|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
23.2.2010 13:28:15   
miklarom
mismis - user posted image user posted image user posted image  ti sranje no tolk sem nesrečna zate , drži , se zdaj malo spočij naberi novih moči ion zopet v boje, držim pesti zate, rada te imam in mislila bom 24.ur na dan nate.user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
23.2.2010 14:26:55   
mausikaa
mah Mišmaš pa kakšno s****e je to zdaj???  a ne bo nobene nove nosečke???
ma naj gre vse skupaj nekam...

Lizika si pridna ali se že prebijaš na beli širni svet? Lana gledaš zvezdice?

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
23.2.2010 14:45:01   
Fidolina
Mismis - user posted image  zelo mi je žal. Samo ne obupaj, prosim user posted image . Mal se razjezit, ven čustva vržt, kužona prečohat, uživat s svojim dragim to lepo pomlad, ki trka na vrata - potem pa dalje v nove bojeuser posted image .

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
23.2.2010 14:55:58   
Rakica_80
Joooooj vse na novo napisat....user posted image mi ni odposlalouser posted image user posted image user posted image

Mišu moj, drži se, sem sigurna, da bodo ti pingvinčki zmagovalni zateuser posted image user posted image user posted image
Drugače, kako ste moje dame in Kruce?
Tudi jaz sem se spet zbudila z močnim krčem v maternici, sem imela občutek, da se je vse končalo, drugače imam bele uzcedke od Prometriuma, ampak danes po krču, ko sem šla na WC, ni bil več bel ampak, tak rjavuser posted image Maaah, če bo uspelo bo, če ne v nove bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem si to vzela kot službo- neko obveznost, če moramo napredovat, rabimo dosti truda vložit v to a ne? Tako je tudi pri tem, vsaj jaz tako razmišljam, popravite me če se motim!

Rada vas imamuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
23.2.2010 15:32:54   
Fidolina
Lana, Laaanaa? - kaj se dogaja? Čakamo novičkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
23.2.2010 15:36:54   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Lana, Laaanaa? - kaj se dogaja? Čakamo novičkeuser posted image user posted image

evo nas.....še 2v1...moja G se je odločila: 9.3. ob 7.00 s torbo in tešč user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
23.2.2010 15:37:26   
lana70
evo nas.....še 2v1...moja G se je odločila: 9.3. ob 7.00 s torbo in tešč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
23.2.2010 15:39:16   
Rakica_80
Opaaa, super, se pravi da se je odločila počakat še malčičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
23.2.2010 15:45:48   
Fidolina
Bebiii - držim pesti. Glede izcedkov itak veš, da jih je imelo veliko punc, ki so bile potem noseče. Tako, da težko je biti pameten.
Je pa res, da enim je vse v zibko položeno, eni moramo pa tja "do sivih las" garati, da napredujemo (kot si primerjala) v službi oz., v našem primeru, dočakamo tako zelo želeno malo detece.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
23.2.2010 15:46:55   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

...evo, jutri po 12.00 vidimo, kakšna bo zadeva....

Ka je zdaj?? Ura je tri, tebe nikjer ni....

Moj prvi dan u službi je bil prava polomija!!!!
Sm se preobleku pa delat šel...
"Taglavna" in "taglavnaglavna" sta bili mnenja da se bi jima moral že navsezgodaj zjutraj pričeti  klanjat in zahvaljevati za službo (čeprav nista mele nč zravn), in to sta mi tud več kot očitno pokazale pa še cel kolektiv ga je zravn najebu... Pfuj jih bod babe ukrojene!!!!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
23.2.2010 15:50:15   
Kruce Fiks
Tamičkana se je vmes zbudila pa .....
....se je naša lanči tačas že javilauser posted image
Madonca lahko bi te rešili muk! Pa nas tudiuser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
23.2.2010 15:52:36   
Fidolina
Lana - no, bomo pač morali še malo počakati - pa tako nestrpniuser posted image .
Skrbi me za Gigi. Že včeraj zjutraj je začela dihati. Da ne bo kaj narobeuser posted image ?

Kruce - požvižgaj se na tiste ženščine. Važno je, da imaš pogodbo v rokah! Sneg kopni, kmalu bodo vrtički že željni, da jih kdo malo obdela user posted image .

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
23.2.2010 15:54:13   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Kruce - požvižgaj se na tiste ženščine. Važno je, da imaš pogodbo v rokah! Sneg kopni, kmalu bodo vrtički že željni, da jih kdo malo obdela user posted image .

