Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 14:21:23
|
|
|
|
BarbiG
|
Gigi, hvala, tud jst nate mislim, ampak ti povem, da se mi je v tejle nosečnosti vse kontra obrnil in če se stanje ne bo kmal popravu, bo moj čist znoru. Kokr pravjo, da se libido v nosečnosti poveča, men se je zmanjšal. Upam, da bo kmalu bolje, ker tole nikamor ne pelje. Tud Colin ne vžge več.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 14:24:13
|
|
|
|
miklarom
|
maussi - , drugo leto bomo vse skupaj mamice
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 14:37:25
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi pol pa reč, da nisi horny . Že tko si si 2 s seznama prilastila, zdej se pa še okoli Mišinga Garryja sučeš . ata Reško je reku da morava biti pridna in jest se mam namen njegovih navodil striktno držat (edino, če bomo užgali Krucejovo varianto ) zato mi prosim oprostite, če zbiram prvo in drugo pa še tretjo rezervo omg, omg, omg danes je pa res zanimiv dan...se bliža pomlad...samo ne vem če je to glih razlog pri meni
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 15:02:33
|
|
|
|
alpog
|
A vam je kaj padlo v oči pri Maconagyu (7) ? Meni je! Pa sem se po tehtnem premisleku odločila, da bom še vstrajala pri št. 5!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 15:45:57
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Gigi, hvala, tud jst nate mislim, ampak ti povem, da se mi je v tejle nosečnosti vse kontra obrnil in če se stanje ne bo kmal popravu, bo moj čist znoru. Kokr pravjo, da se libido v nosečnosti poveča, men se je zmanjšal. Upam, da bo kmalu bolje, ker tole nikamor ne pelje. Tud Colin ne vžge več. uf, če pa Colin ne vžge potlej je pa res kriza, glej jaz ti prijazno odstopim mojega kandidata št.1, pa še vse rezerve zraven...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 16:26:49
|
|
|
|
gigi1
|
Ti, ti alpogica Patrick je zate. Nič se ne oziraj po tujih fantičih. Vidim, da vas pomlad meče
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 16:28:13
|
|
|
|
gigi1
|
Barbi dragi bo pa že potrpel. Kaj mu pa drugega preostane
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 19:10:22
|
|
|
|
alpog
|
Gigi, s Patijem sem popolnoma zadovoljna! Pa še po letih mi je blizu (zelo)! Ampak 7 ima res dobro trenirko, priznaj!
< Sporočilo je popravil alpog -- 16.3.2010 19:11:24 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 20:03:51
|
|
|
|
gigi1
|
Alpog priznam! Zato pa je ta slika priromala na RR. Čakam še Zarjin komentar. MMC je Zarji namenjen Grem fuzbal je dans
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 21:04:42
|
|
|
|
Fidolina
|
trenirka je pa res KVALITETNA !
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 21:11:05
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi - pri nas je danes prav obsedno stanje . Jaz bom samo malo pokukala sem pa tja, drugače se bom pa ukvarjala z drugim športom . Nočko!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 21:41:23
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi a si ziher, da ni kvantitetna? Pri nas je tudi obsedeno stanje . Sem še panna cotto vmes delala, da ne bom preveč živčna. Upam, da rezultat ostane tak kot je
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 21:53:03
|
|
|
|
Fidolina
|
Se vid, da je pavza, ker je Gigi gor pršla . Ja , res je - trenirka od tega fantiča, je tudi zelooo KVANTITETNA .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 22:29:00
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi - ker vidim, da navijaš za Inter - čestitke za gooool!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 23:44:20
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 nope ne bo šlo, Gerry je moj, to sedaj že vsi vejo. Ti pa itak provociraš mismis, pojma nimam, kako mu je, zame je lahk tut janez ... pa vseen boš morala v vrsto stopit... O , to me pa na neki spominja (ane Greti (BOM BIU TKO HUD ) in Lana). Takrat sem zmagala jaz ! Ne daj se Mismis ! Fidi, vesela bod da me ne poznaš hehehehhe ... mene se itak vsi bojijo ( ko me vidjoooooo) pol pa še da spregovorim s svojim žametnim glasom, so pa že gatke mal s črtico .... Sicer pa je tko ... če naute prou foušaritne ( nacionalni slovenski šport !!!!!) je za vse dost ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.3.2010 8:06:59
