Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.6.2010 9:32:54
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi!!! Dej rito nastavi, da te našeškam . Kje je una moja palca? Evo... Dej pls pejta v ponedeljek takoj gor. Ti bodo še kakšne druge preiskave naredili kot v LJ. Žiži a si ti to vedno tko nasilna ali ti samo paše šeškat* pa tko lepo rdeča je ratala moja rita bova šla, smo se vse lepo zmenile ta ciklus počakam, ker sem na K potem pa gremo naprej v nove podvige... torej tebe je vozil na fuzbal, jaz sem pa z največjim veseljem čepela ob njemu ko je "šraufal" avto ali pa kaj podobnega, še danes uživam v vsem kar diši po mašinerji...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.6.2010 9:40:05
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi!!! Dej rito nastavi, da te našeškam . Kje je una moja palca? Evo... Dej pls pejta v ponedeljek takoj gor. Ti bodo še kakšne druge preiskave naredili kot v LJ. Žiži a si ti to vedno tko nasilna ali ti samo paše šeškat* pa tko lepo rdeča je ratala moja rita bova šla, smo se vse lepo zmenile ta ciklus počakam, ker sem na K potem pa gremo naprej v nove podvige... torej tebe je vozil na fuzbal, jaz sem pa z največjim veseljem čepela ob njemu ko je "šraufal" avto ali pa kaj podobnega, še danes uživam v vsem kar diši po mašinerji... Obljubiš? OK držim pestke ta cikel za K in da nič od preiskav sploh ne bo potrebno Drgač sem pa jaz zeloooo miroljubno bitjece . Sam tebe pa kar moram virtualno našeškat, ko si zaslužiš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.6.2010 10:25:20
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 OK držim pestke ta cikel za K in da nič od preiskav sploh ne bo potrebno Hvala Žiži, močno ampak res močno jih drži...drugi teden sva z sama doma, komaj čakam da bova imela malo več časa en za drugega, da bo malo miru...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.6.2010 11:15:42
|
|
|
|
Fidolina
|
Ogrevanje pred SP Da se malo skuliram, drgač bom tud jst Mausi po riti in bo še ena tle nasilna
< Sporočilo je popravil Fidolina -- 8.6.2010 11:16:21 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.6.2010 11:22:21
|
|
|
|
Fidolina
|
Ne znam nardit, da bi ble sam slikce posamično - ampak je razvidno. Buffon pravi: hvala Gigi za malo nočno šolo nogometa
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.6.2010 11:28:14
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Ne znam nardit, da bi ble sam slikce posamično - ampak je razvidno. Buffon pravi: hvala Gigi za malo nočno šolo nogometa Fidica sej je tkole čist fajn, mam vsaj razlog več zakaj tko bulim v comp
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.6.2010 11:33:11
|
|
|
|
Fidolina
|
Mausi
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.6.2010 11:59:40
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Mausi Mausi, mal sem si morala dat duška zaradi tvojega TULIFONČKA, ampak zdaj sem ok in vama želim uspešen teden .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.6.2010 12:17:36
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi veš, da bom Fidi No, tale mladenič je tudi všečen Roque SANTA CRUZ - Paragvaj Tukaj je še "kao" izbor najlepših. Za tiste, ki boste SP gledale predvsem iz estetskega vidika http://www.siol.net/Trendi/Avenija/Fuzbal_po_zensko/2010/06/Kdo_je_najbolj_seksi_nogometas.aspx No ja... jaz bi kakšnega dodala in kakšega odvzela . Moj je pa itak not
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.6.2010 12:28:19
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Mausi Mausi, mal sem si morala dat duška zaradi tvojega TULIFONČKA, ampak zdaj sem ok in vama želim uspešen teden . če se ne bom nič javljaja potem veste zakaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.6.2010 12:35:14
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Mausi Mausi, mal sem si morala dat duška zaradi tvojega TULIFONČKA, ampak zdaj sem ok in vama želim uspešen teden . če se ne bom nič javljaja potem veste zakaj Bosta fuzbal gledala? Sam, da ne bo kakšen sosed znoru
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.6.2010 12:42:49
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 No, tale mladenič je tudi všečen Roque SANTA CRUZ - Paragvaj ooooooooo jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.6.2010 17:53:08
|
|
|
|
sonya1
|
Evo, dekleta, žal dobila menstruacijo . J.....ga, saj se mi je zdelo, da bo. Pa prihodnjič več sreče. Mogoče se mi bodo hormoni mal popravli,če bom s tapravim fokusom gledala nogomet
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.6.2010 18:15:07
|
|
|
|
gigi1
|
Sonyček mi je zelo žal . Upam, da naslednji mesec rata. A si kaj pila krvomočnico ali jemala progesteron? Upam, da bo SP pomagal do
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 8.6.2010 20:53:42
|
|
|
|
Little Star
|
