Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 13:49:03
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis khm khm, nočem izpasti gunđalo, ampak tale mismis ni zadovoljen, v vsej tej gmoti prešvicanih moških, zaznavam en velik primankljaj drugače pa ja, stimulacija je Ajd no, k si glih ti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 13:52:03
|
|
|
|
gigi1
|
A tale ti bo všeč?????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 13:52:47
|
|
|
|
mismis
|
to mi delaj Žižek , ma saj veš kako to pri meni gre, ko se zapičim v enega, se držim samo tega, noben drug ni niti približno dober tudi ta druga je všečna, pač človek se stara, sicer mi je pri njemu itak všeč celota (vizuelna) ampak pravijo da je v tem času, ko je bila posneta tale fotka, pa do snemanja filma Corneilus zgubil mislim, da 10 kg, tako da je back in the shape Kot kaže bo danes še lep dan... evo jaz kličem v MB (pa ne dobim veze)
< Sporočilo je popravil mismis -- 24.6.2010 13:54:39 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 13:59:02
|
|
|
|
gigi1
|
Si dobila MB? Saj nisem hotla nič zafrkavat. Sem vtipkala shirtless, pa mi ga je dalo. Te slike pa še nisem videla. Je pa res on pač pojava in mu tud kakšno kilco več lahko odpustimo Jaz bom pa kar kmalu zgasnila. Sem se spomnila, da imam še miljavžnt opravkov
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:04:28
|
|
|
|
Fidolina
|
Ker jaz tudi zaznala primankljaj, poredno vračam tole: tipček (s priveskom), ki nam je ZRIHTAL letalske karte iz JAR za Pučnika
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:07:30
|
|
|
|
Fidolina
|
Geri hot
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:08:15
|
|
|
|
gigi1
|
Mah, sta pa res gunđalice Evo ti ga na: Fidi ZS imaš!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:09:48
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Si dobila MB? Saj nisem hotla nič zafrkavat. Sem vtipkala shirtless, pa mi ga je dalo. Te slike pa še nisem videla. Je pa res on pač pojava in mu tud kakšno kilco več lahko odpustimo Jaz bom pa kar kmalu zgasnila. Sem se spomnila, da imam še miljavžnt opravkov dobila MB, ta krog ne pridem na vrsto, moram ponovno klicati v četrtek. Saj vem, da ne zafrkavaš, ampak saj pravim, da mi je tudi tu Gerry všeč, je bila pa fotka posneta, ko je bil na dopustu z Jennifer Aniston, hvala bogu da iz te moke ni kruha, ker mi Jenny sploh ni všeč, ampak res ne
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:10:04
|
|
|
|
Fidolina
|
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:11:46
|
|
|
|
Fidolina
|
Kolk je Mismis brzi. Kako hitro se vrine
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:13:05
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Kolk je Mismis brzi. Kako hitro se vrine kdor zna, ta zna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:15:06
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Si dobila MB? Saj nisem hotla nič zafrkavat. Sem vtipkala shirtless, pa mi ga je dalo. Te slike pa še nisem videla. Je pa res on pač pojava in mu tud kakšno kilco več lahko odpustimo Jaz bom pa kar kmalu zgasnila. Sem se spomnila, da imam še miljavžnt opravkov dobila MB, ta krog ne pridem na vrsto, moram ponovno klicati v četrtek. Saj vem, da ne zafrkavaš, ampak saj pravim, da mi je tudi tu Gerry všeč, je bila pa fotka posneta, ko je bil na dopustu z Jennifer Aniston, hvala bogu da iz te moke ni kruha, ker mi Jenny sploh ni všeč, ampak res ne Kaj to pomeni zdej? A še ujameš ta mesec al kako? Jenny ma pa men neki čudno brado zadnje čase. A je bila na kakšni neuspeli operaciji al kaj?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:15:12
|
|
|
|
mismis
|
