|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
30.4.2010 22:59:43   
Kruce Fiks
Hojla babe, kak je kej!
Nu mi sma pršl s taplic in jest čist palumlen. Grim jutr pa šihtu na CT.
Ajt servus!user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
1.5.2010 8:17:58   
alpog
Dobro jutro!!! Ste po pameti kresovali?

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
1.5.2010 11:48:26   
Naska
jutro, jaz doma moja dva na kresu, spala do 11h - yeaaah!
komi čaka pučitnice

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
1.5.2010 17:00:17   
Fidolina
Naska, lenušček. Spala do 11ih, joj, ne pomnim kdaj sem nazadnje? Pa saj se moraš mal pocerkljatuser posted image .

Alpog helou. Jst nobenega kresa niti videla nisem. Včasih jih je bilo več po hribih - letos pa nikjer (kamor jaz vidim) nobenega. So me pa z mopedi zjutraj zbudili, kar glasno. Vsak uglašen na drugačen tonuser posted image . Je bilo finouser posted image .

Krucek - a si ti kje s kakšnih hribov okrok Idrje dama?user posted image .

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
1.5.2010 17:02:17   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Fidi - THANKS , user posted image , naj te mal poplavšam srce user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
1.5.2010 17:59:08   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Hojla babe, kak je kej!
Nu mi sma pršl s taplic in jest čist palumlen. Grim jutr pa šihtu na CT.
Ajt servus!user posted image user posted image

Joj, kruce (sem bolj brala tvojo špraho, kot kaj si napisal) - upam, da si v reduuser posted image . Kako ti je pa to upelo v toplicahuser posted image

Vsi se imejte lepo. Upam, da bo ostalo še kaj čemaža zame ( da ni Gigi vsega pocufalauser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2406
2.5.2010 12:01:34   
zarja1
Naska...user posted image user posted image .

Miklica jaz res verjamen zate...user posted image user posted image user posted image

Fidolinca kako si kaj?user posted image

Gigek moj si kaj nabral......

Mi smo dans nalulali pozitivni črtici za O, jutri pade še UZ, potem pa bomo vidli kakko in kaj naprej.

Konzervice lepo nedeljo. Pri nas se kaže sonček!!!!!!

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2407
2.5.2010 21:30:48   
miklarom
Gigi - evo pozdravlja sonček 85 i te prav lepo pozdravlja nazaj user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
3.5.2010 7:58:29   
mausikaa
dobro jutro,

a ni en tak lep dan danes, kljub dežnim kapljicam?

evo namesto kavice en malo romantike,

http://www.youtube.com/watch?v=3zit4i2FiVY&feature=related

Krucek kaj si pa ti delal v toplicah da si čisto polomljen? ta hudi tobogani so za mladičke ;-)
Miklica kako počutje? upam, da lepo počivaš...
Fidolinca kako si kaj?
Bebii draga moja, kako pa ti napreduješ? gre vse po planu?

in kje so naše "stare sablje" ste se vse skrile po kotih al' kako?

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
3.5.2010 9:00:09   
miklarom
mausikka - jutrouser posted image mi smo pridni , počivamo in čakamo, kaj bo pokazalo, zaenkrat je še belina , kako pa kaj pri tebi napreduje ?

fidi - zbudi se, kuc,kucuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
3.5.2010 9:47:57   
gigi1
Ahoj

Evo ene stare sablje. Nič nisem čemaža nabirala user posted image . Sem imela delovni 1. maj. So me balkonske šipe tako motile, da sva udarniško spucala. Včeraj me je pa vse bolelo user posted image . Ajajaj tole je pa čist prehudo za naša leta user posted image . 2x na let jih pucam, pa še to je čisto preveč.

Krucek?????user posted image Kaj se ti je zgodilo? Upam, da nič hujšega in da te hitro poštimajo user posted image user posted image user posted image

Zarček user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  jupiiiii. Pa jo imamo!!! Ovulacijo. Srce joj kolk jaz navijam, da bo maj tvoj mesec user posted image user posted image user posted image . Danes pa naj na UZ povedo same lepe stvari user posted image  user posted image  user posted image

Naska prav je, da si malo počivala. Upam, da ne krvaviš več in da si vsaj malo bolje user posted image

Miklca hvala user posted image  za pozdrave od Sončka. Ti pa kar še naprej delaj reklamo za Persil user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Fidi bomo videli, če rata. Ta teden bom izvedla, če bova dobila karte user posted image . Mrbit pa enga špančka tam narediva in ga prešvercava user posted image . Mi2 sva bila povabljena na kres v petek, sam se nama nekako ni dalo vozit 1 uro. Eh...ko človek povečerja se mu še na Rožnik ne da user posted image

Bebiii zlato, kaj dogaja?

