Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 10:31:56
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Pravi soseda svoji vnukinji: A hreš vohka gor pa mi vnga prneseš? - in gre vnukinja gor in ji prinese vnga??????? Ne vem? Ali imajo kakšne telepatske sposobnosti sporazumevanja? Očitno, če ji ni prnesla vne opice..... .....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 10:37:40
|
|
|
|
mausikaa
|
evo še en mau naše šprahe Grm uhka gorv'n po unga, k ha bom tlakele rabiva, tmle m pa drucga poflancova. Č voč maš za abndbrot uhka guno suvo suvamo pa krh.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 10:40:34
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči na gorenjskem koncu vngavjo. Sploh starejši ljudje, ko se ne morejo spomniti imena neke zadeve rečejo, da jim prinesi tisto (ono-one...ker pa govorijo na v je to vne). To vne pa dostkrat vtaknejo v njega (vnga) ali se ne morejo spomniti besede moškega spola in iščejo vnga. Ženskega spola pa skoraj ne poznajo . Upam, da mi je uspelo razložiti vngavljenje A novo makino si naročila? Ferrarri? Mausika . Ne vngavte sam Gorenjci. Moj je iz okolice LJ, ki precej potegne na gorenjsk . A ne govorijo guna sam v Radovljici?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 10:47:39
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausika . Ne vngavte sam Gorenjci. Moj je iz okolice LJ, ki precej potegne na gorenjsk . A ne govorijo guna sam v Radovljici? nop, tudi drugje na Gorenjskem najdeš ta izraz guna, pa gun s tem, da ne izgovoriš g ampak nek vmesni glas med g in h
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 10:49:35
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausika . Ne vngavte sam Gorenjci. Moj je iz okolice LJ, ki precej potegne na gorenjsk . A ne govorijo guna sam v Radovljici? nop, tudi drugje na Gorenjskem najdeš ta izraz guna, pa gun s tem, da ne izgovoriš g ampak nek vmesni glas med g in h Sem imela sodelavko iz Radovljice. Ona je prav g izgovarjala, pa na fanta je govorila, če ni bila skoncentrirana
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 10:56:20
|
|
|
|
miklarom
|
dan , evo mi smo zaenkrat še o.k. belina še ostaja, kako dolgo bo bomo pa vidli madona tale govorica, še pa men temo v Savinjski dela boma mogle z Zarči prav en prevajalnik o Gorenjski govorici dobit , da boma kaj zastople , šment mi to že mal sive lase dela vsi nekam jutri grete, mi bomo pa kar doma
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 11:33:31
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A novo makino si naročila? Ferrarri? en mičken Ferrari....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 11:34:50
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom dan , evo mi smo zaenkrat še o.k. belina še ostaja, kako dolgo bo bomo pa vidli madona tale govorica, še pa men temo v Savinjski dela boma mogle z Zarči prav en prevajalnik o Gorenjski govorici dobit , da boma kaj zastople , šment mi to že mal sive lase dela vsi nekam jutri grete, mi bomo pa kar doma oj, srce. Super za belino. Jaz mam glede tebe tak lep, miren filing-čist prvič za eno mojih bork. Pa tudi doma je lepo.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 11:35:52
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči na gorenjskem koncu vngavjo. Sploh starejši ljudje, ko se ne morejo spomniti imena neke zadeve rečejo, da jim prinesi tisto (ono-one...ker pa govorijo na v je to vne). To vne pa dostkrat vtaknejo v njega (vnga) ali se ne morejo spomniti besede moškega spola in iščejo vnga. Ženskega spola pa skoraj ne poznajo . Upam, da mi je uspelo razložiti vngavljenje ok, to zdaj kapiram, vse ostalo ZERO. Mislim, da smo, sploh Mariborčani, edini ki govorimo vukovsko......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 13:06:37
