|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
19.3.2010 11:50:12   
Naska
Gigi, hvala!
Hja, še vedno te nisem poslušala, ne vem če se lahko zdajle speljem v Olimje, glede na to, da je moj na Portugalskem in bi morala kar fino organizirati vse skupaj. Bom poskusila...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
19.3.2010 11:51:12   
Naska
limfno si lahko zrihtam tudi v Lj... kaj praviš bi bilo to ok zaenkrat?

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
19.3.2010 11:57:17   
gigi1
Če te kdo vzame danes ali čez vikend je super! Olimje sem predlagala, ker se mi je zdelo, da v LJU čez vikend ne delajo. Ampak ne hodi na mehansko. Ročna mora biti!
Sicer bi bilo fino terapijo ponoviti čez 2 dni, boš videla kdaj pride user posted image .
Držim pestke in upam, da bo tole že prvič zaleglo user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
19.3.2010 12:00:37   
gigi1
Še to! Po limfni ali Bownovi je dobro hoditi po svežem zraku vsaj 15min in ves dan piti vodo po požirkih, da se telo prečisti. Ne se nalivat!. Vsakih 20-30 min spiješ največ 1 deci.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
19.3.2010 12:58:21   
mausikaa
ojla klepetulje,

tolko da vas pozdravim - za kavo je prepozno, za kakšen link bi pa bil mogoče ustrezen čas? hmm, rajši ne, smo večinoma v službi in ne bi rada, da sem jaz kriva za vašo neproduktivnost user posted image user posted image

user posted image user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
19.3.2010 20:11:01   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Hermy a misliš, da ti bodo že cuker preverjali? Če te cuker skrbi si jo lahko narediš z jogurtom in javorjevim sirupom ali fruktozo. Vse se da user posted image  

Pozdravljena Gigi in vse ostale seveda!

Najprej hvala Gigi za skrb...cukr pregled naj bi imela v 26t (na srečo še 7t ne)! Me pa ne skrbi toliko zaradi tega, kot zaradi kilc...te se presneto rade popajo zadnje čase name user posted image !

Še moje poročilce:
danes pregled z UZ, kjer je dete živahno, kar zadnje dni tudi čutim,...se celi prevali dogajajo v bušiju. Veliko ravno prav, še vedno pa se ne pusti razkrinkat!! Jaz po tem sklepam, da nas čaka še ena lepotička...me znamo biti skrivnostne user posted image  user posted image  user posted image . Je rekla, da se bo mogoče videlo na morfologiji, ki bo 19.4. Še ne bomo zapravljali user posted image ! Malo smo slabokrvni, zato Legofer, sicer pa vse ok.

Lep vikend vam želin!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
20.3.2010 11:29:49   
miklarom
evo malo stimulacije za lep vikend

user posted image  
user posted image  

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
20.3.2010 13:51:45   
mausikaa
dan kako smo?
jaz packam v kuhinji - sprobavam en novi recept za humus - z kajmakom user posted image  me prav zanima kakšen bo rezultat user posted image

Miklica fajn stimulacija je pa fajn, sploh za soboto...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
20.3.2010 20:11:41   
aqua77
En dober večer vsem zbranim,

se oglašam, da ne boste mislili, da sem pozabila na vas! Pri nas je vse po starem, če je pa kaj novega pa poflikamo... user posted image

Jutri zjutraj imamo transfer, pa me je prekleto strah, če me bo kaj sploh pričakalo, tako da sem k vam prišla jamrat.... user posted image user posted image user posted image

Ljubčka vsem, pa se še javim...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
20.3.2010 20:45:43   
alpog
Kako bi te lahko potolažili? Saj večinoma vse vemo, kaj preživljaš. Jaz bom mislila nate jutri dopoldne, pa pestke držala, da bo vse OK! Malo stimulacije nazaj poglej, pa bo!
Evo eno ribico za srečo! user posted image ! Pa še eno, da bo bolj ziher user posted image !

