Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.4.2010 15:33:01
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči sorry sem jaz z@j... . Malo me še daje po-potovalna mrzlica . Kdaj imaš naslednji UZ? Papica pa mmmmmmmmmmnjami
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.4.2010 16:19:24
|
|
|
|
zarja1
|
Srce, saj vem . Jaz tudi dans že celi cajt mislim, da je ponedeljek. UZ imam v ponedeljek. Upam, da bo kaj dobrega. Papica pa mnjami praviš, ha? Fauš.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.4.2010 19:34:16
|
|
|
|
Naska
|
Hejla - no jaz imam stopko danes , v petek pa punkcijo. trije so, zdaj ne vem če vsi dovolj veliki - no ravno veliki res niso vsi so pod 20. je pa endometrij menda 8 ali 9 kar naj bi dobro pomenilo, a ne? torej v petek punkcija - potem pa vidimo, ali smo kaj pridelali.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.4.2010 19:48:38
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska Hejla - no jaz imam stopko danes , v petek pa punkcijo. trije so, zdaj ne vem če vsi dovolj veliki - no ravno veliki res niso vsi so pod 20. je pa endometrij menda 8 ali 9 kar naj bi dobro pomenilo, a ne? torej v petek punkcija - potem pa vidimo, ali smo kaj pridelali. super!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.4.2010 8:18:32
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, kofi time in seveda naj bo dan lep! Kako ste kaj drage moje? Vrtovi obdelani? Rožce na oknih?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.4.2010 8:54:10
|
|
|
|
sonya1
|
Naska, super, naj bo uspešno. Zarja1. pričakujemo kakšne dobre novice. Dekleta, naredila sem kot ste rekle. Naročila sem se pri dr. Voglerju za 13.05. Pa da vidim, kaj bo rekel. Mogoče bo še malo pogledal, ali se pri meni po klomifenu kaj dogaja. Moja ginekologinja mi je samo dala tablete za 6 mesecev brez kakršnihkoli kontrol in rekla, da se vidimo čez 6 mesecev, če ne bom zanosila. Menstruacijo bom dobila drugi teden, verjetnost da se je kaj zgodila je res precej nična, ker sploh nisem čutila, da bi se v času predvidene ovulacije kaj dogajalo. Pol pa Reš 25.05. Moj še ne ve, kaj ga čaka, da greva k zdravniku, njemu je vsega tega groza in on kar še vedno misli, da " enega pa že zmoreva napravit sama", samo več morava . No, pa ga v resnici ne moreva. Me pa res veseli, da sem našla tale forum, da lahko komu razložim kaj se dogaja . Pa niti približno ne bi vedela, kam se obrnit brez vas Bodite lepo in pozitivno na tak lep dan
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.4.2010 9:40:00
|
|
|
|
miklarom
|
maussika - kako si kaj ti meni, kaj dogaja pri tebi , vrtove imam obdelane, rožic pa še nimam na balkonih,pa sej še mam mal cajta, jest sem tak vsako leto ta zadnja pa mi pol najdle cvetijo sonya1 - super za lepe novičke in da končno štartate zarči - lubika moja žiži - I LOVE YOU
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.4.2010 10:04:37
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Naska za stopko. Jutri pa navijamo, da bo čimmanj boleča punkcija, pa čimveč lepih zrelih celic Miklca love U2. Kakšni so občutki? Navijaaaam Sonya za datum pri dr. V. Tvoj dragi se bo pa že vnesel. Saj nima druge izbire . Moj je tudi malo zavlačeval v stilu "Dajva še malo sama probat". Zgleda je njih še bolj strah postopkov kot nas Mausi hvala za kofico Zarči kako si mi danes? Fidi kje se potepaš? Lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.4.2010 11:22:00
|
|
|
|
zarja1
|
helov konzervice moje..... jaz sem finooooo, pa ve?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.4.2010 11:29:36
|
|
|
|
Fidolina
|
Ahoj jaz sem se tudi malo potepla. Prišla domov že včeraj ob osmih (Gigi - le zakaj? ), ampak so bili še obiski, tako, da nisem mogla do RR. Na dopustu (bolj delovnem kot ne - smo bili na vikendu od mojega, ki so ga prej njegovi starši vzdrževali - zdaj žal več ne živi - in tam totalna štala: zaraščeno, plesnivo. Žal smo mi"ta mladi" izgleda zelo leni ), sem imela abstinenčno krizo prva dva dni . Ponoči se potila, čez dan se tresla...Kje je moj computer??????!!! in moj forum!!!????? . Potem pa sem se prebila skozi krizo - in zdaj sem "očiščena" spet tu . Je pa veliko dela, ker je konec meseca in stalno mi kdo za hrbtom hodi, tako, da moram ves čas zapirat stran. Ma morem jit delat . But aj vil bi bek . Moram prebrat, ker ste se kar razpisale
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.4.2010 12:14:41
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi jaz že vem zakaj . Vse kaže, da bova šla v Madrid A praviš, da tamladi pa slabo skrbijo za vikend ? Jih bo treba čez kolena
