|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
17.3.2010 19:51:31   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

daaaan, kako smo...mi smo kot zombiji...zaspali ob 4.30 za tri urce, pol je bil spet jok...sem prilezla iz postelje ob 11.00...sdaj pa HB spimo in mislim,da bom šla eno kitico ulovit tudi jaz. En lep dan vam želim, mi še ne moremo ven, bomo pa šli kmalu user posted image user posted image

Vi samo meni uživajte, kmalu bom se prišla tudi jaz pocrtat s tvojo lizikouser posted image

Mausika
, super, da sta se z Rešem zmenilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj boš sedaj na tabletah ali kaj?

Lepe moje bodite mi dobrouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
17.3.2010 21:38:17   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII
Mausika, super, da sta se z Rešem zmenilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj boš sedaj na tabletah ali kaj?

jap, prvi ciklus sigurno, sicer na 1/2 in glede na to kako bom odreagirala se bo odločil za nadaljno terapijo! Koker sem se bala iti k njemu in koker mi je šlo na jok v prvih minutah razgovora, ma na koncu sem odšla iz ordiancije polna upanja - tko kot že dolgo ne! Bil je realen, ampak upanje mi je pa vseeno vzbudil, v bistvu mi je nekako dal potrditev da pa vseeno vsi vlaki še niso odpeljali in da so še vmesne postaje!...na ja, bomo videli kako bo naprej, držte mi pesti da nam uspe...je mel Kruce kar prav ko je napisal, da po pregledu bom pa čist navdušena nad njim!

In kakšne maš ti plane? MB? Glej jaz mam 7.6. termin v MB in če ga ne bom rabila, ti ga lahko odstopim?! če želiš seveda...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
18.3.2010 8:30:11   
mausikaa
dobro jutro,

evo namesto kavice user posted image  

http://www.chippendales.com/

zdaj pa delatuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
18.3.2010 9:20:38   
Fidolina
Gigi - pri nas je Barcelona (oz.pri mojmu). Meni so pa bolj luštkani angležiuser posted image . Je pa moj tak - en fer gledalec - tako da če njegovi zasluženo izgubijo, vedno pohvali nasprotnike. Vedno reče: najpomembnejše je, da je dobra igra.

Mausi - navodila, ki sem jih jaz dobila (midva) od ata R. so: par dni preden bo folikel dovolj velik, naj osveži spermo. Nato pa na dan punkcije sobica pa lonček. Nama se tudi dotaknit ni treba user posted image . Pri tebi pa tako veselo user posted image .

Lana - uživaj v zombijštvu. Še prehitro mineuser posted image .

Greti - frendica user posted image

Hermy - za  jutri držimo pesti user posted image user posted image user posted image . Pa itak, da bo vse vredu.

Vsi se imejte dobro user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
18.3.2010 9:36:28   
gigi1
Jutrčka user posted image

Lana upam, da kmalu uredite ritem user posted image

Fidi jaz sem tudi za Barco. No...pa za Milan in Inter...odvisno kdo s kom igra in kot tvoj pravi - važno, da je dobra tekma user posted image

Lep dan vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
18.3.2010 9:41:11   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

In kakšne maš ti plane? MB? Glej jaz mam 7.6. termin v MB in če ga ne bom rabila, ti ga lahko odstopim?! če želiš seveda...

Če ga neboš rabila, lahko mi z veseljem odstopiš ta datum, jaz grem sedaj na razgovor 24.03 nazaj v LJ, pa bomo še videli kaj se bova odločila, drugače imam datum v MB 02.08, in je še kr dolga...user posted image tako da bi mi z veseljem prišel prav ta datumuser posted image
Jaz pa držim mučo fejst pestke zate, da ti bodo tabletke pomagale douser posted image in da neboš rabila nič drugega dajat skozi.
Kar se pa tiče Reša, ne smem komentirat, so nam že zaprli temo zaradi naših izkušenj in mnenj,.....povedala pa bom, da mi je všeč, da je direkten in pove iskreno, kakšne situacija je,nič ne daja lažna upanjauser posted image če jih niuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
18.3.2010 9:42:07   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

dobro jutro,

evo namesto kavice user posted image  

http://www.chippendales.com/

zdaj pa delatuser posted image

Mausiiiii user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
18.3.2010 9:51:06   
gigi1
Bebiii ah...sem komentirala. Pa sem raje pobrisala...