< Sporočilo je popravil alpog -- 20.3.2010 20:46:18 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
21.3.2010 9:28:26   
Naska
aqua - user posted image user posted image user posted image

gigi - meni ne znese - tista ni imela časa v lj  - s tamaučkom letat po Slo pa tudi ne znese. V glavnem danes spet uz - cista je še tu. Sem ga slišala, da je potem govoril, da bi morda punktiral. Tako da jaz si predstavljam, da grem v torek pokazat,kaj se dogaja - če bo še vedno bo morda punktiral in me potem spet dal na stedril. bomo videli. res mam dovolj tega da stalno nekaj letam naokrog in se nečemu odpovedujem na račun familije.

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
21.3.2010 13:08:29   
mausikaa
Aqua upam, da je šlo vse ok in da lepo greješ...sem mislila nate!

Naska tebe pa povsem razumem, vse podredimo samo enemu projektu-če temu lahko tko rečem, meni se zdi, da se mi cel cvet vrti samo še okoli tega...no ja, ampak upajmo da bomo tudi ta projekt pripeljali do konca, za letos sicer slabo kaže, mogoče pa drugo leto?! sej veste: upanje umre zadnje

vsem ostalim pa lepo lepo nedeljo...

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
21.3.2010 15:16:48   
aqua77
Pozdravček,

javljam da sem po preživeti celonočni živčni vojni prišla do transferja. Grejem dve pikici, ena bo pa za v skrinjo, če bo preživela še par dni.

Hvala vsem lubicam za podporo...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
21.3.2010 16:33:28   
Fidolina
Aqua - držim pesti, da se pikici primetauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Naska - vidim,da ti vse gre res že malo čez glavo. Ti sama najbolj veš, kako se boš odločila.

Jaz pa za sebe napišem naslednje: Kakor poznam sama sebe, VEM , da si nikoli ne bom odpustila, če sedaj odneham. Dam si še nekaj let (nama) - pa čeprav bova zaradi tega "zapravila" kup trenutkov, ki bi jih lahko preživela lepše. NIKAKOR NE BOM DOPUSTILA, da se bo (če zdaj odneham), celo moje nadalnje življenje v meni vrtela misel . Kaj pa čebi..., mogoče pa bi vseeno.. , ..zakaj pa nisem vsaj še enkrat.... In tako naprej začarani krog. To midva počneva tudi za kvaliteto najinega preostalega življenja.
Preprosto rabim v sebi to, da si bom rekla NAREDILA SI PRAV VSE KAR SI LAHKO! Šele potem bom lahko normalno živela dalje - tudi brez otrok.
Čeprav marsikatera tega ne sliši rada - vseeno mislim, da je drugače, če že imaš otroka, kot pa sploh nobenega. Zato bom jaz VRGLA STRAN ŠE PAR LET, DA BOM LAHKO SPLOH MIRNO ŽIVELA CELO ŽIVLJENJE.
Se borim - vmes pa tudi malo afne guncam, da čas prijetneje tečeuser posted image .

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
21.3.2010 17:48:59   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček,

javljam da sem po preživeti celonočni živčni vojni prišla do transferja. Grejem dve pikici, ena bo pa za v skrinjo, če bo preživela še par dni.

Hojla!
Bravisimo!
Držim pesti!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
21.3.2010 17:51:25   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
Se borim - vmes pa tudi malo afne guncam, da čas prijetneje tečeuser posted image .

Fidi maš prav!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
21.3.2010 18:11:58   
mausikaa

Pozdravček,

user posted image user posted image user posted image   super, držim pesti za velik velik plusek!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
21.3.2010 18:26:40   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Čeprav marsikatera tega ne sliši rada - vseeno mislim, da je drugače, če že imaš otroka, kot pa sploh nobenega. Zato bom jaz VRGLA STRAN ŠE PAR LET, DA BOM LAHKO SPLOH MIRNO ŽIVELA CELO ŽIVLJENJE.

seveda je drugače če že imaš piščanke, govorim zase: razmišljaš drugače, veš da moraš misliti še na nekoga in ne samo nase in na partnerja/partnerko, mogoče bolj razmišljaš o posledicah, drugače odreagiraš, ampak dejstvo pa je, da si zato ker že imaš piščančke doma nič manj ne želiš še enega brcavčka kot tisti, ki brcavčka še nimajo...resda je mogoče lažje sprejeti poraz, ampak to še ne pomeni da ta poraz ne boli...

