Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.2.2010 16:10:28
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Kruce - a si podpisal pogodbo? Hojla! Ja sem podpisal! Za nedoločen čas in pričnem s pondelkom... , carsko! Čestitam!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.2.2010 18:33:03
|
|
|
|
mausikaa
|
kdaj ste začele z Prometriumom? takoj po O? ali po + ? muči me namreč sledeče - zgleda da sem ta ciklus imela zelo hitro O in me mika da bi začela z njim, ne vem pa kaj se lahko zgodi, če so slučajno testi in BT zafrknila ta ciklus in še ni bila O?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.2.2010 19:41:43
|
|
|
|
BarbiG
|
Mausikaa, kaj jaz to berem? Ampak se te tale murphy zadnje čase res drži. Dejmo neki scumprat, da bo šel stran. Drgač pa se itak v podelk vidive in bova kakšno rekli. Gigi, vidim, da letos tudi tebe zdravje še zmeraj ne mara preveč. Pa kaj je to letos? Šcccccccc, tale kašelj naj gre čimprej stran. Pa ne delaj več toliko nadur. Boš pregorela. Kruce, čestitam za pogodbo za nedoločen čas. So le spoznali, da te je pametno vzet za do konca.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.2.2010 21:29:12
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi ne tolk delat Hi, hi taprava se je oglasla. Jaz imem spet pavzo Miklca kako te lahk tolk prepiha čez bundo? Ja hudiča no . Upam, da si dans že boljš. A si ti mela kakšno terapijo, da maš tolk frnikolc, al jih vsak mesec tolk pridelaš? Lana a nam bo dragi smsiral? Kar ne morem verjet, da je že nizki štart Mausi glede na to, dobimo utropizderaj ob punkciji bi rekla, da se začne jemat ob O. Vem, da je Reško dajal puncam že pred postopkom ali pred klomifensko terapijo in naročil, da začnejo jemati 14. dan ciklusa. Verjetno bo čist OK, če začneš jemati 14. dan. sploh, če misliš, da je bila zgodnja O. Držim pestke Barbi lepo te je videti . Kako ste? Bebiii kako si? Zarja mislim nate Miši si naredila ovinek? Lupčke vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.2.2010 21:35:36
|
|
|
|
Naska
|
Hejla, da se malo javim in ne samo berem zdaj ko spet malce več pišete... jaz sem šele včeraj dobila , se je nekaj vleklo, tako da bi v bistvu se morala danes iti pogledat, ampak sem se spomnila, da če je cista je itak cista in če jo odplavi, jo verjetno nekje proti koncu . Gigi, hvala za ponovne napotke, sem že malo pozabila - pa moram prečekirati, kaj so to za ene zadeve, ti bom hvaležna, če mi še enkrat razložiš, jaz kar pozabim, ko se mi toliko vrti po glavi. Sem pa spet danes bila na masaži pa reikiju... paše tole masiranje... Kruce - čestitke!!! kar se tiste tiste ta zoprne novičke, pa kaže, da je TT rekel resnico - ker mi je tudi sestra potrdila, da se zdaj gremo tole samo do 42 leta. ajd držte se -
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 18.2.2010 21:52:58
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi sem pozabla vprašat kakšno frizurco maš? A bi ti kakšno slikco odzadaj nalimala? Glede moških...ah..če sem jaz s frizuro nezadovoljna je moj zadovoljen in obratno. Ne se sekirat. Itak, da nimajo okusa Naska tukaj je LINK od moje fizioterapevtke. Tukaj pa še o BOWNOVI terapiji. Po mojem laičnem mnenju se ciste sicer pojavljajo zaradi hormonov, vendar se jih da preprečiti, oz se jih znebiti s terapijami, ki čistijo telo. Zdej pa res nočka
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 18.2.2010 21:55:45 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.2.2010 8:14:15
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj kako smo kaj...evo za petek ena sladka kava Žižek, nisem delala ovinkov, sem šla kar direkt domov, me je moja jokica komaj čakala Naska, upam da ti tale odplavi ciste Mikla, pocajtaj se Fida, kaj pa deci vejo o frizurah, jaz ko pridem od frizerja mojemu vedno rečem, da mi mora reči, da mu je všeč moja frizura Kruce, uživaj še tele zadnje proste dni, a stanovanje si že zrihtal. BarbiG, a počivaš, sicer pa glede na to, da greš kmalu na dolge počitnice, boš potem počivala lep dan vsem skupaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.2.2010 8:48:17
