|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
17.2.2010 21:11:49   
Fidolina
Ma, gledam ženski smuk na OI, pa ga ne bom več, ker je proga preveč nevarna. Mi ni, da kakšno pupo vidm, da se polomi. Grozauser posted image user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
17.2.2010 21:12:57   
mismis
Žiži, herpes je še prisoten, samo se počasi že celi. Ma to je nebodigatrebauser posted image user posted image , pa ti še kašljaš

Kruce, kaj si zrihtaj danes

BEBIII, navijam za jutri, dobro se punktiraj

Fida, potem pa miži ženski smuk user posted image user posted image user posted image , ok samo na nevarnih delih

< Sporočilo je popravil mismis -- 17.2.2010 21:13:35 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
17.2.2010 21:16:14   
gigi1
Fidi mene je moj klical, da sem šla pogledat. Hudo user posted image . Se mi res zdi, da so proge bolj kavbojske. Na teh OI je bilo pa res še preveč nesreč. Najbolj mi je hudo za našo Petro user posted image

Mišika sam, da gre na boljš. Moj kašelj je pa šele zdej dobil pravi zagon. Sem dans z Dajči govorila, pa sem se skor davla zdraven. Dajči je fajn user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
17.2.2010 21:17:24   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mišika sam, da gre na boljš. Moj kašelj je pa šele zdej dobil pravi zagon. Sem dans z Dajči govorila, pa sem se skor davla zdraven. Dajči je fajn user posted image

ql, lepo da si govorila z Dajči, kako je mala (zdaj že velika) princeska, a je že dosegla kakšne lepe rezultate?

evo ga, pa je pršu dedc, grem dol s compa, mogoče bo pa danes kaj user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 17.2.2010 21:19:33 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
17.2.2010 21:22:47   
gigi1
Srce ti kar uživaj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
17.2.2010 21:23:05   
Fidolina
Mismis, ne vem če si vidla, že tri pupe so RES GRDO PADLE.user posted image
Pozdravi kužončka.user posted image

Gigi - helou. Upam da zdravje bpljše user posted image .

Neodkrita - lepo, da si se nam spet malo oglasila. Te bo Gigi dala še malo pod palmo (najbrž), preden te damo pod navijačice. Te bomo pogrešale preveč user posted image user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
17.2.2010 21:28:19   
gigi1
Fidi takle mamo. Zdej še ponoč delam, k sem tolk bolehala. Sej sem že kar boljša user posted image

Miša mislim, da Dajčina Bjonda še ni dovolj stara za tekmovanja. Ima pa veliko dela in veselja z njo.

Konc pavze. Nočka user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
17.2.2010 21:28:38   
Fidolina
Moj pravi, da bo Petra zdaj spet tekla. Da je naslednji krog. Grem gledat. Upam, da ni spet za krajem kakšna luknja. Proga je def. premalo zaščitena. Sem huda.
Nočko user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
17.2.2010 22:18:51   
lana70
BEBIII, držim pesti za jutri, jaz bom ob 8.00 nasproti tebe, imam ctg....mogoče se pa vidiva.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
18.2.2010 9:13:27   
gigi1
user posted image

Bebiii sedaj bi moralo biti že za tabo. Upam, da sta opravila kar najbolje user posted image user posted image user posted image

Miša se je treslo pri vas včeraj?

Krucek kako je bilo včeraj?

Lanči a si me dala na ignore?user posted image Kako sta?

Fidi Petra je res carica user posted image . Upam, da bo zdržala še naprej.

Lep dan vsem

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
18.2.2010 9:15:33   
mismis
Dober dan vsem skupaj

Žižek, nič se ni treslo, je naš prišel tako zmatran domov, pa še jaz sem imela take krče, da mi ni bilo do user posted image user posted image , mogoče danes. Pa pri vas, so bili kakšni potresi?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
18.2.2010 9:19:19   
gigi1
Uff te krči user posted image . Upam, da prinesejo kaj dobrega user posted image
Nič potresov pri nas user posted image  sem imela še delo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
18.2.2010 9:31:35   
mismis

Uff te krči user posted image . Upam, da prinesejo kaj dobrega user posted image
Nič potresov pri nas user posted image  sem imela še delo.

lahko, da so bili ti krči posledica prebavnih motenj, ker že dva dni nisem šla na potičko, bomo videli kaj bo danes, ko mi je po pol urnem matranju uspelo user posted image user posted image user posted image

Za delo sem pa videla, da si kar dolgo bila v službi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
18.2.2010 9:41:05   
gigi1
A si kdaj probala zeljno vodo pit? V Tušu imajo neko Celjsko zelo okusno. Mene res takoj požene.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
18.2.2010 9:44:51   
mismis

A si kdaj probala zeljno vodo pit? V Tušu imajo neko Celjsko zelo okusno. Mene res takoj požene.

zelnico imam kar rada, samo do trgovine se mi ne da, pa še Tuš mi je full od rok user posted image
no saj danes je šlo že ven, kar je moralo iti ven, ampak priznam da s težko muko

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
18.2.2010 9:53:40   
Grethy
Ojla pupce moje .... spet sem mal u gužvi ta teden (kdaj pa nisem user posted image )

sam tolk da se vam javim in vas vse lepo pozdravim ...

MWAAAAAAAAAA

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
18.2.2010 10:16:34   
miklarom
daaaaaaaan!

evo se vam javljam danes, včeraj sva pozno prišla nazaj v Bovec, pa še jaz sem se mal slabo počutila, me je tolk neki štihal pod rebrami, da sem tulilauser posted image

moje stanje je bilo takšno ; endometrij 4,5 levo: 10 in več manjših, desno : 8 in več manjših, za peti dan pouser posted image mislim da je kar vredu, ne vem pa ne, bomo videli kako bo naprej ker imam postopek brez terapije, naslednji UZ imam pa šele v ponedeljek.

