

Meni vsakič, ko se mi takole "malo" dogaja, se situacija premakne za korakec naprej. Po prvi bolj pestri noč je odpadel čep z MV, po drugi sem zdaj 1 cm odprta. Kdaj bo naslednja in kje se bo takrat ustavilo pa pitaj boga. :D

nimanorwen:
Mogoče res, čeprav je skoraj gotovo kje na seznamčku pred mano še kakšna, ki pač ne kvaka in poroča toliko kot jaz, v resnici je pa že čisto zrela za rodit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
26.7.2010 12:58:26   
Masha_M
Heh, dve zaporedni mnenji, pa kar precej različni. Upam, da te ne zmede preveč oz. da se oglasi in ti svetuje še kakšna bolj izkušena nosečka. user posted image

sky77: Jaz sem pa ob tvojem pisanju prvič pomislila na ime Zara za punčko in mi je full všeč!!!

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
26.7.2010 13:05:51   
Marčevka2010
BK355, Sasa36 in oooooo čestitke za rojstvo sinčkov!user posted image user posted image Da bi bili zdravi, pridni! Pa čim več prespanih noči!

Uf, sedaj se je pa začelo zares. Jaz kar ne dojemam.user posted image Imam še 3 tedne, me zanima ali bo kaj prej ali pozneje.

Mayci pišuka ti pa imaš res trebušček kar konkreten, sva isto 37 tednov, pa imam manjšega. Ali pa bolj zadaj nosim, ne vem. Se ti je že precej spustil, kaj? Je prav simpatičen.

Zoya27, tudi ti imaš lep trebušček.

Moram mojega prosit, da me slika, da se vam še jaz pokažem.

Držite se punce, me prav zanima, ali bo te dni še kakšna na vrsti za rodit, ta luna očitno kar deluje.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
26.7.2010 13:08:56   
listek1
dan punce,

ČESTITKE OOOOO, BK355, SAŠI ZA user posted image user posted image user posted image . OOOOO - si pa dobila korenjaka, je bil ful velik user posted image user posted image  mami user posted image .

jest mam pa v sredo predpriprave za CR in že v četrtek mi je G rekel, da je možno, da me obdržijo in naredijo CR, ker mam spet ful povečan pritisk, kljub zdravilom. Pa železo mi je ful padlo. Tko, da bomo vidli. Po eni strani bi bla vesela, po drugi bi pa res počakala do 3.8., da pride stric Pušenjak iz dopusta user posted image  Sem zahtevna, ane?

Mokre hlačke, imam pa že celo nosečnost, skoz mi neki pušča user posted image  Sem tudi mislila, da je plodovnica, ampak mi na vsakem UZ pove, da imam dovolj plodovnice.

Zoya - kakšen lep trebušček, pa želim ti, da ne boš šla čez rok.

nimanorwen - za tvoje mucke mi je pa ful hudo, ker se je tako izteklo. Jest bi z veseljem mela kakšnega, ampak zdaj žal ne gre. mamo pa pri mojih starših perzijko, od katere mislim, da se bomo morali počasi posloviti. je ful shujšala, pa skoz neki cvili, tko, da mislim, da je prišel njen čas user posted image

mayci - zelo lep buši

zabica22 - si vsaj kremšnito dobila, jest še do kremnšnite ne pridem, pa o njej sanjam že skor 1 mesec.

firsttimemummy- tudi meni je bolj všeč Maks, ampak odločila se bosta pa seveda sama user posted image

no, zdej pa pojem kosilo, grem neki speglat, potem pa po škrata. Pa verjetno do pediatra, ker ga je nekaj že 1 teden nazaj pičlo na lička in mu sploh ne gre nazaj. Flek se mu veča, pa čist živo rdečga ma, pa čist trdo. Tko, da se bova šla po moje pokazat. No, pridne bodte, pa se še tipkamo.

(odgovor članu ledenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
26.7.2010 13:28:56   
limma
Kakšne vesele novice user posted image user posted image user posted image

BK355, Sasa36 in ooooo, čestitke za sinčke user posted image user posted image user posted image
Čim več zdravja, cartlanja in prespanih noči vam želim.

