Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.3.2010 22:11:13
|
|
|
|
miklarom
|
fidolina in maussi - no ko se že tak tišita v vrsti za bušije, mal poglejta naokoli in bosta mene videle še pred vama , tako da lepo po vrsti, sej jest s bom čist mal pripopala na bušija,en majhen košček kot naša mala Slovenija, tolk da se nalezem , da se do aprila prime in se mi mi moj pingvinček noter naseli , a prav, potem pa se vidve kar prisline gor, pa preveč pa tud ne da ne bo od hermy mali v bušiju čist poslinjen no tak zdaj pa grem spat in sanjat in sanjati bušije lahko noč pupe moje
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 12.3.2010 22:17:52
|
|
|
|
miklarom
|
Naska - JP , APRIL JE NAŠ , o tem ni debate in dvoma
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.3.2010 9:10:30
|
|
|
|
ledenka
|
nimate še kavice?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.3.2010 13:27:09
|
|
|
|
Fidolina
|
Miklarom - tudi tebe bo treba eno mičkenu po riti . Drugače pa danes pri nas obrezujemo (mi2+fido) sadno drevje in trto. Ker pa sva bolj počasna - bo trajalo še kak teden . Zelenjavni vrt, ki je pokukal izpod snega, pa izgleda kot kup nečesa gnilega . Me je lani presenetila zmrzal in so raznorazni štrclji, pa tudi solata, blitva, nekaj korenja,........ ostali v zemlji. Lepše je bilo - ko je bilo pokrito s snegecom . Imejte se zelo lepo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.3.2010 13:57:19
|
|
|
|
alpog
|
Fida, moj možakar je že v poznih 40-tih. Če ga še hočeš po riti, kar daj. Mojim še slaba dva meseca fali do 14 - najbolj primerna leta za po tazadnji.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.3.2010 14:49:19
|
|
|
|
Fidolina
|
Alpog - zdaj šele vidim, kako je bila moja odločitev, da "tvojih malih ne bi", pametna. 14 let so že stari tvoji "otročki" . Taki ti pa že zobe znajo pokazat ! Sem mislila, da so tam nekje 4-6 let. Kaj pa maš? Pupike, dečkote, mešano? Mausi - (ki se rine v vrsto). Tako je pri dr.R: . In tako: Malo heca: saj, kaj sem jaz napisala o razgovoru, si verjetno prebrala. Ampak jaz sem se pripomb, ki jih je imela Hermi izognila tako, da sem šla na razgovor sama. (potem je pa mojga šimfau ). Nč, nazaj na vrt! Kar mirno
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.3.2010 15:02:32
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausi - se moram še kar enkrat oglasit. Jaz sem, kot najbrž veš, imela tudi en velik rešpekt do dr.R. Pa sem ugotovila, da je čisto običajen, normalen zdravnik, kot vsi ostali. In naslednjega obiska pri njemu se niti malo ne bojim več. Tko da, Mausi .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.3.2010 15:41:14
|
|
|
|
miklarom
|
fidi - kje se dobima, če me boš po riti
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 13.3.2010 17:20:17
|
|
|
|
Fidolina
|
Miklarom - bom prišla te v Cele počastit z en Mc'rit menu !
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.3.2010 8:10:55
|
|
|
|
alpog
|
Mešano; . Lahko, da bi kakšno krepko slišala, sploh od in . Pa dobro jutro vsem! Kaj dogaja?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.3.2010 18:17:15
|
|
|
|
mausikaa
|
ojla, evo da vas vsaj pozdravim...sem danes enostavno lena in se prekladam sem ter tja, včeraj smo se konkretno nahodili na Primorskem, vreme je bilo naravnost čudovito! Celi dan se danes že pripravljam da bi uredila izvide iz LJ in jih pripravila za ata Reša za jutri...in me kar vse mineva...jao jao...pa običajno nisem taka "posranka"
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.3.2010 18:19:48
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Mausi - Tako je pri dr.R: . In tako: a to pomeni, da moram imeti čopke? ma Fidi ti se lahko smejiš, ti si že mimo, mene pa čaka ju3, ne spim že par noči...ko sem šla v LJ se tudi pod razno nisem tolko sekirala in obremenjevala z vsem...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.3.2010 18:23:36
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa ojla, evo da vas vsaj pozdravim...sem danes enostavno lena in se prekladam sem ter tja, včeraj smo se konkretno nahodili na Primorskem, vreme je bilo naravnost čudovito! Pa se nisi javila...bi šle lahko na kavico!! Midva sva se sprehajala po rilkejevi poti in je bilo res krasno. So me pa tisti štirje kilometri resno utrudili ...no, pa ne toliko, da bi potem ne šla "firbcat" vozičkov . Za "ata" se pa res ne sekiraj toliko !!! En in dobro opravi!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.3.2010 18:27:46
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 [ Pa se nisi javila...bi šle lahko na kavico!! Midva sva se sprehajala po rilkejevi poti in je bilo res krasno. So me pa tisti štirje kilometri resno utrudili ...no, pa ne toliko, da bi potem ne šla "firbcat" vozičkov . Za "ata" se pa res ne sekiraj toliko !!! En in dobro opravi! evo naslednjič ko se odpravimo na Primorsko javim prej, včeraj je bilo tko čisto izven plansko, smo v bistvu imeli plan iti na Kokoško, pa smo se na poti premislili in končali na morčku...parkirali v Luciji in potem sprehod do Pirana, nazaj pa seveda obvezen postanek v Mignonu na sladoledu...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.3.2010 19:52:00