BEBIII- DRŽIM PESTKE DANES ZATE IN NEBOLEČO PUNKCIJO, TER POLNE FOLIKLE

Kruce - a si podpisal pogodbo?

vsem želim en lep dan, čeprav tukaj v Bovcu dežujeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
18.2.2010 11:25:25   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Kruce - a si podpisal pogodbo?

Hojla!
Ja sem podpisal!
Za nedoločen čas in pričnem s pondelkom...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
18.2.2010 12:06:42   
lana70

Lanči a si me dala na ignore?user posted image Kako sta?

...kako lahko sploh pomisliš na kaj takega!!!!!! Sem bila tako vesela, ko si se spet iz ilegale pojavila, stran spet šiba, je blo kr neko zatišje......mi smo ok, danes sem imela ctg s tremi hribčki, sem videla še našo BEBIII po punkciji, se mi je prav smilila kakšne bolečine je imela...brrrrr, mislim, da ne bi več mogla skozi še kakšen postopke, punce, res kapo dol pred vsemi...jaz sem itak sedmico zadela.......drugače pa imam 23. pregled in bomo mogoče sprožili zadevo....bomo videli. user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
18.2.2010 12:41:51   
mausikaa
ojla konzervice moje in seveda konzervaček,

jaz sem na dopustu - in to krasnem dopustu user posted image  brez glasu, z bolečim grlom, povsem kaput, kaj drugega kot ležati ne morem user posted image   Ne vem kaj se to meni dogaja, ampak ko sem na dopustu me zvije in zbolim user posted image

včeraj sem gledala smuk, no ja, to ni bil smuk to so bili akrobatski padci, bemti da sploh spustilo punce na takšno progouser posted image  da o Majdičevi ne zgubljam besed, kakšen padec je pa to bil - pišuka kot v filmih, samo da v filmih to počnejo kaskaderji. In kapo dol pred pupo da je zmogla še vse te tri teke - noro!

Bebi lubica si ok?
Krucek a zdaj pa gre zares? Fajn, sem vesela zate!
Lanči še malo praviš?
Miklica kaj te je pa tolko zmatralo? božček...
Gretka ti pa mal "oladi" delo počaka
Mišumašu a ti pa tkole? ma ti hormoni nas zafrkavajo...
Neodkrita boš rajši mal pod palmo? user posted image   samo ne nam čist uidet a prov?
BarbiG kako čmrljčka?

tko stimulacijo vam nalimam kasneje, zdaj grem pa nazaj pod dekco...če sem ktero spustila jo nisem namerno, mam vas vse rada

user posted image user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
18.2.2010 14:06:45   
mismis
Mausiii, čimprej se pocajtaj

Kruce, super za nedoločen čas user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
18.2.2010 14:10:20   
gigi1
Tole sem skopirala iz sosednjega foruma:

"Bebiii mi je javila, da je prestala bolečo punkcijo in pridelala 1 celico, za katero bomo
vsi držali pesti, da se oplodi in razvije v čudovito blastocisto, ki jo bo v soboto 20.2. pričakala na ET. "

Bebiii upam, da sedaj že manj boli user posted image user posted image user posted image . Naj bo ta celica zmagovalna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mausi ja pišuka no user posted image user posted image user posted image user posted image . Pocajti se čimprej.
Možno je, da si v službi na adrenalinu in ko si na dopustu adrenalin pade in te napadejo viroze.

Lanči a že????? Jao, mi je kar srce začel utripat, ko sem datum videla. To je pa manj kot en teden. Pošlji sms, da bomo dihali s tabo.

Kruce bravo user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da ti do ponedeljka rata vse porihtat doma.

Miklca kaj te je to včeraj matralo?user posted image user posted image user posted image A si si kaj mišice pretegnila na smučanju? Upam, da si bolje.

Gretka helou user posted image . Dej iz šeste prestave vsaj v peto user posted image

Miša dej danes naredi manjši ovinek in se pripelji blizu mene v Tuša pa si naredi zalogo zeljnice. Boš vidla, da se ne boš mogla odlepit od školjke user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 18.2.2010 14:11:57 >

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
18.2.2010 14:26:49   
Fidolina
Jaz imam danes tudi rs veliko dela. Kar je mogoče celo dobro. Bo vsaj kak penez.
Pozdravljam vse in navijam za vse, ki "se jim zdaj dogaja". No, saj vemo kaj.
Še bolj moram hiteti, ker sem med delom šla k frizerju se pošišat, kar zelo zelo. Ko sem prišla nazaj v pisarno sem od mojega dragega dobila sledeči komentar: A TO JE TO? user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj se je pol neki izmotaval in olepšaval, ampak user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
18.2.2010 16:08:13   
miklarom
Gigi - ma ne vem ka mi je prišlo to zdaj, verjetno me je veter prepihal kaj, ko je na smučanju full pihal, sej bo minalouser posted image

Kruce -[sm=bravo.gif]user posted image user posted image user posted image , za podpis pogodbe za nedoločen čas

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
18.2.2010 16:09:04   
lana70

Lanči a že????? Jao, mi je kar srce začel utripat, ko sem datum videla. To je pa manj kot en teden. Pošlji sms, da bomo dihali s tabo.

....user posted image user posted image itak, bo prenos v živo, a se spomniš, ko je krucika rojevala....user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......