Danes, namesto jutri, sem šla na pregled do mojega G. user posted image je še vedno manjši, pretoki so dobri, CTG tudi, plodovnice je pa spet malo, še manj kot pred enim tednom, tako da zunanji obrat (najbrž) ne pride v poštev... je pa rekel, da naj me v P spremljajo (ker je on na dopustu, zdaj je prišel le za 2 dni pogledat nosečke) in najbrž me čaka CR... sem žalostna, ampak nič ne morem, glavno, da bo user posted image zdrav user posted image

Pokomentirala bom pa zvečer, zdaj grem likat, doker malega škratka ni doma user posted image

(odgovor članu ledenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
26.7.2010 14:23:56   
mayci
BK355, saša36 in oooo, user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše tri korenjake user posted image !!
Zdaj se je pa pričelo zares dogajati in po mojem bomo šle zdaj kot po tekočem traku...user posted image

limma, škoda, da se ne bo dalo naredit obrata...user posted image , ampak važno je pa res to, da bo pikec prišel na svet zdrav in da bo vse ok, pa četudi bodo morali narediti cr...user posted image

zoya, lep buši!! user posted image

FirstTimeMummy, meni sta obe imeni lepi, mogoče Maks malo bolj.user posted image

sky, meni je super ZARA za user posted image in MARK za user posted image . user posted image

Amoss, srečno na pregledu! user posted image

Zgleda, da je Tinky res lunca odnesla v P, se še ni javila...user posted image

Jaz sem bila pa danes pri eni kolegici, ki ima 2 meseca staro pupiko user posted image , joj sem mislila, da se bom kar raztopila.. Zdaj pa že kar nestrpno pričakujem našo malo štručkico, čeprav je takooo lepo biti srečka user posted image ...

Toliko zaenkrat od mene, pa se tipkamo! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
26.7.2010 14:55:49   
kamelija
Mayci ful maš lep pa velik buši! Moj je skoraj pol manjši tko da sm se že zasekirala, pa vidim da majo tudi druge manjše.

BK355, Saša36, ooooo čestitke za vaše user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image ! in BK355 hvala za dodatne nasvete!

Glede imen sva medva tudi razmišljala o imenu Zara, ker sva mela že od začetka za pupo izbrano ime Zala, ta različica pa mi je tudi všeč.
Se bova tudi midva odločila tik po rojstvu.

Žabica 22 pri vas je pa luna vplivala drugače! Te čisto razumem, moški včasih nimajo občutka! Medva sva tud oba živčna in jaz sem že sama seb tečna, rodila še ne bi danes, ampak čakat se mi tud več ne da. Grozna sm! No, vsem naslednjim želim čim lepši in čim manj boleč porod.!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
26.7.2010 15:05:11   
igmipi
user posted image user posted image user posted image  ojla,

user posted image  ma sam sreča je na tem forumu, par ur ne pogledam gor in mamo že 3 user posted image , vsem en velok BRAVO, stršn pridne ste ble, pa velik user posted image

joj sem kar mal foušuser posted image ,  pa tolk sem se hitela polni luni priporočat...user posted image , nič bo treba še kej počakat, naša pupa noče ven..(mam filing, da bl k gre h koncu, bl se ji ne da....)

FTM: meni je tudi bolj všeč Maks, lohk pa počakata, da ga bosta zagledala(začutila) in se pol odločita, v vsakem primeru pa sta mi obe imeni všečuser posted image

Ledenkaa: to so bili verjetno kar ta pravi popadki, sam so se pač ustavili, mislim, da nas je še enih par tle gor, k mamo enake izkušnje, meni se to dogaja redno zadnji teden(poleg tistih nepravih)

Nekje na www sem prebrala od pušenjaka komentar da so popadki, ki so boleči(stvar percepcije) in se širijo iz križa proti vrhu maternice in nato navzdol proti mv - "tapravi" popadki, ali so to tudi že dovolj "tapravi" da rodiš ali ne je pa druga stvar...zato tudi svetujejo predihavanje doma dokler ni vse skupaj na 5 min, vsaj 40 sekund dolg boleč popadek (vsaj pošteno naj bi čutile - čeprav imam sama prijateljico, ki je svojega 1. otroka rodila tako, da so jo boleli šele popadki ob iztisu, ostali prej pa ne)

če pa te je strah, pa vsaj v P pokliči, opiši situacijo, pa naj ti oni povejo, če je treba se pokazat....

