Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.2.2010 8:32:37
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ja ja, sem nazaj iz LJ, situacija pa je sledeča, no ne preveč dobra, ampak jaz sem bila pripravljena na to, glede na to, da par foliklčkov, ki sem jih imela, so zelo počasi rastli... Reš: JA TO PA NI DOBRO,SLABO STE REAGIRALA NA KRATEK POSTOPEK! . Imam, 3 vodilne folikle, vodilni je 19 mm in dva malo manjša, ostali, ki jih je bilo kr nekaj pa so še zelo mičkeni, tako da iz teh ne bo nič. Danes pade stopka-Preginyl 10.000 in v četrtek punkcija 18.02. Sedaj pa z najbolj pozitivnimi misli naprej Lep dan želim Bebiiii evo ti pošiljam veliko veliko pozitivnih misli! naj bo tisti vodilni tisti pravi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.2.2010 8:37:21
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: mismis Mausiii, potem letos na LM navijamo zate mišumašu ti rajši navijaj da bom jaz letos samo navijala na LM ok? absolutno, vse kar ti srce poželi, torej navijamo, da boš na LM samo navijala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.2.2010 8:40:32
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj.... BEBIII, držim pestke, da bodo ti folikli polni . Zdaj pa relax in furat pozitivo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.2.2010 9:43:41
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka BarbiG vidim, da uživate na počitnicah. Komaj čakam, da te vidim . Upam, da se res kmalu vidimo dokler boš še mobilna. A vas je pa frizer ratal . Me prav zanima, če dobro opravlja delo . Naska super, da imaš protekcijo . Držim pesti za jutri Gretka dear sem vedla, da ti bo mal počitka prijalo . Sem se jaz lansko leto kar nekaj časa izležavala na tistem ležalniku, pa vem kolk paše Bebiii naj bodo te trije zlata vredni . Nežno si zapiči stopko. Ata bo pa nežen pri punkciji. Mausi hvala za jutranjo dozo smeha Jaz sem bila že zjutraj pridna in vas malo počastim na pustni torek Lep dan še naprej
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.2.2010 11:07:29
|
|
|
|
lana70
|
daaaan, mi smo se pa zbudili v zaseneženo jutro, pada na veliko.... ...u BEBIII, to je bila pa brzinska, verjetno ne dojemaš, glede na to, da se ponavadi en mesec voziš v LJ in prej sprazneš vse avtomate s sendviči, preden pade stopka .... , no neglede, potrebuješ eno pikico in tisto tapravo, držim pesti.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.2.2010 12:54:03
|
|
|
|
Fidolina
|
Mismis, Bebiii - držim pesti. Močno, močno . Imam pa Mismis, tudi jaz kužona. In vem, da kužončki sploh ne znajo "hoditi", temveč so ves čas na sprehodu v lahnem drncu (hitijo, hitijo...). Dobro zame je pa to, da ves čas nekaj vohajo - in takrat kužona dohitiš in prehitiš. Teka pa ne maram. Ga nisem nikoli. Zelo cenim ljudi, ki tečejo, ker se mi zdi to najbolj naporen šport od vseh. (lažje grem na Špik,Grintovc gor pa dol, kot da tečem 5 km). Se trudim hujšat Gigi, zaradi Reša, ti pa s temi krofki . Tolk lepimi . Tko lepo pocukranimi . Če jih poklikaš - postanejo ogromni . Mausi - . Dobro, da je pri nama večinoma obratno - da sem jaz sama. Sicer....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.2.2010 13:00:49
|
|
|
|
Naska
|
Babe - od jutri dalje je post!!! Drugače pa je z mano tako, da ne grem v postopek, ker imam spet ciste in grem na stedril, ki ga bom malo podaljšala, tako da bo moj že nazaj, ko ga bom potrebovala v marcu - upam, da bom takrat imela kaj boljše novice.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.2.2010 15:46:14
|
|
|
|
Rakica_80
|
