Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 12:53:49
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči ti pa jutri dobro opravi hvala srce.....Pičiš kam čez praznike?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 12:54:32
|
|
|
|
zarja1
|
Mismisu naš.....mislim nate.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 12:58:58
|
|
|
|
mismis
|
BEBIII, zarja, gigi, Mikla in ostale... jaz sem danes 11. dan po ET, lulali ne bomo čisto nič prej, ker je moj odšel na izlet do nedelje, sva pa zmenjena da bova test delala skupaj, če me le prej kaj ne preseneti. Znakov nobenih, počutje je pa dobro, pa ni dobro...saj veste kako to gre, živčki delajo, vsakič ko špikne je prisoten strah in glede na to, da mi je pri zadnjem ETZ M pritekla šele 13. dan, imam še nekaj dni živciranja pred sabo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 12:59:34
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismisu naš.....mislim nate. jza tudi nate, jutri mi pa pošlji sms-jček, da poveš kaj si zrihtala. A boš? Prosim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 13:02:00
|
|
|
|
gigi1
|
Ker jutri ne vem, če mi bo ratalo priti do compa, v nedeljo grem pa na pot... Zarči naj bo jutri endometrij ravno pravšnji, da čimprej dobiš pingota v varstvo Miklca lepo sprejmi pingota in naj ostane pri tebi 8,5 mesecev. Draga, tebi pa res privoščim vso srečo tega sveta Mišu moj ti mi pa v nalulaj tako močan plus, da ga bom od daleč videla . Še malo pikapok in pujskov, da bo bolj ziher .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 13:03:08
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči ti pa jutri dobro opravi hvala srce.....Pičiš kam čez praznike? Pičim na eno gurmansko turo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 13:04:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ker jutri ne vem, če mi bo ratalo priti do compa, v nedeljo grem pa na pot... Mišu moj ti mi pa v nalulaj tako močan plus, da ga bom od daleč videla . Še malo pikapok in pujskov, da bo bolj ziher . kak ga boš videla, če greš pa na pot , kdaj se pa vrneš?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 13:04:20
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismisu naš.....mislim nate. jza tudi nate, jutri mi pa pošlji sms-jček, da poveš kaj si zrihtala. A boš? Prosim Meni tudi pliiiz. Pa ti Maiša tudi ne šparaj sms-ov, ko boš lulala pliiiiz.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 13:05:56
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ker jutri ne vem, če mi bo ratalo priti do compa, v nedeljo grem pa na pot... Mišu moj ti mi pa v nalulaj tako močan plus, da ga bom od daleč videla . Še malo pikapok in pujskov, da bo bolj ziher . kak ga boš videla, če greš pa na pot , kdaj se pa vrneš? Po mms-u . Eeeee pridem nazaj glih na tvoj D-day
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 13:12:31
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Bebika kaj potem termina v MB ne potrebuješ? če veš za ktero, ki bi ga potrebovala mi povej pa ji ga z veseljem odstopim... Ja lahko mi daš, veš da bom šla na razgovor kljub temu, če bom že grela Kdaj pa imaš ti datum, a ga neboš ti rabila? Kako pa lahko to naredim, da pridem namesto tebe ma s tem moj MB je tkole, glede na to da bom novembra že prestara za postopke, bom do takrat vztrajala pri Reškotu, čez poletje je itak mrtvilo povsod, v jeseni pa tudi preden pridem na vrsto za vse bo že prepozno...tko da, upajmo da nam rata...eno vprašanje: kaj po 42 lahko dobiš Klomifen ali tudi ne? Za tujino se nekako še ne morem odločiti...ma smotana sem...mar bi začela skakat okoli zdravnikov takoj po tamali...ne pa da sem čakala, da mogoče pa bo, pa potem po prvem SS čakala skoraj eno leto ker me je bilo tolko strah da se ponovi, no pa se je vseeno ponovilo... kako pa prideš namesto mene pa ne vem, lahko pa pokličem in vprašam če lahko prideš ti gor namesto mene?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 13:12:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis BEBIII, zarja, gigi, Mikla in ostale... jaz sem danes 11. dan po ET, lulali ne bomo čisto nič prej, ker je moj odšel na izlet do nedelje, sva pa zmenjena da bova test delala skupaj, če me le prej kaj ne preseneti. Znakov nobenih, počutje je pa dobro, pa ni dobro...saj veste kako to gre, živčki delajo, vsakič ko špikne je prisoten strah in glede na to, da mi je pri zadnjem ETZ M pritekla šele 13. dan, imam še nekaj dni živciranja pred sabo Jaz toliko stiskam pestke zate, da so mi se že prsti ukočili tokrat res naj BO TO ++++++++++++++++IN TAKO NAJ OSTANE DO KONCA
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 13:14:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mausi, lahko ja, bi prosila lepo Kateri datum pa je že v juniju?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 13:20:52
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi srce, jaz bi ti vseeno priporočila, da greš na razgovor v MB. Lepa gesta, da želiš odstopiti Bebiii termin, pa vseeno. Dokler še nisi 42 oz 43 imaš še možnost v MB. K Rešu greš lahko tudi po 42 samoplačniško, ker ima relativno ugodne cene. Ko si enkrat v postopku je vseeno, če si že 43. Važno je, da na začetku postopka še nisi. Prosi jih, da ti dajo prednost zaradi let. klomifen pa vedno lahko dobiš. Pri Rešu ali pri svojem G. Omejitev velja le za postopke. Celo IUI ne spada v to omejitev.