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Miklarom - bom prišla te v Cele počastit z en Mc'rit menu ! evo ti mc' sendvič
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 14.3.2010 21:59:37
|
|
|
|
lana70
|
Čeeeer....na hitro, en lep pozdrav, mi smo končno doma, vsi zmešani, nikakor da ujamemo nek ritem, jaz sem zakuhala na 38.4, da ne govorim, da sem tik pred mastitisom - isto kot za tamalga ......v glavnem, tamala me je malo prehitela, mi je ob polnoči odtekla voda, jaz pa poln želodec pikantne mexico pice - posledično sem tudi bruhala med porodom ...no in ker je bil moj v nočni in ker so mi dežurni rekli, da naj pokličem kakšno prijateljico, ki me bo peljala v P (ob 1.30 uri!!!), sem se vsedla v avto in gas v postojno v tistem metežu. Tako. Zadevo sva rešili na hitro - HB za epiduralno - v glavnem vse ok. Tamala je cukr in kar ne dojamem, da je moja. Toliko. Kdaj drugič pa bom prebrala za nazaj, da vidim, kaj se je kaj dogajalo te dni.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 15.3.2010 8:36:34
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Lana . A kar sama si šla? Uuufff si pa korajžna. Pa še po tistem vremenu . HB, da si srečno prišla. Še enkrat čestitam in upam, da tokrat ne bo težav z mastitisom. Upam, da Lizika lepo papca. Mausi dobro se zmeni danes Vsem želim lep dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 15.3.2010 9:18:31
|
|
|
|
Fidolina
|
Lana - lepo, da ste doma ! Tudi jaz; še enkrat čestitke za cukrček pupiko! Joj bi jo mal premečkala. Res je kjuti . Tvoja zgodba se pa bere kot grozljivka ! Dobra si , da si vse tako izpeljala. Mene bi sigurno panika zagrabila. Z odtečeno vodo, pa sneg in veter - in sama . Faca si! Čimprej se pozdravi in lubčkni liziko Živo v mojem imenu . Mausi - BUU! Vse bo vredu. Boš videla, da se boš zvečer smejala sama sebi . Dobro opravi ! (Aja. Kar se pa čopkov tiče - je pa tako: čopki bi te gotovo kar nekaj pomladili. Ampak potem pri taki frizurci najbrž taza...ja, pride bolj do izraza .) Lep pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 15.3.2010 9:26:53
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Miklarom - bom prišla te v Cele počastit z en Mc'rit menu ! evo ti mc' sendvič Miklarom - hvala za sendvič . A so ti trije ta luštkani pingvinčki?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 15.3.2010 11:59:28
|
|
|
|
miklarom
|
ja evo sem dala še enega zravewn ker so štirje taluštni pingvinčki
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 15.3.2010 14:55:36
|
|
|
|
alpog
|
Lana! Si pa res frajerka! Dva zate in enega za Živo!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 15.3.2010 18:22:37
|
|
|
|
mausikaa
|
Lanči pa ti si faca na kvadrat! Voda ti oddteče in ti sredi noči in sredi meteža sama za volan..neverjetna si... eden zate in eden za Živo - mala je prekrasna... in evo še kratko poročilo kako je bilo pri atu: kot najprej sva se načakala, je imel full gužvo, ampak si je pa potem vzel full cajta za naju...najprej sva slišala zgodbico o letih, pa o tem da za moške ni problem, da smo ženske problem z emšo-om, seveda je vse podkrepil z lepo podčrtanimi zapiski , in seveda povedal da skoraj ni šans da nam kaj rata, da naj neham merit BT ker to je čisto brez veze in naj zjutraj rajši spim kot pa se obremnjujem s tem, pa testerčki za ovuacijo so tud brez veze, laparo nima smisla da me pošlje delat ker sem STARA ...No potem je mojega pretipal in mu dal lonček in ga poslal na sprehod Nato se je pa spet posvetil meni da kaj pa še hočeva da mava itak že dva, pa naj rajši razmišljam da bom lahko kmalu babi, vmes me je poslal za zaves'co in hops na stol, pogledal in ugotovil da sem že po O, se načudil kje pri bogu je moj levi jajčnik in kaj sem delala z desnim, če ne vem da sem imela baje hudo vnetje da je nastalo takšno razdejanje...o PC ni bilo govora , in hvala bogu tudi o odvečnih kg ni blo govora ...ta čas se je tudi moj vrnil nazaj in smo pogledali plavalčke ki so btw. super. Atej nama je nato narisal časovno linijo kaj morava kdaj narediti, FSH, pa naročiti ponovno pri njem, pa PCT, spisal nama je recept za Klomifen, 1/2 tabletke (Kruce ste vi pozabili prvega ali zadnjega?), pa seveda Prometrijum uporabljat že takoj ta ciklus, endometrij ma 9,2 baje je to čisto fajn...skratka kokr me je blo strah in kokr me je v prvih minutkah spravil skoraj v jok, sva šla potem domov dobre volje in zelo pozitivno nastrojena, pospremil naju pa je z besedami: ja kolk je fajn da so eni še tko pridni in bi pri dveh meli še enga - takim bomo pa ja pomagali... o madoniš sem spisala celi roman: skratka bilo me je groza, zdaj sem pa happy in mam spet malo več upanja da mogoče drugo leto pa le dobimo zdaj grem pa kuhat večerjo za mojega
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......