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Jutro! Hvala miši, bom si nedeljo vzel prosto, bom šel mal na grunte pogledat... Stanovanje gre h koncu, danes pobarvam še štoke in vrata, potem pa puncam prepustim čiščenje... Sem pa zvedel kako pohištvo usposobit... Ker je iz oplemenitene iverke ga lahko sčistim z acetonom. No sem ga nabavil en liter in tudi maalenkost probal in je ok.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.2.2010 9:31:44
|
|
|
|
Naska
|
Hvala Gigi - sem preletela - naslednji teden grem itak na "počitnice", kar samo pomeni selitev narodov in pa gospodinjenje od jutra do večera - no ja - v glavnem super se bomo spočili... vsem pozdravčke!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.2.2010 9:55:15
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Fidi sem pozabla vprašat kakšno frizurco maš? A bi ti kakšno slikco odzadaj nalimala? Glede moških...ah..če sem jaz s frizuro nezadovoljna je moj zadovoljen in obratno. Ne se sekirat. Itak, da nimajo okusa Gigi, sem se kar pošišala, za ene 15 cm. Prej sem bila bolj dolgolaska, zdaj pa lase tam do ramen. Glede na moje načrte, se mi zdi, da je za "čas nosečnosti" bolj pripravna kratka frizurca (upat ni greh ). Slikce pa ne bom nalimala, ker sem tolk luštkana, da bi ve bile vse zelene od zavisti . Tega vam pa ne želim .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.2.2010 10:16:40
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lana a nam bo dragi smsiral? Kar ne morem verjet, da je že nizki štart ...jap, tudi jaz še ne dojemam, sem pa za vsak slučaj vse pripravila za iz porodnišnice , ja žižet, letos, ko bo spet na vrsti slivova marmelada, nas bo več okrog tistega drevesa ....je pa rekel moj, da te moram vprašat za do črke natančen recept, pa sem mu rekla, da nič ne pomaga, ker ti zmečeš noter še vse živo, mal pocupraš in evo najboljše marmelade ...moja pa stoji na polički . V glavnem, nekdo bo poročal...mogoče celo jaz...glede na to, da bom takoj ko bom prišla v P povedala, da imam epiduralno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.2.2010 10:17:39
|
|
|
|
lana70
|
BEBIII, revica moja, še danes vzdrži tisto puljenje, potem pa naj se ti ta krivulja že enkrat obrne navzgor... .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.2.2010 14:13:14
|
|
|
|
Grethy
|
Lanči no lej zdej pa že kr akcija ... tut prau , pa sej morte nosečke rodit, vse naenkrat ne morte bit noseče, pejte rodit in dejte prostor drugim da zanosjo hahhahhaaa Naj bo epiduralno hiter porod, ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.2.2010 15:06:52
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Lanči no lej zdej pa že kr akcija ... tut prau , pa sej morte nosečke rodit, vse naenkrat ne morte bit noseče, pejte rodit in dejte prostor drugim da zanosjo hahhahhaaa Naj bo epiduralno hiter porod, ... ...se čist strinjam s teboj........
< Sporočilo je popravil lana70 -- 19.2.2010 15:07:10 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.2.2010 18:50:24
|
|
|
|
Fidolina
|
Lana, Lizika - miren vikend. Obe moči šparat. Ena, ker bo zvezde videla, druga, pa ki bo prvič na tem našem planetku sveži zrak zadihala . Lana, Mismis, Barbiii . Kruce, ne posvinjaj preveč po hiši! Naska, dej počivaj na počitnicaj. Ni treba vseh skoz pedenat. Verjemi, da se bodo že znašli, če boš ti malo odmarala. Skratka lepe poćitnice . Gigi, Gretka, Mausi, Mikla, Zarja , BarbiG, Neodkrita, Pikica....... Fida..maj bo življenje prijazno do nas
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.2.2010 10:12:54
|
|
|
|
lana70
|
Dragi moji, toliko da vam napišem, da naša BEBIII greje eno lepo blastocisto, test ima 6.3......sedaj grem pa nazaj ležat, ker sem imela noro noč, bruhanje in driskanje do jutra, sem kot cunja.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.2.2010 10:31:00
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Dragi moji, toliko da vam napišem, da naša BEBIII greje eno lepo blastocisto, test ima 6.3......sedaj grem pa nazaj ležat, ker sem imela noro noč, bruhanje in driskanje do jutra, sem kot cunja. Hojla BEBII! Superca!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.2.2010 11:22:28
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Bebiiii . Počivaj in grej svojega otročka. Naj bo 6.3. en velik plus Lana bogica, pa klaj te je to zagrabilo? Upam, da boš hitro dobra Za marmelado sem ti pa dala kolikor je mogoče natančen recept . Itak, da si vsako leto zmislim novega Mislim na vaju in komaj čakam na poročanje v živo Fidi sem sigurna, da je frizurca super . Naj bo to prva v nizu dobrih stvari, ki te čakajo Miša mislim nate skoz
