|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
23.4.2010 12:53:49   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarči ti pa jutri dobro opravi user posted image  user posted image  user posted image

hvala srce.....Pičiš kam čez praznike?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
23.4.2010 12:54:32   
zarja1
Mismisu naš.....mislim nate.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
23.4.2010 12:58:58   
mismis
BEBIII, zarja, gigi, Mikla in ostale...

jaz sem danes 11. dan po ET, lulali ne bomo čisto nič prej, ker je moj odšel na izlet do nedelje, sva pa zmenjena da bova test delala skupaj, če me le prej kaj ne preseneti.
Znakov nobenih, počutje je pa dobro, pa ni dobro...saj veste kako to gre, živčki delajo, vsakič ko špikne je prisoten strah in glede na to, da mi je pri zadnjem ETZ  M pritekla  šele 13. dan, imam še nekaj dni živciranja pred sabouser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
23.4.2010 12:59:34   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mismisu naš.....mislim nate.user posted image user posted image user posted image

jza tudi nate, jutri mi pa pošlji sms-jček, da poveš kaj si zrihtala. A boš? Prosim user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
23.4.2010 13:02:00   
gigi1
Ker jutri ne vem, če mi bo ratalo priti do compa, v nedeljo grem pa na pot...

Zarči naj bo jutri endometrij ravno pravšnji, da čimprej dobiš pingota v varstvo user posted image  user posted image  user posted image

Miklca lepo sprejmi pingota in naj ostane pri tebi 8,5 mesecev. Draga, tebi pa res privoščim vso srečo tega svetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mišu moj ti mi pa v nalulaj tako močan plus, da ga bom od daleč videla user posted image  user posted image  user posted image . Še malo pikapok in pujskov, da bo bolj ziher user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
23.4.2010 13:03:08   
gigi1

Zarči ti pa jutri dobro opravi user posted image  user posted image  user posted image

hvala srce.....Pičiš kam čez praznike?user posted image

Pičim na eno gurmansko turo user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
23.4.2010 13:04:01   
mismis

Mišu moj ti mi pa v nalulaj tako močan plus, da ga bom od daleč videla user posted image  user posted image  user posted image . Še malo pikapok in pujskov, da bo bolj ziher user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

kak ga boš videla, če greš pa na pot user posted image user posted image , kdaj se pa vrneš?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
23.4.2010 13:04:20   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

jza tudi nate, jutri mi pa pošlji sms-jček, da poveš kaj si zrihtala. A boš? Prosim user posted image

Meni tudi pliiiz. Pa ti Maiša tudi ne šparaj sms-ov, ko boš lulala pliiiiz.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
23.4.2010 13:05:56   
gigi1

kak ga boš videla, če greš pa na pot user posted image user posted image , kdaj se pa vrneš?

Po mms-u user posted image . Eeeee pridem nazaj glih na tvoj D-day user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
23.4.2010 13:12:31   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Bebika kaj potem termina v MB ne potrebuješ? če veš za ktero, ki bi ga potrebovala mi povej pa ji ga z veseljem odstopim...

Ja lahko mi daš, veš da bom šla na razgovor kljub temu, če bom že grelauser posted image
Kdaj pa imaš ti datum, a ga neboš ti rabila? Kako pa lahko to naredim, da pridem namesto tebeuser posted image

ma s tem moj MB je tkole, glede na to da bom novembra že prestara za postopke, bom do takrat vztrajala pri Reškotu, čez poletje je itak mrtvilo povsod, v jeseni pa tudi preden pridem na vrsto za vse bo že prepozno...tko da, upajmo da nam rata...eno vprašanje: kaj po 42 lahko dobiš Klomifen ali tudi ne? Za tujino se nekako še ne morem odločiti...ma smotana sem...mar bi začela skakat okoli zdravnikov takoj po tamali...ne pa da sem čakala, da mogoče pa bo, pa potem po prvem SS čakala skoraj eno leto ker me je bilo tolko strah da se ponovi, no pa se je vseeno ponovilo...

kako pa prideš namesto mene pa ne vem, lahko pa pokličem in vprašam če lahko prideš ti gor namesto mene?

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
23.4.2010 13:12:50   
Rakica_80

BEBIII, zarja, gigi, Mikla in ostale...

jaz sem danes 11. dan po ET, lulali ne bomo čisto nič prej, ker je moj odšel na izlet do nedelje, sva pa zmenjena da bova test delala skupaj, če me le prej kaj ne preseneti.
Znakov nobenih, počutje je pa dobro, pa ni dobro...saj veste kako to gre, živčki delajo, vsakič ko špikne je prisoten strah in glede na to, da mi je pri zadnjem ETZ  M pritekla  šele 13. dan, imam še nekaj dni živciranja pred sabouser posted image

Jaz toliko stiskam pestke zate, da so mi se že prsti ukočiliuser posted image  tokrat res naj BO TO ++++++++++++++++IN TAKO NAJ OSTANE DO KONCAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
23.4.2010 13:14:50   
Rakica_80
Mausi, lahko ja, bi prosila lepouser posted image  Kateri datum pa je že v juniju?

