Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.4.2010 13:03:39
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Srčice moje, hvala za stimulacijo. Je hasnilo. je tuuuuuuuuuu Zgleda Željko tudi tebi pali . Ali ritka od Matta? Super srce . Gremo gassss do konca in naprej
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.4.2010 13:07:23
|
|
|
|
gigi1
|
Naska je padla 1. špika? . Gremo draga, na zmago Hermy super . Prav toplo mi je bilo pri srčku, ko sem tvoj post prebrala Fidika moja . Saj veš, da se nobena župa ne poje tako vroča... Upam, da se stanje popravi Krucek te misamo Lana, Lizika in oči so bili včeraj še kar bolani . Upam, da so danes kaj bolje Bebiii kaj novega? Lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.4.2010 13:14:20
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Objemčke in pestke in lupčke vsem . Ma sami sestanki, neproduktivni, od jutra do noči. o Fidica kako je to meni znano ma že misliš, da je vse zmenjeno pa se najdejo junaki, ki začnejo spet mutiti...vse samo delati ne...ma ne razumem ljudi, res jih ne razumem...očitno sem za luno...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.4.2010 13:20:02
|
|
|
|
Rakica_80
|
Joooj, sedaj pa moram šetat iz enega v drugi forum Zarja, še tukaj,superca za , da se ti je končno prikazala Sedaj pa naprej v zmago Gigi, pri meni je še vse po starem, čakamo in čakamo, mogoče pa bi še kako stimulacijo zame dala, vidim da pali No danes me je že kr fajn trgalo, čez kakšen dan jo tudi jaz pričakujem. Naska, uspešen postopek ti želim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.4.2010 14:59:33
|
|
|
|
gigi1
|
Bebiii bom, če mi boš zaupala kakšna stimulacija pri tebi pali za
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.4.2010 18:18:41
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi - a bomo .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.4.2010 19:00:47
|
|
|
|
mausikaa
|
Čer pupe moje, jaz sem čisto koma, tko zaspana in utrujena kot že dolgo ne in komaj čakam na vikend! Še dobro da je moj danes doma... Bebi po k'terih forumih pa ti skačeš? A nas ne maraš več? pa še nobene ideje nimam kaj naj večerjam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 9:35:48
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausi . Ta se mi pa že zelo dolgo, zelo dopade . Hermi . Lepi rezultati. Evo še od mene . Tiste, ki se vam "dogaja" . Za vse ostale pa tudi . Pri nas čebelice tako lepo brenčijo in posedajo po cvetkih češnje. Jablane pa imajo že vidne cvetke, ampak zaprte. Lepo je .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 10:48:20
|
|
|
|
zarja1
|
Samo, da vas na brzino pozdravim, torej HELOV BABNICE MOJE
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 11:25:04
|
|
|
|
gigi1
|
Pozdravček vsem Fidi veš de smo navijal . Huda tekma. Nisem mela cajta niti comp priklopit Mausi a nas pomladna utrujenost daje Jaz sem tud čist povožena. Pa tak lep sonček je zunaj Uf Hair sem pa jaz takrat v kino šla gledat kar 10x . Dobri stari časi Bebiii kaj novega? Zarči srce kdaj štartamo?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 11:45:03
|
|
|
|
Rakica_80
|
Gigi Ahhh nič še, zadnjič ko sem si sprožila mi je pritekla po 5 dneh, alora moram počakat do petka Za stimulacijo mi je čisto vseeno nisem tako zbirčna Cmooooka vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 12:06:04
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči srce kdaj štartamo? u soboto po pikniku grem na UZ
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 12:32:06
|
|
|
|
Fidolina
|
Bom še jaz na hitro prilepila en komad , tak sluzast, (če mi bo ratalo - če me kakšna stranka ne preseneti ). Moj ima danes namreč rd , pa sem vsa raznežena . (No, na srečo nisem tako negotova, kot je C. , ampak komad mi pa sede - čeprav rada poslušam Purple pa ACDC pa Bowija , Morrisona, Flojde, ... in Jana Pletsenjaka tudi ) http://www.youtube.com/watch?v=27bRZojJfX0
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 12:43:33
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči srce kdaj štartamo? u soboto po pikniku grem na UZ Zarjica - le glej, da ne boš po pikniku imela prepolnega mehučka (pirček in podobno ). Se pol nič ne vidi na UZ. Meni je enkrat sestra dala odvajalne tablete. Po teh sem bila tako dehidrirana, da sem se zjutraj veselo nalokala vode. Potem so mi pa na mizi za punkcijo morali dati kateter, da so mi izpraznili mehur .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 12:47:15
