|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
12.3.2010 22:11:13   
miklarom
fidolina in maussi - no ko se že tak tišita v vrsti za bušije, mal poglejta naokoli in bosta mene videle še pred vamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da lepo po vrsti, sej jest s bom čist mal pripopala na bušija,en majhen košček kot naša mala Slovenija, user posted image  tolk da se nalezem , da se do aprila prime in se mi mi moj pingvinček noter naseliuser posted image user posted image user posted image ,  a prav, potem pa se vidve kar prisline gor, pa preveč pa tud ne da ne bo od hermy mali v bušiju čist poslinjenuser posted image
no tak zdaj pa grem spat in sanjat in sanjati bušije user posted image

lahko noč pupe moje user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
12.3.2010 22:17:52   
miklarom
Naska - JP , APRIL JE NAŠuser posted image user posted image user posted image user posted image , o tem ni debate in dvomauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
13.3.2010 9:10:30   
ledenka
nimate še kavice?

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
13.3.2010 13:27:09   
Fidolina
Miklarom  - tudi tebe bo treba eno mičkenu po riti user posted image .

Drugače pa danes pri nas obrezujemo (mi2+fido) sadno drevje in trto. Ker pa sva bolj počasna - bo trajalo še kak teden user posted image . Zelenjavni vrt, ki je pokukal izpod snega, pa izgleda kot kup nečesa gnilega user posted image . Me je lani presenetila zmrzal in so raznorazni štrclji, pa tudi solata, blitva, nekaj korenja,........ ostali v zemlji. Lepše je bilo - ko je bilo pokrito s snegecom user posted image .

Imejte se zelo lepo user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
13.3.2010 13:57:19   
alpog
Fida, moj možakar je že v poznih 40-tih. Če ga še hočeš po riti, kar daj. Mojim še slaba dva meseca fali do 14 - najbolj primerna leta za po tazadnji.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
13.3.2010 14:49:19   
Fidolina
Alpog - zdaj šele vidim, kako je bila moja odločitev, da "tvojih malih ne bi", pametna. 14 let so že stari tvoji "otročki" user posted image . Taki ti pa že zobe znajo pokazat user posted image ! Sem mislila, da so tam nekje 4-6 let. Kaj pa maš? Pupike, dečkote, mešano?user posted image

Mausi - (ki se rine v vrsto). Tako je pri dr.R:  user posted image . In tako: user posted image

Malo heca: saj, kaj sem jaz napisala o razgovoru, si verjetno prebrala. Ampak jaz sem se pripomb, ki jih je imela Hermi izognila tako, da sem šla na razgovor sama. (potem je pa mojga šimfauuser posted image ).
Nč, nazaj na vrt! Kar mirno user posted image

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
13.3.2010 15:02:32   
Fidolina
Mausi - se moram še kar enkrat oglasit. Jaz sem, kot najbrž veš, imela tudi en velik rešpekt do dr.R. Pa sem ugotovila, da je čisto običajen, normalen zdravnik, kot vsi ostali. In naslednjega obiska pri njemu se niti malo ne bojim več. Tko da, Mausi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
13.3.2010 15:41:14   
miklarom
fidi - kje se dobima, če me boš po ritiuser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
13.3.2010 17:20:17   
Fidolina
Miklarom - bom prišla te v Cele počastit z en Mc'rit menuuser posted image !

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
14.3.2010 8:10:55   
alpog
Mešano; user posted image user posted image user posted image . Lahko, da bi kakšno krepko slišala, sploh od user posted image in user posted image .
Pa dobro jutro vsem! Kaj dogaja?

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
14.3.2010 18:17:15   
mausikaa
ojla,

evo da vas vsaj pozdravim...sem danes enostavno lena in se prekladam sem ter tja, včeraj smo se konkretno nahodili na Primorskem, vreme je bilo naravnost čudovito!
Celi dan se danes že pripravljam da bi uredila izvide iz LJ in jih pripravila za ata Reša za jutri...in me kar vse mineva...jao jao...pa običajno nisem taka "posranka"

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
14.3.2010 18:19:48   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Mausi - Tako je pri dr.R:  user posted image . In tako: user posted image

a to pomeni, da moram imeti čopke? user posted image user posted image user posted image

ma Fidi ti se lahko smejiš, ti si že mimo, mene pa čaka ju3, ne spim že par noči...ko sem šla v LJ se tudi pod razno nisem tolko sekirala in obremenjevala z vsem...