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa evo še en mau naše šprahe Grm uhka gorv'n po unga, k ha bom tlakele rabiva, tmle m pa drucga poflancova. Č voč maš za abndbrot uhka guno suvo suvamo pa krh. Jaz sem iz Gorenjske (bila !), pa bi skoraj prevajalca rabila ! Sicer bi morala pa jaz še pogrkovat poleg! Za vse tiste, ki ne veste, en čuden r izgovorit! Miklarom za belino naprej, ene 8 mes vsaj!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 16:14:27
|
|
|
|
Naska
|
Živijo babe! nič pametnega nismo pridelali z moje strani. bila sta dva folikla in dve celici a ko sem prišla prosit za kodo se je izkazalo,da sta obe nezreli. Sem klicala TOmtoma kaj naj bi zdaj spet to pomenilo, a bi morali še malo počakati, pa mi ni nič pametnega povedal. Kar neki poskušajo. Ko mi je rekel v sredo za stopko, sem pomislila, da bi morali še kak dan počakati - tako sem imela občutek, da bi morali jutri imeti punkcijo, ampak je rekel, da tudi pri velikosti mislim da 17 1li 18 kolikor sem jaz imela bi moralo biti ok. no ni bilo. Pravi, da bi šli kar naslednji mesec v postopek pa sem rekla, da bom premislila, da načeloma nisem za. V glavnem imam samo še en postopek v dobrem pa rojstni dan septembra, vendar načeloma razmišljam, da bi imela poletje mirno. Čeprav pri moji sreči bom lahko vse poletje žrla stedril. Po naslednjem postopku pa mam načeloma dost in tokrat ima dost tudi moj, ker zadnja tri leta samo v tem živiva. drugače pa še kar krvavim po punkciji - tokrat sem dosti bolj kot ponavadi, vendar kaže, da se že umirja.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 16:14:50
|
|
|
|
Naska
|
vic je pa full hecen pa še potem gigi jin dodatek
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 16:23:53
|
|
|
|
gigi1
|
Naska draga prav hudo mi je . Sem pa tudi jezna k . Pa kaj majo za eksperimentirat pri naših letih in nam kurit postopke za brezveze Nam pa leta samo laufajo in še nafilane smo s hormoni do plafona Glede naslednjega postopka pa naredi kot sama misliš, da je najbolje. Sama sem enkrat šla v postopek po 2. mesecih in je bilo porazno. Organizem potrebuje čas, da se regenerira. Drži se in ne obupat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 16:36:44
|
|
|
|
Naska
|
Hvala Gigi - točno tako se tudi jaz počutim, koji K eksperimentirajo - točno tako kot si rekla, polna hormonov pa kurjenje postopkov. Najprej smo ugotovili, da mi ciste žrejo postopke, zdaj bomo ugotovili, da bi bilo mogoče pa le pametno podaljšati kak dan postopek... In res, tudi sestre so mi pred časom rekle, da je bolje da se"spucam" pred naslednjim postopkom. Pa še vsaj malo lahko poletje planiram in imam nekaj od poletje pa kakšne počitnice... Hvala za podporo. Žalostna itak da sem pa tudi opeharjeno se počutim. ajd
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 16:50:29
|
|
|
|
gigi1
|
Naska točno vem kako se počutiš . Tako sem se jaz po zadnjem postopku, pa še plačala sem ga.. Poletje si vzemita zase, konec avgusta se pa zmeni za postopek. Čez poletje pij veliko čaja od kopriv in si privošči limfno ali Bownovo. Pa probaj jest manj slano hrano. Za postopek se pa probaj zmeniti za kratkega. Jaz sem nekako mnenja, da nam starejšim suprefact ne dene dobro. Tom-Tom mi je sicer rekel, da se v dolgem pridela več celic. Pa ne vem, če je to pri naših letih čisto res V 1. sem sicer pridelala 10 celic - potem pa največ 4 in to v kratkem postopku. V naslednjih dolgih pa le po 1-3. Samo pri kratkem postopku se pa blazno bojijo pokanja foliklov in dajo stopko zelo zgodaj. Jaz sem hotela na lastno odgovornost počakati še kakšen dan, pa mi niso pustili Upam, da se krvavitev umiri in boš čez vikend prišla k sebi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 16:56:06
|
|
|
|
gigi1
|
Miklca za belino. Naj ostane tako še naprej . A ti kaj Sončka85 vidiš? Lepo jo pozdravi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 16:58:41