|
|
|
|
mausikaa
|
ajoj, a kvantiteto trenirke ste gledale, jest sploh nisem opazila sem šla nazaj gledat jap, trenirka bo tisto kar ste ocenjevale kje maste zdaj tisto panocotto? meni se je lušta...sploh po vseh teh fantičkih - ja valjda sem pogledala cel seznam še enkrat, če je slučajno še kakšen kos oblačila posebno kvantiteten - kot pravi Fidica
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.3.2010 9:04:40
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Fidi jap za italijančke vedno . Sploh se mi pa dopade, da je Interju po dolgih letih uspel preboj v končnico LP. Za koga je pa tvoj navijal? Gretka a si popoldanska? Kot praviš, za vse jih je dost Horny Mausi kako ti je pa to ušlo? . Sorry, sem mogla mal pokomentirat. Saj ne zameriš? Evo, da se odkupim, častim Panna cotto z jagodami in čokolado Lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.3.2010 9:08:24
|
|
|
|
gigi1
|
Akhhhmmm saj veš....po pameti! Jagode in čokolada so afrodiziaki. Da te ne bo v službici kaj zagrablo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.3.2010 9:21:57
|
|
|
|
mausikaa
|
hmm Gigi jagode in čokolada praviš? BarbiG tole bi pa mogoče pomagalo tudi tebi... ampak da mi pa prilimaš Horny kdo je pa limal slikice? jest ne sej sem včeraj rekla da samo upoštevam navodila ata Reša tko da prosim... itak da ne zamerim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.3.2010 9:38:33
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Akhhhmmm saj veš....po pameti! Jagode in čokolada so afrodiziaki. Da te ne bo v službici kaj zagrablo Se me bo moj še ustrašil !!! Še dobro, da nisem v službi ! Ampak izgleda pa slaaaaaaaaastno!!! To mi delaj...potem pa v petek na pregled ?!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.3.2010 10:35:47
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi ata trdi, da je treba vsak dan . Pa sem mu rekla, da drugi priporočajo na 2-3 dni zaradi kvalitete semena. Odgovoril je, da je seme boljše kvalitete, če vsak dan Hermy a misliš, da ti bodo že cuker preverjali? Če te cuker skrbi si jo lahko narediš z jogurtom in javorjevim sirupom ali fruktozo. Vse se da Jaz bi jo za probo naredila takole: 2 dcl grškega jogurta 1 žličko bele želatine malo burbonske vanilije in cimeta malo javorjevega sirupa ali fruktoze za preliv bi pokuhala jagode ali borovnice v javorjevem sirupu Lahko pa probaš tudi z navadnim jogurtom in malo navadnega sladkorja..tisto kar imaš doma, le da zmanjšaš količine sladkega.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.3.2010 13:22:24
|
|
|
|
lana70
|
daaaan, kako smo...mi smo kot zombiji...zaspali ob 4.30 za tri urce, pol je bil spet jok...sem prilezla iz postelje ob 11.00...sdaj pa HB spimo in mislim,da bom šla eno kitico ulovit tudi jaz. En lep dan vam želim, mi še ne moremo ven, bomo pa šli kmalu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.3.2010 15:14:09
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa sej sem včeraj rekla da samo upoštevam navodila ata Reša tko da prosim... Maausiii!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.3.2010 19:14:39
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 daaaan, kako smo...mi smo kot zombiji...zaspali ob 4.30 za tri urce, pol je bil spet jok...sem prilezla iz postelje ob 11.00...sdaj pa HB spimo in mislim,da bom šla eno kitico ulovit tudi jaz. En lep dan vam želim, mi še ne moremo ven, bomo pa šli kmalu alo zombi no sej drugače ste pa ok? ma sej se boste navadili en na drugega, tamalčka bo pa tudi dobila pravi ritem in z njo tudi ti...ti se kar lepo naspančkaj takrat ko Lizika, ups Živa spančka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.3.2010 19:15:47
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa sej sem včeraj rekla da samo upoštevam navodila ata Reša tko da prosim... Maausiii!!! no no Fidica, sej je tebi sigurno dal ista navodila?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......