|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
21.6.2010 15:54:32   
mausikaa
 no še za moj buhi sem vam dolžna poročilo
zadeva je sledeča: boli ne več tko hudo kot je, se pa čuti, kot bi imela notri jabolko, ta ciklus je očitno spet cela zmešnjava, BT se mi ne dvigne nikamor, glede na boleč desni jajčnik bi si upala trditi da je O bila, samo po BT je očitno ni blo, al pa spet padem v tiste procente kjer se merjenje BT ne obnese...skratka cela zmešnjava...

očitno mi manjka stimulacije user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
21.6.2010 16:59:35   
gigi1
Ahoj pupike moje user posted image

Danes taka gužva, da se mi kar meša user posted image

Bebiii user posted image  user posted image  user posted image  to mi deli srčica. Lepo grej svoja otročka in nam nariši kmalu tukaj en velik ++++++ user posted image  user posted image  user posted image

Naska upam, da se vsi papirčki zložijo, kot je treba in bo postopek pravočasno in uspešen user posted image  user posted image  user posted image

Alpog, Miša...vse ki sprašujete kako sem...hja kaj naj rečem...se mi je fuzbal kar malo zameril. Gledam še, ampak ni pravega fillinga. Temu primerno je tudi moje razpoloženje.
Glava ni nič bolela. Le rana na želodcu se mi je odprla po infarktni tekmi user posted image

Fidi prfoksa Lojzi pravi takole:
Sem pač čustvena glede te tekme in ne morem garantirati objektivnosti.
Tekmo je zaznamovala odlična igra naših in izredno slabo sojenje (!). Zakaj user posted image  moramo vedno fasati ene aberveznike za sodnike???? Fuj in fej!
Sodnik že na začetku ni kaznoval grobega prekrška nad Ljubijankičem in s tem dopustil zelo grobo igro. Amerikanci so naše pretepali ob vsaki možni priliki. Če bi bilo korektno sojenje, bi že od začetka igrali z igralcem manj, definitivno bi si pa v 2. polčasu še kakšen Američan zaslužil RK in bi bil izid čisto drugačen.
Ker je sodnik zamudil vse priložnosti, da umiri grdo igro Američanov je to kompenziral s piskanjem našim za precej nedolžne prekrške in v kazenskem prostoru Američanom. Kaj je videl tam samo Bog ve user posted image
Dejstvo je, da je piskal pred zadetkom in zadetek v tem primeru nikakor ni veljaven. Kaj je piskal??? Ne vem!
Verjetno je piskal prekršek enemu od Američanov, ki sploh ni bil pri žogi.
Vseeno končni rezultat in razplet tekme nikakor ni bil fer - eni pravijo še sreča, da je razveljavil veljaven gol. Ni res! Če bi sodil tako, kot je treba bi mi zmagali in ta razveljavljen gol vsaj pri meni ne odtehta slabega sojenja in nezasluženega remija. Zmaga bi bila naša, če bi sodil normalen sodnik. Tako! Lojzka je povedala svoje...čeprav nisem gledala ne posnetkov in ne komentarjev (ne morem ...). To tekmo, ki je bila verjetno najboljša na prvenstvu do sedaj bi najraje pozabila, ker za tako sojenje ni mesta na SP.
Da ne govorim kako mi je žal za Pečnika. To se NE BI SMELO zgoditi!
Nekaj drugega pri tej tekmi me še skrbi. Umik Sarme ob prvem prejetem golu. Nekako se je ustrašil žoge..
Čeprav je imel kar nekaj krasnih obramb, mi to vseeno ne da miru. Pa nekaj zamude v naši obrambni vrsti pri prejetih golih. Jaz se pač zdej bolj ukvarjam z igro naših in kaj bo v sredo. Iskreno...strah me je srede user posted image

Vas vse mam pa muuučo rada user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
21.6.2010 17:01:22   
gigi1
Mausi si delala teste na 8 ur? Možno, da si zamudila s testom. Če sta  user posted image  v času, ko se ti je zdelo, da je O je vse OK. Plavalčki zdržijo na toplem 48 ur user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
21.6.2010 18:40:39   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, jap letos smo bolj kot ne prijkrajšnani za tele praznične dneve, ampak bo že, imam še celo bolniško user posted image user posted image user posted image , kako si mi ti?