TinkY:....komej čakam noviceuser posted image

mejte se, lp

(odgovor članu ledenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
26.7.2010 15:15:53   
Tinky
Samo na hitrco se vam javim, več napišem zvečer, ker moram šibat po Teota.

Sem še vedno v enem kosu in kot zgleda bom še kar nekaj časa, tako da me boste kar po levi in po desni prehitevale user posted image

se tipkamo kasneje, ko bom tudi prebrala te dve strani

papa

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu igmipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
26.7.2010 15:43:30   
NatašaC
najprej vsem novopečenim mamicam čestitke. Po eni strani tudi sama komaj čakam, da se vam pridružim, po drugi se mi pa nikamor ne mudi. Bomo videli. Sicer je tudi mene sinoči začelo nekaj zvijat in mal me je danes, sam to so itak sam tisti fake popadki, s katerimi ne bo nič. take sem mela tudi v drugi nosečnosti in sem mislila, kolk sem odprta, pa nisem bila nič.

listek1- pol se pa v sredo srečava v LJ P, ker mam jst tudi takrat predpriprave za CR. Pa ne da nameravaš strica Pušenjaka meni prepustit? :) ne, saj jst mam drgač raje bolj namen rodit 10. ali 17 (to sta torka in predvidevam, da takrat on dela). Seveda, če mi bo uspelo k njemu priti.

Danes mi je uspelo zlikat zadnje za dojenčka, torb pa še nimam pripravljenih (no, za dojenčka mam neki sortirano za v P, sam bi rada še ene žabice kupila, ker to te, ki so pripravljene št. 62). Zase pa še ne bom pakirala, ker mam potovalko namenjeno še za na morje, ker bomo šli najbrž ta vikend še enkrat. Smo bili zdaj od četrtka do sobote, sam smo šli domov, ker trije kašljamo, pa se je vreme poslabšalo in je pihalo, pa dež, pa mrzlo. Tako da če bo vse ok gremo mogoče ta vikend še enkrat.

limma - saj tudi CR ni konec sveta, boš vidla. za mano sta že 2, pa me čaka tretji. tako pač je. sam da bo z dojenčki vse ok.

Danes imam na počitnicah dva prijateljčka od mojih sončkov (seveda oba večja) in zdaj se neki trudijo da bi spali. Pa je samo moj najmlajši zaspal.

Včeraj sva z mojim debatirala glede imen, pa pojma nimava, kako dat dojenčku ime. Za punčko še kaj pametnega najdeva, za fantka nama pa ni nič zelo ok. Saj so ene opcije, sam nisva usklajena. Tako da mi je kar malo :(, ker ne vem kako dat dojenčku ime. In seveda bo najbrž fantek. Sej ne vem, sam najbrž že zato, ker ne vem kako mu dat ime. Bo treba še tuthtat. Rada bi nekaj eksotičnega, a kljub temu dovolj slovenskega. Moj prvi je Nino in ime mi je čudovito. Moj drugi je Anže, pa je trajalo kar ene 2 meseca, da sem se navadila nanj (zaradi ž-ja). Pa sva ga skupaj z mojim izbrala. Zdaj mi pa enostavno nič ni všeč. :( Kak predlog?

Jutri zjutraj moram tešč v Lj dat kri in vodo, v sredo pa it dolgčas past v porodnišnico. Nisem ravno navdušena nad temi preiskavami, kot tudi ne nad CR in sterilizacijo. Bi raje kar po naravni poti rodila. Sam kaj, ko mi ne bodo pustili. Ne bi blo pa slabo. Sem pri drugem tko upala, ko me je začelo stiskat, da bo to to, pa ni blo nič.

