Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.3.2010 11:50:12
|
|
|
|
Naska
|
Gigi, hvala! Hja, še vedno te nisem poslušala, ne vem če se lahko zdajle speljem v Olimje, glede na to, da je moj na Portugalskem in bi morala kar fino organizirati vse skupaj. Bom poskusila...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.3.2010 11:51:12
|
|
|
|
Naska
|
limfno si lahko zrihtam tudi v Lj... kaj praviš bi bilo to ok zaenkrat?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.3.2010 11:57:17
|
|
|
|
gigi1
|
Če te kdo vzame danes ali čez vikend je super! Olimje sem predlagala, ker se mi je zdelo, da v LJU čez vikend ne delajo. Ampak ne hodi na mehansko. Ročna mora biti! Sicer bi bilo fino terapijo ponoviti čez 2 dni, boš videla kdaj pride . Držim pestke in upam, da bo tole že prvič zaleglo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.3.2010 12:00:37
|
|
|
|
gigi1
|
Še to! Po limfni ali Bownovi je dobro hoditi po svežem zraku vsaj 15min in ves dan piti vodo po požirkih, da se telo prečisti. Ne se nalivat!. Vsakih 20-30 min spiješ največ 1 deci.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.3.2010 12:58:21
|
|
|
|
mausikaa
|
ojla klepetulje, tolko da vas pozdravim - za kavo je prepozno, za kakšen link bi pa bil mogoče ustrezen čas? hmm, rajši ne, smo večinoma v službi in ne bi rada, da sem jaz kriva za vašo neproduktivnost
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.3.2010 20:11:01
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Hermy a misliš, da ti bodo že cuker preverjali? Če te cuker skrbi si jo lahko narediš z jogurtom in javorjevim sirupom ali fruktozo. Vse se da Pozdravljena Gigi in vse ostale seveda! Najprej hvala Gigi za skrb...cukr pregled naj bi imela v 26t (na srečo še 7t ne)! Me pa ne skrbi toliko zaradi tega, kot zaradi kilc...te se presneto rade popajo zadnje čase name ! Še moje poročilce: danes pregled z UZ, kjer je dete živahno, kar zadnje dni tudi čutim,...se celi prevali dogajajo v bušiju. Veliko ravno prav, še vedno pa se ne pusti razkrinkat!! Jaz po tem sklepam, da nas čaka še ena lepotička...me znamo biti skrivnostne . Je rekla, da se bo mogoče videlo na morfologiji, ki bo 19.4. Še ne bomo zapravljali ! Malo smo slabokrvni, zato Legofer, sicer pa vse ok. Lep vikend vam želin!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.3.2010 11:29:49
|
|
|
|
miklarom
|
evo malo stimulacije za lep vikend
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.3.2010 13:51:45
|
|
|
|
mausikaa
|
dan kako smo? jaz packam v kuhinji - sprobavam en novi recept za humus - z kajmakom me prav zanima kakšen bo rezultat Miklica fajn stimulacija je pa fajn, sploh za soboto...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.3.2010 20:11:41
|
|
|
|
aqua77
|
En dober večer vsem zbranim, se oglašam, da ne boste mislili, da sem pozabila na vas! Pri nas je vse po starem, če je pa kaj novega pa poflikamo... Jutri zjutraj imamo transfer, pa me je prekleto strah, če me bo kaj sploh pričakalo, tako da sem k vam prišla jamrat.... Ljubčka vsem, pa se še javim...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.3.2010 20:45:43
|
|
|
|
alpog
|
Kako bi te lahko potolažili? Saj večinoma vse vemo, kaj preživljaš. Jaz bom mislila nate jutri dopoldne, pa pestke držala, da bo vse OK! Malo stimulacije nazaj poglej, pa bo! Evo eno ribico za srečo! ! Pa še eno, da bo bolj ziher !
