|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
23.4.2010 17:53:08   
sonya1
Torej, da napišem malo o sebi. Pri meni še niso začeli resno s kakimi postopki, ker delamo na otroku šele pol leta. Kar pri mojih letih ni veliko. Ravno zaradi mojih let pa se že majčkeno mudi. Zaenkrat sem na Klorifemu, dobila sem ga za pol leta. Po pol leta pa gremo na umetno oploditev, če bo potrebno. Na prvi pogled je namreč pri meni videti vse normalno, nobenih težav z menstruacijo ali čim podobnim, UV maternice ni pokazal nobenih napak. Drugih testov niso delali in jih zanekrat tudi ne bodo, dokler se ne bo videlo, ali klomifena lajhko pomaga. Ovulacija po Klorifemu je, sedaj pač moramo na tem malo delati. Malo me skrbi, da nikoli v življenju nisem uporabljala nobenih zaščitnih sredstev, vseskozi smo pazili. Pa smo res tako dobro pazili ali v resnici ni bilo sploh potrebno paziti ??? Moj partner ima dva otroka iz prejšnje veze, tako da težava očitno ni pri njem.
Kar se tiče umetnih oploditev vidim dva podatka: jih delajo do dopolnjenega 42. ali 43. leta?
Saj nisem prepričana, da nisem bolj za na forum klorifemčki, pa se mi tisti forum po pravici povedano zdi malo preveč žalosten, tale tu je videti precej bolj optimističen in bolj človeški.
Lep vikend želim vsem

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
23.4.2010 18:09:40   
gigi1
Sonya seveda spadaš k nam user posted image . Saj nismo vse v postopkih. Ene se natur trudimo, ene klomifenčkajo, ene so v postopkih... Pisana druščina user posted image
Tudi z mano je bilo tako...vsa ta leta brez zaščite, pa se nikoli ni posrečilo. Vsi pregledi BP. nikoli nobenih vnetij, O vsak mesec...Potem me je pogledal IVF G in ugotovil pregrado na maternici in me poslal na operacijo, istočasno ospravil laparoskopijo in histeroskopijo. Ugotovil in odstranil še endometriozo in ... pol se je začelo...žal prepozno, ker sem bila tik-tak 43.
Takrat so postopke na koncesijo priznali do 43. leta. Sedaj baje le do 42. Bi pa vseeno preverila, če to drži v vseh centrih in če gre za zakonodajo ali gre le za interni dogovor na GK LJ.
Priporočam ti, da skočiš po 2. mnenje, ker pri tvojih letih ni za čakati.
Pojdi na http://www.ginekologija-bd.si/ in se naroči za za dr. Voglerja (dela samo ob četrtkih od 16.30 - 19.00). Takoj si na vrsti. Plačaš samo UZ ali posvet. Če me spomin ne vara 30-40 EUR.
Lahko se naročiš tudi pri dr. Rešu. Ne vem pa kakšna je čakalna doba za prvi razgovor. On te bo takoj vzel naprej za IVF. Samo napotnico moraš imeti od svojega G.
V glavnem - nič čakat! Hitro srečko kupit user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
23.4.2010 19:45:49   
sonya1
Gigi1, hvala. Aha, torej se moje vrstnice, ki ste na tem forumu trudite na različne načine?
Moja ginekologinja je taprava krava, ki mi je prvič, ko sem prišla po treh letih k njej na pregled rekla, da me bo vzela samo, če ne mislim zanositi, ker ima preveč dela, sicer naj kar poiščem drugo. Na pregled in posvet sem šla k drugi, v zasebno ordinacijo. Situacija pri meni je popolnom enaka, kot je bila pri tebi, vedno zdrava, nikoli težav. Zato sem tudi mislila, da se bo posrečilo od prve. Še posebno, ko se je vsem mojim prijateljicam. Ko pa sem malo pobrskala in videla, kakšna ovira so lahko leta, pa me je rahlo zgrabila panika. Ne morem verjeti, da jaz, vitalna 41-letnica, v top formi, nimam ravno tako vitalnih jajčnikov.
Imam ravno rak občutek kot takrat, ko vplačam loto: tako sem 100% prepričana, da bom dobila glavni dobitek, da že vnaprej delam plane, kaj bom z denarjem storila. In sem vsakič iskreno preseneča, ko ga ne user posted image . Tukaj pa isto; ko dobim menstruacijo mi ne gre v glavo, kako je to mogočeuser posted image .
Da, tudi sama sem že razmišljala da bi šla še kam drugam, pa sem hotela počakati, da minejo ciklusi s klorifemom. Mi je G. tako rekla, da sedaj lahko samo čakamo, pa bomo videli , kaj bo.
Torej naj že kar grem po drugo mnenje ? Kar se tiče pa starosti, me je pa bolj zanimalo, če dr. Rešu po doplnjenem 42. oz 43. letu lahko plačaš in se še naprej ukvarja s teboj? Bomo pač plačali. Šparamo sicer za druge stvari, ki pa na konec koncev bolj malo pomenijo, če ni družine. Družina so pa zame še vedno ata, mama in user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
23.4.2010 20:05:01   
gigi1
Sonya Reš dela tudi po 42. oz 43. letu samoplačniško. Vse skupaj (odvisno od terapije) stane cca 1.500 EUR.