Nekak sem ok, hvala. Sem mal cvikala, kolk bojo mel dans kej govora na šiht okol sodelavčeve novorojenke user posted image  (mimgrede na rit sem padla, ko sem prebrala, da sta ji dala takšno ime, ki je meni že 15 let zeloo všeč user posted image ), pa mi je blo na srečo dans to prihraneno in bo rafal, ko se on vrne v službo user posted image . Se mi pa dans že cel dan tko vrti user posted image  ... no sej se mi od rojstva sončkov naprej skoz neki, sam dans pa tolk bolj. Boh si ga vedi, kaj je to. user posted image
Drugač pa shajam nekak, iz dneva v dan guram, en dan je lažje, drug dan ko da bi imela skalo na hrbtu in počutje, čustva v podnu. Ne vem, morm it naprej in dobr da imam vas rr-jevke!
Bom pa jaz tud še mela bolniško v jeseni enkrat ja, in verjetn to zadnjič letos, kak nov ivf bo tko v naslednjem letu.

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Vseeno končni rezultat in razplet tekme nikakor ni bil fer - eni pravijo še sreča, da je razveljavil veljaven gol. Ni res! Če bi sodil tako, kot je treba bi mi zmagali in ta razveljavljen gol vsaj pri meni ne odtehta slabega sojenja in nezasluženega remija. Zmaga bi bila naša, če bi sodil normalen sodnik.

eeee ko prvokso Lojziko nekaj razjeza, ona pove kot profesor user posted image  user posted image

Nekaj drugega pri tej tekmi me še skrbi. Umik Sarme ob prvem prejetem golu. Nekako se je ustrašil žoge..

em, ja ... sicer govorim kot laik, ampak je tud mene presenetlo, kako se je golman umaknil žogi, se je ustrašil, namesto da bi jo branil ...

mausikaa ko bi jst vedla, kako tole gre, mislim rečt klomifenčasti cikli ... ampak upajmo na najboljš, tud če toplomer ni pokazal sprememb, me pravimo, da so vseen bile in naj se dobro izide!

Jst sem si pa za v četrtek vzela dopust, tko da še dva dni oddelam in fraj do nedelje, wwiiiii. user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
21.6.2010 20:28:01   
Fidolina
user posted image Helou user posted image

Ker imam v sredo dopust, še delam s polno parouser posted image . Mam pa zraven enga luštkanga inženirčkauser posted image .
Nasproti mene sedi in nalaga neki na računalnike,  jaz pa blinkam s trepetalkami in vsak tolk časa se pretegnem  in rečem - jooooj kolk me že hrbet boli od tega sedenja - in se še enkrat na dolg in širok pretegnem user posted image . On se pa tko - s kotički ust neki nasmiha user posted image .

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
21.6.2010 20:48:55   
Fidolina
Aja, pozabla sem dodat, da zraven njega sedi moj dragi (ker delava skupaj) in se on tudi pretegva.
Kjut inženirček je pa glihkar reku: mater, jst morm tud mal vstat, ker me že rt boli. Romantikauser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
21.6.2010 21:35:33   
lana70

Lana70, seveda gre kužon letos spet na morje, mi tudi na misel ne pride, da bi ga pustila doma, mam čisto preveč slabe vesti, pa preveč ga pogrešam, pa preveč me skrbi, tako pa je z mano, pa vse to odpade. Pa vi, greste kaj na morčka z Liziko?

...evo, pravkar končala pakirat...brez nekega občutka za količino user posted image , Lizika ma večji kufer kot midva skupaj user posted image user posted image .

A gre mali kužon tja kjer je bil tudi lani user posted image  ?? Nič punce, uživajte maksimalno, šibam spat.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
21.6.2010 22:37:28   
gigi1
Lanči user posted image  user posted image  user posted image  uživajte na dopustku user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Lupčke vsem user posted image

Miklca še malo pa uživanca user posted image

Loremi kaj naj ti rečem? Še veliko bo situacij, ko bodo sodelavci, prijatelji, znanci... rodili. Sigurna sem v vajino zmago, zato vzemi to le kot en korak na poti do vajine sreče user posted image . Pomisli kako boš vesela za vsakega, ko boš imela svojo štručko ali dve v naročju user posted image

Hja...Lojzka je bila res huda user posted image . In tvoje laično mnenje se ne razlikuje od prfoksinga user posted image .

Fidi si mi pa dala delo. Sem šla na netu pogledat zadnjih 10 min tekme in...ja. Piskal je tik preden je gol padel. Ogledala sem si situacijo (počasen posnetek na MMC (klik!) v 90 min tekme - 3. počasni posnetek) večkrat in videla kaj se je zares zgodilo. Veliko prerivanje v kazenskem prostoru. Nisem videla točno kdo, vendar je eden amerikancev našega tik pred očmi sodnika prav za roko odvlekel v levo stran (to je sodnik pospremil s pogledom). Piskal je upravičeno in glede na to, da je piskal tik preden je padel gol, je le-ta definitvno neveljaven. Nič ni bilo podarjenega - kvečjem obratno. Ostalo sem že napisala.