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 18.3.2010 9:53:12 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
18.3.2010 11:28:05   
miklarom
evo moje poročilo od včeraj, beta HCG je bila čista 0, tako da v aprilu lahko spet gremo po pingota

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
18.3.2010 12:55:27   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo moje poročilo od včeraj, beta HCG je bila čista 0, tako da v aprilu lahko spet gremo po pingota

Žal mi je, sem pa vesela, da že gledaš naprej in verjameš v uspeh! Drži se punca, saj veš, da ti bo uspelo!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
18.3.2010 12:56:52   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Lana - uživaj v zombijštvu. Še prehitro mineuser posted image .

..res uživam, verjela ali ne...celo ponoči, ko še vedno jokamo ob 4ih, si mislim, kakšen dar je ta moja pupa....in kako vse to hitro mine.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
18.3.2010 13:00:24   
miklarom
lana - ne vem , ampak ti po pravici povem, da sem prav obupana, in nimam več nobene volje in moči. Pravijo, da na pingvinčke ni veliko možnosti, se zgodi da rata ampak ne veliko, da so boljš svežiuser posted image , saj ne vem kaj naj si mislim, pa še štiri imam tam, ali se me bo sploh kateri prijel al neuser posted image
zate pa sem vesela, da ste že doma in je vse vredu. A se lepo cartate, poljubčke mali Živi

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
18.3.2010 13:44:29   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mausiiiii user posted image

ja kaj pa je Žiži? zdaj pa samo reci, da jih nisi šla v detajle pogledat?? user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
18.3.2010 15:09:27   
Fidolina
Miklarom user posted image .  April je že pred vrati! Spet nov začetek in nova možnostuser posted image . Veliko punc (kot berem na forumih) ima doma poredne pingvinčke. Zato user posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
18.3.2010 15:14:02   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Bebiii ah...sem komentirala. Pa sem raje pobrisala...

Ja kaj ti tako lepo pišeš o meni in pol brišešuser posted image user posted image
user posted image

Mikla, OBUPANA, je prepovedana beseda za nas, je prav! Verjami v to, da so tudi zamrznjenčki zelo dobri borci, to ti lahko marsi katera pove tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lani smo tudi ob tem času počasi že štartale v postopek in je bilo uspešno, tudi tokrat bo, le da bomo do konca pripeljale vse, verjami v to in samooo POZITIVNOuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
18.3.2010 15:16:07   
Fidolina
Mausi -je pa poredna. Saj mora bit, če mora vsak dan user posted image .  Hot user posted image . user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
18.3.2010 15:42:06   
mausikaa
Miklica nič obupavat, kar pogumno naprej!
Bomo ena za drugo držale pesti in navijale ok?

je pa razumljivo da nas občasno grabi obup...ampak nekje je sigurno pikica ki čaka, da pride k nam - in ker jih čakamo že kar lep čas so to prav posebne pikice!
user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
18.3.2010 15:50:57   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
Mausi -je pa poredna. Saj mora bit, če mora vsak dan user posted image .  Hot user posted image . user posted image

Fidi je treba trenirat, sej veš brez ustreznih priprav ne moreš na maraton user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
18.3.2010 16:24:14   
gigi1
Miklca draga user posted image  nič obupavat! Morda je včasih to kaj veljalo. Vendar sedaj ni res! So tako zelo poostrili kriterije za zamrzovanje zarodkov, da so te, ki jih sedaj zamrznejo de lux kvalitete. Saj veš, da nismo vsak mesec enako plodne oz. dovzetne za oploditev. Tole očitno ni bil pravi mesec. April pa bo! user posted image  user posted image  user posted image

Mausi če verjameš ali ne - nisem. Sem sam pol uvodnega filmčka pogledala. Ni cajta user posted image . Zasuta z delom.