Jaz ti priporočam, da najprej skočiš do dr. Voglerja na pregled. Če imaš slučajno pregrado, ti jo bo on odkril.
S to pregrado je namreč problem, ker se vidi z UZ le v času O. Zato jo G bolj poredko odkrijejo. Pregrada je pa glavni krivec za SS, v zelo zgodnji nosečnosti. Dostikrat sploh ne vemo, da je bil SS.
Reš se s tem ne ukvarja prav preveč. Pri njemu greš takoj v postopek. V samoplačniške postopke pri Rešu greš lahko tudi kasneje. Probaj izkoristiti še koncesijo dokler se da in predvsem odkriti in odpraviti možne "tehnične" napake.
Jaz sem štartala z vsem skupaj pri 40. Pa operacija...in sem šla v prvi postopek pri 41. Žal je res, da se naša zaloga celic stara po urniku ne glede na to, kako smo me fit user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
23.4.2010 21:09:16   
Fidolina
Sonya takoj na koncesijo, dokler še lahko.(Bistvo je, da prideš v sistem - tako kot pravi Gigi - varianta Vogler je hitra za pridet noter). IVF/ICSI sploh niso noben bavbav! Hitro boš na vrsti. Kasneje pa bo še čas za druge scenarije. Res nimaš kaj čakat. Klomifen lahko kasneje dobiš dokler se ti lušta. To ni noben problem.user posted image .

Gigi - lignji po egejsko, kuskus in glaž vinauser posted image .
Cmokeuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
23.4.2010 21:14:17   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Sonya takoj na koncesijo, dokler še lahko.

Poslušaj punce, pametno govorijo! Pri teh letih se vsak mesec pozna. Jaz danes (po borbi zna bit vsak pameten user posted image ), točno vem, kdaj so se stvari "pokvarile"!! Koncesija je do dopolnjenega 42. leta, zato pohiti!!!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
23.4.2010 21:17:04   
Fidolina
Sonya - prav tako dr. Reš, dela postopke tudi pri 43 (ali tudi več) samoplačniške. Kakršne si zaželiš. Je pa res, da ti vnaprej temeljito predstavi situacijo, kakšna je možna uspešnost. Te ne zavaja.
Tako, da možnosti so.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
23.4.2010 21:18:19   
Fidolina
Hermi - kukuc! Lep piknik jutri. Naj vam bo vreme naklonjenouser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
23.4.2010 21:21:44   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Sonya - prav tako dr. Reš, dela postopke tudi pri 43 (ali tudi več) samoplačniške. Kakršne si zaželiš. Je pa res, da ti vnaprej temeljito predstavi situacijo, kakšna je možna uspešnost. Te ne zavaja.
Tako, da možnosti so.

Spet me je Gigi prehitela in je vse to že napisala (sem spregledalauser posted image ). Ampak bolje čut 2x kot nikoluser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
24.4.2010 9:36:04   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Evo, da vas še malo pocrkljam.
Najnovejša slikica naše Lizike Žive. Spančka, ko mami proslavlja RD user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
24.4.2010 12:42:58   
sonya1
Kul, torej najprej k Voglerju, da preveri, če so vse zadeve tam, kjer morajo biti oz. da ni nobene, ki ne bi smela biti.Potem pa Reš (da mi bo najprej povedal, da sem stara, kajneuser posted image . Saj 1500 euro za postopek pa ni tako veliko, ne vem zakaj sem mislila, da je zadeva tam cca 3-4 tisočake. Čeprav je verjetnost uspeha bolj slaba. Kolikokrat smo že več zapravili za kake bedarije, ki jih sploh nismo potrebovali.

