|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
16.3.2010 14:21:23   
BarbiG
Gigi, hvala, tud jst nate mislim, ampak ti povem, da se mi je v tejle nosečnosti vse kontra obrnil in če se stanje ne bo kmal popravu, bo moj čist znoru. user posted image Kokr pravjo, da se libido v nosečnosti poveča, men se je zmanjšal. user posted image Upam, da bo kmalu bolje, ker tole nikamor ne pelje. Tud Colin ne vžge več. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
16.3.2010 14:24:13   
miklarom
maussi -user posted image user posted image user posted image , drugo leto bomo vse skupaj mamice user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
16.3.2010 14:37:25   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mausi pol pa reč, da nisi horny user posted image . Že tko si si 2 s seznama prilastila, zdej se pa še okoli Mišinga Garryja sučeš user posted image  user posted image  user posted image .

ata Reško je reku da morava biti pridna user posted image  in jest se mam namen njegovih navodil striktno držat (edino, če bomo užgali Krucejovo variantouser posted image ) zato mi prosim oprostite, če zbiram prvo in drugo pa še tretjo rezervo

omg, omg, omg  danes je pa res zanimiv dan...se bliža pomlad...samo ne vem če je to glih razlog pri meni user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
16.3.2010 15:02:33   
alpog
A vam je kaj padlo v oči pri Maconagyu (7) user posted image ? Meni je! Pa sem se po tehtnem premisleku odločila, da bom še vstrajala pri št. 5!user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
16.3.2010 15:45:57   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Gigi, hvala, tud jst nate mislim, ampak ti povem, da se mi je v tejle nosečnosti vse kontra obrnil in če se stanje ne bo kmal popravu, bo moj čist znoru. user posted image Kokr pravjo, da se libido v nosečnosti poveča, men se je zmanjšal. user posted image Upam, da bo kmalu bolje, ker tole nikamor ne pelje. Tud Colin ne vžge več. user posted image

uf, če pa Colin ne vžge potlej je pa res kriza, glej jaz ti prijazno odstopim mojega kandidata št.1, pa še vse rezerve zraven...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
16.3.2010 16:26:49   
gigi1
Ti, ti alpogica user posted image
Patrick je zate. Nič se ne oziraj po tujih fantičih. user posted image  user posted image  user posted image

Vidim, da vas pomlad meče user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
16.3.2010 16:28:13   
gigi1
Barbi dragi bo pa že potrpel. Kaj mu pa drugega preostane user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
16.3.2010 19:10:22   
alpog
Gigi, s Patijem sem popolnoma zadovoljna! Pa še po letih mi je blizu (zelo)! Ampak 7 ima res dobro trenirko, priznaj!

< Sporočilo je popravil alpog -- 16.3.2010 19:11:24 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
16.3.2010 20:03:51   
gigi1
Alpog priznam! user posted image  user posted image  user posted image  Zato pa je ta slika priromala na RR. Čakam še Zarjin komentar. MMC je Zarji namenjen user posted image

Grem fuzbal je dans user posted image

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
16.3.2010 21:04:42   
Fidolina
user posted image user posted image  trenirka je pa res KVALITETNAuser posted image !

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
16.3.2010 21:11:05   
Fidolina
Gigi - pri nas je danes prav obsedno stanje user posted image .
Jaz bom samo malo pokukala sem pa tja, drugače se bom pa ukvarjala z drugim športom user posted image .

Nočko!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
16.3.2010 21:41:23   
gigi1
Fidi a si ziher, da ni kvantitetna? user posted image
Pri nas je tudi obsedeno stanje user posted image . Sem še panna cotto vmes delala, da ne bom preveč živčna. 
Upam, da rezultat ostane tak kot je user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
16.3.2010 21:53:03   
Fidolina
Se vid, da je pavza, ker je Gigi gor pršlauser posted image .

Ja , res je - trenirka od tega fantiča, je tudi zelooo KVANTITETNAuser posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
16.3.2010 22:29:00   
Fidolina
Gigi - ker vidim, da navijaš za Inter - čestitke za gooool!user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
16.3.2010 23:44:20   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

nope ne bo šlo, Gerry je moj, to sedaj že vsi vejo.
Ti pa itak provociraš

mismis, pojma nimam, kako mu je, zame je lahk tut janez ... pa vseen boš morala v vrsto stopit...

O user posted image , to me pa na neki spominja  user posted image  (ane Greti (BOM BIU TKO HUD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  )  in Lana). 
Takrat sem zmagala jaz user posted image user posted image user posted image !

Ne daj se  Mismis user posted image !

Fidi, vesela bod da me ne poznaš hehehehhe ... mene se itak vsi bojijo ( ko me vidjoooooo) pol pa še da spregovorim s svojim žametnim glasom, so pa že gatke mal s črtico ....

