Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj... Žižek, še vedno nič neimenovanih, me pa danes full prpa hvata, ker imam skoz občutek, da me bo nekaj presenetilo, pa še 18. dan po punkciji smo danes, tako da je danes skoraj zadnji dan, da me kaj preseneti. Mah, upamo na najboljše. Kako si ti? Si še vedno bolančkana? Lanči, me veseli, da si bolje, tebi se pa tudi že približuje tvoj lizika dan mausiii, upam da si se pocajtala in da današnji dan ne bo preveč naporen Gretka, kako si mi ti, leteča kot vedno? Kruce, uspešen prvi delovni dan, me veseli da si stanovanje porihtal Miklarom, uspešen UZ danes ti želim Fida, kako je bil vikend, uspešno shujševalen ali tekalen Zarja, mislim nate, pa saj to itak veš nič, je treba delati, da bomo zaslužili vsaj za žemljo in pasje brikete... Zlato moje, sploh ni važn kolk sem jz leteča (itak da sem, največ), sam da ti nimaš rdećih presenečenj, razen če test pokaže rdečo črtko za plus, to ja, vse ostalo NJET ... držim pesti ko norc ... gema bejbi ...