Mogoče še ena razlaga za tiste, ki se ne spoznate toliko..
Če sodnik piska (piska lahko prekršek, ofsajd...) je igra prekinjena! Vse kar se zgodi po pisku ne velja dokler sodnik ne zapiska ponovno in s tem dovoli nadaljevanje igre. Zato je zelo pomembno kdaj je piskal. Če je piskal preden je padel gol - je ta neveljaven. V tem primeru je to bistveno in je gol moral biti razveljavljen (to je pa zabetonirano pravilo) ne glede na vse pritožbe Amerikancev ali spraševanja vesoljne javnosti zakaj je piskal.
Fidi fouš sem ti lušnega inžinirčka user posted image .

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 21.6.2010 22:38:08 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
22.6.2010 7:44:01   
mausikaa
dobro jutro,

evo sonček se kaže, ampak mrzlo je pa še vseeno...

Loremi user posted image  poskušaj misliti pozitivno, te pa povsem razumem, najtežje mi je bilo gledat študentko v bivši službi z katero bi imeli skoraj skupaj rok, priznam da ko sem na mail dobila slikico njene male žabice mi je bilo tako hudo da ni za povedat. Ampak po drugi strani sem bila pa vesela zanjo, ravno tako kot sem vesela za vsako za katero izvem da je nosečka...tko da glavo gor in gremo naprej...

ja, ja, sej vem, da je lahko napisat...boli pa vseeno...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
22.6.2010 7:45:00   
mausikaa
evo pa še mal za očke spočiti:

http://www.cosmopolitan.com/sex-love/dating-advice/dating-tips-from-football-players

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
22.6.2010 7:59:17   
loremi
jutro še od mene

Fidolina opa fouš za onega inžinirčka user posted image , sam vem pa da paše tkole učke spočit in jih mal zmest s pretegovanjem in blinkanjem user posted image  user posted image

gigi ja vem, da bodo še takšne situacije in da se moram soočit s tem, ampak vseeno me pa tko stisne notri, da bi res najrajp preskočila ta čas user posted image

mausikaa enostavno poskušam mislit na najboljš, v bistvu komaj čakam na operacijo in potem prihodnje leto na nov ivf, čeprav vem, da bo treba čez punkcijo, ampak od vsega upanja komej čakam na vse skup, me pa stisne, ko me tole obkroža
in v avgustu bo rodila od fantovega prijatelja punca, stara 42 let in zanosila takoj, ko sta se za to odločila, rok pa sva imeli praktično skupaj in še pogovarjali smo se, da bomo skup vozičkali user posted image , to me tudi še čaka
ampak vem, da bo treba preživet in se pobrat, ampak trenutno še boli.
mal pojamram na forumu user posted image  user posted image , mi je včasih lažje.

gigi, mausikaa, mismis, miklarom, Fidolina ma vseee, da katere ne spustim ... lep pozdrav!

Jutri pa ne bom mogla NIČ gledat tekme naših user posted image , bom pa v mislih navijala mučo fejst user posted image .

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
22.6.2010 8:55:21   
mismis
še jaz, še jaz se javljam in vam zaželim dobro jutro in rečem sonček je,

vse je lepše, ker je sonček user posted image

Žižek moj, tvoja jeza je bila upravičena, tudi jaz sem bila na trnih celo tekmo, pa še prvi naš gol sem zamudila, ker ke bila taka gužva na obvoznici na našem koncu, da sem več kot pol ure stala na izvozu user posted image , ampak kar je, je. igrali smo dobro, prekrški so bili, hvala bogu so bili tudi goli z naše strani in ja morali bi zmagati, ta zmaga bi morala biti naša, ampak kaj čmo, vedno je tako, sodniki se običajno postavijo na stran velesil user posted image . Je bilo pa res zanimivo, da se je Handanovič umaknil pri tistem golu, ma hudiča žoga je letela direktno nanj, samo roke bi stegnil in bi bilo. Ampak pustimo sedaj to, jutri je nova tekma, novo kravžljanje živčkov in stiskanja pesti, da bomo zmagal (glede na to, kako angleži igrajo zadnje čase, je vse možno). Kako pa drugače?

