Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 14:37:39
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis limonade , jaz limonado samo pijem, gledam jih pa ne dans še te ne, bo hajni taglaven gigi naj dans tečejo solze sreče ... nej gre na ta način slana voda ven
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 14:38:25
|
|
|
|
mismis
|
Loremi, ne tale je tu zato, ker meni žogobrcarji niso všečni, ampak tale mi je pa jako jako všeč. jest pač fuzbal gledam zaradi fuzbala , tega pa gledam zato, ker me skomina in mismis bi bi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 14:40:38
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, ne tale je tu zato, ker meni žogobrcarji niso všečni, ampak tale mi je pa jako jako všeč. o to imaš pa tako prav IZVIRNO SPOROČILO: mismis jest pač fuzbal gledam zaradi fuzbala , tega pa gledam zato, ker me skomina in mismis bi bi jšt tud tega bi bi, nikol pa ne pozabiš niti tegale nalimat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 14:47:20
|
|
|
|
Fidolina
|
Ekole, tipček je šel - ni še par minut in jaz že v razvlečeni (celo rahlo umazani - delo na vrtu) trenirki. (Upam, da ni kaj pozabil, pa se vrne nazaj ). Skratka, Mismis, praviš če je kaj efekta . Je je - zame zelo veliko. Za trenutke se spet vrneš v srednjo ali osnovno šolo, ko si se z nekom samo srečal na hodniku in se rahlo nasmehljal - pa tega nisi pozabil cel teden. Taki luštni metuljčki gomazijo po tebi in okrog po zraku. Ena prijetna nedolžna čarovnija, ki se čuti, da je obojestranska. Vendar hitro minljiva oz. hitro pozabljena in popolnoma brez vsake prihodnosti. To je tako, kot ko ti, ko gledaš Gerija po TV in itak veš, da nikoli ne bo tvoj , ter kljub temu, da se sliniš ob njem, svojega dragega nimaš čisto nič manj rada . Sem pa res, zelo zelo živčna pred današnjo tekmo. Sva bila povabljena na nekaj koncev, da bi skupaj gledali, a bova ostala doma. Jaz preprosto rabim manevrski prostor (da zbežim na vrt, se skrijem v kopalnico in si mašim ušesa, grem zakričat na RR, .........) in tega imam samo doma. Zdejle grem na vrt po solato (suvato ). Lojziki pa hvala za izčrpno "obdelavo" 3-ga gola ZDA. Se popolnoma strinjam! Imam pa okrog sebe, izgleda, nekaj USA provokatorjev . Ojoj - že 15 do treh
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 14:59:34
|
|
|
|
mismis
|
Ura je tri, gremo domov fuzbal gledati.... "kdor ne skače ni Slovenec, hej hej hej"
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 15:12:47
|
|
|
|
Fidolina
|
15.10
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 16:10:36
|
|
|
|
mismis
|
pustimo odštevanje, jaz sem na položaju, mi je Hb uspelo priti pravočasno domov gledamo, gledamo in navijamo Slovenijaaaaaaaaaa, naj odmeva do neba
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 16:32:28
|
|
|
|
Fidolina
|
ojoj, ojoj dons bo pa mene kap. Mal je manjkal, pa bi mel mi že pet golov, ojoj, ojoj
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 16:58:20
|
|
|
|
Fidolina
|
Mismis - glede na to, da je zdaj nekaj časa za analize: Kaj pravi tvoj kuža na igro naših v prvem polčasu
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 17:00:48
|
|
|
|
mismis
|
Kužon se je sploščil na tleh, še malo pa si bo z tačkami prekril oči
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 17:59:46
|
|
|
|
mismis
|
NI fer, bemti jenkiji, a so mogli dati gol.... NI fer, mi bi mogli iti naprej. Razočaranje je nepopisno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 18:00:58
|
|
|
|
loremi
|
ne morem verjet, pa to NI RES!!?? kdo se je spomnu na tem svetu sodnikove podaljške aaaaaaaaaaa bemu ameriško in angleško sej ne morem vejrjet ... še jst ko nisem navijač, pristaš nogometa, sem bla čist nervoznain sem zdej v šoku vseeno pa pohvala fantom, dosegli so veliko in Slovenijo predstavili še večjemu številu naroda po svetu!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 18:05:21
|
|
|
|
Fidolina
|
adijo Afrika Ne bi smel poskušat se švercat na Alžircih
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 18:11:02
|
|
|
|