Mausika kako si mi ti?

Lupčke vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
3.5.2010 11:47:12   
Fidolina
Jutro user posted image ,

ne sej se hecam. Sem že od šestih pokonciuser posted image .

Miklicauser posted image kuc kuc. Super za belino. Le poslušaj Zarjo strokovnjakinjo. Če ima ona tako dober lep filing, potem bo vse šlo kot mora. Pa še me z vsemi močmi držimo pesti zateuser posted image user posted image user posted image . Živčki pa delajo, ane. Človek takrat kar ne ve, kaj bi sam s sabo. Po eni strani je čudovit občutek, ko je pikica v tebi user posted image - po drugi strani bi pa kar znoruuu, ko čakašuser posted image .user posted image user posted image user posted image .

Zarja - super za O in dober UZ danes. Maj je res mesec za ljubezen in bebiceuser posted image .

Naska- upam, da si vreduuser posted image

...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
3.5.2010 12:11:16   
Fidolina
Mausi - moram na službene stroške obvezno kupit ene slušalkeuser posted image . Da ne bo cela pisarna zjutraj muzke poslušalauser posted image . Pol težko blefiraš, da delašuser posted image . Ja, so pa Carpenters zlati dobri časi (atraktvni verjetno samo na temi 40+user posted image ). No, priznati je treba, da se ne morejo kosati z današnjimi pojočimi misicami ipd. So one čisto ena druga klasauser posted image .

Gigi - to, touser posted image user posted image user posted image . V Španijo po špančka. Maj, pa ceu kup prepotenih decov v kratkih hlačkah, in tvoj user posted image in topel veter večer dišeč po pomladnem cvetju, vroča nočuser posted image user posted image potem pa user posted image user posted image user posted image user posted image .

No, jaz tudi čakam na prvo user posted image . Upam, da si bo kaj podobna in, da bom sama začutila, da je zdaj pa tisti pravi čas. Vsake toliko časa pogledam v predal, če so klomifenčki še tamuser posted image , pa jih malo pošlatam in rečem - naš čas prihaja user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
3.5.2010 12:58:58   
Rakica_80
Hejla konzervice in konzervansuser posted image meni se še kr v glavi vrti, smo bili za 1.maj na rojstnem dnevu in smo bili zelo zgodnji, smo prišli v nedeljo zgodaj domovuser posted image ob 8.00user posted image
Tako, da vas na hitro pozdravim, pa sem bom kej jutri oglasilauser posted image
Miklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da je belouser posted image
Pa pauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
3.5.2010 13:01:49   
zarja1
babike moje, jaz sem zopet en kao fenomen.....user posted image user posted image Test za O je bil v ambulanti rahlo pozitiven, na UZ pa so folikli še premali....Nobenemu nič jasno, jaz pa user posted image . Poln kufer mam vsega. Tud ubijem lahk dans koga.... user posted image
In zdaj kao naj vsak dan delam test za O, ki je bil že včeraj pozitiven user posted image , ma saj ne vem al naj seuser posted image al user posted image . Gigi zrihtaj mi odmor, pa naj gre vse u ****. user posted image

Klicala v Graz in g. Steiner naju pričakujeuser posted image . Klicala v banko, no tu so se mi bolj ......user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 3.5.2010 13:03:14 >

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2415
3.5.2010 13:06:37   
zarja1
Bebiii kako si ti kaj? Mislim glede user posted image .....kaj dogaja....

Horny Teddy

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
3.5.2010 13:35:27   
gigi1
Zarči srce user posted image user posted image user posted image  ne vem kaj naj rečem user posted image .
A je možno, da pri tebi živčki tak kažin naredijo?? Res nisem pametna user posted image  
Meni vse skupaj vedno bolj zgleda kot PCO. Mi je čudno, da tega še niso diagnosticirali user posted image
In kaj mislijo sedaj? Razen tega, da boš O testke delala vsak dan?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
3.5.2010 14:02:47   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zarči srce user posted image user posted image user posted image  ne vem kaj naj rečem user posted image .
A je možno, da pri tebi živčki tak kažin naredijo?? Res nisem pametna user posted image  
Meni vse skupaj vedno bolj zgleda kot PCO. Mi je čudno, da tega še niso diagnosticirali user posted image
In kaj mislijo sedaj? Razen tega, da boš O testke delala vsak dan?