Se mi zdi, da se je začelo vsem po vrsti počasi vleči in da bi rade romale v P. Sam bo treba počakat na naš čas. Sej čez dober mesec bomo vse že pestovale.

Fajn bodte!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
26.7.2010 19:38:38   
nimanorwen
ojla user posted image ,

zdej usakič najprej hitr preletim, če je kšn nov user posted image  pršu na svet ... če bo luna mela še kej vplivauser posted image  z mojim sva ful pospravlala in sva se spičila na mrtvo zrt neke preproge (oz. on se je spičiu z mano pa sploh ne vem zakaj, k mu nism nč težila. k mu težim, se pa nč ne kregavauser posted image  še deci niso več kar so bliuser posted image ). tk da zdej sm užaljena in čakam, da se opraviči k je biu ful nesramn. bo že vidu, kaj se prav user posted image  3 tedne pred rokom jezituser posted image
sky77 - usa imena so ful lepa ... men je drugač tut zarja ful ušeč in pa laura.
ledenkaa - pomoje so tut bli kr lepu tapravi popadki, sm pač ne še za rodit, tk k je masha_m rekla.
listek1 - boga vaša mucauser posted image  a ste jo kej pelal h veterinarju? kuk je pa stara? k če je ful bolna, pol je nima smisla matrat, ne glede na to, kk je težko ... vprašej starša, če bi eno malo črnuhico h seb vzela ... bi vm jo prec dala, k očitno ste mačjeljubčki ... mogoče je pa pr vaši muci to, da ji manka volja do življenja? k sm že dostkat slišala (ampak bl pr psih), da če je bla žvau stara in je nov mladiček pršu h bajti, da se je tastara žvauca kr pomladila ... pr ns je blu tk pr činčilahuser posted image  tk da res, če jo hočte ... sporočiuser posted image  pa srečno v sredo, če se ne tipkamo več!user posted image user posted image user posted image kuk maš pa pritiska?
tinky - jest sm tut mislna, da si že šla rodit ... držim pesti še naprej!user posted image
NatašaC - evo predlogi za fantke, prepisani z najinga seznama k še nisva spola vedla: primož, aljoša (to mi je ful ušeč, pa mojmu ni), vasja, benjamin, nikolaj (to bi biu zdej, če ne bi bla user posted image ), lars (moj prav, da je to za psa, men je pa čist hudo), domen, matevž, izak (to je blo na 2. mestu od top 3)izak (3. mesto na top 3user posted image ), nejc, daniel.

nč, grem ležat, ker me ful buši boliuser posted image

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
26.7.2010 19:54:13   
Mushroom
Čestitke vsem novim mamicam user posted image  user posted image  user posted image

Zoya in mayci, lepi bušiji user posted image user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
26.7.2010 20:51:30   
Tinky
tok tok

joj, kako sem štufa!!!!!
Utrujena sem tolko, da mi je groza it spat, ker vem, da sem spet samo po postli premetavala. Že ene par dni me tudi neka čudna bolečina vleče iz ritnice dol po nogi. Moja mama pravi, da je to išjas. Jahuuu, samo to mi še manjka user posted image

V glavnem, sem bila danes ob 8ih, kot švicarska ura v Izoli na ctg-ju, ker sva bili z ooooo "zmenjeni", da se tam dobiva in med čakanjem še kakšno rečeva.
SIcer mi je bilo malo čudno, ker je ni bilo, a sem si mislila, da se ji ni dalo s postle vstat in, da bo prišla kasneje, ker itak ni določene ure za ctg.
In glej ti njo???? Ona pa veselo par metrov stran od mene cartala fantiča user posted image
Tko da ooooo, ti iskreno čestitam ob rojstvu Eneja user posted image user posted image [sm=bravo.gif]

Pismo, sami fantiči, očitno je luna blagodejno vplivala le na moški spol user posted image