Hvala vam punce Kot sem že napisala razmišljam samo pozitivno, sem tako vesela, kot da že grejem IZVIRNO SPOROČILO: lana70 daaaan, mi smo se pa zbudili v zaseneženo jutro, pada na veliko.... ...u BEBIII, to je bila pa brzinska, verjetno ne dojemaš, glede na to, da se ponavadi en mesec voziš v LJ in prej sprazneš vse avtomate s sendviči, preden pade stopka .... , no neglede, potrebuješ eno pikico in tisto tapravo, držim pesti. Ja jaaaaaa, maaaaa, jaz sem bila danes šokirana, ko je rekel, da danes pade stopka , samo 2 UZ sem imela , matr, veš da pogrešam une fine sendviče in avtomat za kavo, pri Rešu ni tega luksuza Tam je vse api capi, še skoraj preobleč sem se mogla na hodniku Drugače sem res fuuul zadovoljna, ker je direkten, pove kot je, ne daja nekega upanja, če ve sam da je slab rezultat, drugače mu zelo zaupam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.2.2010 16:00:05
|
|
|
|
Fidolina
|
BEBIII - A zato je blo na avtomatih vedno vse prazn, sam še kakšen vegi sendvič pa čips??? Ti, ti lumpa . A tak je Reš? čist direkten. Ne vem če meni to ustreza. Meni so bolj všeč takšni medoti kot TT, ane Naska, ki se požvižgajo na vse konzilije, ipd. No, ampak rezultat je tisti, ki na koncu šteje. Naska, te ciste bi bilo treba nekam......Tolk časa ti poberejo, ki ga je že itak tako malo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.2.2010 18:49:19
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Mismis, Bebiii - držim pesti. Močno, močno . Imam pa Mismis, tudi jaz kužona. In vem, da kužončki sploh ne znajo "hoditi", temveč so ves čas na sprehodu v lahnem drncu (hitijo, hitijo...). Dobro zame je pa to, da ves čas nekaj vohajo - in takrat kužona dohitiš in prehitiš. Teka pa ne maram. Ga nisem nikoli. Zelo cenim ljudi, ki tečejo, ker se mi zdi to najbolj naporen šport od vseh. (lažje grem na Špik,Grintovc gor pa dol, kot da tečem 5 km). Se trudim hujšat Gigi, zaradi Reša, ti pa s temi krofki . Tolk lepimi . Tko lepo pocukranimi . Če jih poklikaš - postanejo ogromni . Mausi - . Dobro, da je pri nama večinoma obratno - da sem jaz sama. Sicer.... ...Fida, morš prvo videt "kužončka" od mismis...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.2.2010 19:55:59
|
|
|
|
Fidolina
|
...Fida, morš prvo videt "kužončka" od mismis... [/quote] Povsod svarijo, kako nevarni so četi na internetu - jaz pa (letom svojim navkljub) še vedno tako naivna kot malo pišče, tik po skobacanju iz jajčne lupine .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.2.2010 20:07:06
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ...Fida, morš prvo videt "kužončka" od mismis... kaj je Lanči, te spet moj kuži matra moj, moj mali medvedek
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.2.2010 21:07:14
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ...Fida, morš prvo videt "kužončka" od mismis... kaj je Lanči, te spet moj kuži matra moj, moj mali medvedek ...ja ja, mali medvedek......GRIZLI!!!! vsaj ko se postavi na zadnji taci dosega to velikost!!!!!! ...ne najdem slikico, ki je nekako v stilu :spredaj kuža, pa vrvica, pol pa lastnica zadaj vzporedno s tlemi, zadaj pa nekje še noge prihajajo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.2.2010 21:30:53
|
|
|
|
gigi1
|
Oj babike Mal nostalgije . Gledam fuzbal in sem še malo pokukakla k vam. V starih časih smo imele vedno žurke na sosednji temi, ko je bil fuzbal po TV. Vidim, da je kužon od Miše spet na programu. Ja velik je, pa dobričina. K plišast medvedek Bebiii super, da si pozitivna in zadovoljna z Reškotom. Kar tako naprej. Sendviče imajo pa tudi na pumpah Naska bemusunac pa te ciste . Jaz sem jih imela cel lajf in v prvem postoku. Pol sem pa odkrila limfno drenažo in Bownovo terapijo in HB nimam več teh težav. Probaj skočit vsaj na limfno drenažo, če ti že Bownova ne leži preveč. Mislim, da sem ti že posredovala naslov od moje fizioterapevtke. Fidi ne vem zakaj se vse tolk Reša bojite. Jaz imam občutek, da glede tega ne teži preveč. Bolj zaradi let, kot zaradi kilc. Ja teli krofki so pa res ogromni. Prav v glavo te butnejo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.2.2010 8:14:22