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 9:20:52
|
|
|
|
mausikaa
|
dan, no kje ste vse??? se skrivate ali sončkate??? eni pač moramo delat jaz sem danes uspešno dala kri za FSH (ponovno) uspešno pravim zato, ker me je že takoj ko sem se vsedla na stol vprašala če mi je slabo, baje da sem bila bela ko smrt Fidolinca kako kaj ti? že prakticiraš K? jaz ga bom ta ciklus, potem pa vidimo kaj bo in kaj se bo atej Reš odločil za naprej... Miklica kako si kaj ti? jaz ti močno močno držim pesti! in seveda držim pesti za vse tiste ki čakajo in za tiste ki ne čakajo , pa seveda tudi za naše Kruce se tudi nič več ne javlaja, kaj si spet samo v vrtu? kako kaj zgleda z flancami za tisti tvoj famozni paradižnik? nič, grem naprej delat... p.s. da ne pozabim, včeraj sem videla BarbiG pupa zgleda fantastično, buhi je pa tko lep, njeni dve očitno lepo rasteta...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 9:24:08
|
|
|
|
gigi1
|
Ufff uje padla naša tema . Pomlad? Naska verjetno je že za tabo . Upam, da si dobro prestala in pridelala še kakšno celico več, kot je ata naštel frnikolc. Miklca srce kako si? Lana ste zdravi? Kako je s krči? Zarči helou Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 9:25:49
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi si me prehitela BarbiG super. Komaj čakam, da te vidim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 9:31:29
|
|
|
|
zarja1
|
jaz se še ne sončim, upam pa da dans pade kakšno pivo več na sončku..... Naska držimo pesti. Mausi helov. Gigi kam pičiš čez vikend? Fidolinca še ni bek vidim......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 9:34:47
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči mogoče samo kakšen čemaž nabirat v hribe. Pa ti?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 9:38:00
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči mogoče samo kakšen čemaž nabirat v hribe. Pa ti? k sosedom čez bivšo mejo....Moj je zrisal nek zemljevid punktov po Avstriji, pa ajde grema.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 9:48:43
|
|
|
|
Fidolina
|
Sorči ker nisem še čisto bek. Ma je na koncu meseca res tako veliko dela. Če greš par dni na dopust pa itak vse počaka. Sem delala včeraj do sedmih zvečer (danes bom tudi ). Potem je pa še soseda dala sadike suvate za pofvancat in namest, da bi za compom sedela, sem fvancava, pa zalivava . To bomo jedli vitaminčke . Za vse vas držim pesti in vam želim vse naj..naj.. boljše
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 10:01:19
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi k da bi taščo poslušava. Sam, da ona še precej vngav zraven Zarči tokrat pa ne bo šopinga? Si je tvoj dobro zmislil, da te za praznik pelje v A
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 10:27:19
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 da ona še precej vngav zraven [image] ok, že spet mi nekdo stoji na kablu..... , nimam pojma kaj to pomeni????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 10:28:25
|
|
|
|
Fidolina
|
Pravi soseda svoji vnukinji: A hreš vohka gor pa mi vnga prneseš? - in gre vnukinja gor in ji prinese vnga??????? Ne vem? Ali imajo kakšne telepatske sposobnosti sporazumevanja?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 10:28:27
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči tokrat pa ne bo šopinga? Si je tvoj dobro zmislil, da te za praznik pelje v A čuj ti,..... , trgovine so verjetno zaprte.....pa nič več šopinga letos, sem avto naročla
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 10:29:17
|
|
|
|
mausikaa
|
Gigi, Fifi, da neb vdve kej čez Gorenke guvorve moj garklj je tud že en mau pofvancan, en mau pa še manka, bom mogva mau nafehtat...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 10:29:38
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Pravi soseda svoji vnukinji: A hreš vohka gor pa mi vnga prneseš? - in gre vnukinja gor in ji prinese vnga??????? Ne vem? Ali imajo kakšne telepatske sposobnosti sporazumevanja? zopet popolna tema na Štajerskem koncu........
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 10:31:02
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Pravi soseda svoji vnukinji: A hreš vohka gor pa mi vnga prneseš? - in gre vnukinja gor in ji prinese vnga??????? Ne vem? Ali imajo kakšne telepatske sposobnosti sporazumevanja? Očitno, če ji ni prnesla vne
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......