Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 15.3.2010 22:40:55
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa ...No potem je mojega pretipal in mu dal lonček in ga poslal na sprehod Ma kaj sta bila vidva v Barsosu? ...... spisal nama je recept za Klomifen, 1/2 tabletke (Kruce ste vi pozabili prvega ali zadnjega?), pa seveda Prometrijum uporabljat že takoj ta ciklus Čudovita formula, glede pozabljivosti je pa tako; Tvoj dragi naj si naredi razpored in nato vodi evidenco kdaj itd. Vedno te mora on opozoriti na tabletko, no in bo brez skrbi zašuštral! Takrat se bo zgodilo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 7:38:53
|
|
|
|
hermy1
|
Mausikaa, , za drugo leto in !!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 7:47:28
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro vsem skupaj. Mausikaa tole poročilo je bilo pa veselje prebrat. Zdaj pa akcija in se mi naslednje leto pridružiš na porodniški. Bove scumprale tako, da se skupi vrneve nazaj na šiht. Sem ful vesela zate, da se je tako izteklo pri atu. Pa pol klomifenčka bo tud uredu doza, glede na to, kako so te v LJ nafilal s tem klomifenom.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 9:03:54
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Mausi vidiš, da ni noben bavbav . Ima pa dober sistem. Najprej te v tla zabije, potem pa malo dvigne . Upam, da bo polovička prava formula in se bomo drugo leto skupaj veselile Preden boš šla v adrialab pa nikar ne pirčkat. Se mi zdi, da alko precej dvigne FSH. Kruce, a tebe pa ni pošlatal? Mojega je čisto pri miru pustil, ker sva že bila v postopku in sva imela s sabo s-gram. Baje, ko prvič prideš k njemu se moških kar intenzivno loti Lep dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 10:04:52
|
|
|
|
Fidolina
|
Včeraj zvečer sem že trikrat napisala, pa me je vsakič ven vrglo . Pisalo je, da je napaka na intern. strani ali na strežniku. A je še kdo drug imel težave? Skratka Mausi . Pa si tudi ti preživela . Zdaj pa gremo dalje neustrašni v nove borbe . Moj je "na srečo" enkrat že delal spermiogram pri a.R., tako, da sem ga lahko pustila doma . Mojga je najbrž, že ta prvič pretipal tam spodaj . To je bilo še v tistih časih, ko sem naivno verjela, da bo za GKLj vsak spermiogram zadoščal. In pri dr.R, si bil najhitreje na vrsti. Potem pa sem na GKLj, na razgovoru za ivf, ko sem ta sperm. predložila, dobila sledeči komentar: Pa ne mi s tem sranjem pred nosom mahat . Gigi - hvala za marjetice in tudi že prve trobentice . Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 10:05:46
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa ...No potem je mojega pretipal in mu dal lonček in ga poslal na sprehod Ma kaj sta bila vidva v Barsosu? ...... spisal nama je recept za Klomifen, 1/2 tabletke (Kruce ste vi pozabili prvega ali zadnjega?), pa seveda Prometrijum uporabljat že takoj ta ciklus Čudovita formula, glede pozabljivosti je pa tako; Tvoj dragi naj si naredi razpored in nato vodi evidenco kdaj itd. Vedno te mora on opozoriti na tabletko, no in bo brez skrbi zašuštral! Takrat se bo zgodilo ok, torej bom vse evidence prepustila mojemu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 10:08:10
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Dobro jutro vsem skupaj. Mausikaa tole poročilo je bilo pa veselje prebrat. Zdaj pa akcija in se mi naslednje leto pridružiš na porodniški. Bove scumprale tako, da se skupi vrneve nazaj na šiht. Sem ful vesela zate, da se je tako izteklo pri atu. Pa pol klomifenčka bo tud uredu doza, glede na to, kako so te v LJ nafilal s tem klomifenom. jap, tela polovička bo zanimiva, sploh glede na to da so me na LJ filali z 2x2 pa ni bilo efekta...no ata že ve (upam vsaj!) kako si kaj ti? pupike ok?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 10:10:40
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka Mausi vidiš, da ni noben bavbav . Ima pa dober sistem. Najprej te v tla zabije, potem pa malo dvigne . Upam, da bo polovička prava formula in se bomo drugo leto skupaj veselile Preden boš šla v adrialab pa nikar ne pirčkat. Se mi zdi, da alko precej dvigne FSH. ja, ma dober sistem, me je spravil na rob joka, ampak upanje je pa potem na koncu vseeno dal! a nič pirčka? hmm, pa glih všeč mi je postal okus Bandidosa ok, bom se potrudila in abstinirala...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 10:14:25
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Včeraj zvečer sem že trikrat napisala, pa me je vsakič ven vrglo . Pisalo je, da je napaka na intern. strani ali na strežniku. A je še kdo drug imel težave? Skratka Mausi . Pa si tudi ti preživela . Zdaj pa gremo dalje neustrašni v nove borbe . Lep dan vsem! jaz sem imela težave včeraj zvečer, neka napaka je bila baje! ej Fidica moja, sem preživela, moj pa tudi, sem ga že doma pripravila da ga zna pretipat in poslat z lončkom na sprehod btw. BarbiG hvala za opozorilo je moj vseeno malček čukasto pogledal, ko mu je rekel: prid sem pa hlače dol jap, zdaj pa v nove boje! In naj bodo uspešni...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 12:14:35