Lanči , uživajte na morčku, mi gremo šele konec avgusta in ja, tja kjer smo bili lani user posted image

Fida, tudi jaz fovš za inženirčka, mismis bi tudi rad si spočil oči user posted image

Maussi, me veseli, da buško ne boli več toliko, na merjenje BT pa kar pozabi, na BT je pa toliko vplivov, da jih skoraj ne moreš izločiti, če upoštevaš, da si jo moraš meriti vsak dan ob sitem času, da moraš vsako noč prespati vsaj približno enako število ur, vsak prehlad ti skazi sliko in vsak popit pirček tudi, pa kaj te jaz vem kaj še. Mislim, da je bolj, da si kupiš OVUL teste, bo bolj točno.

Loremi, saj bo, vsak dan bo lažje, verjemi, jaz se samo občasno še spomnim na moje neuspešno nosečnost,  mogoče res takrat, ko vidim otroka, ki mi je full cotik ali pa ima ime, kot bi ga midva dala našim pokovcem. Ampak se trudim ne misliti na to, nekako furam pozitivo in s tem upanje in vero, da nama bo uspelo

Zarja, kakšen čof prosim še zame user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
22.6.2010 10:00:14   
gigi1
Helou user posted image

Sam, da se pofočkam in šibam dalje user posted image

Lupčke vsem

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
22.6.2010 14:33:24   
mismis
Se mi zdi, da vsem nam primanjkuje eno malček stimulacije, da nam polepša tole turobno vreme...in to ne fuzbalerska stimulacija

mogoče se bom pa zbudila user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

za vas malce retro, zame pa ena ta zamišljena user posted image

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
22.6.2010 18:18:09   
gigi1
Miša love U user posted image  user posted image  user posted image

Kaj je pupe, ste čist v fuzbal padle, da še na stimulacijo, več ne trzate? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
22.6.2010 19:56:48   
mismis

Miša love U user posted image  user posted image  user posted image

Kaj je pupe, ste čist v fuzbal padle, da še na stimulacijo, več ne trzate? user posted image  user posted image  user posted image

vsaj nekdo, ki ceni moj trud, da malce obudimo tole temo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
22.6.2010 20:49:55   
lana08
...jaz trzam mmmuser posted image

Lojzka pa ti si prava enciklopedija nogometa, samo da ne boš Gigi v zelje skakala user posted image .

Mismis kako učenje, imaš nogopavzo?

Loremi s časom bo bolje-vem oguljena fraza, ampak ko boš imela svoje user posted image  bo to res najboljše zdravilo. Pozabiš nikoli, je pa lažje.

Dopustnice uživajte, vse ostale pa jutri hitro vse naredite in potem vsi navijat za naše.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
23.6.2010 7:40:26   
loremi
jutro user posted image

aaaa kaj bi še spala, sem slabo spala dans pa še sanjala skoz user posted image
ampak ... je pa zame tole moj zadnji delovni dan v tem tednu user posted image  , upam da se uspem mal spočit, ker v ponedeljek me pa čaka taka norišnica v službi in bom mogla bit skoncentrirana, da kje kej ne zamočim user posted image  user posted image  jao jao

mismis hvala ti za te besede! love you!
oooooooo jaaaa mmmm pa za stimulacijo tudi user posted image  user posted image
cjooo sem včer mela gužvo in nč vidla tele stimulacije, zdej se pa že zjutri navzezgodi slinm user posted image

nič gledala fuzbala, njente, in tud dans ne bom mogla gledat tekme naših, me ne bo doma user posted image , edin če bom pri mami za par minut ujela kak del tekme ... ahhh jaa itak se mi nč ne poklapa
navijam pa ko norc user posted image

gigi, mausikaa, mismis, miklarom, Fidolina in vse neomenjene lep pozdrav!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
23.6.2010 8:20:30   
mausikaa
dobro jutro,

evo kavica - danes je ledena

user posted image

in za tiste zagrete navijače rezerva za danes popoldan

user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
23.6.2010 8:43:37   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

tudi jaz sem v nizkem štartu pred današnjo tekmo, me pa full jezi, da bosta obe tekmi istočasno (SLO-VB in ZDA-ALŽ), res da je tako manjša možnost špekulacij, pa vendar bomo prikrajšanji za eno napeto tekmo.

Maussi, hvala za hajnija, imam prav takega doma, ampak mislim da bomo z njegovim odprtjem počakali na dan, ko bo zbrana malo večja družba, sicer ga je samo 5 litrov notri, ampak mislim da ne gre pretiravati, da ga lahkotoliko spijem brez posledic user posted image user posted image user posted image . Boš ti kaj frej čez tele praznike, ali tudi jutridelaš

Loremi, fino se imej jutri, ko si prosta, pa glej da boš uživala in negativne misli na stran.