Neposredna povezava do sporočila: 2312
23.4.2010 13:20:52   
gigi1
Mausi srce, jaz bi ti vseeno priporočila, da greš na razgovor v MB. Lepa gesta, da želiš odstopiti Bebiii termin, pa vseeno. Dokler še nisi 42 oz 43 imaš še možnost v MB. K Rešu greš lahko tudi po 42 samoplačniško, ker ima relativno ugodne cene.
Ko si enkrat v postopku je vseeno, če si že 43. Važno je, da na začetku postopka še nisi. Prosi jih, da ti dajo prednost zaradi let.

klomifen pa vedno lahko dobiš. Pri Rešu ali pri svojem G. Omejitev velja le za postopke. Celo IUI ne spada v to omejitev.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.4.2010 13:22:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 2313
23.4.2010 13:33:19   
Fidolina
Mausi - evo jaz sem ravno hotela povedati točno to kot Gigi. Ko si enkrat v sistemu - si notri. In tudi ni važno, če imaš potem vmes RD. Bistvo je, da prideš na razgovor. Lahko se celo tako izteče, da se bo dobro izšlo tudi s tvojo user posted image . Ker boš ITAK na prednostni listi, se zna zgodit, da se boš koj lahko začela špikat. Ne skockati te šanse (čeprav si zelo prijazna, da želiš odstopituser posted image - sori Bebii). Zdaj so že precej skrajšali dopuste. V LJ npr. je samo 1 mesec, da se nič ne dogaja. Mausi - ne ti nam zdaj neki cagat, pa obupavat. A ne veš, kakšen je naslov naše teme. Bom huda (bi rekla Gigi)user posted image .

Se še vrnem. Ampak to sem pa res morala pokomentiratuser posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
23.4.2010 13:40:26   
Rakica_80
Se strinjam z vama, jaz itak imam svoj datum 2 avgusta, do takrat bom pa ja počakalauser posted image Mausi, res bi bilo škoda komu odstopit, poskrbi prej zaseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
23.4.2010 14:07:15   
zarja1

veš da bom.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
23.4.2010 14:10:03   
zarja1

Zarči naj bo jutri endometrij ravno pravšnji, da čimprej dobiš pingota v varstvo user posted image  user posted image  user posted image

upam srce.....lepo gurmaniraj....sem fauš user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
23.4.2010 14:11:33   
zarja1

Meni tudi pliiiz. Pa ti Maiša tudi ne šparaj sms-ov, ko boš lulala pliiiiz.

vse bom posmsiralaaaaaaa imam odobren še večji limit na telefonu.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
23.4.2010 15:14:49   
miklarom
Zarči - meni tudiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
23.4.2010 15:16:23   
miklarom
gigi - vejžda ga bom lepo sprejela, pa upam, da mi pol ne pobegne in da vstane v meniuser posted image

mismis - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , navijam k nora zate

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
23.4.2010 15:32:16   
Fidolina
Punce, upam, da se ne boste sam SMSaleuser posted image . Da bo katera še klele napisala, kaj se dogajauser posted image . Ženske smo zelo radovedne in nestrpne user posted image . (Mismis - vsaka ti čast. Jst nisem tak karakter kot ti. Gotovo bi goljfalauser posted image ).
Mislim na vas in navijamuser posted image .

Gigi - lepo, lepo se imej. Si zaslužiš itak, pa tudi zato, ker si tako lepo seznamček uredila. Danes si bila zelo delavnauser posted image .

Sonya - user posted image . Dobrodošlauser posted image . Boš videla. Po nekaj časa druženja z nami, boš ugotovila, da si ravno prav mlada za otroka user posted image .

Upam, da gre dekletu na operaciji dobro. Ma mora jituser posted image user posted image .

Grem kuhatuser posted image . Lepo se imejte!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
23.4.2010 16:26:37   
Kruce Fiks
Hojla starineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
23.4.2010 16:34:59   
Fidolina
Kruce - bom jaz dala teb starine. Grrrrrrrrr user posted image .

Kako Karolinca in vi vsi? user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
23.4.2010 16:46:55   
gigi1
Kruce čak se čak, boš ti tud v mojo cerkev prišel user posted image  user posted image  user posted image . Me boš še prosil, da ti števec nazaj obrnem user posted image

Fidi kaj dobrega kuhaš? Mmmmm sem že lačna user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
23.4.2010 16:58:54   
gigi1
Evo, da vas še malo pocrkljam.
Najnovejša slikica naše Lizike Žive. Spančka, ko mami proslavlja RD user posted image

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......