Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.3.2010 12:16:13
|
|
|
|
alpog
|
Fidolina, a je bil stric kjut in pravšnjih let?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.3.2010 12:59:26
|
|
|
|
lana70
|
Pozdrav vsem in en lep dan si naredite
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.3.2010 13:01:06
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pozdravček, javljam da sem po preživeti celonočni živčni vojni prišla do transferja. Grejem dve pikici, ena bo pa za v skrinjo, če bo preživela še par dni. Hvala vsem lubicam za podporo... navijam in držim pestke zate, da ti ostanejo kar obe pikici aquica, tebi pa pošiljam en koš dobrih misli in
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.3.2010 13:17:08
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: alpog Fidolina, a je bil stric kjut in pravšnjih let? Alpog, stric kjut in pravih let. Med nama (s stricem) pa moj in njegova žena . Nič kaj ni obetalo . Kako kaj tvoja rita . Lana - , a bo še kakšna slikca . Lepo se štimajte!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.3.2010 13:40:25
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi . Po tvoji zaslugi pa dons spet regrat z jajčkom .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.3.2010 13:44:19
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Gigi . Po tvoji zaslugi pa dons spet regrat z jajčkom . Mi tud . Pa še mal krompirja in popečene slanine. Mmmmnjami Mausika hvala Lanči helou . Hvala za slikico. Kako je že zrasla naša lepotička
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.3.2010 14:02:22
|
|
|
|
alpog
|
A si že slišala za swingerje, Fidolina?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.3.2010 14:12:46
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: alpog A si že slišala za swingerje, Fidolina? Če vabiš, pošlji na ZS
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.3.2010 14:32:18
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi, alpog kaj pa če bi to debato prenesli v DZ? Vsaj en se bo našel Hermy včasih že prej pogledajo cuker. Baje ga preverjajo, če je otrok malo večji. Sicer pa ne skrbi zaradi kilc. Jih boš potem hitro zgubila Nočem te kaj zavajati ampak je baje dobro občasno popiti kozarec rdečega vinčka zaradi železa. Vem, da so eni zelo proti, vendar to tudi nekateri zdravniki priporočajo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.3.2010 14:39:45
|
|
|
|
Naska
|
Fidolina - te popolnoma razumem! Če bi bila sama z mojim, mi ničesar nobenega trenutka ne bi bilo žal. Tako pa imam otroka starega tri leta in pol in mi je vsak trenutek z njim pomemben in ga želim polno užiti. Ta otroška leta minejo tako hitro... Ja drugače mi gre pa res vse skup na živce. Saj so bili zadnjič prav hecni na IVF ko so hoteli me nekaj poučevat in kako moram vse narediti in sem rekla da imam tudi jaz dosti vsega skupaj in da naj že povejo kaj ja in kaj ne. Saj veste tista birokracija in papirji, da brez veze še posebej letaš tja, da urejaš. mah bom rajš tih. jutri se grem spet kazat... aqua - srečno!!! pa vsem ostalim tudi.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.3.2010 14:46:08
|
|
|
|
alpog
|
Hermy, jaz mislim, da je dobro, če ti naredijo čisto vse preiskave, ki so možne. Že zaradi "ne več rosne" mladosti. Tako bo najmanj tveganja, pa tudi ti boš pomirjena. Joj, v DZ pa raje ne! Tam nikoli ne veš, kaj te čaka - mislim na to, da je skoraj vsak dan kdo na novo razkrinkan! Preveč tveganja, bi rekla!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.3.2010 15:46:07
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Alo Fidi & mausi smo že kaj sjali? Jaz danes tazadnje.... No sej če kaj rata pa pošljem en cepk...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.3.2010 18:22:59
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigica moja - a si ti dobila slikico od Lane samo za interno uporabo? Ali dovoli, da jo z nami podeliš . Kjuti lizika .?? Kruce - jaz letos še nič ne sejem. Počakala bom, kako se mi izide prvi ata R. Če slučajno kaj rata, lahko letos, cel zelenjavni vrt, pleve meter visoko preraste.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.3.2010 9:52:48
|
|
|
|
Fidolina
|
Kje je Mausi ???? Se vsako jutro javi. Mausi ?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.3.2010 9:55:44
|
|
|
|
Fidolina
|
Joj Mausi, upam, da ti ni tisti tvoj humus, povzročil kakšne želodčne težave .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.3.2010 10:20:11
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Kje je Mausi ???? Se vsako jutro javi. Mausi ? evo me tukaj sem...prej ni bilo časa...moram za žemljico zaslužiti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.3.2010 10:26:50
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Joj Mausi, upam, da ti ni tisti tvoj humus, povzročil kakšne želodčne težave . ne ne, humus je božanski (sej vem da sam svojga dela ne smeš hvaliti ampak vseeno), sem ga imela še danes za zajtrk...pa za večerjo ga bom tudi jedla, včeraj sem si ga za pred-večerjo dala v primorsko pecivo skupaj z kajmakom - njami kolk je blo dober...itak se mi vidi da sem v drugi polovici ciklusa in mam spet čudne izpade glede hrane Lanči a bomo tudi ostali deležni kakšne nove slikice od Lizike Žive? kako je kaj mala princeska? Kruce tvoj podpis je pa hud, a te čmo klicat po novem paradajz?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.3.2010 10:30:53
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Alo Fidi & mausi smo že kaj sjali? Jaz danes tazadnje.... No sej če kaj rata pa pošljem en cepk... še ne, bo pa treba počasi, samo ne vem kako bom mačke prepričala, da mi ne bodo vsega zbrskale... app. mačke - a se lahko samoplačniško testiraš za tokso? oz. a mi bo splošna zdravnica dala napotnico kr'' tko? pri nas so namreč tri muce (no, ena muca in dva mucka, s tem, da se bo število v kratkem povečalo - torej če ima kdo željo imet male luštne kepice naj se javi) pa me malo bega če nisem kaj fasala od njih?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.3.2010 11:33:15
|
|
|
|
Naska
|
cista je tu - v ponedeljek grem na punkcijo. en mesec bom še na stedrilu. Se pravi Gigi, zdaj bi bilo menda dobro iti skozi vse te terapije, ki mi jih priporočaš?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.3.2010 11:50:38
|
|
|
|
gigi1
|
Helou Dans spet gužva... Naska mislim, da se nova cista zaradi stedirila že tako ne bi smela pojaviti. Če ti jo spunktirajo ni nujno da greš na terapije. Ti jih pa vsekakor priporočam. Ziher je ziher . Pa na koprive ne pozabi Lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.3.2010 11:52:40
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi na toxo te ne bodo dali kar tako. Pošiljajo samo nosečnice. Samoplačniško greš lahko v Adrialab. Mislim pa da je zadeva kar draga. Se spomnim, da sem hotela enkrat to narest in me je kar na rit vrglo Fidi mislim, da Lana dovoli. Le trenutno nimam časa za ta podvig
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.3.2010 11:53:45 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.3.2010 17:22:15
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Fidi mislim, da Lana dovoli. Le trenutno nimam časa za ta podvig ... ...mati ne zna , tako da če bo Žižet objavila slikco lizike bom prav vesela. Naska, jaz sem imela med postopkom cisto in so mi jo kar spunktirali....nič posebnega.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.3.2010 17:55:52
|
|
|
|
gigi1
|
Evo naše lepotičke
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.3.2010 19:18:18
|
|
|
|
barbara b
|
Ooooo kolk mamo mi tlele lepe otroke
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.3.2010 19:32:02
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo naše lepotičke joooooooooooooj, kak je luštkana, pravi sonček je, jaz bi jo kar k sebi vzela
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......