< Sporočilo je popravil alpog -- 20.3.2010 20:46:18 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.3.2010 9:28:26
|
|
|
|
Naska
|
aqua - gigi - meni ne znese - tista ni imela časa v lj - s tamaučkom letat po Slo pa tudi ne znese. V glavnem danes spet uz - cista je še tu. Sem ga slišala, da je potem govoril, da bi morda punktiral. Tako da jaz si predstavljam, da grem v torek pokazat,kaj se dogaja - če bo še vedno bo morda punktiral in me potem spet dal na stedril. bomo videli. res mam dovolj tega da stalno nekaj letam naokrog in se nečemu odpovedujem na račun familije.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.3.2010 13:08:29
|
|
|
|
mausikaa
|
Aqua upam, da je šlo vse ok in da lepo greješ...sem mislila nate! Naska tebe pa povsem razumem, vse podredimo samo enemu projektu-če temu lahko tko rečem, meni se zdi, da se mi cel cvet vrti samo še okoli tega...no ja, ampak upajmo da bomo tudi ta projekt pripeljali do konca, za letos sicer slabo kaže, mogoče pa drugo leto?! sej veste: upanje umre zadnje vsem ostalim pa lepo lepo nedeljo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.3.2010 15:16:48
|
|
|
|
aqua77
|
Pozdravček, javljam da sem po preživeti celonočni živčni vojni prišla do transferja. Grejem dve pikici, ena bo pa za v skrinjo, če bo preživela še par dni. Hvala vsem lubicam za podporo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.3.2010 16:33:28
|
|
|
|
Fidolina
|
Aqua - držim pesti, da se pikici primeta . Naska - vidim,da ti vse gre res že malo čez glavo. Ti sama najbolj veš, kako se boš odločila. Jaz pa za sebe napišem naslednje: Kakor poznam sama sebe, VEM , da si nikoli ne bom odpustila, če sedaj odneham. Dam si še nekaj let (nama) - pa čeprav bova zaradi tega "zapravila" kup trenutkov, ki bi jih lahko preživela lepše. NIKAKOR NE BOM DOPUSTILA, da se bo (če zdaj odneham), celo moje nadalnje življenje v meni vrtela misel . Kaj pa čebi..., mogoče pa bi vseeno.. , ..zakaj pa nisem vsaj še enkrat.... In tako naprej začarani krog. To midva počneva tudi za kvaliteto najinega preostalega življenja. Preprosto rabim v sebi to, da si bom rekla NAREDILA SI PRAV VSE KAR SI LAHKO! Šele potem bom lahko normalno živela dalje - tudi brez otrok. Čeprav marsikatera tega ne sliši rada - vseeno mislim, da je drugače, če že imaš otroka, kot pa sploh nobenega. Zato bom jaz VRGLA STRAN ŠE PAR LET, DA BOM LAHKO SPLOH MIRNO ŽIVELA CELO ŽIVLJENJE. Se borim - vmes pa tudi malo afne guncam, da čas prijetneje teče .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.3.2010 17:48:59
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pozdravček, javljam da sem po preživeti celonočni živčni vojni prišla do transferja. Grejem dve pikici, ena bo pa za v skrinjo, če bo preživela še par dni. Hvala vsem lubicam za podporo... Hojla! Bravisimo! Držim pesti!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.3.2010 17:51:25
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Se borim - vmes pa tudi malo afne guncam, da čas prijetneje teče . Fidi maš prav!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.3.2010 18:11:58
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pozdravček, javljam da sem po preživeti celonočni živčni vojni prišla do transferja. Grejem dve pikici, ena bo pa za v skrinjo, če bo preživela še par dni. Hvala vsem lubicam za podporo... super, držim pesti za velik velik plusek!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.3.2010 18:26:40
