miklarom
|
BEBIII - super za stopko , to sem vesela zate, je pomagal včeraj še pivo in vse ostalo , boš vidla zdaj pa ti bo ratalo, čutim na vodi , sem pa zeelo vesela da sem te spoznala in si mi tako simpatična in prijazna punca, pa full dober sta s tvojim vse pripravila, prečudovito je bilo vse in vsa družba tudi, vsaka vama čast Lana70 - , mausika, Grethy, IVY in kruce family, full ste vsi fajni, in tako sem se fajn počutla v vaši družbi, da moramo to spet kmalu ponoviti in sem vesela, da sem spoznala tako prijazne, pozitivne in fajne osebe, lepo mi je bilo z vami Gigi in mismis - pogrešala sem vaju , pa vsaj upam da vasju naslednjič le spoznal, zdaj pa kar lepo čuvajte svoje in nalulajta veliiiiiik in vse ostale sem tudi pogrešala kruce - vaša Karolinca je pa tak sonček, da bi si jo kar s seboj vzela Grethy- pa da vidimo, kako bo sedaj tvoj štrudelj od buč deloval
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|