Čez par dni pričnem s sejanjemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
23.2.2010 16:23:47   
gigi1

Superca user posted image . Jaz sem kar vesela, da boste še malčk počakali user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
23.2.2010 16:36:58   
miklarom
lana70 - no, pa še malo počakajmo in si ta čas naberimo moči , da bomo lahko dihali mučo fejst s teboj, da boš prej rešenauser posted image

Kruce - j.......š ti te tečne babe, važen je da imaš ti službo, se bojo že naveličale in pol se bojo one tebi klanjaleuser posted image , . A ti boš že sadil? Kaj pa user posted image

Gigi -  spočij se zdaj z dihanjem za lano in prihrani moči, boma pol skupi fejst dihaleuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
23.2.2010 16:39:06   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Superca user posted image . Jaz sem kar vesela, da boste še malčk počakali user posted image  user posted image  user posted image

..no ja, če bi mi rekla danes, bi rade volje šla, tamala ima 3320, tako da....jaz sem pa podobna eni veli raci...taki nadevani user posted image

Kruce, že v štartu reši zadeve s temi babami, raje prva zamera kot zadnja! Mislm!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
23.2.2010 16:39:23   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Kruce - j.......š ti te tečne babe, važen je da imaš ti službo, se bojo že naveličale in pol se bojo one tebi klanjaleuser posted image , . A ti boš že sadil? Kaj pa user posted image

Paradižnik, papriko, melancane in poskusno že kar zeleno solato...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
23.2.2010 17:22:20   
mausikaa
ah Kruce, skozi eno uho notr, skoz drugo ven...babe znajo biti prekleto smotane...

hmm, kam boš pa ti to že sadil? menda ne še v vrt? pri nas je še 20 cm snega...
za tisti tvoj črni paradižnik se priporočam user posted image   jaz sem mojega glih par dni nazaj morila kako bi letos lahko vrt poštimala, pa kam bi kaj poflancala...me je samo čukasto gledal

Lanči lep datum ti je dala, samo meni se zdi da tvoja Lizika ne bo glih čakala do takrat ali pač?

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
23.2.2010 20:34:40   
gigi1
Evo čakam na fuzbal pa mam mal cajta user posted image

Prejle nisem utegnila komentirat...

Miša srce moje a se je dokončno ulilauser posted image . Bemmusunacinvsepospisku  user posted image . A ni mogla pridet 9. ali 10. dan, če je že morala user posted image ? Ah, draga user posted image user posted image

Bebiii naj bo to dober znak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lanči verjamem, da bi šla takoj user posted image . Počakaj še malo, pa bova imeli z Liziko skupaj RD user posted image

Kruce grrrrrrr žal se veliko srečujem staglavnimi in podobnimi v zdravstvu in moram rečt (čast redkim izjemam user posted image ), da jih je večina adijo pamet user posted image . Stisni zobe, pol jih pa na lep način odj.ebi.

Fidi, Mikla sem mela tol dela dans, pa sem vseeno mal počekirala na RR kaj z Lano dogaja, da ne hiperventiliram user posted image . Hvala za skrb user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
23.2.2010 20:55:11   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

hmm, kam boš pa ti to že sadil? menda ne še v vrt? pri nas je še 20 cm snega...
za tisti tvoj črni paradižnik se priporočam user posted image   jaz sem mojega glih par dni nazaj morila kako bi letos lahko vrt poštimala, pa kam bi kaj poflancala...me je samo čukasto gledal

V plastiko od kremšnit ....pa na okn da flance naredim. Bom pogledal kak kaj stojim s črnimi, če ne pa poskusim nabavt.

Hvala gigi & CO, sej bosta glavni sam še en let pol jima pa poteče mandat pa bomo miši plesale user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
23.2.2010 22:09:08   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lanči verjamem, da bi šla takoj user posted image . Počakaj še malo, pa bova imeli z Liziko skupaj RD user posted image

Kruce grrrrrrr žal se veliko srečujem staglavnimi in podobnimi v zdravstvu in moram rečt (čast redkim izjemam user posted image ), da jih je večina adijo pamet user posted image . Stisni zobe, pol jih pa na lep način odj.ebi.

Fidi, Mikla sem mela tol dela dans, pa sem vseeno mal počekirala na RR kaj z Lano dogaja, da ne hiperventiliram user posted image . Hvala za skrb user posted image

...sej veš, da bi imela sms, če bi šla proti porodni halooooo!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
23.2.2010 23:18:04   
Naska
evo se javljam z "dopusta", na stedrilu...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
24.2.2010 8:38:14   
gigi1

...sej veš, da bi imela sms, če bi šla proti porodni halooooo!!!

Vem user posted image

Samo dopuščam možnost, da bi pozabila doma telefon, tvoj user posted image  pa mene verjetno nima v imeniku, morda pa ima Bebiii in voala...informacija na RR-u. Mam različne scenarije v glavi user posted image  user posted image  user posted image
Srce nič se ni treba obremenjevat z nami. Ti samo pazi nase in na Liziko user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
24.2.2010 8:39:02   
gigi1
Jutrčka user posted image

Naj bo dan lep user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
24.2.2010 9:36:00   
gigi1
Aja, a ste čutile potres danes zjutraj?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......