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
14.3.2010 18:23:36   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

ojla,

evo da vas vsaj pozdravim...sem danes enostavno lena in se prekladam sem ter tja, včeraj smo se konkretno nahodili na Primorskem, vreme je bilo naravnost čudovito!

Pa se nisi javila...bi šle lahko na kavico!! Midva sva se sprehajala po rilkejevi poti in je bilo res krasno. So me pa tisti štirje kilometri resno utrudili user posted image ...no, pa ne toliko, da bi potem ne šla "firbcat" vozičkov user posted image .

Za "ata" se pa res ne sekiraj toliko user posted image !!! 
En user posted image  in dobro opravi!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
14.3.2010 18:27:46   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

[
Pa se nisi javila...bi šle lahko na kavico!! Midva sva se sprehajala po rilkejevi poti in je bilo res krasno. So me pa tisti štirje kilometri resno utrudili user posted image ...no, pa ne toliko, da bi potem ne šla "firbcat" vozičkov user posted image .

Za "ata" se pa res ne sekiraj toliko user posted image !!! 
En user posted image  in dobro opravi!

evo naslednjič ko se odpravimo na Primorsko javim prej, včeraj je bilo tko čisto izven plansko, smo v bistvu imeli plan iti na Kokoško, pa smo se na poti premislili in končali na morčku...parkirali v Luciji in potem sprehod do Pirana, nazaj pa seveda obvezen postanek v Mignonu na sladoledu...

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
14.3.2010 18:40:47   
Rakica_80

AKTUALNO

Ponedeljek, 15.03.
mmausikaa - razgovor

Lepo opravi jutri, pa javi, kako je bilo na razgovoruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako ste se imeli včeraj? Škoda, ker se nismo videliuser posted image
Verjamem pa, da včasih človek rabi svoj časuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
14.3.2010 19:52:00   
miklarom

user posted image user posted image user posted image  evo ti mc' sendvičuser posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
14.3.2010 19:54:18   
miklarom
Ponedeljek, 15.03.
mmausikaa - razgovor

dober se zmeni jutri in potem hitro poročajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
14.3.2010 21:59:37   
lana70
Čeeeer....na hitro, en lep pozdrav, mi smo končno doma, vsi zmešani, nikakor da ujamemo nek ritem, jaz sem zakuhala na 38.4, da ne govorim, da sem tik pred mastitisom - isto kot za tamalga ......v glavnem, tamala me je malo prehitela, mi je ob polnoči odtekla voda, jaz pa poln želodec pikantne mexico pice - posledično sem tudi bruhala med porodom user posted image ...no in ker je bil moj v nočni in ker so mi dežurni rekli, da naj pokličem kakšno prijateljico, ki me bo peljala v P (ob 1.30 uri!!!), sem se vsedla v avto in gas v postojno v tistem metežu. Tako. Zadevo sva rešili na hitro - HB za epiduralno - v glavnem vse ok. Tamala je cukr in kar ne dojamem, da je moja. Toliko. Kdaj drugič pa bom prebrala za nazaj, da vidim, kaj se je kaj dogajalo te dni. user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
15.3.2010 7:42:30   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Ponedeljek, 15.03.
mmausikaa - razgovor

dober se zmeni danes in potem hitro poročajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim nate, Mmausika!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
15.3.2010 8:36:34   
gigi1
Jutrčka user posted image

Lana user posted image . A kar sama si šla? Uuufff si pa korajžna. Pa še po tistem vremenu user posted image . HB, da si srečno prišla. Še enkrat čestitam in upam, da tokrat ne bo težav z mastitisom. Upam, da Lizika lepo papca.