a zdej ste pa že vse zgasnile domov? sej prav, še malo, pa mi tudi gremo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:18:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Si dobila MB? Saj nisem hotla nič zafrkavat. Sem vtipkala shirtless, pa mi ga je dalo. Te slike pa še nisem videla. Je pa res on pač pojava in mu tud kakšno kilco več lahko odpustimo Jaz bom pa kar kmalu zgasnila. Sem se spomnila, da imam še miljavžnt opravkov dobila MB, ta krog ne pridem na vrsto, moram ponovno klicati v četrtek. Saj vem, da ne zafrkavaš, ampak saj pravim, da mi je tudi tu Gerry všeč, je bila pa fotka posneta, ko je bil na dopustu z Jennifer Aniston, hvala bogu da iz te moke ni kruha, ker mi Jenny sploh ni všeč, ampak res ne Kaj to pomeni zdej? A še ujameš ta mesec al kako? Jenny ma pa men neki čudno brado zadnje čase. A je bila na kakšni neuspeli operaciji al kaj? nimam pojma, kaj to pomeni, sem jo vprašala, če bo kaj narobe, ker bom že po ovulaciji, pa je rekla, da naj vseeno pokličem v četrtek, potem sem ji še malo namignila, da imam konec meseca posvet pri dr. R in da bova začela s postopkom, tako da bomo videli kakšen efekt bodo imele moje besede. Jenny pa meni nikoli ni bila všečna, nekako mi je preveč popačena za operacije pa ne vem, ker nje ne spremljam tako podrobno kt Gerry-a
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:20:07
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Kolk je Mismis brzi. Kako hitro se vrine kdor zna, ta zna Mišmiš je Brzi Gonzales andreandreihaihaaaaaa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:21:34
|
|
|
|
gigi1
|
Miša držim pestke, da rata pridet na operacijo že v tem krogu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:21:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Kolk je Mismis brzi. Kako hitro se vrine kdor zna, ta zna Mišmiš je Brzi Gonzales andreandreihaihaaaaaa sem najhitrejša kača na divjem zahodu
< Sporočilo je popravil mismis -- 24.6.2010 14:22:14 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:22:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša držim pestke, da rata pridet na operacijo že v tem krogu bomo videli
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:31:21
|
|
|
|
gigi1
|
Miša tist je Eustahije Brzić Tale je Brzi Gonzales : http://www.youtube.com/watch?v=aGd7t1nNymk
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:33:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša tist je Eustahije Brzić Tale je Brzi Gonzales : http://www.youtube.com/watch?v=aGd7t1nNymk saj vem, vem tudi da se tale brzi bolj prileže k mojemu nicku, ampak nekako mi je na pamet padla tale kačica
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:46:39
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša tist je Eustahije Brzić Tale je Brzi Gonzales : http://www.youtube.com/watch?v=aGd7t1nNymk saj vem, vem tudi da se tale brzi bolj prileže k mojemu nicku, ampak nekako mi je na pamet padla tale kačica Hmmmm saj veš, kaj pomeni če se ti sanja o kačah ali ti po glavi hodijo? Nešto ti fali
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:47:25
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša tist je Eustahije Brzić Tale je Brzi Gonzales : http://www.youtube.com/watch?v=aGd7t1nNymk saj vem, vem tudi da se tale brzi bolj prileže k mojemu nicku, ampak nekako mi je na pamet padla tale kačica Hmmmm saj veš, kaj pomeni če se ti sanja o kačah ali ti po glavi hodijo? Nešto ti fali nič ne fali, bil včeraj petelinji
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:48:12
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša tist je Eustahije Brzić Tale je Brzi Gonzales : http://www.youtube.com/watch?v=aGd7t1nNymk saj vem, vem tudi da se tale brzi bolj prileže k mojemu nicku, ampak nekako mi je na pamet padla tale kačica Hmmmm saj veš, kaj pomeni če se ti sanja o kačah ali ti po glavi hodijo? Nešto ti fali nič ne fali, bil včeraj petelinji Aha to je pa vam sploh všeč
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:49:04
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša tist je Eustahije Brzić Tale je Brzi Gonzales : http://www.youtube.com/watch?v=aGd7t1nNymk saj vem, vem tudi da se tale brzi bolj prileže k mojemu nicku, ampak nekako mi je na pamet padla tale kačica Hmmmm saj veš, kaj pomeni če se ti sanja o kačah ali ti po glavi hodijo? Nešto ti fali nič ne fali, bil včeraj petelinji Aha to je pa vam sploh všeč ne, ma kaki, mi tega sploh ne maramo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.6.2010 14:50:08
|
|
|
|
mismis
|
ok, zdaj pa res grem. vikenddddddddddd, hir i com, hir i go
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......