Bebiii nič o tebi user posted image . Komentirala sem včerajšnji dogodek.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
18.3.2010 18:36:44   
Naska
Hejla - a ste kaj opazile da me ni bilo?  S tamaučkom sva bila v Kranjski Gori in sva se nasmučala in nakopala in nasankala da je bilo veselje. Kar ni nama bilo za iti domov...
V glavnem - moj je na Portugalskem in zdaj s stedrilom zadržujem user posted image - da bo takrat ko ga bom rabila že doma, samo kaže, da je ugotovila, da že lahko začne in se mi zdi da danes ali jutri štarta, kar pomeni, da moram po inekcije ipd - in spet bodo penili, ker bom nekaj hotela od njih čez vikend - no ja, verjetno se bom morala jutri zbasat tja...
živijouser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
19.3.2010 9:48:22   
Fidolina
Planica, planica
snežna kraljica!
Le kdo je ne pozna
- lepoto iz snega?

Skakalci kot ptice
letijo pod nebo
in slavo Planice
v širni svet neso

Pozdrav neustrašnim junakom daljav,
prijateljev strmih snežnih planjav!
Slava, čast velja ...

Planica! Fidolina prihaja!!!!  Tečem!user posted image

Vam pa lep dan v pisarnahuser posted image !

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
19.3.2010 10:32:14   
gigi1
Daan user posted image

Naska a tkole se ti potepaš? user posted image
Seveda smo te pogrešale user posted image
Tole s podaljševanjem stedirila mi ni ravno všeč. Sicer, če potem jemlješ suprefact to nima veze, ker ti itak porušijo naravni ciklus. Če bi bila v kratkem ali naravnem postopku pa ni dobro rušiti naravnega ciklusa.
No...tole sem napisala tudi zaradi drugih, da ne pride kateri na misel kaj eksperimentirati.

Fidi a greš v Planico? Fouš sem user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
19.3.2010 11:23:08   
Naska
jap v kratkem postopku sem in podaljšala sem za cca tri dni -  no ja niti ne tako veliko, a ne? čeprav morda je, ker začela sem jih jesti 5 dan ciklusa in jih torej pojedla verjetno 24...
danes je zgledalo, kot da sem jo dobila pa sem se šla pokazat - imam cisto. samo smo se dogovorili, da se ne zaj... več z birokracijami, ker sem se šla pokazat ravno zaradi tega, ker je petek - mah ne bom se več trudila iti po reglcih - mi pač ne rata. tako da, ko bo zares - če jo bom pogruntala, se grem pa pokazat in bomo videli če je cisto odplavilo, kar se čisto lahko zgodi. šlo mi je na jok - ampak tokrat ne zaradi ciste, temveč zaradi zavedanja, da imam tega dovolj. da mi je hočeš nočeš vse podrejeno temu. in po treh letih sem se naveličala živeti neko čudno življenje.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
19.3.2010 11:24:08   
Naska
drugače sem bila pa včeraj v planici in to v vip loži - prvič - pa me nekako ni kaj pritegnilo... 

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
19.3.2010 11:41:46   
gigi1
Naska srce žal mi je user posted image . Vem kako se počutiš. Včasih imamo res občutek, da gre življenje mimo nas, medtem ko se borimo za user posted image
Daj me poslušaj in pojdi na Bownovo ali limfno drenažo. Čez vikend skoči v terme Olimja (pokliči prej, če se lahko čez vikend naročiš na limfno drenažo). Vzemi še koga s sabo. Oni naj se kopajo ta čas. Naredi si eno kuro in pij čaj od koprive. In veliko vode ali nesladkanih čajev (najmanj 2l na dan). Sigurno bo cisto odplaknilo. Ti se boš pa malo pocrkljala in boš takoj boljše volje user posted image
Vendar na limfno ali Bownovo nikar ne hodi med postopkom! Koprive pa lahko piješ.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......