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi a vidiš, da ni treba dvomit v moje sposobnosti Barbi kako ste? Mausi he he, se spomnim, kako je bil moj šokiran, ko je šel prvič k Zornu . Mi 2 dni sploh ni hotel povedat kaj sta mela . Si sploh ne predstavljam kako bi farbe spreminjal, če bi mu Reš vpričo mene jajčka tehtal
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 12:28:25
|
|
|
|
gigi1
|
Še mal stimulacije za še lepši dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 12:39:19
|
|
|
|
sonček33
|
Da se zagrebem, za drugega po vrsti. Žižek zamgovalna ekipa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 12:42:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Da se zagrebem, za drugega po vrsti. Žižek zamgovalna ekipa nope ne bo šlo, Gerry je moj, to sedaj že vsi vejo. Ti pa itak provociraš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 12:48:08
|
|
|
|
mausikaa
|
moj je tretji za rezervo pa predzadnji, ki si ga lahko ogledate tukaj http://www.youtube.com/watch?v=S2HIda5wSVU miš a pa ti ne bi tko prijazno malo posodila tvojega Gerija? sej ga ne bi preveč znucale Krucek nisva bla v Barsosu...če bi hotla da mojega "pretipajo" ga bi poslala v K4 v nedeljo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 12:55:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa miš a pa ti ne bi tko prijazno malo posodila tvojega Gerija? sej ga ne bi preveč znucale nope, Gerry-a ne delimo, je moj, vsaka pa naj se drži svojega, jaz tudi ne drzam v tvojega a rezerva je pa Jacob (Jake) in Twilgiht, New Moon and Eclipse
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 12:59:58
|
|
|
|
sonček33
|
nope ne bo šlo, Gerry je moj, to sedaj že vsi vejo. Ti pa itak provociraš mismis, pojma nimam, kako mu je, zame je lahk tut janez ... pa vseen boš morala v vrsto stopit...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 13:31:25
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa miš a pa ti ne bi tko prijazno malo posodila tvojega Gerija? sej ga ne bi preveč znucale nope, Gerry-a ne delimo, je moj, vsaka pa naj se drži svojega, jaz tudi ne drzam v tvojega a rezerva je pa Jacob (Jake) in Twilgiht, New Moon and Eclipse ma kakšen Jake, Edwarddddddddddddddd v Eclipsu deluje že (skoraj) odraslo tko da se ne počutim kot nemški cerkveni možje a pa če te tko lepo lepo prosim za Gerija tudi ne bo šlo? znam prav lepo pogledat pa zamižikat pa tudi sladka znam bit - kar mojga vpraši
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 13:33:40
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 nope ne bo šlo, Gerry je moj, to sedaj že vsi vejo. Ti pa itak provociraš mismis, pojma nimam, kako mu je, zame je lahk tut janez ... pa vseen boš morala v vrsto stopit... O , to me pa na neki spominja (ane Greti (BOM BIU TKO HUD ) in Lana). Takrat sem zmagala jaz ! Ne daj se Mismis !
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 13:34:22
|
|
|
|
BarbiG
|
Mausi, čebelci sta zaenkrat OK, pridno brcata, tko da komi čakam UZ naslednji teden v petek, da ju spet mal vidim. Drgač pa sem počas začela nabavlat stvari, dokler še lohk sama kam grem (sem nekak prepričana, da bo vse OK), moj se sicer sam za glavo drži, ker soldi grejo pa-pa, ampak kaj ko pa pupi rabta. Aja, pa novo kuhno sva naročila in nama jo naslednji mesec pripeljejo, tako da imam pestro doma, polno mojstrov. Gigi, hvala, sem v redu. Ne bom nič jamrala, ker sem v glavnem samo vesela, da je s čebelcama vse v redu in si samo želim, da bi šlo tko naprej. Tako da vse kar me daje, gre nekak mimo mene, se ne pustim. Pa ti? Sem neki zasledila, da si torto pekla. So se mi sline pocedile in mi je mogu moj dragi prinest iz zvezde torto, ker trenutno nisem glih v stanju pečt tort.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 13:48:13
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi pol pa reč, da nisi horny . Že tko si si 2 s seznama prilastila, zdej se pa še okoli Mišinga Garryja sučeš . Sonči saj veš, da Miša svojih ljubljenčkov ne deli (no razen občasno z mano, ker ve da sem čist nenevarna ). Bolj potihem ga občuduj Miša ne daj ga! Barbi kar pojamraj, če je za pojamrat. Zato smo tukaj . Sem pa super vesela, da sta ti in pupi OK . Velikokrat mislim nate
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 13:57:43
|
|
|
|
Fidolina
|
Aja! Gigi hvala za mojga cukrca. Lepi je
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 13:59:02
|
|
|
|
sonček33
|
Bolj potihem ga občuduj eh, to pa pol ni nič....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 14:01:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Bolj potihem ga občuduj eh, to pa pol ni nič.... pridna , saj bodo še partije, tale je žal moja, ti dam pa dr. D-ja nazaj kako drugače, a že delaš, ali začneš čez dva dni. Pa mali L. je priden?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 14:08:33
|
|
|
|
sonček33
|
pridna , saj bodo še partije, tale je žal moja, ti dam pa dr. D-ja nazaj kako drugače, a že delaš, ali začneš čez dva dni. Pa mali L. je priden? _____________________________ o ti ...miš... v čet. začnem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.3.2010 14:15:52
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi malenkost . Zdej je itak čist tvoj Barbi nekoga sem pa le pozabila. Popravljam napako
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......