Mi je pa danes babica na ctgju rekla, da je nenormalno več porodov 3 dni PRED in 3 dni PO polni luni. Se pravi, da je moj naslednji dan D četrtek user posted image

Torej, moja pupa je na ctgju spala, tako da je blo vse skupaj bolj bogo, popadkov itak NI, pritisk je ok, kile so še vedno iste.

limma, mi je žal, da obrata ne bo, pa itak ni važno, kako boš rodila, važno da je dete zdravo!!!

listek, a že v sredo??? joj, tudi ti boš kar po desni prehitela user posted image

ledenka, po mojem so tudi lažni popadki, ker tisti ta pravi se samo stopnjujejo,

amoss, nič se nisi javila, upam da je vse ok oz. da se je akcija začela in, da bomo še tebi kmalu čestitali!!!

zoya, lep buši, pa kaka suhica si, sam trebuh te je user posted image

žabica13, kako napreduje vajino pospravljanje?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Mushroom)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
26.7.2010 20:54:54   
Tinky
aja, pa naslednji ctg in pregled imam 2.8. dan po PDP

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
26.7.2010 21:57:08   
žabica13
Ojla,

mislim da je bil današnji dan rekorden po številu neprebranih postov ki sem jih imela za prebrat. Mam malo krizo z računalnikom, ker imavo pač plac s PC v razturu  in se moram malo prilagodit ko je fraj. Saj še par dni pa bo bolje. Pa še maček me moti in mi hoče po tipkovnici skakat, tako da za slovnične napake je kriv muc user posted image

Uf, pester dan in noč. Upam da se vse naše novopečene mamice dobro počutijo, ravno tako seveda njihovi user posted image . Je bil pa to res fantovski val.

Amoss upam da si tudi ti ok, in da tudi ti morda že cartaš.

Ledenkaa tudi tebi user posted image

Mayci in Zoya lepa bušija!

Sky77 - imena s črko r
user posted image  - Zarja, Romi, Rubi (zarja mi najlepše)
user posted image  - Bor, Gaber

Tinky uh, te je luna na cedilu pustila. Morda pa bo v četrtek na punčke vplivala. Stiskam pesti, ker si res že želiš tja na hrib. Pa upam da se ti uspe lepo naspat.

Vsega mi ne bo uspelo komentirat, ker priznam da je bilo preveč danes za vse pokomentirat.

Danes smo pri nas pridni. Spet je prišlo do nečesa novega user posted image . Ko sva vrgla tapison ven, sva ugotovila da parket ki je spodaj ni takšen kakršnega sva pričakovala. In sva letela zdaj popoldne v LJ in izbrala nov laminat. Tako da jutri še laminat na novo postavimo. user posted image  vEČINO TAKIH STVARI NAREDI SAM, DRUGAČE BI BILA KAR MALO KRIZA (Ups, spet črke zamešala). Da sem prav happy te dni, ker se tako na veliko dogaja, še bolj kot sem mislila. Aja, Nimanorwen knauf je taka mavčna predelna stena, ni iz ceglov, je bolj tanka, in jih že prodajajo take v kosih. Če gor na njo potrkaš dosti bolj odmeva kakor cegli.
Imava pa tako nametano v kuhinji, ker sva tja vse iz te sobe ki je v prenovi znosila, se komaj skoznjo človek prebije. Ma bo pa potem lepo. Pa ko sva že bila v LJ sem kupila še kar mi je manjkalo za user posted image , zdaj mi samo še kozmetika iz lekarne manjka.

Bom še seznamček z user posted image  popravila, potem pa spat, nič nisem počivala danes in se mi kar pozna.