Sicer pa je tko ... če naute prou foušaritne ( nacionalni slovenski šport !!!!!) je za vse dost ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
17.3.2010 8:06:59   
mausikaa
ajoj, a kvantiteto trenirke ste gledale, jest sploh nisem opazila user posted image   sem šla nazaj gledat   jap, trenirka bo tisto kar ste ocenjevale user posted image    user posted image

kje maste zdaj tisto panocotto? meni se je lušta...sploh po vseh teh fantičkih - ja valjda sem pogledala cel seznam še enkrat, če je slučajno še kakšen kos oblačila posebno kvantiteten - kot pravi Fidica

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
17.3.2010 9:04:40   
gigi1
Jutrčka user posted image

Fidi jap za italijančke vedno user posted image . Sploh se mi pa dopade, da je Interju po dolgih letih uspel preboj v končnico LP. Za koga je pa tvoj user posted image  navijal?

Gretka a si popoldanska? Kot praviš, za vse jih je dost user posted image

Horny Mausi kako ti je pa to ušlo? user posted image  user posted image  user posted image .
Sorry, sem mogla mal pokomentirat. Saj ne zameriš? user posted image
Evo, da se odkupim, častim Panna cotto z jagodami in čokolado user posted image

user posted image

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
17.3.2010 9:08:24   
gigi1
Akhhhmmm saj veš....po pameti!
Jagode in čokolada so afrodiziaki. Da te ne bo v službici kaj zagrablo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
17.3.2010 9:21:57   
mausikaa
hmm Gigi jagode in čokolada praviš? BarbiG tole bi pa mogoče pomagalo tudi tebi...

ampak da mi pa prilimaš Horny user posted image   kdo je pa limal slikice? jest ne user posted image  
sej sem včeraj rekla da samo upoštevam navodila ata Reša user posted image   tko da prosim...

user posted image user posted image user posted image   itak da ne zamerim user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
17.3.2010 9:38:33   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Akhhhmmm saj veš....po pameti!
Jagode in čokolada so afrodiziaki. Da te ne bo v službici kaj zagrablo user posted image  user posted image  user posted image

Se me bo moj še ustrašil user posted image !!! Še dobro, da nisem v službi user posted image !
Ampak izgleda pa slaaaaaaaaastno!!! To mi delaj...potem pa v petek na pregled user posted image ?!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
17.3.2010 10:35:47   
gigi1
Mausi ata trdi, da je treba vsak dan user posted image . Pa sem mu rekla, da drugi priporočajo na 2-3 dni zaradi kvalitete semena. Odgovoril je, da je seme boljše kvalitete, če vsak dan user posted image

Hermy a misliš, da ti bodo že cuker preverjali? Če te cuker skrbi si jo lahko narediš z jogurtom in javorjevim sirupom ali fruktozo. Vse se da user posted image

Jaz bi jo za probo naredila takole:

2 dcl grškega jogurta
1 žličko bele želatine
malo burbonske vanilije in cimeta
malo javorjevega sirupa ali fruktoze

za preliv bi pokuhala jagode ali borovnice v javorjevem sirupu

Lahko pa probaš tudi z navadnim jogurtom in malo navadnega sladkorja..tisto kar imaš doma, le da zmanjšaš količine sladkega.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
17.3.2010 13:22:24   
lana70
daaaan, kako smo...mi smo kot zombiji...zaspali ob 4.30 za tri urce, pol je bil spet jok...sem prilezla iz postelje ob 11.00...sdaj pa HB spimo in mislim,da bom šla eno kitico ulovit tudi jaz. En lep dan vam želim, mi še ne moremo ven, bomo pa šli kmalu user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
17.3.2010 15:14:09   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

sej sem včeraj rekla da samo upoštevam navodila ata Reša user posted image   tko da prosim...

Maausiii!!! user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
17.3.2010 19:14:39   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

daaaan, kako smo...mi smo kot zombiji...zaspali ob 4.30 za tri urce, pol je bil spet jok...sem prilezla iz postelje ob 11.00...sdaj pa HB spimo in mislim,da bom šla eno kitico ulovit tudi jaz. En lep dan vam želim, mi še ne moremo ven, bomo pa šli kmalu user posted image user posted image

alo zombi user posted image   no sej drugače ste pa ok? ma sej se boste navadili en na drugega, tamalčka bo pa tudi dobila pravi ritem in z njo tudi ti...ti se kar lepo naspančkaj takrat ko Lizika, ups Živa spančka

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
17.3.2010 19:15:47   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Maausiii!!! user posted image

no no Fidica, sej je tebi sigurno dal ista navodila? 

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......