hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutro He, he se vidi, da je petek k ste vse tako zgovorne že navsezgodi Hermy kako si mi ti? Zdaj je verjetno najlepše obdobje Bebiii naj bodo frnikolce danes še veliko večje, da čimprej pade stopka . Se mi zdi, da je ta postopek najbolj uspešen do sedaj Fidika kje si mi ti? Nabavljaš pirček in prigrizke za štart SP? Lep dan vsem Jest sem zgovorna sam zato, da se ne bom še bolj na jezila!!! Od lani ima še 12 dni starega dopusta, ki ga mora izkoristit do konca junija. In jaz potrpežljivo že nekje od marca čakam, da si bo vzel kakšen dan preživet s svojo nosečko, ko sem bila še v dobri formi...pa nič. Pa sem rekla, če ne prej, pa junija, ko bo skrajni čas in bo že zunaj krasno...bova pa šla na morje, al na vikend, pa še v MŠ bo mel čas it z menoj...optimistka !!! Zdaj smo že 11., pa ni mel dopusta še dneva,....pa kot ima splanirano tud še ni videt, da bo kaj. No, saj je že v sredo rekel, da v čet. in petek bo prost....pa je seveda v službi!! Uspel je celo na šnel kurs it v poned....se je zagvišal, ker je očitno že vedel, da z menoj ne bo imel časa hodit. Bog ve, če bo imel čas it v porodno ??? HB imam rok avgusta, ko je edini mesec, ko si celo kakšen dan lahko vzame prost !! Jest sem bila pa še 10 dni nazaj čisto fit, počutla krasno...zdej pa izgleda prihaja tisto obdobje nosečnosti, ki ni ravno naudušujoče...trebuh dela napoto , hodit mi mala ne dovoli, ker se "vleže" na moj mehur, kar grozno boli ...večkrat mi trebuh otrdi, kar tud ni prijetno, pa še naša pupa se pripravlja na SP in veliko trenira !!! Po moje je v napadu, ker ni prav nič nežna!!! Joj, zdej sem pa res izpadla, kot ena hormonsko neuravnotežena tečna nosečnica !!! Žiži, drugič pa boljš mene nič vprašat !!! Fidika, ja, kako si pa ti kaj??? Greva kmalu v Prago? Jest bi že šla kam? Pa moram prej še v RIm...pravjo tko!
|