|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
24.6.2010 9:57:02   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
sem spoznala enga inžinirčka ( user posted image ). Mlado meso (-1 let user posted image ). Sem trepalnice vihala in nate mislila user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
24.6.2010 9:57:46   
mismis

Miša ja je bilo lušno. Stara klapa po dolgem času + moji sodelavci. Veliko smeha in khhmm..pirčka user posted image , da smo zalili vse poraze. Se morva res v kratkem videti.

a kej mjavkate danes? user posted image user posted image user posted image

joj kolk se meni danes ne da delati, kje je še 15.00, da zviznem domov user posted image , zvečer pa na vaško fešto

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
24.6.2010 10:07:36   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

sem spoznala enga inžinirčka ( user posted image ). Mlado meso (-1 let user posted image ). Sem trepalnice vihala in nate mislila user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kako že gre? V vsakem slabem se tud kej dobrega najde user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
24.6.2010 10:08:53   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Miša ja je bilo lušno. Stara klapa po dolgem času + moji sodelavci. Veliko smeha in khhmm..pirčka user posted image , da smo zalili vse poraze. Se morva res v kratkem videti.

joj kolk se meni danes ne da delati, kje je še 15.00, da zviznem domov user posted image , zvečer pa na vaško fešto

Mjavkamo nič, samo mal smo švohotni user posted image

A vi pa vaško veselico user posted image . Jutri bodo pa pri vas tigri na obisku user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
24.6.2010 10:10:59   
mismis

Mjavkamo nič, samo mal smo švohotni user posted image

A vi pa vaško veselico user posted image . Jutri bodo pa pri vas tigri na obisku user posted image

nč bati, jih bo  user posted image  pregnal user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
24.6.2010 11:29:39   
Rakica_80
Ojla pupeuser posted image vidim, da ste lepo nogometaško razpoloženeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , žal smo zgubiliuser posted image , ampak bili smo odličniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že to, da smo prišli na prvenstvo je ZMAGAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače, razen nogometa in tipčkovuser posted image kaj je novega pri vas? Prav vas pogrešamuser posted image
Dejte mi povedat, danes sem 5 dan po ET in kdaj bi lahko test že pokazal, na čem sem? Punkcijo sem imela 14.06, se pravi stopka je padla 12.06!
Moram vam povedat, da od vseh 24 celic je bilo lepo oplojenih 12, to mi je tudi sama biologinja povedala na ET-ju in da mi bodo poslali po pošti domov. Naj opomnim še to, da je rekla, da so že lepe 3 blastociste za zamrznit, ostalo pa bodo še počakali na naslednji dan, punce moje verjamete ali ne, sem dobila pošto, da nimamo niti enega zamrznjenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, a je to možno????Tako sem žalostna, res....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo molim boga, da se mi vsaj eden od teh dveh, ki jih grejem, oplodi.
Se opravičujem, ker sem se toliko razpisala, ampak, komu čem če ne vamuser posted image
RVIuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
24.6.2010 11:40:54   
mismis
Joj BEBIII sem že na IVF/ICSI prebrala tole tvojo štorijo glede zamrnjenčkov, sploh ne vem, kaj biti rekla, saj sama veš, da je vse možno, lahko da so se nehale te blastociste razvijati naprej ali pa so kratkomalo propadle. res pa je, da po sedanjih pravilih zamrzujejo le super blastociste, za katere so 1000% da bodo preživele odmznitev.

Je pa res, da teh zamrznjenčkov sploh ne boš rabila, tako se je meni zgodilo v 3. postopku, ko sem dobila pošto, da nimamo nič zamrznjenčkov (to je bil edini postopek brez pingvinov), jaz full žalostna, potem pa je moj rekel, da jih itak ne rabimo, ker sta se te dva prijela, pa še res je bilo. kakšne je bil konec pa pustimo.

Hočem povedati, da če blastocista ni tako zelo razvita, jo nima smisla zamrzovati, potem pa hoditi na UZ in po možnosti še s kakšno terapijo, da ne preživi odmrznitve, kaj šele 14. dni čakati in biti živčen za en slab zarodek. Po mojem mnenju je že boljše, da takih zarodkov ne zamrzujejo, ampak to je seveda samo moje mnenje.

drugače pa počakaj s testom, kar ta nestrpnost, toliko časa si že med nami, da veš, da strogo odsvetujemo delanje testov pred 10. dnem, sedaj si nosečka in to misel ohrani do konca. Pa veliko sreče

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
24.6.2010 11:42:36   
gigi1
Bebiiii user posted image user posted image user posted image
Prosim ne se tolk sekirat zaradi zmznjenčkov. Na GK imajo zadnje čase zelo poostren kriterij. Jaz vseeno mislim, da je bolje tako, kot če bi zamrznili pingote, ki niso 100% in nam samo dajali lažno upanje.
Važno je, da greješ 2 prelepi blastocisti in da bo rezultat pozitiven user posted image

Prosim te ne delat testa pred 12. dnem po ET. Pa še to delaj z jutranjim urinom. Saj ne govorijo zastonj, da je treba počakati 14 dni po ET. Po mojem mnenju in izkušnjah 2 dni prej že kar lepo pokaže. Če pa delaš prej si samo stres nakoplješ, kar nikakor ni dobro za user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4133
24.6.2010 11:44:13   
gigi1
Mišmiš spet brži user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
24.6.2010 11:45:26   
mismis

se vidi, da se mu ne da delati user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
24.6.2010 11:47:05   
gigi1

Jst pa zaspana user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
24.6.2010 11:47:57   
mismis

Jst pa zaspana user posted image

to ti pa verjamem, a greš danes kaj prej domov?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
24.6.2010 11:51:07   
gigi1

to ti pa verjamem, a greš danes kaj prej domov?