Lepo pančkajte

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
26.7.2010 22:32:53   
žabica13

user posted image

user posted image

PDP
NICK
(STAROST) KRAJ bivanja in poroda  (ŠT.nos.-ŠT.otrok) SPOL NASLEDNJI PREGLED 
KG+/-

1.8.2010
Spacebaby (29) Tržič (1., 0) user posted image
Tinky (32) Koper/Izola (2, 1) ,  KG + 8 NP 02.08 (CTG) user posted image
miska333 Postojna (1., 0) user posted image
Lenny1 Ljubljana (1., 0) KG + 8 kg NP 30.07 user posted image

2.8.2010
Zoya27 (31) ok.Celje/Celje (2., 1), KG +13,5 kg NP 28.07.2010 user posted image
kajsica
anonimna
monika
MB
Malena29 Maribor/MB (1., 0) user posted image

3.8.2010
BarbiG  - RODILA 14.07.2010 PUNČKI ENEJO IN ELO user posted image user posted image
Szk
Biba77
Aisha86 (23) KP - Kras/Postojna (1., 0) user posted image

5.8.2010 
Pikicabuka
saša36 Celje (2., 1) user posted image RODILA 26.7.2010 FANTKA JAN LUKO

6.8.2010  
BK355 (1., 0) NP 28.7.2010
RODILA 21.07.2010 FANTKA ENEJA

8.8.2010 
Listek (2., ?)  user posted image Predviden datum za CR: 03.08.2010
Barbet (32) Ljubljana (1., 0) user posted image
Dreamy. (26) Ljubljana (1., 0) + 10 kg NP 30.07.2010 user posted image
Claudia99 (23) (1., 0)
NP 19.07.2010 user posted image

9.8.2010
cebelica81 (1., 0)
anchy82 (27) (2., 1.)  + 7,5
kg  NP 28.07 (CTG) user posted image
Claudie
(2, 1)

10.8.2010  
pika.ana (30), maribor, 1., 0, punčka user posted image  + 3kg
danana
ooooo (22) (1, 0) NP 23.07.2010 RODILA 26.07.2010 FANTKA ENEJA
strelka (22) (1, 0)
Solis (32) Ljubljana (2., 1) + 8,5 kg user posted image -RODILA 11.07 PUNČKO ANO user posted image

11.8.2010 
jeny
mayci (29) (2., 1)  Kamnik + 9,5 kg NP 27.07.2010
sky77 Ljubljana (3., 2) 
Masha_M (28) Ljubljana/Postojna (1., 0)  + 16 kg
NP 30.07.2010 in 10.08.2010 user posted image

12.8.2010 
Bambina22 (33) Ljubljana

13.8.2010      
mateja30
Sinja
vvvv (30) +5kg
aandrejka (25) (1., 0)
Ploha (22) Gorenjska (2., 1) + KG 10
Mamica26 (1., 0) user posted image

14.8.2010
ledenkaa + 10 kg NP 23.07. (CTG) user posted image
Anneda (31) Kamnik/Ljubljana (3., ?)   -2kg
Ina11 NP 21.07.2010 user posted image
Lepka (29) Ljubljana + 9 KG NP 30.07.2010 (CTG) user posted image  

15.8.2010
tijica
arubba
tjaša79
Papi75  (34) Pragersko (2., ?) + KG 3
Nimanorwen (25) Grosuplje (1., 0) NP 29.07.2010 (UZ)  user posted image
Bushi (25) Cerknica okolica (1., 0) user posted image
IGMIPI (31) Vipavska dolina (1., 0) + 14 kg NP 30.07.2010 user posted image

16.8.2010   
kai1 (30) okolica LJ. (4.,1.)  + 8 kg NP 29.07.2010 user posted image
Mushroom

17.8.2010
Amoss (24) Maribor  (2., ?)  +1,5kg
Marčevka2010 (31) okolica Lj. (2., ?) + 10 kg NP 03.08.2010 (CTG) user posted image
Žabica22 (22) Ljubljana (1., ?) +17kg NP 30.07.2010 (CTG)  user posted image
limma (2., 1 user posted image ), 
+ 0 kg NP 27.07.2010 user posted image
Kamelija Ljubljana
Mini13