Ve, ki ste vse skupaj že dale čez; a so ti postopki boleči ? Imajo te hormonske injekcije kakšne hude stranske učinke ali neprijetnosti? Saj ne sprašujem zato, ker bi me bilo strah, če malo boli, samo, da se lahko pripravim.

Pa še nekaj; kako sploh lahko živite ta čas, ko čakate, da bi videle ali je uspelo ali ne? Po moje bi se jaz živa požra. Pa še vse okoli sebeuser posted image

Kako pa ve punce take zadeve uredite v službi : že vnaprej poveste, da se trudite z nosečnostjo ali ste raje modro tiho, dokler se ne posreči ? Še posebno, če moraš zaradi kakega postopka v bolniško. Saj veste, da nosečnic nobeden delodajalec nima prav rad.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
24.4.2010 13:29:51   
alpog
user posted image
[/quote]

Iiiiiiiiii! Kako lep dojenček! Čestitam, pa vse naj, naj!

Sonya, ni tako hudo! Nobenih resnih bolečin ni - no, vsaj pri meni jih ni bilo. Glede čakanja na rezultat pa .... čakaš pač....!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
26.4.2010 7:35:29   
sonya1
Tako, naročila sem se za dr. Reša. Datum imava 25. maj. Gospa na naročanju mi je najprej ponudila dr. Rešova (najbrž je kaj v sorodu), ta bi bila še hitrejša, pa sem se na koncu vseeno odločila, da bom počakala še tiste 14  dni in šla k dr. Rešu. Vedno se omenja samo dr. Reša, nikoli Reševe, pa nič ne vem o njej. Pa imam le raje nekoga, o katerem kaj vem in ga ljudje poznajo in priporočajo. Sedaj lahko pa samo čakamo, pa da vidimo, kaj bo slavni g. Reš povedal.
Upam, da ste v redu in da ste preživele lep vikend.  

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
26.4.2010 7:44:51   
zarja1
Babe žage dobro, sončno, jutro.........mi dans spet na UZ. Je blo v soboto malo preveč user posted image ......drugač pa vse ok.

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
26.4.2010 14:53:09   
pikica36
user posted image user posted image user posted image ojla moje konzerve , najprej vas malo poobjemčkam, ker sem vas takoooo dolgo zanemarjala, ampak morala sem se odklopituser posted image
no.... prejšnji teden (po 3,5 mesecih) sem prejela izvid citogenetike, ki je pokazal  duplikacijo 20 kromosoma bil bi pa dečekuser posted image , tako da.... nevem ali naj po vseh razočaranjih rečem , da je že prav da se je tako zgodilo ali ne.. nevem, še vedno imam mešane občutke. Smo pa zaenkrat še odločeni, da ne poskušamo več, čeprav sem še vedno brez zaščiteuser posted image in se nam še lahko zgodi da "neplansko" spet zanosimuser posted image

vpisala sem se namreč v šolo, na visokošolski  izredni študij , tako da, bom imela dovolj dela in tako je našuser posted image padel v drugi plan.
enostavno se mi zdi, da ne bi mogla več skozi vse to, vsa ponovna razočaranja.....

skratka pupe moje, vse ki še vztrajajte in imate moč in voljo  ne obupajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
26.4.2010 18:41:28   
miklarom
mi grejemo eno lepo pikico, ki je preživela odmrznitev in sedaj upamo da ostane pri meni nadaljnih8,5 mesecev, test pa imamo 10.5.
user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
26.4.2010 19:08:52   
sonya1
Bo, bo, preživela, saj morauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bodo vse dobre želje pomagale, potem bo !

Po čistem fizikalnem zakonu se energija ne more izgubiti in tu je toliko pozitivne enrgije, da mora biti rezultatuser posted image

Evo, sem že čisto noter padla, za vsako me skrbi, kot bi me zaseuser posted image

Pikica36 ti pa ne obupat, malo se spočij, posveti se lepim stvarem, ko boš študirala boš malo preusmerila misli, potem pa kdo veuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
26.4.2010 20:05:30   
bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Tako, naročila sem se za dr. Reša. Datum imava 25. maj. Gospa na naročanju mi je najprej ponudila dr. Rešova (najbrž je kaj v sorodu), ta bi bila še hitrejša, pa sem se na koncu vseeno odločila, da bom počakala še tiste 14  dni in šla k dr. Rešu. Vedno se omenja samo dr. Reša, nikoli Reševe, pa nič ne vem o njej. Pa imam le raje nekoga, o katerem kaj vem in ga ljudje poznajo in priporočajo. Sedaj lahko pa samo čakamo, pa da vidimo, kaj bo slavni g. Reš povedal.
Upam, da ste v redu in da ste preživele lep vikend.  