Če me kakšna stranka ne preseneti user posted image . Imajo grdo navado, da to počnejo ob petkih popoldan user posted image ...no...dan pred praznikom...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
24.6.2010 11:52:06   
mismis
ja no, takrat je ravno pravi dan za dopuste user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
24.6.2010 12:23:32   
Rakica_80
Hvala drage moje, za pametne nasveteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej nisem niti preveč segreta za delat test, mislim, da je res še prezgodaj, če pa povem po resnici, sem hotela delati-in verjetno bom, v soboto, ker ima moja mama rojstni dan. Delala pa bom digitalni test Clear blue, zazna že 4 dni pred predvidenouser posted image . Če bi bilo pozitivno, bi ji priložila zraven darilauser posted image , če ne, pa bom ponovila, šele naslednji teden, če prej ne priteče.
Imejte se fajn, še se oglasimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
24.6.2010 13:07:32   
Fidolina
Bebiii - jaz tega ne bi naredila.  Meni se je dvakrat po IVF pokazal 7. dan (tudi jaz nestrpnauser posted image ) na CB ornk plusek, ki pa je nato samo še bledel (in je bil res pravi plusek - sta bili obe črtici skoraj čisto enako modri) (še zdaj jih hranim, polulane, v enih vrečkicah v omari in si jih včasih ogledujemuser posted image ).
Ta plusek tudi ni bil od stopke, ker sem delala testke že 5. in 6. dan user posted image  in takrat ga še ni bilo. Lahko ti sledi preveliko razočaranje. In še mami.
Pravijo, da se lahko za trenutek vgnezdi in potem takoj začne propadati. Pri vgnezdenju pa se sprosti kar nekaj hormončka, ki ti potem pokaže plusek ali II.
Počakaj vsaj 10 dan po ET. Vsaj! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4141
24.6.2010 13:12:30   
gigi1
Bebiii srce v soboto bo šele 7. dan in je zelo malo možnosti, da ti prav pokaže. No, sicer je vse odvisno od tega, če sta se oba vgnezdila in kdaj. Upam in želim si, da bo že v soboto velik +. pa vseeno te prosim, da ne biti preveč razočarana, če še ne pokaže. Po mojih izkušnjah je to res prezgodaj.
Navijaaaaaaaaam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4142
24.6.2010 13:13:30   
Fidolina
Še malo, še malo, pa bomo frajuser posted image . Mismis, sam še 1.45huser posted image .
Gigi - a ti si pa v turizmu. Kakšna agencija?user posted image
Kaj je z Mausi - upam, da je ni včerajšna tekma prehudo potrlauser posted image . Mausiuser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
24.6.2010 13:18:34   
mismis
Jap, Fida ura mojega odhoda že trka na vrata user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
24.6.2010 13:23:04   
gigi1
Bebiii Fidi ima prav. Žal obstaja tudi ta možnost user posted image . Res raje počakaj.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 24.6.2010 13:29:06 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
24.6.2010 13:26:29   
loremi
BEBIII kaj ko ti do recimo torka še nebi delala testa? jst bi res počakala nekje do 9. ali 10. dne (takrat je meni pokazal realno sliko), prej je pa tisto kolebanje .. li lahko stop injekcija vpliva na rezultat ... ni tisto še 100% ... pa za voljo prezgodnjega veselja ali razočaranja rajš počakaj, vem pa, kako je s tem čakanjem ja ...
user posted image user posted image

jst bi šla pa spaaaat ... a misli bit zunej kej toplo al bom vsak čas dolge rokave oblekla? sončiiiii pogrej me malo prosim no
sej potem bom pa dobila vročino, da bo od riti kapljalo ... pa kaj pol, sej bo poletje

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
24.6.2010 13:34:10   
mismis
a bomo imele kaj moške stimulacije pred tem podaljšanjim vikendom?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
24.6.2010 13:38:48   
gigi1

a bomo imele kaj moške stimulacije pred tem podaljšanjim vikendom?

Škodvat ne more user posted image  user posted image  user posted image

že iščem user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
24.6.2010 13:42:30   
gigi1
Tokrat pa malo izven naših standardnih user posted image  

user posted image  

user posted image  

user posted image  

user posted image  

user posted image  

user posted image  

user posted image  

user posted image  

user posted image  

user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
24.6.2010 13:46:12   
mismis
khm khm, nočem izpasti gunđalo, ampak tale mismis ni zadovoljen, v vsej tej gmoti prešvicanih moških, zaznavam en velik primankljaj user posted image user posted image user posted image

drugače pa ja, stimulacija je user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?