18.8.2010
hermy1 (44) (5.,3.) NP 27.7. (CTG) user posted image
Spela30 (30) okolica Celja (1., 0) 
Nanes (24) Primorska + KG 4 user posted image
FirstTimeMummy (24) Ljubljana (1., 0)  user posted image
Zlatolaska (22) Medvode (1., 0) user posted image
NatašaC (30) Litija/Treb - Ljubljana (3., 2)

19.8.2010
Tinna25 (PDP po M 31.8) (26) Maribor (1., 0) user posted image

20.8. 2010
tasi84 (25) Gorenjska/Radovljica (2., ?)
mali slonček (25) (2., ?) 
cebelica2010 (33) Ljubljana (2, 1)

22.08.2010 
irma78 (31) Ljubljanaž/Lj. (2., ?) 
Bacek (31) Gorenjska (3., ?) user posted image
BarbaraGS Ljubljana  user posted image

23.8.2010
Biona (34)
Maribor
CAT Ljubljana
(3, 2) + 10 kg user posted image

24.8.2010
Kameljia Ljubljana + 19 kg user posted image

25.8.2010
žabica13 (32) LJ okolica/Goriška    NP 03.8.2010 + 12 kg user posted image
novamami (28) Kočevje / Ljubljana (1., 0) +5 kg user posted image

26.8.2010
lumpa6 (37) Ljubljana (7., 5.) user posted image
nikitek
Ninci (32) Lj (3.,user posted image )
27.8.2010
miska08 (28) Maribor (2., ?) user posted image
Rožica5
NP 06.08.2010
Uršula83 (26) (3, 1) + 3,7 kg

28.8.2010
liam.90 (1., 0)
Loly89 (20) Primorska (1., 0)   

29.8.2010
LIDIJA_SANJA (2., ?) 
LenaSmol (27) Ig  52 kg
Uurshika Gorenjska (3., 2) user posted image
Jomi (28) Trbovlje (1., 0) + 0 kg NP 09.08.2010 user posted image

Avgustovskih  user posted image  2010 je 87

ŠTEVILO user posted image  = 20
ŠTEVILO user posted image = 19
ŠTEVILO user posted image  = 48

SKUPAJ user posted image  = 87                   

user posted image  

Z NAMI SO ZAČELE :
- Nefretiti user posted image      

PREGLEDI V JULIJU:
27.07.2010 - Hermy1 (CTG), Limma, Mayci
28.08.2010 - Anchy82 (CTG), BK355, Zoya27
29.07.2010 - Nimanorwen (UZ), Kai1
30.07.2010 - Masha_M, Lenny1, Lepka, Dreamy., Žabica22 in Igmipi

PREGLEDI V AVGUSTU:
02.08.2010 - Tinky (CTG)
03.08.2010 - Marčevka2010, Žabica13 (CTG)
06.08.2010 - Rožica5
09.08.2010 - Jomi
10.08.2010 - Masha_M

LINKI DO ZANIMIVIH SPLETNIH STRANI SO NA SEZNAMU NA STRANI 139 (DA NE BO TOLIKO PROSTORA ZAVZELO VSAKIČ)

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
26.7.2010 22:41:07   
žabica13
user posted image

Datum rojstva:  Mamica:    PDP:     Ime otroka:  Teža:     Dolžina:
user posted image  11.07.2010    SOLIS     10.08.    ANA              2310g

user posted image  14.07.2010    BarbiG     03.08.    ENEJA          2440g   48cm
                                                        ELA              2180g   47cm

user posted image  
21.07.2010    BK355      06.08.    ENEJ             2910g   49cm

user posted image  26.07.2010    Saša36     05.08     JAN LUKA     2520g   45cm

user posted image  26.07.2010    Ooooo      10.08.     ENEJ             3515g    57cm

user posted image user posted image  = 3

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
27.7.2010 0:50:00   
BarbaraGS
Ojla punce, da se se jaz malo javim :)

Najprej cestitke vsem novopecenim mamicam in vidim, da  bo letos kar precej podobnih imen :) -  tudi midva imava namrec ze nekaj let izbrano ime Irenej za nasega fantka.

