|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
20.4.2010 13:03:39   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Srčice moje, hvala za stimulacijo. Je hasnilo. user posted image je tuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image

Zgleda Željko tudi tebi pali user posted image . Ali ritka od Matta? user posted image  user posted image  user posted image

Super srce user posted image  user posted image  user posted image . Gremo gassss do konca in naprej user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
20.4.2010 13:07:23   
gigi1
Naska je padla 1. špika? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Gremo draga, na zmago user posted image  user posted image  user posted image

Hermy super user posted image . Prav toplo mi je bilo pri srčku, ko sem tvoj post prebrala user posted image

Fidika moja user posted image . Saj veš, da se nobena župa ne poje tako vroča... Upam, da se stanje popravi user posted image user posted image user posted image

Krucek te misamo

Lana, Lizika in oči so bili včeraj še kar bolani user posted image . Upam, da so danes kaj bolje user posted image user posted image user posted image

Bebiii kaj novega?

Lep dan vsem

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
20.4.2010 13:14:20   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Objemčke in pestke in lupčke vsemuser posted image . Ma sami sestanki, neproduktivni, od jutra do noči.

o Fidica kako je to meni znano user posted image  ma že misliš, da je vse zmenjeno pa se najdejo junaki, ki začnejo spet mutiti...vse samo delati ne...ma ne razumem ljudi, res jih ne razumem...očitno sem za luno...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
20.4.2010 13:20:02   
Rakica_80
Joooj, sedaj pa moram šetat iz enega v drugi forumuser posted image user posted image user posted image
Zarja, še tukaj,superca zauser posted image , da se ti je končno prikazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa naprej v zmagouser posted image
Gigi, pri meni je še vse po starem, čakamo in čakamo, mogoče pa bi še kako stimulacijo zame dala, vidim da paliuser posted image No danes me je že kr fajn trgalo, čez kakšen dan jo tudi jaz pričakujem.
Naska, uspešen postopek ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
20.4.2010 14:59:33   
gigi1
Bebiii bom, če mi boš zaupala kakšna stimulacija pri tebi pali za user posted image  user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
20.4.2010 18:18:41   
Fidolina
Gigi - a bomo user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
20.4.2010 19:00:47   
mausikaa
Čer pupe moje,

jaz sem čisto koma, tko zaspana in utrujena kot že dolgo ne user posted image in komaj čakam na vikend!
Še dobro da je moj user posted image danes doma...
Bebi po k'terih forumih pa ti skačeš? A nas ne maraš več?
user posted image

pa še nobene ideje nimam kaj naj večerjam user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
21.4.2010 9:03:25   
mausikaa
http://www.youtube.com/watch?v=nmZqb2VVc48

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
21.4.2010 9:35:48   
Fidolina
Mausi user posted image . Ta se mi pa že zelo dolgo, zelo dopade user posted image .

Hermi user posted image user posted image user posted image . Lepi rezultati. Evo še od mene user posted image .

Tiste, ki se vam "dogaja" user posted image user posted image user posted image .
Za vse ostale pa tudi user posted image user posted image user posted image .

Pri nas čebelice tako lepo brenčijo in posedajo po cvetkih češnje. Jablane pa imajo že vidne cvetke, ampak zaprte. Lepo jeuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
21.4.2010 10:48:20   
zarja1
Samo, da vas na brzino pozdravim, torej HELOV BABNICE MOJE user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
21.4.2010 11:25:04   
gigi1
Pozdravček vsem user posted image

Fidi veš de smo navijal user posted image  user posted image  user posted image . Huda tekma. Nisem mela cajta niti comp priklopit user posted image

Mausi a nas pomladna utrujenost dajeuser posted image  Jaz sem tud čist povožena. Pa tak lep sonček je zunaj user posted image
Uf Hair sem pa jaz takrat v kino šla gledat kar 10x user posted image  user posted image  user posted image . Dobri stari časi user posted image

Bebiii kaj novega?

Zarči srce kdaj štartamo?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
21.4.2010 11:45:03   
Rakica_80
Gigi Ahhh nič še, zadnjič ko sem si sprožila user posted image  mi je pritekla po 5 dneh, alora moram počakat do petkauser posted image
Za stimulacijo mi je čisto vseeno nisem tako zbirčnauser posted image
Cmooooka vsemuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
21.4.2010 12:06:04   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

u soboto po pikniku grem na UZ user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
21.4.2010 12:32:06   
Fidolina
Bom še jaz na hitro prilepila en komad , tak sluzast, (če mi bo ratalo - če me kakšna stranka ne presenetiuser posted image ). Moj ima danes namreč rduser posted image , pa sem vsa raznežena user posted image . (No, na srečo nisem tako negotova, kot je C. user posted image , ampak komad mi pa sede - čeprav rada poslušam Purple pa ACDC pa Bowija , Morrisona, Flojde, ... in Jana Pletsenjaka tudiuser posted image )

http://www.youtube.com/watch?v=27bRZojJfX0

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
21.4.2010 12:43:33   
Fidolina

u soboto po pikniku grem na UZ user posted image user posted image user posted image