ma baje PCO ni. user posted image so redne (razen izjeme 3x), telesna teža je ok, poraščenosti ni, izpadanja las ni, jajčniki so lepo prehodni,.....Pa kaj pa vem.user posted image Nisem več pametna.
Da bi živčki naredli lažno O-nisem bla živčna do dans....K**c gleda vse. Pač ne bo nič. Bo drugič. Me zanima kaj poreče Steiner.......
Po drugi strani pa bom imela krasen dopust, a ne? A ne?user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
3.5.2010 14:33:27   
Rakica_80
Zarja1, jaz grem v dolg postopek na Gk LJ, pričnem s špikami 14.05, upam, da mi tokrat uspe, če pa ne, me čaka razgovor v MB 02.08.
Kaj pa je sedaj s teboj, berem, da je O. test rahlo pozitiven...tudi pri meni je bilo tako, samo pri meni je bil O. test pozitiven in na UZ tudi vse še majhnouser posted image
Kasneje, ko so zadnji UZ pogledali in naj bi bila O, test pa je bil negativenuser posted image
Mislim, da se ni niti na O. teste zanest, resnično, bolje naj vidijo, kadar ti folikel poči, naj takrat ET naredijo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
3.5.2010 14:35:08   
Rakica_80

Hvala enakouser posted image , kr šokirana sem bila, ko sem zvedela še to, ampak OK, gemo dalje...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
3.5.2010 15:04:16   
zarja1
Bebii pa ti si sploh kdaj imela potrjeno O?

Ti folikli rastejo do neke mere, potem pa nič več, niti milimetra? Sorry na glupin vprašanjih samo malo me je dans vse zbegalo....user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2421
3.5.2010 15:04:48   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Hvala enakouser posted image , kr šokirana sem bila, ko sem zvedela še to, ampak OK, gemo dalje...

Kdaj so ti to ugotovili?

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2422
3.5.2010 15:13:57   
Rakica_80
Meni je moj osebni G. tu v KP, vedno govoril, da je vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image , dokler nisem prišla v neplodnostno ambulanto in mi tam povedali, da ne more pridet do O, ker imam zapacane jajcevode, OK, to sem razumela in mi je bilo vse jasno, ko sem pa prišla v LJ, so mi rekli, da imam eno cisto, ki bo sama počila, niso mi nič rekli za PCO, sedaj v februarju mesecu, ko sem bila pri Rešu, mi je on diagnosticiral PCO jajčnikov, kar sem lepo videla na UZuser posted image  samo na enem jajčniku sem videla par cist, joooj grozauser posted image
Jaz še pametna njemu govorim: Ma neeee to je še od hormonovuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
3.5.2010 16:48:32   
Grethy
Evo mene tlele malo, tako, da ne boste meli občutka, da sem kam poniknla al pa da vas ne maram več ... sploh ne ... mal mam težavc pa se počasi odpravljajo in se spravlja vse skupaj v en normalen red ...

Vidim da se dogaja svašta, tako da sem mal žalostinko zaradi tistih negativnih novic, pa hkrati veselko za talepe ... mašina ja, skoz je kej da ne morš bit dobrovoljen ...

... pomlad je pomlad in je lepa in prinaša en kup novih začetkov, en kup novospočetkov, raztegnite usta do ušesk in se veselite lepih vestk ...

thinking of you all ... lavjuol

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 2424
3.5.2010 17:24:55   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Meni je moj osebni G. tu v KP, vedno govoril, da je vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image , dokler nisem prišla v neplodnostno ambulanto in mi tam povedali, da ne more pridet do O, ker imam zapacane jajcevode, OK, to sem razumela in mi je bilo vse jasno, ko sem pa prišla v LJ, so mi rekli, da imam eno cisto, ki bo sama počila, niso mi nič rekli za PCO, sedaj v februarju mesecu, ko sem bila pri Rešu, mi je on diagnosticiral PCO jajčnikov, kar sem lepo videla na UZuser posted image  samo na enem jajčniku sem videla par cist, joooj grozauser posted image
Jaz še pametna njemu govorim: Ma neeee to je še od hormonovuser posted image

pa saj to ne morem verjet.....Ne vem, jaz sem tudi to omenla, pa me vedno odpravijo kao ni PCO. Bom vidla kaj porečejo G čez mejo....me prav zanima.

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......