Fidica močno upam, da nam vsem skupaj uspe, tale pomladni zrak je prav fajn user posted image  ! si ti že začela z Klomifenom? se že kaj dogaja?

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
21.3.2010 19:27:03   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
Fidica močno upam, da nam vsem skupaj uspe, tale pomladni zrak je prav fajn user posted image  ! si ti že začela z Klomifenom? se že kaj dogaja?

Kak pa kaj ti pa klomifen? A je dečk naredu načrt? user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
21.3.2010 19:36:00   
miklarom

Pozdravček,

navijam in držim pestke zate, da ti ostanejo kar obe pikiciuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
22.3.2010 7:45:02   
mausikaa
dobro jutro

evo skrbin za naše zdravje

user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
22.3.2010 7:45:50   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Kak pa kaj ti pa klomifen? A je dečk naredu načrt? user posted image

nop, ni še nardil načrta, čakamo user posted image  potem pa akcija user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
22.3.2010 10:43:05   
Fidolina
Vem, vem Mausi, da vsak poraz isto boliuser posted image  in mi je za vsako prav enako hudo (ne glede na to, koliko otrok ima) . Saj smo tu na RR kar veliko skupaj, tako da se že kar malo poznamo in damo veliko hudega skupaj čez. Tako da user posted image .
Sem pa jaz zeloo velikoo časa presedela po čakalnicah GKLJ (punkcije, UZ,...., čakanje pri TT za napotnice) in tam smo s puncami vedno veliko čvekale, da mine čas, se spodbujale ob porazih-in tam sem vsaj 50_x_ slišala besede: no, sicer mam pa vsaj enga (ali več) doma. Mislim, da je to dokaj dobra tolažba. user posted image

Drugače pa jaz čakam na novo user posted image . Prejšnja je bila eni sami rjavi flekci, tako da rajši počakam na takšno pravo, da se ulije. Kadar sem nervozna, mi ta user posted image  zna ponagajat. Tako da bo moj april user posted image .

V Planici je (v petek) bilo čudovito. Se me je kar precej sonček prijel. S sosednjimi gledalci smo bili čista multinacionalna zasedba . Od Norvežanov (smrkci z modro pobarvanimi facami), poljakov, čehov, fincev,  švicarjev  in ves čas smo se nekaj pogovarjali. Vsak v svojem jeziku - pa smo se vse zmenili user posted image . Stric od Hari Ollija mi je pa dal lubčka na ličkouser posted image . Hari kjut user posted image , samo ene 20 let premlad user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
22.3.2010 10:57:32   
gigi1
Daaan user posted image

Aquica draga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Naj bo tako uspešno tudi naprej. Saj veš, kolk navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naska kaj pa danes? No, boš videla kako ti bo zneslo. Če ti ne spunktira ciste in če te da ponovno na stediril pa izkoristi ta čas za bownovo ali limfno. Držim pestke, da jo do jutri odplakne tako ali drugače user posted image user posted image user posted image

Fidi te popolnoma podpiram. Moja odločitev je drugačna zaradi drugih okoliščin o katerih ne morem tukaj pisati. Upam, da se kmalu vidiva in kakšno rečeva user posted image

Mausi a mi zaupaš recept za humus?

Miklca user posted image

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
22.3.2010 11:11:38   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mausi a mi zaupaš recept za humus?

osnoven recept je tukaj:
http://www.kulinarika.net/recept/predjedi/Humus-10444.html

dodala sem še dobri dve jedilni žlici kajmaka in dobro žlico Tahinija, pa limonce je bilo malo več, zraven sem spekla čapatije (in skoraj uničila ponevuser posted image ) pa purana v kokosovi omaki in je bilo prav dobro čeprav pozno kosilo!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......