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.2.2010 11:40:50
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ahoj Bebiiii . Počivaj in grej svojega otročka. Naj bo 6.3. en velik plus Lana bogica, pa klaj te je to zagrabilo? Upam, da boš hitro dobra Za marmelado sem ti pa dala kolikor je mogoče natančen recept . Itak, da si vsako leto zmislim novega Mislim na vaju in komaj čakam na poročanje v živo Fidi sem sigurna, da je frizurca super . Naj bo to prva v nizu dobrih stvari, ki te čakajo Miša mislim nate skoz Evo se kr podpišem ... gremo naši !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.2.2010 12:05:31
|
|
|
|
gigi1
|
DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE TREPETALKE Mišmiš (35) greje test 25.02. BEBII (drobižek od let ) test 06.03. V POSTOPKU Miklarom (38) UZ 22.02. Kiwi (42) nov postopek februarja? Pogum (36) nov postopek januarja ? Fidolina (43) razgovor 25.02. mausikaa (41) razgovor 08.03. Naska (41) nov postopek marca NOVI KROG Pikica36 (38) še malo pa v nove borbe Bilka (38) nov postopek ? Polaris (?) v pripravah na postopek BBpikica (42) pavza Dajamaja (43) pavza gigi (43) preganja zimo Grethy (44) slončka, uživa in navija neodkrita (46) slončka, uživa in navija NAŠE SREČKE NOSEČKE omladinka Lana70 (39) (36) pregled in morda D-day 23.02. Še ena T (38) (34) rezultati AC super kajsica (37) (17) Tanja_jes (31) (17) NAŠI ZAKLADKI HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.2.2010 12:42:07
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ahoj Bebiiii . Počivaj in grej svojega otročka. Naj bo 6.3. en velik plus Lana bogica, pa klaj te je to zagrabilo? Upam, da boš hitro dobra Za marmelado sem ti pa dala kolikor je mogoče natančen recept . Itak, da si vsako leto zmislim novega Mislim na vaju in komaj čakam na poročanje v živo Fidi sem sigurna, da je frizurca super . Naj bo to prva v nizu dobrih stvari, ki te čakajo Miša mislim nate skoz Evo se kr podpišem ... gremo naši !!!!!!!!!!!!!!!!!! tko, evo tudi jaz bom kar "preplonkala" držim pesti za vse, naj bodo prihodnji dnevi prijazni do nas vseh... sem se privlekla do kompa tolko da vidim kaj se dogaja, zdaj grem pa nazaj v ležeči položaj...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.2.2010 14:25:13
|
|
|
|
Grethy
|
Ja madonca Mausi kwa pa j s tabo ????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.2.2010 14:43:49
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Ja madonca Mausi kwa pa j s tabo ???? ma Gretika moja, če bi jest vedla kaj je...v ponedeljek in torek sem nekako pregurala službo, čeprav sem bila čisto kaput, v torek zvečer me je pa potem doma povsem zvilo...sem brez glasu, z bolečim grlom, glas imam tak kot da bi 100let kadila, vročine pa začuda nimam tko da pojma nimam kaj se mi kuha...za krono vsega ne spim, muči me glavobol, krči kot pred skratka počutim se idealno, povsem dopustniško ne vem kako se bom v ponedeljek zvlekla v službo, sploh ko pomislim, da bo tam okoli 24 stopinj (v pisarni namreč) me vse mine
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.2.2010 14:45:12
|
|
|
|
lana70
|
dragi moji, kaj lahko pojem, da mi pade vročina, imam 38 in boli me vsaka koščica
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.2.2010 14:57:41
|
|
|
|
mausikaa
|
uf Lanči to pa ni dobro, zna biti da bo Lizika vseeno pohitela na svet... drugače pa pomaga Bezgov čaj in pa čaj iz Vrbove skorje - kako je pa z uživanjem tega v nosečnosti pa ne vem pripravi se pa tkole: Iz posušenega bezga si pripravimo poparek in ga pijemo 3 – 4x na dan. 1 -3 g lubja stresemo v posodo mrzle vode, postavimo na ogenj in pustimo vreti 10 min. Nato precedimo in pijemo pred jedjo po eno skodelico. (Na Japonskem so leta 2002 izvedli poizkuse in dokazali, da se salicin, ki se nahaja v vrbovem lubju in se v črevesju pretvori v salicilno kislino, znižuje vročino) jaz bi vseeno poklicala zdravnika in vprašala za nasvet, moraš si nabrati moči, te čaka "vzpon na Triglav" a si z hladnimi obkladki poskusila?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......