|
|
|
|
Grethy
|
Jutrčk
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.2.2010 8:19:46
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj? O Gretka, si danes popoldanska? O pa še podpis si spremenila... Žiži, kar povej Lani, kar povej ji, da se ne bo delala norca iz mojega kužona
< Sporočilo je popravil mismis -- 17.2.2010 8:20:17 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.2.2010 9:02:16
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Jutro! Prišel je čas! Se odpravljam v LJ podpisat tisto reč!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.2.2010 9:14:56
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Samo, da vam zaželim lep dan Kruce tvoj naj bo še posebno uspešen Mikla danes naj bo na UZ vse super Evo še kofetka, da vas predrami
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 17.2.2010 9:20:34 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.2.2010 9:19:36
|
|
|
|
gigi1
|
DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE TREPETALKE Mišmiš (35) greje test 25.02. neodkrita (46) M ne pričakuje enkrat te dni V POSTOPKU Zarja (30) dejmo frnikolce Miklarom (38) UZ 17.02. BEBII (drobižek od let ) punkcija18.02. Aqua 77(32) nov postopek februarja Kiwi (42) nov postopek februarja? Pogum (36) nov postopek januarja ? Fidolina (43) razgovor 25.02. mausikaa (41) razgovor 08.03. Naska (41) nov postopek marca NOVI KROG Pikica36 (38) še malo pa v nove borbe Bilka (38) nov postopek ? Polaris (?) v pripravah na postopek BBpikica (42) pavza Dajamaja (43) pavza gigi (43) preganja zimo Grethy (44) slončka, uživa in navija NAŠE SREČKE NOSEČKE omladinka Lana70 (39) (36) lizika pridna bit pa še malo počakat Še ena T (38) (34) rezultati AC super kajsica (37) (17) Tanja_jes (31) (16) NAŠI ZAKLADKI HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.2.2010 11:05:47
|
|
|
|
Fidolina
|
Kruce . A upam, da si boš vsaj copatke preobul. Malo poglej en post niže, kakšen je tisti Gigin dec. Ima čisto drugačen "stil oblačenja", kot ti . Ampak kaj čemo - ti si naš in te moramo "vzet" takšnega, kot pač si .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.2.2010 11:41:00
|
|
|
|
neodkrita
|
Pozdravljene! Sam, da se oglasim in povem, da je moja tečka prišla in tudi že odšla. Smo se odločili, da se ne bomo več matrali tako, da me lahko zbrišete iz seznama ali pa me date med navijačice. Vsem držim še naprej pesti, da vam bo uspelo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.2.2010 11:52:13
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Žiži, kar povej Lani, kar povej ji, da se ne bo delala norca iz mojega kužona ...kje pa upam.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.2.2010 14:08:38
|
|
|
|
mismis
|
Go Kruce, Go Kruce...dobr poštimi tele babe
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.2.2010 17:55:41
|
|
|
|
gigi1
|
Še nobenih novičk od Mikle? Neodkrita boš nama z Gretko družbo delala. Ne bomo se več borile tako intenzivno, upamo pa lahko še vedno. Fidi jaz mislim, da tale moj nosilec kavice nima copatk Lana kako si? Lizika pridna? Mišmišu kako herpes? Se je umaknil? Bebiii si si nežno stisnila stopko? Jutri pa navijamo za čimmanj bolečo punkcijo, čimveč celic in dobre plavalčke Gretka a si nočna? Mausi kje si? Nič jutranje doze smeha ni bilo Zarči, Aquica mislim na vaju
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 17.2.2010 17:56:34 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.2.2010 21:10:06
|
|
|
|
gigi1
|
Evo mene spet Se vidi, da nadure tolčem, pa moram mal predaha v glavi narest
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......