|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
30.4.2010 10:31:56   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Pravi soseda svoji vnukinji: A hreš vohka gor pa mi vnga prneseš? - in gre vnukinja gor in ji prinese vnga???????
Ne vem? Ali imajo kakšne telepatske sposobnosti sporazumevanja?user posted image user posted image user posted image

Očitno, če ji ni prnesla vne user posted image  user posted image  user posted image

opice.....user posted image .....

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
30.4.2010 10:37:40   
mausikaa
evo še en mau naše šprahe

Grm uhka gorv'n po unga, k ha bom tlakele rabiva, tmle m pa drucga poflancova.
Č voč maš za abndbrot uhka guno suvo suvamo pa krh.

user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
30.4.2010 10:40:34   
gigi1
Zarči na gorenjskem koncu vngavjo. Sploh starejši ljudje, ko se ne morejo spomniti imena neke zadeve rečejo, da jim prinesi tisto (ono-one...ker pa govorijo na v je to vne). To vne pa dostkrat vtaknejo v njega (vnga) ali se ne morejo spomniti besede moškega spola in iščejo vnga. Ženskega spola pa skoraj ne poznajo user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da mi je uspelo razložiti vngavljenje user posted image  user posted image  user posted image

A novo makino si naročila? Ferrarri? user posted image

Mausika user posted image  user posted image  user posted image . Ne vngavte sam Gorenjci. Moj je iz okolice LJ, ki precej potegne na gorenjsk user posted image .
A ne govorijo guna sam v Radovljici?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
30.4.2010 10:47:39   
mausikaa

Mausika user posted image  user posted image  user posted image . Ne vngavte sam Gorenjci. Moj je iz okolice LJ, ki precej potegne na gorenjsk user posted image .

nop, tudi drugje na Gorenjskem najdeš ta izraz

guna, pa gun s tem, da ne izgovoriš g ampak nek vmesni glas med g in h

user posted image user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
30.4.2010 10:49:35   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

nop, tudi drugje na Gorenjskem najdeš ta izraz

guna, pa gun s tem, da ne izgovoriš g ampak nek vmesni glas med g in h

user posted image user posted image

Sem imela sodelavko iz Radovljice. Ona je prav g izgovarjala, pa na fanta je govorila, če ni bila skoncentrirana user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
30.4.2010 10:56:20   
miklarom
danuser posted image ,

evo mi smo zaenkrat še o.k. belina še ostaja, kako dolgo bo bomo pa vidliuser posted image

madona tale govorica, še pa men temo v Savinjski delauser posted image
boma mogle z Zarči prav en prevajalnik o Gorenjski govorici dobit , da boma kaj zastopleuser posted image user posted image , šment mi to že mal sive lase delauser posted image

vsi nekam jutri grete, mi bomo pa kar domauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
30.4.2010 11:33:31   
zarja1

A novo makino si naročila? Ferrarri? user posted image

en mičken Ferrari....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
30.4.2010 11:34:50   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

danuser posted image ,

evo mi smo zaenkrat še o.k. belina še ostaja, kako dolgo bo bomo pa vidliuser posted image

madona tale govorica, še pa men temo v Savinjski delauser posted image
boma mogle z Zarči prav en prevajalnik o Gorenjski govorici dobit , da boma kaj zastopleuser posted image user posted image , šment mi to že mal sive lase delauser posted image

vsi nekam jutri grete, mi bomo pa kar domauser posted image

oj, srce. Super za belino. Jaz mam glede tebe tak lep, miren filing-čist prvič za eno mojih bork.user posted image user posted image user posted image Pa tudi doma je lepo.......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
30.4.2010 11:35:52   
zarja1

Zarči na gorenjskem koncu vngavjo. Sploh starejši ljudje, ko se ne morejo spomniti imena neke zadeve rečejo, da jim prinesi tisto (ono-one...ker pa govorijo na v je to vne). To vne pa dostkrat vtaknejo v njega (vnga) ali se ne morejo spomniti besede moškega spola in iščejo vnga. Ženskega spola pa skoraj ne poznajo user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da mi je uspelo razložiti vngavljenje user posted image  user posted image  user posted image

ok, to zdaj kapiram, vse ostalo ZERO. Mislim, da smo, sploh Mariborčani, edini ki govorimo vukovsko......user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
30.4.2010 13:06:37   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

evo še en mau naše šprahe

Grm uhka gorv'n po unga, k ha bom tlakele rabiva, tmle m pa drucga poflancova.
Č voč maš za abndbrot uhka guno suvo suvamo pa krh.
user posted image

Jaz sem iz Gorenjske (bila user posted image !), pa bi skoraj prevajalca rabila user posted image !
Sicer bi morala pa jaz še pogrkovat poleg! Za vse tiste, ki ne veste, en čuden r izgovorit!

Miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za belino naprej, ene 8 mes vsaj!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
30.4.2010 16:14:27   
Naska
Živijo babe!

nič pametnega nismo pridelali z moje strani. bila sta dva folikla in dve celici a ko sem prišla prosit za kodo se je izkazalo,da sta obe nezreli. Sem klicala TOmtoma kaj naj bi zdaj spet to pomenilo, a bi morali še malo počakati, pa mi ni nič pametnega povedal. Kar neki poskušajo. Ko mi je rekel v sredo za stopko, sem pomislila, da bi morali še kak dan počakati - tako sem imela občutek, da bi morali jutri imeti punkcijo, ampak je rekel, da tudi pri velikosti mislim da 17 1li 18 kolikor sem jaz imela bi moralo biti ok. no ni bilo. Pravi, da bi šli kar naslednji mesec v postopek pa sem rekla, da bom premislila, da načeloma nisem za. V glavnem imam samo še en postopek v dobrem pa rojstni dan septembra, vendar načeloma razmišljam, da bi imela poletje mirno. Čeprav pri moji sreči bom lahko vse poletje žrla stedril. Po naslednjem postopku pa mam načeloma dost in tokrat ima dost tudi moj, ker zadnja tri leta samo v tem živiva.
drugače pa še kar krvavim po punkciji - tokrat sem dosti bolj kot ponavadi, vendar kaže, da se že umirja.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
30.4.2010 16:14:50   
Naska
vic je pa full hecen pa še potem gigi jin dodatek

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
30.4.2010 16:23:53   
gigi1
Naska draga prav hudo mi je user posted image user posted image user posted image .
Sem pa tudi jezna k user posted image . Pa kaj majo za eksperimentirat pri naših letih in nam kurit postopke za brezvezeuser posted image
Nam pa leta samo laufajo in še nafilane smo s hormoni do plafona user posted image
Glede naslednjega postopka pa naredi kot sama misliš, da je najbolje. Sama sem enkrat šla v postopek po 2. mesecih in je bilo porazno. Organizem potrebuje čas, da se regenerira.
Drži se in ne obupat user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
30.4.2010 16:36:44   
Naska
Hvala Gigi - točno tako se tudi jaz počutim, koji K eksperimentirajo - točno tako kot si rekla, polna hormonov pa kurjenje postopkov. Najprej smo ugotovili, da mi ciste žrejo postopke, zdaj bomo ugotovili, da bi bilo mogoče pa le pametno podaljšati kak dan postopek...
In res, tudi sestre so mi pred časom rekle, da je bolje da se"spucam" pred naslednjim postopkom. Pa še vsaj malo lahko poletje planiram in imam nekaj od poletje pa kakšne počitnice...
Hvala za podporo.
Žalostna itak da sem pa tudi opeharjeno se počutim.
ajd

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
30.4.2010 16:50:29   
gigi1
Naska točno vem kako se počutiš user posted image . Tako sem se jaz po zadnjem postopku, pa še plačala sem ga..
Poletje si vzemita zase, konec avgusta se pa zmeni za postopek.
Čez poletje pij veliko čaja od kopriv in si privošči limfno ali Bownovo. Pa probaj jest manj slano hrano.
Za postopek se pa probaj zmeniti za kratkega. Jaz sem nekako mnenja, da nam starejšim suprefact ne dene dobro. Tom-Tom mi je sicer rekel, da se v dolgem pridela več celic. Pa ne vem, če je to pri naših letih čisto res user posted image  V 1. sem sicer pridelala 10 celic - potem pa največ 4 in to v kratkem postopku. V naslednjih dolgih pa le po 1-3. Samo pri kratkem postopku se pa blazno bojijo pokanja foliklov in dajo stopko zelo zgodaj. Jaz sem hotela na lastno odgovornost počakati še kakšen dan, pa mi niso pustili user posted image
Upam, da se krvavitev umiri in boš čez vikend prišla k sebi user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
30.4.2010 16:56:06   
gigi1
Miklca user posted image  user posted image  user posted image  za belino. Naj ostane tako še naprej user posted image user posted image user posted image .
A ti kaj Sončka85 vidiš? Lepo jo pozdravi user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
30.4.2010 16:58:41   
Fidolina
Naskica user posted image user posted image user posted image . Na žalost vem, kako se počutiš. najbolj hudo je, ko prideš, pa nimaš nič user posted image . Tolk se matraš, veseliš, pol pa takoleuser posted image . Zadnji moj postopek je bilo točno tako, kot pri tebi. 2 folikla, 2 celici, 0 zarodkov. Pa tako sem bila srečna, da sem iz dveh foliklov dobila dve celici. Sranje na kvadrat.
Pazi, da boš šla v postopek preden dopolniš 42 let. Zdaj je zdravstvena blagajna kar na psu z denarjem. Če ne boš šla drugi mesec, se kar naroči takoj po 15 avgustu in pojdi tja po zdravila. Ni važno, kdaj imaš menstruacijo. Vedno se lahko nekaj zmisliš (češ, da je bila samo ovulacijska krvavitev,..). Saj takrat prvič nimaš UZ (vsaj ponavadi). Bistveno je, da v sprejemni dobiš tiste papirje, da je postopek začet, in špikice. Potem greš pa lahko tudi septembra. Mogoče tomtom hoče, da greš drugi mesec zato, da ti ne bi ta postopek propadel (časovno, zaradi let mislim). On je kar ok - vsaj za mene je bil.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
30.4.2010 17:01:37   
Fidolina
Miklica user posted image user posted image user posted image user posted image . Pestke!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
30.4.2010 18:31:23   
Naska
hvala punce!