|
|
|
|
Fidolina
|
Naskica . Na žalost vem, kako se počutiš. najbolj hudo je, ko prideš, pa nimaš nič . Tolk se matraš, veseliš, pol pa takole . Zadnji moj postopek je bilo točno tako, kot pri tebi. 2 folikla, 2 celici, 0 zarodkov. Pa tako sem bila srečna, da sem iz dveh foliklov dobila dve celici. Sranje na kvadrat. Pazi, da boš šla v postopek preden dopolniš 42 let. Zdaj je zdravstvena blagajna kar na psu z denarjem. Če ne boš šla drugi mesec, se kar naroči takoj po 15 avgustu in pojdi tja po zdravila. Ni važno, kdaj imaš menstruacijo. Vedno se lahko nekaj zmisliš (češ, da je bila samo ovulacijska krvavitev,..). Saj takrat prvič nimaš UZ (vsaj ponavadi). Bistveno je, da v sprejemni dobiš tiste papirje, da je postopek začet, in špikice. Potem greš pa lahko tudi septembra. Mogoče tomtom hoče, da greš drugi mesec zato, da ti ne bi ta postopek propadel (časovno, zaradi let mislim). On je kar ok - vsaj za mene je bil.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 17:01:37
|
|
|
|
Fidolina
|
Miklica . Pestke!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 18:31:23
|
|
|
|
Naska
|
hvala punce! ja z mojo srečo pri birokraciji... v glavnem razmišljam tako, da se grem pri naslednji pokazat, morda celo dat kri, da vidimo kje smo - pa da vidimo kako je s cistami, da spet jemljem tisti stedril, da mi napiše recept. Pa poskusim birokratske zadeve že kar zdaj uredit - to glupo čakanje za napotnico in ostalo... potem pa res avgusta poskusit iti v postopek... evo tak je moj plan, poleti pa da grem na morje... Hvala - lažje je, ko vem, da greste skozi isto in razumete in da tako pač je. Lepo je imeti otročka in uživam v tem - tako da sreča, da imam enega. morda se pa čez pet let odločim pa grem še po enega v Prago
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 18:33:13
|
|
|
|
Fidolina
|
Mismis se ni nič javila. To zna biti slab znak . Lep kres! Cmoke Aja Mausi, a v službi tud tkole klatš?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 18:36:08
|
|
|
|
Fidolina
|
O Naska - lepo, da si spet pozitivno nastrojena . Kaj čmo. Takle mamo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 18:43:02
|
|
|
|
gigi1
|
Naskič kar počasi uredi papirje . To je beseda. Gremo naprej Fidika žal se je pri Miši slabo končalo . Je pa tudi ona že polna optimizma, ker je zamenjala center in gre sedaj probat v MB Lepe krese, dobre golaže... predvsem pa rade se imejte in pocartajte svoje najbližje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 19:00:51
|
|
|
|
Fidolina
|
Ja se mi je zdelo. Bogi Mismisek . Ampak smo trdožive - se poberemo in gremo dalje . Ti pa kar Madrid . To pa bo doživetje! Fouš . Upam, da pade kakšen golaž. Se mi kar dopade Mi bomo pa letos šparali . Tudi morje ne vem če sploh bo. Ampak bomo šparali za bebico , tako, da bo šlo tudi brez morčija in vsega ostalega. Lep se jemte!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 19:12:54
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 opice..... ..... Zarja - vračam . . Lep vikend
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.4.2010 21:03:04
|
|
|
|
miklarom
|
Gigi - sonček85, zdej bolj malo vidim, ker ne delama več skupaj, jaz sem še vedno ostala v Celju, ona pa se je prestavila v Velenje, sma pa v kontaktu skos, in vejžda jo bom lepo pozdravila, in ti sporočim kaj mi javi nazaj Zarja - če pa imaš ti tak lep miren - filing zame, pol pa bo ziher ratalo Naska - ti šment no, sej človek nima besed na to, ti pa čist verjamem kako ti je, leta nam le prehitro grejo, da bi nam jih takoli zapravljali Fidi - THANKS , , naj te mal poplavšam srce Hermi - vi ste pa že kar lepo prišli čez polovičko, še malo pa boste dobili svojo največjo srečo , kok sem jest vesela, in hvala za navijanje
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......