Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 11:56:54
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Sem jezna ker nisem dobila navijaških bodijev grrr. Drugi dan jih je zmanjkalo in rabijo 3 tedne za novo pošiljko. In jih nimajo pred tako pomembno tekmo...prava sramota !! Jaz vas malček zanemarjam, ker si je moj končno vzel kakšen dan dopusta in se mu moram mal posvetit (čeprav bi moral bit mal bolj obratno, pa kaj čem ?) Se pa že ogrevam za navijanje...pade kakšna pivička, pa naj se naša pupa še tako razburja !!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 12:12:33
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 On Monday Spain meets Honduras in Johanesberg, - on tuesday Greece meets Argentina at Polokwana and - ON WEDNESDAY ENGLAND MEETS FRANCE AT THE AIRPORT! Jooooj kako upam, da bo vse res tudi jaz, tudi jaz, jao ko bi se naši fantje dobro držali...pa da bi bil sodnik fer...tudi če zgubijo so carji, če pa zmagajo potem pa...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 12:19:00
|
|
|
|
Fidolina
|
Daan , meni pa še doma nekdo nalaga programe na računalnik (ker veliko za službo delam doma) . Zdaj je mal pavze. Pol zažene - on - še posodobitev in ko je gotova, gre domov . Čez kakšno uro sem pa jaz on line. Smo na vezi .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 12:28:45
|
|
|
|
Fidolina
|
To sploh ni dopust. To je veliko, velikooo več kot dopust
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 12:34:15
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina meni pa še doma nekdo nalaga programe na računalnik opa Fidolina pa spet inžinirčku mežika
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 13:24:35
|
|
|
|
bit
|
Vsake toliko vas preberem... ker spremljam preseljene borke iz IVF/ICSI teme in ker vidim da naša Gigi pridno navija in navdušuje ženski spol za nogomet moram delitit zvami en dobr vic. BBC poroča: Angleška reprezentanca je obiskala sirotišnico v Cape Townu. "Ganljivo je bilo videti te žalostne obraze brez upanja," je po obisku dejal šestletni Jamal. lepo sredo vam želim in navijajte za naše... Bitka bo pa navijala za vaše uspehe
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 13:26:17
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina meni pa še doma nekdo nalaga programe na računalnik opa Fidolina pa spet inžinirčku mežika Fidi tadolge trepalnice prižgi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 13:34:38
|
|
|
|
mismis
|
Bit, dober vic Fida, pa je kej efekta, mislim pri utripanju s trepalnicami? babe še dve uri in pol in se začne spektakel
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 13:36:03
|
|
|
|
gigi1
|
Loremi meni se res zdi, da je nekaj čudnega. Jaz tudi sicer bolj slabo spim...ampak tole Držim pestke, da bosta imela lepo vreme in, da bosta uživala na Štajerskem Lana08 s temi bodiji je pa ista zgodba kot z zastavicami za avtomobile. Nikjer jih ni . Tisti, ki so to delali ali uvažali se sigurno po glavi tepejo, ker niso več tega naredili. Tassi dvomim, da bom ob 18.02 pri sebi . Mogoče pa rata priti do compa Hermy super, da je tvoj dragi malo frej Mausika joooj kolk bi bilo to lepo. Bit tega sem pa glih pred pol ure slišala Mišu moj si že kej živčna? UJaz sem že v bojni opremi (dresu) in čakam, da bo ura pol4, da zgasnem v bife
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 13:43:04
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišu moj si že kej živčna? UJaz sem že v bojni opremi (dresu) in čakam, da bo ura pol4, da zgasnem v bife sem čisto v luftu, ob 15.00 zgasnem iz službe (srčno upam, da ne bo spet gužva na našem izvozu), pa v trgovino po kruh, potem se pa s kužonom namonitrana pred TV s hajnijem v roki in navijava...danes moramo zmagati
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 13:48:30
|
|
|
|
mismis
|
Lana08, na otročkih po iVF je Sabsa napisala, da imajo nekje še tele navijaške bodije, najbolje da njo kontaktiraš hermy, nič zameriti, ti kar uživaj v pozornosti, ki jo daješ Tassi, po vsej verjetnosti bom jaz ob 18.02 že na poti v gozd, ker predvidevam, da bo naš kužon zdržal samo do konca tekme, potem pa hajdi na sr@nje in ko smo že pri spanju, moj nama je kupil vodno posteljo, sedaj se mi pa zdi, da vsakič ko se obrnem talasam, tako da se zbudim. Ja nič navaditi se bo treba, imamo pa sedaj res tko kot je rekla Colonia: "dok ljujaju se kreveti..."