Žižek, a se bova danes tudi kaj stimulirali, seveda  pred žogobrcem

Fida, kje si se pa ti izgubila???

Mikarom, še jutri a ne, potem pa dopust

Lana08, nič učenja, sem se že odločila, da bo ta zadnji izpit počakal na jesen, preveč priden na enkrat tudi ni dobro biti. Pa ti kako si, pa mali razbojnik?

nč pupike moje, grem delati, da bomo zaslužili za žemljo in pasje brikete user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
23.6.2010 8:58:33   
gigi1
Jutrčka user posted image

Miša veš, da jaz cenim tvoj trud user posted image user posted image user posted image

Lana08 kako ste? Sem malo pogrešala te dni tvojo strokovno pomoč. Tale Lojzka me je čist prekašala user posted image  user posted image  user posted image . Ti uspeva gledat SP? Lupčke malemu K user posted image

Loremi tudi jaz že cel teden slabo spim user posted image  Verjetno je tudi nekaj v zraku user posted image . Drži se in uživaj v prostih dneh.

Fidi misam te! Vem pa, da si danes frej user posted image . Fouš (again user posted image )

Mausika hvala za kofico in pirček. Danes bo še kako prov prišel user posted image

Miklca kje si?

AaaaaaAAAaaaaaaa dans me pa že spet črviči. Upam, da moj želodec preživi tole tekmo brez večjih posledic user posted image

Lupčke vsem

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.6.2010 9:03:29 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
23.6.2010 10:51:12   
gigi1
Tole dobila po mailu:

On Monday Spain meets Honduras in Johanesberg, - on tuesday Greece meets Argentina at Polokwana and - ON WEDNESDAY ENGLAND MEETS FRANCE AT THE AIRPORT!

Jooooj kako upam, da bo vse res user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
23.6.2010 11:07:48   
loremi
gigi jaz tudi user posted image  user posted image  user posted image
zdej sem še jst nervozna, pa ko me nikol ni brigal kej dost za fuzbal user posted image

Loremi tudi jaz že cel teden slabo spim user posted image  Verjetno je tudi nekaj v zraku user posted image . Drži se in uživaj v prostih dneh.

aaaa upam da je res pol kej na tem, daje neki v zraku
gledam mojega ... on pa spi ko polh ... pol pa zjutri prjavi ... nič nisem spal ... a to bi rad sam sebe prepričal, da je slabo spal user posted image  user posted image , ko mu jst povem, da sem vsa kilava od takih noči
pa hvala, upam, da bo fajn v teh dneh, bo 10000% pasal podaljšan vikend

Loremi, fino se imej jutri, ko si prosta, pa glej da boš uživala in negativne misli na stran.

bom poskusla bit pozitivna ... v petek greva v maribor (meni je štajerska tko všeč) k bratrancu od mojega in upam, da nam pa tokrat res uspe it na Pohorje, si prav želim enkrat bit tam, sam moči nimam nobene prave zdej user posted image , bo že, sam da je kak frej dej pa da se tkole mal na zraku znajdem

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
23.6.2010 11:27:47   
lana08
Joj moj mali navijač je čisto napet pred današnjim navijanjem, sploh noče spati. Glede na to, da bomo tekmo spremljali pri prijateljih si ni obetati mirnega ogleda. user posted image  je že zadužil varstvo user posted image   da se bo mami posvetila tekmi oz. tekmama, z enim učkom bom na ZDA-ALŽ. Tekme kar spremljam, favorita si ponavadi izberem po prvem delu, zaenkrat so bile šele ene 4 tekme res gledljive, zato tudi težko izberem za koga bom navijala če naši po kakšnem čudežu izpadejo. Se pa strinjam da se Angleži srečajo s Francozi na letališču. Upam samo na pravično sojenje, potem pa naj fantje pokažejo kdo si zasluži naprej.

Mismis jaz sem se tudi odločila, da jeseni napišem magistrsko samo še voljo najdem...Se še kako pozna da sem tehtnica na eni strani ukvarjanje s sinom na drugi pisanje magistrske...sploh ni treba govoriti kam se nagiba tehtnica.

Sem jezna ker nisem dobila navijaških bodijev grrr. Drugi dan jih je zmanjkalo in rabijo 3 tedne za novo pošiljko.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
23.6.2010 11:52:55   
tassi1
A bomo pol ob 16 kej navijale?' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ob 18 in 2 minuti pa imamo itak žurko na RR, a ne?' user posted image user posted image user posted image user posted image
lep živčen popoldan vsem

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......