Danes sem bila celi dan na pregledih v P in naslednjo sredo me sprejmejo noter ter mi v cetrtek ali petek sprozijo porod. Vsaj tako nekako sem jih razumela... Sej bom ze zacetek 38 tedna, ampak sem vseeno se v soku, ker sem mislila, da imam se nekaj tednov vec na razpolago za uzivanje in priprave...

Drste se in se ze veselim novih novick o dojenckih in dojencicah, ki so ze ali se bodo prikukali na svet te dni!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
27.7.2010 8:18:17   
žabica13
No, pa se je naši Tinky uresničila želja, sporočam vam kaj je sporočila:

"Ku kuc, pa sem tu. Ime mi je Maja, rojena sem danes ob 6:26, velika sem 53 cm in težka 2990 g. Porod je bil hiter in obe sva super!"

Bravo Tinky, bravo Maja, zdaj pa ti želim obilo cartanja in nepozabno lepih trenutkov!

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
27.7.2010 8:21:01   
jomi
zdravo!
Najprej čestitke vsem novopčenim mamicam - pa veliko sreče, zdravja in crkljanja!!!!
Fuuuul se je začelo dogajat, kar ne morem verjet! :)
Mayci in Zoja ful mate dobre bušije! Ogromne!!! user posted image user posted image user posted image Men je prou fajn da so bušiji veliki - naj se čimbolj vidi, da ga lahko ponosne bodoče mamice razkazujejo!

Ninanorween, kako je z mucki?

Drgač pa glede mojega norega pucanja - ja, mam težave pol zvečer, ampak si ne morm pomagat k me zagrabi... Ne morm počivat, dokler nisem fertik! Pol zvečer pa itak - boli križ, noge, otrdeva trebuh, tišči navzdol in podobne nosečniške težave, ki se jih zdele vseh sploh ne spomnim....

Mam pa eno vprašanje za tiste ki ste že mamice in mate fantka. Sam prosim ne se smejat, res ne vem, pa me ful mori.... Kako se pri fantku naštima lulčka v pleničko - gor al dol, pa zakaj tako?

Uživajte, pa se tipkamo ko me spet prime... (saj veste da sem bolj lenuhinjauser posted image ).

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
27.7.2010 8:21:44   
žabica13
user posted image

Datum rojstva:  Mamica:    PDP:     Ime otroka:  Teža:     Dolžina:
user posted image  11.07.2010    SOLIS     10.08.    ANA              2310g

user posted image  14.07.2010    BarbiG     03.08.    ENEJA          2440g   48cm
                                                        ELA              2180g   47cm

user posted image  
21.07.2010    BK355      06.08.    ENEJ             2910g   49cm

user posted image  26.07.2010    Saša36     05.08     JAN LUKA     2520g   45cm

user posted image  26.07.2010    Ooooo      10.08.     ENEJ             3515g    57cm

user posted image  
27.07.2010    Tinky        01.08.     MAJA            2990g    53cm

user posted image user posted image  = 4

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
27.7.2010 8:25:26   
miska333
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tinky!!!!
Sem dobila upanje, da se tudi pri meni kaj premakne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
27.7.2010 8:35:24   
igmipi
user posted image  dober danuser posted image

sem že od 4,5 pokonci...

Najprej naj povem, da je prijateljica rodila fantka Gala včeraj, tko da ja luna je očitno sam na fante delovala..

Meni se pa zdi, da se je moja pupa končno pomaknila bolj dol, k me hrbet več ne boli, pa pljuč imam mal več user posted image , se mi pa kakšen moment zazdi, da ne bom po stopnicah vsega gor prinesla...saj vese kaj mislimuser posted image ...bomo videli kaj bo v petek G rekla..

BarbaraGS: oprosti k sprašujem, verjetno si že povedala - zakaj ti bodo pa sprožili?

Tinky in ledenkaa: poročajta če katera dihauser posted image

JOJmeneuser posted image user posted image user posted image : bravo Tinky, tačas ko sem tole pisala je punca javila - prva user posted image user posted image

dan se je res lepo začeluser posted image

(odgovor članu ledenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?