|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
28.4.2010 15:33:01   
gigi1
Zarči sorry sem jaz z@j... user posted image  user posted image  user posted image . Malo me še daje po-potovalna mrzlica user posted image . Kdaj imaš naslednji UZ?
Papica pa mmmmmmmmmmnjami user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
28.4.2010 16:19:24   
zarja1
Srce, saj vem user posted image . Jaz tudi dans že celi cajt mislim, da je ponedeljek. UZ imam v ponedeljek. Upam, da bo kaj dobrega.

Papica pa mnjami praviš, ha? Fauš.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
28.4.2010 19:34:16   
Naska
Hejla - no jaz imam stopko danes , v petek pa punkcijo. trije so, zdaj ne vem če vsi dovolj veliki - no ravno veliki res niso vsi so pod 20. je pa endometrij menda 8 ali 9 kar naj bi dobro pomenilo, a ne?
torej v petek punkcija - potem pa vidimo, ali smo kaj pridelali. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
28.4.2010 19:48:38   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Naska

Hejla - no jaz imam stopko danes , v petek pa punkcijo. trije so, zdaj ne vem če vsi dovolj veliki - no ravno veliki res niso vsi so pod 20. je pa endometrij menda 8 ali 9 kar naj bi dobro pomenilo, a ne?
torej v petek punkcija - potem pa vidimo, ali smo kaj pridelali. user posted image

super!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
29.4.2010 8:18:32   
mausikaa
user posted image dobro jutro,

kofi time

user posted image

in seveda naj bo dan lep!

Kako ste kaj drage moje?  Vrtovi obdelani? Rožce na oknih?

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
29.4.2010 8:54:10   
sonya1
Naska, super, naj bo uspešno.  Zarja1. pričakujemo kakšne dobre novice.

Dekleta, naredila sem kot ste rekle. Naročila sem se pri dr. Voglerju za 13.05. Pa da vidim, kaj bo rekel. Mogoče bo še malo pogledal, ali se pri meni po klomifenu kaj dogaja. Moja ginekologinja mi je samo dala tablete za 6  mesecev brez kakršnihkoli kontrol in rekla, da se vidimo čez 6  mesecev, če ne bom zanosila.  Menstruacijo bom dobila drugi teden, verjetnost da se je kaj zgodila je res precej nična, ker sploh nisem čutila, da bi se v času predvidene ovulacije kaj dogajalo. Pol pa Reš 25.05. Moj še ne ve, kaj ga čaka, da greva k zdravniku, njemu je vsega tega groza in on kar še vedno misli, da " enega pa že zmoreva napravit sama", samo več morava user posted image .  No, pa ga v resnici ne moreva.

Me pa res veseli, da sem našla tale forum, da lahko komu razložim kaj se dogajauser posted image . Pa niti približno ne bi vedela, kam se obrnit brez vasuser posted image

Bodite lepo in pozitivno na tak lep danuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
29.4.2010 9:40:00   
miklarom
maussika - kako si kaj ti meni, kaj dogaja pri tebiuser posted image , vrtove imam obdelane, rožic pa še nimam na balkonih,pa sej še mam mal cajta, jest sem tak vsako leto ta zadnja pa mi pol najdle cvetijouser posted image

sonya1 - super za lepe novičke in da končno štartate user posted image user posted image

zarči - lubika moja user posted image

žiži - I LOVE YOU user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
29.4.2010 10:04:37   
gigi1
Ahoj user posted image

Naska user posted image  user posted image  user posted image  za stopko. Jutri pa navijamo, da bo čimmanj boleča punkcija, pa čimveč lepih zrelih celic user posted image  user posted image  user posted image

Miklca love U2. Kakšni so občutki? Navijaaaam user posted image  user posted image  user posted image

Sonya user posted image  user posted image  user posted image  za datum pri dr. V. Tvoj dragi se bo pa že vnesel. Saj nima druge izbire user posted image  user posted image  user posted image . Moj je tudi malo zavlačeval v stilu "Dajva še malo sama probat". Zgleda je njih še bolj strah postopkov kot nas user posted image

Mausi hvala za kofico user posted image

Zarči kako si mi danes?

Fidi kje se potepaš?

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
29.4.2010 11:22:00   
zarja1
helov konzervice moje.....

jaz sem finooooo, pa ve?user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
29.4.2010 11:29:36   
Fidolina
Ahoj user posted image
jaz sem se tudi malo potepla. Prišla domov že včeraj ob osmih (Gigi - le zakaj?user posted image ), ampak so bili še obiski, tako, da nisem mogla do RR.
Na dopustu (bolj delovnem kot ne - smo bili na vikendu od mojega, ki so ga prej njegovi starši vzdrževali - zdaj žal več ne živi - in tam totalna štala: zaraščeno, plesnivo. Žal smo mi"ta mladi" izgleda zelo leniuser posted image ), sem imela abstinenčno krizo prva dva dniuser posted image . Ponoči se potila, čez dan se tresla...Kje je moj computer??????!!! in moj forum!!!?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Potem pa sem se prebila skozi krizo - in zdaj sem "očiščena" spet tuuser posted image .
Je pa veliko dela, ker je konec meseca in stalno mi kdo za hrbtom hodi, tako, da moram ves čas zapirat stran.
Ma morem jit delatuser posted image . But aj vil bi bekuser posted image . Moram prebrat, ker ste se kar razpisale user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
29.4.2010 12:14:41   
gigi1
Fidi user posted image  user posted image  user posted image  jaz že vem zakaj user posted image . Vse kaže, da bova šla v Madrid user posted image  user posted image  user posted image
A praviš, da tamladi pa slabo skrbijo za vikend ? Jih bo treba čez kolena user posted image  user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
30.4.2010 9:20:52   
mausikaa
dan, no kje ste vse??? se skrivate ali sončkate???  eni pač moramo delat user posted image
jaz sem danes uspešno dala kri za FSH (ponovno) uspešno pravim zato, ker me je že takoj ko sem se vsedla na stol vprašala če mi je slabo, baje da sem bila bela ko smrt user posted image  
Fidolinca kako kaj ti? že prakticiraš K? jaz ga bom ta ciklus, potem pa vidimo kaj bo in kaj se bo atej Reš odločil za naprej...