Zarjica - le glej, da ne boš po pikniku imela prepolnega mehučka user posted image (pirček in podobnouser posted image ).
Se pol nič ne vidi na UZ.
Meni je enkrat sestra dala odvajalne tablete. Po teh sem bila tako dehidrirana, da sem se zjutraj veselo nalokala vode. Potem so mi pa na mizi za punkcijo morali dati kateter, da so mi izpraznili mehuruser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
21.4.2010 12:47:15   
gigi1
Fidi vse najboljše tvojemu user posted image  user posted image user posted image

Aaaa? Tudi to se ti je zgodilo, da so te morali katerizirati? Bošček moj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
21.4.2010 12:52:11   
gigi1
Bebiii če muskontarji pomagajo, da M pride...bo mogoče tebi Sakis user posted image

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
21.4.2010 12:55:42   
gigi1
Aja...Fidi Željkota pa ni za dobit bolj pomankljivo oblečenega. Še brez reklca ne user posted image . Verjetno obstaja kakšen razlog za to. Ko je bil čudno oblečen na Evroviziji v BG sem ugotovila, da ima prav čuden geštel. Od takrat mi nuca samo za prihod user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
21.4.2010 13:07:51   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Zarjica - le glej, da ne boš po pikniku imela prepolnega mehučka user posted image (pirček in podobnouser posted image ).
Se pol nič ne vidi na UZ.
Meni je enkrat sestra dala odvajalne tablete. Po teh sem bila tako dehidrirana, da sem se zjutraj veselo nalokala vode. Potem so mi pa na mizi za punkcijo morali dati kateter, da so mi izpraznili mehuruser posted image user posted image user posted image .

boga revicauser posted image . Meni so dali kateter, ko sem fasala hiperco....mater božjo ko to boli......not in ven. Ma mi je vstavla otroškega in je šlo vse mimo, ko mi ga je hotla menjat pa nisem več pustila. Ven pa nikol več not. So mi odvajanje merli na kozarčke.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
21.4.2010 13:27:47   
Fidolina
Gigi hvala za čestitke user posted image . Aja, Željko je potem bolj ta user posted image  kategorija.user posted image

No mene na srečo kateter ni nič bolel. Skoraj ga čutila nisem (Zarja, ti si imela zaradi hiperce najbrž vse razbolenouser posted image ).

Je bila pa situacija takšna. Zelooooo dostojanstvena. Okrog mene so stali: ene dve sestri, Pintarjeva in Tomtom (ravno je bila njuna menjava) . Komentar od ene od sester je bil pa: ne morem verjet, da še kar teče pa teče user posted image . In vsi so gledali v tisto vrečko, ki se je kar napihovala. Res, zelo dostojanstven občutekuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
21.4.2010 13:32:24   
Fidolina
Naska - a si že kakšen plav flekec pridelala? Gazico le uporabljaj pri odpiranju ampulic.user posted image Jaz sem se enkrat kar zoprno porezala. Ne hudo - ampak pekel me je pa cel prst, ker se je zadeva zdrobila.user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
21.4.2010 13:44:52   
gigi1
Fidi HB, da je bilo le user posted image . Važno je, da ni bolelo. Ostalo pa kar pozabi.
Ja ob Željkotovem glasu in učkah se imela kar malo telečje noge dokler ga nisem videla na EV. Pol me je pa vse minilo user posted image

Naska kako špikanje?

Zarček moj user posted image . Ko pomislim na vse hudo kar se ob hiperci lahko dogaja si ti šolski primer user posted image . Upam, da nikoli več!

Mišmišu a ti nas pa ne maraš več? user posted image

AAAAAA mene pa PMS daje. Mi možgančki delajo le na 20%. Se vidi, da nisem sposobna delat. Kar tle gor visim. Dela pa... za pop....it velik user posted image . Bi bilo boljš, da se domov poberem. Bom jutri v 1 uri naredila več kot danes cel dan user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
21.4.2010 13:54:10   
Fidolina
Gigi boščekuser posted image . Jst se pa dons, kar tako, mal švercam (so se mi zadnje dni čez glavo povzpeliuser posted image ). Berem temo posvojene mame: ko je šla Dejzi v Moskvo po otročka in zdaj je že uradno njenuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
21.4.2010 14:00:00   
zarja1

AAAAAA mene pa PMS daje. Mi možgančki delajo le na 20%. Se vidi, da nisem sposobna delat. Kar tle gor visim. Dela pa... za pop....it velik user posted image . Bi bilo boljš, da se domov poberem. Bom jutri v 1 uri naredila več kot danes cel dan user posted image

pri meni pa glih kontra.....od kar je prišla user posted image , delam kot navita....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
21.4.2010 14:01:24   
gigi1

pri meni pa glih kontra.....od kar je prišla user posted image , delam kot navita....user posted image user posted image user posted image

Saj to je problem, da je še ni user posted image . Sam šravfa me, pa možgančke kuri user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......