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.4.2010 13:22:39 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 13:33:19
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausi - evo jaz sem ravno hotela povedati točno to kot Gigi. Ko si enkrat v sistemu - si notri. In tudi ni važno, če imaš potem vmes RD. Bistvo je, da prideš na razgovor. Lahko se celo tako izteče, da se bo dobro izšlo tudi s tvojo . Ker boš ITAK na prednostni listi, se zna zgodit, da se boš koj lahko začela špikat. Ne skockati te šanse (čeprav si zelo prijazna, da želiš odstopit - sori Bebii). Zdaj so že precej skrajšali dopuste. V LJ npr. je samo 1 mesec, da se nič ne dogaja. Mausi - ne ti nam zdaj neki cagat, pa obupavat. A ne veš, kakšen je naslov naše teme. Bom huda (bi rekla Gigi) . Se še vrnem. Ampak to sem pa res morala pokomentirat .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 13:40:26
|
|
|
|
Rakica_80
|
Se strinjam z vama, jaz itak imam svoj datum 2 avgusta, do takrat bom pa ja počakala Mausi, res bi bilo škoda komu odstopit, poskrbi prej zase
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 14:07:15
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismisu naš.....mislim nate. jza tudi nate, jutri mi pa pošlji sms-jček, da poveš kaj si zrihtala. A boš? Prosim veš da bom.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 14:10:03
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči naj bo jutri endometrij ravno pravšnji, da čimprej dobiš pingota v varstvo upam srce.....lepo gurmaniraj....sem fauš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 14:11:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mismisu naš.....mislim nate. jza tudi nate, jutri mi pa pošlji sms-jček, da poveš kaj si zrihtala. A boš? Prosim Meni tudi pliiiz. Pa ti Maiša tudi ne šparaj sms-ov, ko boš lulala pliiiiz. vse bom posmsiralaaaaaaa imam odobren še večji limit na telefonu.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 15:14:49
|
|
|
|
miklarom
|
Zarči - meni tudi
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 15:16:23
|
|
|
|
miklarom
|
gigi - vejžda ga bom lepo sprejela, pa upam, da mi pol ne pobegne in da vstane v meni mismis - , navijam k nora zate
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 15:32:16
|
|
|
|
Fidolina
|
Punce, upam, da se ne boste sam SMSale . Da bo katera še klele napisala, kaj se dogaja . Ženske smo zelo radovedne in nestrpne . (Mismis - vsaka ti čast. Jst nisem tak karakter kot ti. Gotovo bi goljfala ). Mislim na vas in navijam . Gigi - lepo, lepo se imej. Si zaslužiš itak, pa tudi zato, ker si tako lepo seznamček uredila. Danes si bila zelo delavna . Sonya - . Dobrodošla . Boš videla. Po nekaj časa druženja z nami, boš ugotovila, da si ravno prav mlada za otroka . Upam, da gre dekletu na operaciji dobro. Ma mora jit . Grem kuhat . Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 16:26:37
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Hojla starine
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 16:34:59
|
|
|
|
Fidolina
|
Kruce - bom jaz dala teb starine. Grrrrrrrrr . Kako Karolinca in vi vsi?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 16:46:55
|
|
|
|
gigi1
|
Kruce čak se čak, boš ti tud v mojo cerkev prišel . Me boš še prosil, da ti števec nazaj obrnem Fidi kaj dobrega kuhaš? Mmmmm sem že lačna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.4.2010 16:58:54
|
|
|
|
gigi1
|
Evo, da vas še malo pocrkljam. Najnovejša slikica naše Lizike Žive. Spančka, ko mami proslavlja RD
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......