Ojla evo mene po dolgem času spet malo med vamiuser posted image

sonya1, dr Reševa je njegova hči in predvidevam da bo zamenjala očeta in prevzela njegovo prakso. Baje je dobra ginekologinja in porodničarka. Ko sem jaz še aktivno delala nauser posted image , je bila predstojnica porodnišnice Postojna.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
26.4.2010 21:09:33   
sonya1
Zdaj je kar je, hvala za pojasnilo bbpikica.
A mi lahko katera napisala, kako je videti pri pregled pri Rešu ? Moraš imeti kakšne izvide s seboj ali on ponovno naredi vse preiskave ?
Rekli so mi, da lahko prineseva napotnici. Torej najbrž spermiogram zanj takoj, kaj pa zame ?
Saj sem brala o tem, kako je bilo pri Rešu, vendar sem našla same take poste od deklet, ki ste že bile v postopku, pa prišle k Rešu.
Kaj pa če mi moja osebna ginekologinja ne bo hotela dati napotnice, glede na to, da sem ultrazvok opravila v zasebni praksi in tudi klomifen sem dobila tam. Lahko dobim napotnico tudi v zasebni praksi ?

Ko to berem, pa zdravila ta in ta, od tega in tega dneva, imam občutek punce, da bi se lahko marsikatera od vas že pridružila ekipi zdravnikovuser posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
26.4.2010 22:51:01   
Naska
Hejla, evo me, malo sem izginila.
Hja, kljub špikanju sem ne full delala - kar po cele dneve pa nisem nič časa imela sem gor priti. Ja ampulce pridno odpiram z gazico - na raznih koncih sveta, v knjižnici, v avtomobilskem prtljažniku, na obiskih kar v zakonski spalnici ipd... Kar se tiče onih ko so prahci notri pa jih včasih obrišem včasih pa ne z gazico... Vse nosim s sabo, hi hi. V glavnem nič flekcev, mi gre kar dobro. zdaj imam že po dve špiki na dan.

birokracija seveda na nivoju - saj to sem vam menda že povedala, da nisem vedela, ampak da nisem nobenega zavarovanja (tudi ne zdravstvenega) plačevala od oktobra lani, eh ja - sem res sveta preproščina - vsi ti obrazci, ki jih moram izpolnjevat pa na tri položnice plačevat - ma pejte se solit - a ne bi mogli dat na trajnik.V glavnem, sem eno zadevo izpolnjevala preko računalnika in sem bila prepričana, da se mi direkt trga z računa pa ni bilo tako...  tako da zdravstvene sploh nimam urejene, samo tudi oni očitno niso vedeli do pred kakšnim mesecem, ko so jim z dursa sporočili - takle hec mamo.

drugače pa imamo dva folikla - vsak jajčnik je enega pridelal - smo gledali prvič v nedeljo, je tomtom direkt s poti prišel, so me že klicali, če mislim priti po zdravila, ker sva se tako pozno zmenila. jutir mam pa drugi uz. vse kaže, da bom vse praznike pa vse nedelje tokrat pobrala, kar mi čisto ustreza, ker je lažje za parkirat.
Evo peti postopek... Mah ni slabo v bistvu, le dva postopka smo potrebovali, da smo dojeli, da ciste vse uničujejo - zdaj jih k sreči ni.
jaz imam kar dober občutek.
no ja, ponavadi imam dober občutek do punkcije... user posted image

Dobrodošla, Sonya! Pa vse najboljše Lana!
Pa kaj dogaja Mišmiš, danes je pa ponedeljek vendar.
pa čestitke MIklarom!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa vsem ostalim naj živi OF.

televizije še vedno nimam. birokracija al kaj? sem že sama sebi prav močno smešna, ko sem tak antibirokrat... user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
28.4.2010 7:19:48   
hermy1
Drage moje, evo mene spet nazaj, želim vam eno lepo jutro user posted image  user posted image !!

Najprej se moram zahvalit vsem, ki ste mislili, molili in pošiljali angelčke in dobre želje za Moniko!!

Prvo operacijo (očitno jih bo sledilo še več - nimam še natančnejših informacij) je srečno prestala. Žal operacija ni bila že v petek, ampak je tam še nekaj časa čakala, operirana je bila šele v soboto ob 16.30, ob 23.50 pa sem dobila sporočilo, da jo je srečno prestala. 