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi vse najboljše tvojemu Aaaa? Tudi to se ti je zgodilo, da so te morali katerizirati? Bošček moj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 12:52:11
|
|
|
|
gigi1
|
Bebiii če muskontarji pomagajo, da M pride...bo mogoče tebi Sakis
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 12:55:42
|
|
|
|
gigi1
|
Aja...Fidi Željkota pa ni za dobit bolj pomankljivo oblečenega. Še brez reklca ne . Verjetno obstaja kakšen razlog za to. Ko je bil čudno oblečen na Evroviziji v BG sem ugotovila, da ima prav čuden geštel. Od takrat mi nuca samo za prihod
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 13:07:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči srce kdaj štartamo? u soboto po pikniku grem na UZ Zarjica - le glej, da ne boš po pikniku imela prepolnega mehučka (pirček in podobno ). Se pol nič ne vidi na UZ. Meni je enkrat sestra dala odvajalne tablete. Po teh sem bila tako dehidrirana, da sem se zjutraj veselo nalokala vode. Potem so mi pa na mizi za punkcijo morali dati kateter, da so mi izpraznili mehur . boga revica . Meni so dali kateter, ko sem fasala hiperco....mater božjo ko to boli......not in ven. Ma mi je vstavla otroškega in je šlo vse mimo, ko mi ga je hotla menjat pa nisem več pustila. Ven pa nikol več not. So mi odvajanje merli na kozarčke.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 13:27:47
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi hvala za čestitke . Aja, Željko je potem bolj ta kategorija. No mene na srečo kateter ni nič bolel. Skoraj ga čutila nisem (Zarja, ti si imela zaradi hiperce najbrž vse razboleno ). Je bila pa situacija takšna. Zelooooo dostojanstvena. Okrog mene so stali: ene dve sestri, Pintarjeva in Tomtom (ravno je bila njuna menjava) . Komentar od ene od sester je bil pa: ne morem verjet, da še kar teče pa teče . In vsi so gledali v tisto vrečko, ki se je kar napihovala. Res, zelo dostojanstven občutek .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 13:32:24
|
|
|
|
Fidolina
|
Naska - a si že kakšen plav flekec pridelala? Gazico le uporabljaj pri odpiranju ampulic. Jaz sem se enkrat kar zoprno porezala. Ne hudo - ampak pekel me je pa cel prst, ker se je zadeva zdrobila.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 13:44:52
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi HB, da je bilo le . Važno je, da ni bolelo. Ostalo pa kar pozabi. Ja ob Željkotovem glasu in učkah se imela kar malo telečje noge dokler ga nisem videla na EV. Pol me je pa vse minilo Naska kako špikanje? Zarček moj . Ko pomislim na vse hudo kar se ob hiperci lahko dogaja si ti šolski primer . Upam, da nikoli več! Mišmišu a ti nas pa ne maraš več? AAAAAA mene pa PMS daje. Mi možgančki delajo le na 20%. Se vidi, da nisem sposobna delat. Kar tle gor visim. Dela pa... za pop....it velik . Bi bilo boljš, da se domov poberem. Bom jutri v 1 uri naredila več kot danes cel dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 13:54:10
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi bošček . Jst se pa dons, kar tako, mal švercam (so se mi zadnje dni čez glavo povzpeli ). Berem temo posvojene mame: ko je šla Dejzi v Moskvo po otročka in zdaj je že uradno njen .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:00:00
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 AAAAAA mene pa PMS daje. Mi možgančki delajo le na 20%. Se vidi, da nisem sposobna delat. Kar tle gor visim. Dela pa... za pop....it velik . Bi bilo boljš, da se domov poberem. Bom jutri v 1 uri naredila več kot danes cel dan pri meni pa glih kontra.....od kar je prišla , delam kot navita....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:01:24
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 AAAAAA mene pa PMS daje. Mi možgančki delajo le na 20%. Se vidi, da nisem sposobna delat. Kar tle gor visim. Dela pa... za pop....it velik . Bi bilo boljš, da se domov poberem. Bom jutri v 1 uri naredila več kot danes cel dan pri meni pa glih kontra.....od kar je prišla , delam kot navita.... Saj to je problem, da je še ni . Sam šravfa me, pa možgančke kuri
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......