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 13:54:41
|
|
|
|
gigi1
|
Sodelavce sem nafutrala. Sem že zjutri pekla, da ne bomo pili na prazen želodec. Zdej nas pa že žeja daje Miša a tkole vidva po novem talasata? Sam da se ne bo kužon enkrat fajn zagnal na pojstlo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 13:57:45
|
|
|
|
gigi1
|
What's the difference between a teabag and the English soccer team? The teabag stays in the cup longer.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 14:01:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 What's the difference between a teabag and the English soccer team? The teabag stays in the cup longer. sicer zdele se norca delamo iz angležov, da ne bomo na koncu mi jokal
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 14:02:40
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, ne bo kužon skakal na posteljo, ve da ima prepoved, ravno tako ne sme na kavč, ok razen če mu jaz dovolim. Naš kuži je priden
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 14:03:33
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 What's the difference between a teabag and the English soccer team? The teabag stays in the cup longer. sicer zdele se norca delamo iz angležov, da ne bomo na koncu mi jokal Znam, znam ...ampak je treba dvigovat moralo in preganjat živčnost pred tekmo. Smeh je pol zdravja, jok pa druga polovica
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 14:05:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 What's the difference between a teabag and the English soccer team? The teabag stays in the cup longer. sicer zdele se norca delamo iz angležov, da ne bomo na koncu mi jokal Znam, znam ...ampak je treba dvigovat moralo in preganjat živčnost pred tekmo. Smeh je pol zdravja, jok pa druga polovica potem pa upam, da danes ne pridemo na drugo pol, razen če bodo to solze sreče
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 14:10:02
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 What's the difference between a teabag and the English soccer team? The teabag stays in the cup longer. sicer zdele se norca delamo iz angležov, da ne bomo na koncu mi jokal Znam, znam ...ampak je treba dvigovat moralo in preganjat živčnost pred tekmo. Smeh je pol zdravja, jok pa druga polovica potem pa upam, da danes ne pridemo na drugo pol, razen če bodo to solze sreče Jaz tud računam na solze sreče. Zadnjič so mi kar tekle ob našem prvem golu. Pač ne jokam, ko gledam limonade in nekje more slana voda ven
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 14:10:42
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 What's the difference between a teabag and the English soccer team? The teabag stays in the cup longer. sicer zdele se norca delamo iz angležov, da ne bomo na koncu mi jokal Znam, znam ...ampak je treba dvigovat moralo in preganjat živčnost pred tekmo. Smeh je pol zdravja, jok pa druga polovica potem pa upam, da danes ne pridemo na drugo pol, razen če bodo to solze sreče Jaz tud računam na solze sreče. Zadnjič so mi kar tekle ob našem prvem golu. Pač ne jokam, ko gledam limonade in nekje more slana voda ven limonade , jaz limonado samo pijem, gledam jih pa ne
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 14:13:23
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis limonade , jaz limonado samo pijem, gledam jih pa ne Noooo...saj veš.... romantiše komedije. Pa tud ti jih gledaš, če Garry igra
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 14:19:21
|
|
|
|
mismis
|
Pa še malo vas stimuliram, ker če bo jok, bomo potrebovale tolažbo, če bo pa smeh, pa dobrih dedcev itak ni nikoli preveč
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 14:21:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis limonade , jaz limonado samo pijem, gledam jih pa ne Noooo...saj veš.... romantiše komedije. Pa tud ti jih gledaš, če Garry igra eh kje pa, jaz gledam samo Gerry-a
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 14:23:59
|
|
|
|
gigi1
|
Njammmiii
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 14:31:31
|
|
|
|
mismis
|
npr tacga, z lepimi rdečimi nogavičkami joj, kako bodo angleži danes jokali, si bo moj Gerry lahko ubrisal učke v štumfke
< Sporočilo je popravil mismis -- 23.6.2010 14:32:28 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.6.2010 14:36:03
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis npr tacga, z lepimi rdečimi nogavičkami joj, kako bodo angleži danes jokali, si bo moj Gerry lahko ubrisal učke v štumfke babeee ej jst sem glih mizo pobrisala, zdej je pa spet vse poslinjen aaaaa dans mi je pa uspel stimulacijo ujet ... a tale zdele je zato, da še bl napnemo očke, ko bomo naše žogobrcarje gledale in navijale
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......