Potrebovala vas bo ves čas boja, ki ne bo lahek, zato se priporočam še vnaprej. Ko bom vedela kaj več, pa vam seveda napišem     .

Nisva ostala v medvedovi deželi le dva dni, ampak sva se vrnila šele včeraj zvečer. Na hitro sem vas prebrala in vidim polno novic ali napovedi dobrih novih novic.
Zato bom rekla, da držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image za vse v postopku, posebno za tiste, ki že grejejo zamrznjenčke ali sveže user posted image   in čakajo na pluske in za vse tiste na UZ in na iglicah!!!!

To, da sem že budna, ne pomeni, da ne morem spati...le moj je šel danes malo bolj zgodaj v službo...kar sem opazila šele, ko je bila kavica skuhana user posted image , bom šla pa potem še malo nazaj počit!

No, praznovanja in pikniki so se dobro končali, vse sva zmogla user posted image  user posted image  user posted image in imeli smo se prav luštno! V soboto sva imela 19 ljudi in HB, da sva nakupila še za nedeljski piknik, saj bi sicer zmanjkalo hrane. Vreme sicer ni bilo najlepše, se je pa toliko držalo, da nam ni bilo treba biti notri in da na srečo tudi ni bilo prehladno, še sonček naj je večkrat prišel obiskat user posted image . Presenečenje v obliki mojega bušija je bilo veliko...le, da ga tokrat nisem mogla več prešvercat...bejbe so ga takoj začele občudovat!!! Tudi, ko je moj začel s svojim "se je malo zredila", so ga le grdo pogledale. Ker so večinoma vedeli, da se trudimo za user posted image , je bilo veselje toliko večje. Na srečo sem se ves dan počutila krasno in sem vsaj lahko nosila z mize in na mizo brez težav.
V nedeljo je bilo najprej iskanje nove hrane po trgovinah, kjer pa nisva bila preveč uspešna user posted image ! Na srečo se je tokrat izkazal moj otrok št.1 in šel po vseh trgovinah na Vrhniki in "nabral" novih zalog, tako sva lahko tudi piknik za moje sorodnike uspešno izvedla.

Danes bova doma (no jaz, moj pač v službi), popoldan greva v šoping vozičkov (samo ogledovanje), jutri vas bom pa spet zapustila do nedelje, ker greva nazaj v naravo user posted image ! Zato sem se morala danes tako razpisat user posted image ! Ves ta napor (žal na vikendu še ni pomivalca in sem morala vso posodo pomit na roke) se je poznal potem v naslednjih dveh dneh, ko mi je otrdeval trebuh, ko je mala veliko brcala, pa še hrane je bilo preveč...tako, da šele prihajam k sebi.

Ker tam nimamo interneta (pravzaprav je hrvaški, ker je blizu meja), vas ne morem redno spremljati, sem pa zato v mislih z vami user posted image .

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
28.4.2010 12:17:03   
gigi1
Ahoj

Evo me nazaj. Zmatrana, ampak kontenta user posted image

Mišmišu moj user posted image user posted image user posted image

Pikica36 user posted image user posted image . Ne vem, kaj naj ti rečem... Vseeno upam, da se bosta čimprej odločila za ponoven poskus. Saj veš...čas žal ni naš zaveznik. Oglasi se bolj pogosto. Te pogrešamo user posted image

BB pa kako si ti men zgubljena duša? Tudi tebe pogrešam. Mučo fejst user posted image

Hermy user posted image  user posted image  user posted image  sem res vesela, da je operacija uspela. Sem večkrat v zadnjih dneh pomislila na Moniko in ji poslala dobre želje.
Super, da ste se imeli dobro. Sedaj pa le malo počivaj.

