mismis
|
še jaz, še jaz se javljam in vam zaželim dobro jutro in rečem sonček je, vse je lepše, ker je sonček Žižek moj, tvoja jeza je bila upravičena, tudi jaz sem bila na trnih celo tekmo, pa še prvi naš gol sem zamudila, ker ke bila taka gužva na obvoznici na našem koncu, da sem več kot pol ure stala na izvozu , ampak kar je, je. igrali smo dobro, prekrški so bili, hvala bogu so bili tudi goli z naše strani in ja morali bi zmagati, ta zmaga bi morala biti naša, ampak kaj čmo, vedno je tako, sodniki se običajno postavijo na stran velesil . Je bilo pa res zanimivo, da se je Handanovič umaknil pri tistem golu, ma hudiča žoga je letela direktno nanj, samo roke bi stegnil in bi bilo. Ampak pustimo sedaj to, jutri je nova tekma, novo kravžljanje živčkov in stiskanja pesti, da bomo zmagal (glede na to, kako angleži igrajo zadnje čase, je vse možno). Kako pa drugače? Lanči , uživajte na morčku, mi gremo šele konec avgusta in ja, tja kjer smo bili lani Fida, tudi jaz fovš za inženirčka, mismis bi tudi rad si spočil oči Maussi, me veseli, da buško ne boli več toliko, na merjenje BT pa kar pozabi, na BT je pa toliko vplivov, da jih skoraj ne moreš izločiti, če upoštevaš, da si jo moraš meriti vsak dan ob sitem času, da moraš vsako noč prespati vsaj približno enako število ur, vsak prehlad ti skazi sliko in vsak popit pirček tudi, pa kaj te jaz vem kaj še. Mislim, da je bolj, da si kupiš OVUL teste, bo bolj točno. Loremi, saj bo, vsak dan bo lažje, verjemi, jaz se samo občasno še spomnim na moje neuspešno nosečnost, mogoče res takrat, ko vidim otroka, ki mi je full cotik ali pa ima ime, kot bi ga midva dala našim pokovcem. Ampak se trudim ne misliti na to, nekako furam pozitivo in s tem upanje in vero, da nama bo uspelo Zarja, kakšen čof prosim še zame