Fidolina
|
Nč, peljem na sprehod - da mal pozabim, kako kruto je to življenje . Držte se
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 18:23:00
|
|
|
|
alpog
|
Gremo rajš k stimulaciji!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 18:28:07
|
|
|
|
tassi1
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 18:28:52
|
|
|
|
gigi1
|
Evo Lojzka še živa... Kaj naj rečem? Zgodilo se je tisto, česar sem se bala. Sarma ga je pokasiral, čeprav je car ker je še veliko več branil. Sojenje ni bilo čisto fer, je pa bilo na veliko višjem nivoju kot zadnjič. Jenkiji so itak vse kupili. NAŠIM VSA ČAST!!!!!!! ČE BO LE MOŽNO GREM NA BRNIK V SOBOTO. FANTJE KAPO DOL!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 19:26:11
|
|
|
|
Fidolina
|
O Lojzi . Jst sem tud odrasla oseba, zato bom tud jst zrelo, razumno odreagirala na naš poraz:
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 23:40:56
|
|
|
|
gigi1
|
Fidika ker smo vse odrasle , lahko samo rečem, da ....... ŠKODA. Dans zmage nisem pričakovala. Upala na remi. Zgodilo se je kar...ni fer...žoga okrogla... Cela naša ekipa (navijaška) je zamenjala pozicijo, ko smo šli navijali za Srbe...in ko smo še tle popušili sem spoznala enga inžinirčka ( ). Mlado meso (-1 let ). Sem trepalnice vihala in nate mislila Miša veš kje sem bila? Inžinirčka pa tud ti ne poznaš (šlik-šlak ). Najinga pelikovčka pa ni bilo. Je po naši tekmi obležal Še vedno vztrajam pri tem, da so naši dali vse od sebe in Slovenijo ponesli v vesolje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 0:06:39
|
|
|
|
gigi1
|
Kako je že Kek rekel? Manjkal nam je poljub sreče? Upam, da ga me vse dobimo To naj bo naša popotnica! RVI
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 7:37:38
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Še vedno vztrajam pri tem, da so naši dali vse od sebe in Slovenijo ponesli v vesolje se absolutno strinjam, marsikdo je prvič slišal za Slovenijo in mogoče celo ve, kje na tem planetu je naša mala državica, katere nogometaši so kar malo poskrbeli za seznacijo v soboto se vračajo domov? mislim da jih bo veliko ljudi prišlo pozdravit IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kako je že Kek rekel? Manjkal nam je poljub sreče? Upam, da ga me vse dobimo To naj bo naša popotnica! RVI tako lepo povedano, kr kurjo polt dobim, hvala gigi in RTM dobro jutro, upam da ste v redu spale, jst spet nisem in sem dans še bolj zaspana , ampak bo treba premagat dan .... paše imet tale dan dopusta, zdej si bom privoščla mal tople vode, si šibam lase umit, pa potem v trgovino, oče pride do mene, gre nabirat borovnice (si jih nadejam kakšno pest ), nam potem skuham kosilo pa za jutri za s seboj ene mufinčke spečem (čokoladne itak ). mismis še danes potem pa vikend! en lep dan vsem!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 8:27:47
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj, včerajšnji dan smo preživele, komaj, še dobro da sem nam že prej prilepila tolažbo Fantje so igrali dobro, tako da je prava škoda, ker se je takole končalo, s svojo igro so si zaslužili nastop v nadaljevanju, ampak kaj čmo, kot ste že rekle, žoga je okrogla Žižek, upam da si se imela fino, tam pa res že dolgo nisem bila, nazadnje na našem srečanju. se bova v priliki dobili, da kakšnega spijeva in kakšno rečeva. Loremi, jap samo še danes, potem smo pa tri dni frej Fida, potem praviš utripanje in metuljčki, fino vem kakšen je občutek in vem kako paše Tassi, kako si ti? nč, gremo malo delati, da bomo zaslužili za žemljo in pasje brikete
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 9:24:54
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Kako smo danes? Loremi uživaj v prostih dneh in upam, da se boš na Štajerskem naspala Miklca uživaj maximalno in se spočij Fidi boš danes tud kej trepalnice vihala? Miša ja je bilo lušno. Stara klapa po dolgem času + moji sodelavci. Veliko smeha in khhmm..pirčka , da smo zalili vse poraze. Se morva res v kratkem videti. Lupčke vsem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......