Miklica kako si kaj ti? jaz ti močno močno držim pesti!

in seveda držim pesti za vse tiste ki čakajo user posted image  in za tiste ki ne čakajo user posted image , pa seveda tudi za naše user posted image
Kruce se tudi nič več ne javlaja, kaj si spet samo v vrtu? kako kaj zgleda z flancami za tisti tvoj famozni paradižnik?

nič, grem naprej delat...

p.s. da ne pozabim, včeraj sem videla BarbiG pupa zgleda fantastično, buhi je pa tko lep, njeni dve user posted image user posted image  očitno lepo rasteta...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
30.4.2010 9:24:08   
gigi1
Ufff uje padla naša tema user posted image . Pomlad?

Naska verjetno je že za tabo user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da si dobro prestala in pridelala še kakšno celico več, kot je ata naštel frnikolc.

Miklca srce kako si?

Lana ste zdravi? Kako je s krči?

Zarči helou user posted image

Lupčke vsem

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
30.4.2010 9:25:49   
gigi1
Mausi si me prehitela user posted image

BarbiG user posted image  user posted image  user posted image  super. Komaj čakam, da te vidim user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
30.4.2010 9:31:29   
zarja1
jaz se še ne sončim, upam pa da dans pade kakšno pivo več na sončku.....user posted image user posted image user posted image

Naska držimo pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mausi helov.user posted image

Gigi kam pičiš čez vikend?user posted image

Fidolinca še ni bek vidim......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
30.4.2010 9:34:47   
gigi1
Zarči mogoče samo kakšen čemaž nabirat v hribe. Pa ti?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
30.4.2010 9:38:00   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zarči mogoče samo kakšen čemaž nabirat v hribe. Pa ti?

k sosedom čez bivšo mejo....Moj je zrisal nek zemljevid punktov po Avstriji, pa ajde grema.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
30.4.2010 9:48:43   
Fidolina
Sorči user posted image ker nisem še čisto bek. Ma je na koncu meseca res tako veliko dela. Če greš par dni na dopust pa itak vse počaka. Sem delala včeraj do sedmih zvečer (danes bom tudiuser posted image ). Potem je pa še soseda dala sadike suvate za pofvancat in namest, da bi za compom sedela, sem fvancava, pa zalivavauser posted image . To bomo jedli vitaminčke user posted image user posted image .
Za vse vas držim pesti in vam želim vse naj..naj.. boljšeuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
30.4.2010 10:01:19   
gigi1
Fidi user posted image  user posted image  user posted image  k da bi taščo poslušava. Sam, da ona še precej vngav zraven user posted image  user posted image  user posted image

Zarči tokrat pa ne bo šopinga? Si je tvoj dobro zmislil, da te za praznik pelje v A user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
30.4.2010 10:27:19   
zarja1

da ona še precej vngav zraven [image]

user posted image ok, že spet mi nekdo stoji na kablu.....user posted image , nimam pojma kaj to pomeni????

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
30.4.2010 10:28:25   
Fidolina
Pravi soseda svoji vnukinji: A hreš vohka gor pa mi vnga prneseš? - in gre vnukinja gor in ji prinese vnga???????
Ne vem? Ali imajo kakšne telepatske sposobnosti sporazumevanja?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
30.4.2010 10:28:27   
zarja1

Zarči tokrat pa ne bo šopinga? Si je tvoj dobro zmislil, da te za praznik pelje v A user posted image  user posted image  user posted image

čuj ti,.....user posted image user posted image user posted image , trgovine so verjetno zaprte.....pa nič več šopinga letos, sem avto naročla user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
30.4.2010 10:29:17   
mausikaa
Gigi, Fifi, da neb vdve kej čez Gorenke guvorve user posted image user posted image
moj garklj je tud že en mau pofvancan, en mau pa še manka, bom mogva mau nafehtat...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
30.4.2010 10:29:38   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Pravi soseda svoji vnukinji: A hreš vohka gor pa mi vnga prneseš? - in gre vnukinja gor in ji prinese vnga???????
Ne vem? Ali imajo kakšne telepatske sposobnosti sporazumevanja?user posted image user posted image user posted image

zopet popolna tema na Štajerskem koncu........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
30.4.2010 10:31:02   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Očitno, če ji ni prnesla vne user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......