Naska ojoj tebe pa birokracija res ne mara user posted image .
Super za 2 frnikoli. Naj bosta obe zmagovalni user posted image  user posted image  user posted image

Miklca user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da ti čas do 10.5. hitro mine. Še kakšen dan furaj rimski slog, potem se bo pa pingo že vgnezdil in ostal dolgo pri tebi user posted image user posted image user posted image

Zarči dobro opravi danes, da boš dobila pingota čimprej v varstvo user posted image

Sonya hmmm kaj naj ti rečem user posted image . Jaz od 1. postopka nisem več ista. So se kilce nabrale, pa energijo mi je pobralo... Nismo pa vse iste. Upam, da ti ne boš imela teh težav.
Jaz sem bila najprej na GK v LJ kjer so me dali 3x v dolgi postopek. Najprej te filajo s suprefactom in te spravijo v umetno meno, potem te pa našopajo s hormoni, ki stimulirajo jajčnike, da proizvedejo čimveč celic. Name je ta prvi del zelo slabo vplival. Ponavadi mi je padla odpornost, bolelal glava...počutila sem se kot cunja.
V kratkem postopku (ko v tvojem lastnem ciklusu le dodajajo hormone, ki stimulirajo jajčnike) pa nisem imela nekih težav.
Saj pravim...odvisno od posameznice.
Injekcij se hitro navadiš in to ni nič takega. Boleča je le punkcije. Pa tudi to ni vedno isto. Od 6ih postopkov je mene hudo bolelo le 1x.
Torej: nihče ti ne more povedati kako boš reagirala na terapijo in ali te bo bolelo. Vsaka je različna in tudi v vsakem postopku je malo drugače. Ti bodi pozitivna in pričakuj le najboljše user posted image
Glede tega ali v službi povedati...
Sama se odloči. Jaz nisem. Ene povedo le enemu nadrejenemu in prosijo za diskretnost. Po moji oceni je bolje, da ve manj ljudi. Pa ne, da bi se jaz kaj sramovala. Jaz sem povedala vsem prijateljicam v 1. postopku in mi je bilo potem prav hudo, ker so tako trpele z mano.

Pa vseeno ti priporočam, da greš pred 25. majem še do dr. Voglerja.

Fidika lupčka user posted image

Mausi kako si?

Pozdravčke vsem

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
28.4.2010 13:01:08   
mausikaa

Sonya seveda spadaš k nam user posted image . Saj nismo vse v postopkih. Ene se natur trudimo, ene klomifenčkajo, ene so v postopkih... Pisana druščina user posted image
Tudi z mano je bilo tako...vsa ta leta brez zaščite, pa se nikoli ni posrečilo. Vsi pregledi BP. nikoli nobenih vnetij, O vsak mesec...Potem me je pogledal IVF G in ugotovil pregrado na maternici in me poslal na operacijo, istočasno ospravil laparoskopijo in histeroskopijo. Ugotovil in odstranil še endometriozo in ... pol se je začelo...žal prepozno, ker sem bila tik-tak 43.
Takrat so postopke na koncesijo priznali do 43. leta. Sedaj baje le do 42. Bi pa vseeno preverila, če to drži v vseh centrih in če gre za zakonodajo ali gre le za interni dogovor na GK LJ.
Priporočam ti, da skočiš po 2. mnenje, ker pri tvojih letih ni za čakati.
Pojdi na http://www.ginekologija-bd.si/ in se naroči za za dr. Voglerja (dela samo ob četrtkih od 16.30 - 19.00). Takoj si na vrsti. Plačaš samo UZ ali posvet. Če me spomin ne vara 30-40 EUR.
Lahko se naročiš tudi pri dr. Rešu. Ne vem pa kakšna je čakalna doba za prvi razgovor. On te bo takoj vzel naprej za IVF. Samo napotnico moraš imeti od svojega G.
V glavnem - nič čakat! Hitro srečko kupit user posted image

Sonja, ti kar lepo poslušaj našo Žiži...in ne čakaj, ker se boš potem načakala do amena

je še ktera v službi, ali samo jaz preganjam duhove v službi? sem šla na kosilo in sem že mislila, da sem šla napačno uro, ker ni bilo nikjer nikogar...user posted image

in glede familije Reš, ona je super - je bila moja G dokler ni odšla iz Postoje, z njim sem se pa spoznala na pregledu, fajn gospod, ima pač svoj način, mi je pa všeč ker pove kar je za povedat! Sigurno ni fajn slišat da sem stara, pa da je večina vlakov že mimo, ampak takšna so dejstva...kaj mi bo povedal pa povem po 13.5. ko se spet vidiva...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
28.4.2010 13:58:05   
zarja1

Zarči dobro opravi danes, da boš dobila pingota čimprej v varstvo user posted image

hmmmmm dans nimam nič, al pa sem kaj z@jeb@la spet.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
28.4.2010 13:59:53   
zarja1

Ahoj

Evo me nazaj. Zmatrana, ampak kontenta user posted image

Ahoj tudi tebi!!!!!!!! Super za polne baterije!!!!!!user posted image user posted image user posted image Pa papica...fina?

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......