ja z mojo srečo pri birokraciji... user posted image
v glavnem razmišljam tako, da se grem pri naslednji user posted image pokazat, morda celo dat kri, da vidimo kje smo - pa da vidimo kako je s cistami, da spet jemljem tisti stedril, da mi napiše recept. Pa poskusim birokratske zadeve že kar zdaj uredit - to glupo čakanje za napotnico in ostalo... potem pa res avgusta poskusit iti v postopek... evo tak je moj plan, poleti pa da grem na morje...
Hvala - lažje je, ko vem, da greste skozi isto in razumete in da tako pač je.
Lepo je imeti otročka in uživam v tem - tako da sreča, da imam enega.
morda se pa čez pet let odločim pa grem še po enega v Prago user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
30.4.2010 18:33:13   
Fidolina
Mismis se ni nič javila. To zna biti slab znak user posted image .

Lep kres!
Cmokeuser posted image

Aja Mausi, a v službi tud tkole klatš?user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
30.4.2010 18:36:08   
Fidolina
O Naska - lepo, da si spet pozitivno nastrojena user posted image user posted image user posted image . Kaj čmo. Takle mamouser posted image user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
30.4.2010 18:43:02   
gigi1
Naskič kar počasi uredi papirje user posted image  user posted image  user posted image . To je beseda. Gremo naprej user posted image

Fidika žal se je pri Miši slabo končalo user posted image . Je pa tudi ona že polna optimizma, ker je zamenjala center in gre sedaj probat v MB user posted image

Lepe krese, dobre golaže... predvsem pa rade se imejte in pocartajte svoje najbližje user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
30.4.2010 19:00:51   
Fidolina
Ja se mi je zdelo. Bogi Mismisek user posted image . Ampak smo trdožive - se poberemo in gremo daljeuser posted image .

Ti pa kar Madrid user posted image user posted image . To pa bo doživetje! Foušuser posted image .
Upam, da pade kakšen golaž. Se mi kar dopadeuser posted image

Mi bomo pa letos šparaliuser posted image . Tudi morje ne vem če sploh bo. Ampak bomo šparali za bebico user posted image , tako, da bo šlo tudi brez morčija in vsega ostalega. user posted image

Lep se jemte! user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
30.4.2010 19:12:54   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

opice.....user posted image .....

Zarja - vračam user posted image . user posted image user posted image user posted image . Lep vikend user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
30.4.2010 21:03:04   
miklarom
Gigi - sonček85, zdej bolj malo vidim, ker ne delama več skupaj, jaz sem še vedno ostala v Celju, ona pa se je prestavila v Velenje, sma pa v kontaktu skos, in vejžda jo bom lepo pozdravila, in ti sporočim kaj mi javi nazajuser posted image

Zarja - če pa imaš ti tak lep miren - filing zame, pol pa bo ziher ratalouser posted image

Naska - ti šment no, sej človek nima besed na to, ti pa čist verjamem kako ti je, leta nam le prehitro grejo, da bi nam jih takoli zapravljaliuser posted image user posted image

Fidi - THANKS , user posted image , naj te mal poplavšam srce user posted image user posted image

Hermi - vi ste pa že kar lepo prišli čez polovičko, še malo pa boste dobili svojo največjo srečo , kok sem jest vesela, in hvala za navijanje

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......