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Čeprav marsikatera tega ne sliši rada - vseeno mislim, da je drugače, če že imaš otroka, kot pa sploh nobenega. Zato bom jaz VRGLA STRAN ŠE PAR LET, DA BOM LAHKO SPLOH MIRNO ŽIVELA CELO ŽIVLJENJE. Se borim - vmes pa tudi malo afne guncam, da čas prijetneje teče . seveda je drugače če že imaš piščanke, govorim zase: razmišljaš drugače, veš da moraš misliti še na nekoga in ne samo nase in na partnerja/partnerko, mogoče bolj razmišljaš o posledicah, drugače odreagiraš, ampak dejstvo pa je, da si zato ker že imaš piščančke doma nič manj ne želiš še enega brcavčka kot tisti, ki brcavčka še nimajo...resda je mogoče lažje sprejeti poraz, ampak to še ne pomeni da ta poraz ne boli... Fidica močno upam, da nam vsem skupaj uspe, tale pomladni zrak je prav fajn ! si ti že začela z Klomifenom? se že kaj dogaja?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.3.2010 19:27:03
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Fidica močno upam, da nam vsem skupaj uspe, tale pomladni zrak je prav fajn ! si ti že začela z Klomifenom? se že kaj dogaja? Kak pa kaj ti pa klomifen? A je dečk naredu načrt?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.3.2010 19:36:00
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pozdravček, javljam da sem po preživeti celonočni živčni vojni prišla do transferja. Grejem dve pikici, ena bo pa za v skrinjo, če bo preživela še par dni. Hvala vsem lubicam za podporo... navijam in držim pestke zate, da ti ostanejo kar obe pikici
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.3.2010 7:45:50
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Fidica močno upam, da nam vsem skupaj uspe, tale pomladni zrak je prav fajn ! si ti že začela z Klomifenom? se že kaj dogaja? Kak pa kaj ti pa klomifen? A je dečk naredu načrt? nop, ni še nardil načrta, čakamo potem pa akcija
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.3.2010 10:43:05
|
|
|
|
Fidolina
|
Vem, vem Mausi, da vsak poraz isto boli in mi je za vsako prav enako hudo (ne glede na to, koliko otrok ima) . Saj smo tu na RR kar veliko skupaj, tako da se že kar malo poznamo in damo veliko hudega skupaj čez. Tako da . Sem pa jaz zeloo velikoo časa presedela po čakalnicah GKLJ (punkcije, UZ,...., čakanje pri TT za napotnice) in tam smo s puncami vedno veliko čvekale, da mine čas, se spodbujale ob porazih-in tam sem vsaj 50_x_ slišala besede: no, sicer mam pa vsaj enga (ali več) doma. Mislim, da je to dokaj dobra tolažba. Drugače pa jaz čakam na novo . Prejšnja je bila eni sami rjavi flekci, tako da rajši počakam na takšno pravo, da se ulije. Kadar sem nervozna, mi ta zna ponagajat. Tako da bo moj april . V Planici je (v petek) bilo čudovito. Se me je kar precej sonček prijel. S sosednjimi gledalci smo bili čista multinacionalna zasedba . Od Norvežanov (smrkci z modro pobarvanimi facami), poljakov, čehov, fincev, švicarjev in ves čas smo se nekaj pogovarjali. Vsak v svojem jeziku - pa smo se vse zmenili . Stric od Hari Ollija mi je pa dal lubčka na ličko . Hari kjut , samo ene 20 let premlad . Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.3.2010 10:57:32
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan Aquica draga . Naj bo tako uspešno tudi naprej. Saj veš, kolk navijam Naska kaj pa danes? No, boš videla kako ti bo zneslo. Če ti ne spunktira ciste in če te da ponovno na stediril pa izkoristi ta čas za bownovo ali limfno. Držim pestke, da jo do jutri odplakne tako ali drugače Fidi te popolnoma podpiram. Moja odločitev je drugačna zaradi drugih okoliščin o katerih ne morem tukaj pisati. Upam, da se kmalu vidiva in kakšno rečeva Mausi a mi zaupaš recept za humus? Miklca Lep dan vsem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......