Mausi dobro se zmeni danes user posted image user posted image user posted image

Vsem želim lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
15.3.2010 9:18:31   
Fidolina
Lana - lepo, da ste domauser posted image ! Tudi jaz; še enkrat čestitke za cukrček pupiko! Joj bi jo mal premečkala. Res je kjutiuser posted image .
Tvoja zgodba se pa bere kot grozljivka user posted image ! Dobra si user posted image , da si vse tako izpeljala. Mene bi sigurno panika zagrabila. Z odtečeno vodo, pa sneg in veter - in samauser posted image . Faca si!user posted image  Čimprej se pozdravi in lubčkni liziko Živo v mojem imenuuser posted image .

Mausi - BUU!user posted image  Vse bo vredu. Boš videla, da se boš zvečer smejala sama sebiuser posted image . Dobro opraviuser posted image !
(Aja. Kar se pa čopkov tiče - je pa tako: čopki bi te gotovo kar nekaj pomladili. Ampak potem pri taki frizurci najbrž taza...ja, pride bolj do izrazauser posted image .) user posted image  user posted image

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
15.3.2010 9:26:53   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

user posted image user posted image user posted image  evo ti mc' sendvičuser posted image user posted image

Miklarom - hvala za sendvič user posted image . A so ti trije ta luštkani pingvinčki?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
15.3.2010 11:59:28   
miklarom
user posted image user posted image user posted image user posted image   ja evo sem dala še enega zravewn ker so štirje taluštni pingvinčkiuser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
15.3.2010 14:55:36   
alpog
Lana! Si pa res frajerka! Dva zate in enega za Živo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
15.3.2010 18:22:37   
mausikaa
Lanči pa ti si faca na kvadrat! Voda ti oddteče in ti sredi noči in sredi meteža sama za volan..neverjetna si...
user posted image user posted image  eden zate in eden za Živo - mala je prekrasna...

in evo še kratko poročilo kako je bilo pri atu:
kot najprej sva se načakala, je imel full gužvo, ampak si je pa potem vzel full cajta za naju...najprej sva slišala zgodbico o letih, pa o tem da za moške ni problem, da smo ženske problem z emšo-om, seveda je vse podkrepil z lepo podčrtanimi zapiskiuser posted image , in seveda povedal da skoraj ni šans da nam kaj rata, da naj neham merit BT ker to je čisto brez veze in naj zjutraj rajši spim kot pa se obremnjujem s tem, pa testerčki za ovuacijo so tud brez veze, laparo nima smisla da me pošlje delat ker sem STARA user posted image  ...No potem je mojega pretipal in mu dal lonček in ga poslal na sprehod user posted image  
Nato se je pa spet posvetil meni da kaj pa še hočeva da mava itak že dva, pa naj rajši razmišljam da bom lahko kmalu babi, vmes me je poslal za zaves'co in hops na stol, pogledal in ugotovil da sem že po O, se načudil kje pri bogu je moj levi jajčnik in kaj sem delala z desnim, če ne vem da sem imela baje hudo vnetje da je nastalo takšno razdejanje...o PC ni bilo govora user posted image , in hvala bogu tudi o odvečnih kg ni blo govora user posted image ...ta čas se je tudi moj vrnil nazaj in smo pogledali plavalčke ki so btw. super. Atej nama je nato narisal časovno linijo kaj morava kdaj narediti, FSH, pa naročiti ponovno pri njem, pa PCT, spisal nama je recept za Klomifen, 1/2 tabletke (Kruce  ste vi pozabili prvega  ali zadnjega?), pa seveda Prometrijum uporabljat že takoj ta ciklus, endometrij ma 9,2 baje je to čisto fajn...skratka kokr me je blo strah in kokr me je v prvih minutkah spravil skoraj v jok, sva šla potem domov dobre volje in zelo pozitivno nastrojena, pospremil naju pa je z besedami: ja kolk je fajn da so eni še tko pridni in bi pri dveh meli še enga - takim bomo pa ja pomagali...

o madoniš sem spisala celi roman: skratka bilo me je groza, zdaj sem pa happy in mam spet malo več upanja da mogoče drugo leto pa le dobimo user posted image  

zdaj grem pa kuhat večerjo za mojega user posted image  

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......