Punce rabim pomoč... takole stvari stojijo, sem že na "junijke" napisala. Po laparo sem dobila M na uro točno..v petek 14 dni po M, ko je bil čas ovulacije sem dobila krvav izcedek, ki se je čez vikend lepo okrepil. No sedaj je postal čisto prava . Nič mi ni jasno.. naj bi bila v času ovulacije, tudi testek mi je v petek začel kazati svetlo črtico . Kaj naj bi bilo zdaj to? Zgleda, da so mi jo hormoni fino zagodli po operaciji. Glede na to, da so mi "oživili" jajčnik, je očitno začel delovat po svoje.. drug jajčnik po svoje, jaz pa M na 14 dni. Danes še kar fino krvavim..sem pa naredila še en ovul test... in mi je pokazal še močnejšo črto, konkretno, ni pa še enaka testni.. torej se hormon zvišuje. Očitno bo jutri ali pojutrišnjem ovulacija. Ali glede na krvavitev in najbrz precej tanko sluznico sploh še lahko upam, da bi uspelo?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.6.2010 8:05:55
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro pupe.... Sonya žal mi je. LS, marsikatero je hecala po posegu. Naj si telo spočije, cikel uravna in potem veselo na delo. Gigi moj kak si srce? Mismis šola? Še malo pa pride , pa laparo, pa juhuhu poletno/jesenski !!! Fidolinca, Mausi, Miklaromka, Lanici,.......lepo sredo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.6.2010 8:40:03
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka LS ne vem, če prav razmišljaš . Če si bila na laparo pomeni, da so ti prepucali jajcevode. Z delovanjem jajčnika to nima nobene veze. Jajčnik je že prej verjetno deloval normalno, le jajcevod je bi neprehoden ali slabo prehoden. To pomeni, da se jajčece ni moglo oploditi ali pa oplojeno jajčece ni moglo po tem jajcevodu priti do maternice. Vmesne krvavitve so lahko posledica posega, lahko je pa tudi močna ovulacijska krvavitev. Vsak poseg je stres za telo in so take krvavitve precej pogoste. Telo rabi nekaj časa, da si opomore. Verjetno ni nobene potrebe za skrb. Če je krvavitev izredno obilna, če se pojavi temperatura ali hude bolečine se pa le pejd pokazat, ker je v tem primeru velika možnost vnetja. Srečno Zarči dobro sem hvala . Love U2 Bebiii ima danes UZ. Bebi dobro opravi Lep dan vsem
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 9.6.2010 8:52:26 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.6.2010 9:04:39
|
|
|
|
loremi
|
dan še od mene sonya gremo naprej Little Star, sem vedla, da ima gigi odgovor na vse , upam, da se ti vse poštima! mišumiš božica kr za buklami drži se! eeee a kake slike fuzbalerčkov to lepite, da bom zdej še jst mogoče kako tekmo z zanimanjem gledala , pa se ne sam tle slinla ob teh fotkah sem imela pa danes spet take sanje moja sončka sta pogosto v mojih sanjah o God I miss them pejmo še mal delat, služit za žemljo in brikete, je mal gužve v službi lep dan vsem!
< Sporočilo je popravil loremi -- 9.6.2010 9:05:01 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.6.2010 11:20:38
|
|
|
|
miklarom
|
dan da se vam na hitro malo javim, mam bolj malo časa k delam cel teden do polnoči, dopoldne pa morem doma še kaj postoriti. Sam tale vročina me pa tak ubija, da za znoret, v službi imamo 40 stopinj, vroče nam je tak da mi vse povsod dol teče. Hvala bogu bom končno vikend fraj BEBIII - srečno danes na UZ zarči, gigi, mismis, loremi, grethy, lana , maussi, krucek, in vse ki jih nisem naštela......... vse vam mam rada , želim vam lep sončen dan, čim manj švicanja, ne preveč delat, pa kako pivičko spijte zame
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.6.2010 22:16:38
|
|
|
|
Fidolina
|
Na hitro nočko vsem. Lepo pančajte (brez težkih sanj)
< Sporočilo je popravil Fidolina -- 9.6.2010 22:17:29 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 9.6.2010 22:53:31
|
|
|
|
gigi1
|
Gledala Petelinji zajtrk in sem mogla prit pogledat, če se je Miša kej oglasila Loremi srce jaz sem pred leti v kratkem času izgubila kar tri najbližje. Veliko sem sanjala o njih. Te sanje sem obrnila sebi v prid in so sčasoma ratale lepe. To sem si nekako predstavljala kot ponovno srečanje in sem z veseljem hodila spat, ker se mi je zdelo, da jih bom spet srečala. Ko mine nekaj (kar nekaj) časa tudi te sanje počasi izzvenijo, ampak takrat tudi bolečina ni več tako huda in se je lažje posloviti. Jutra so bila na začetku težka po lepih sanjah, ker se zaveš realnosti..vendar, če greš spat z dobrimi mislimi, da boš svoje drage spet srečal in se tudi zavedaš, da po tem pride jutro..tudi jutra niso tako težka. Draga, saj veš kaj ti hočem napisat..avtosugestija veliko naredi. Delaj na tem in bo življenje brez tvojih sončkov ratalo vsaj znosno, potem pa nekako tudi lažje. Pozabiš nikoli...in nikoli jih ne nehaš pogrešati...in vendar...moraš poskrbeti tudi (jaz bi celo rekla predvsem) zase Meni je tudi zelo pomagalo da sem se zakopala v delo (čez dan ni bilo časa razmišljati) in da sem ljudem delala veselje...Šla sem v trgovino, namenila trgovki lepo besedo in kupila čokolado, to čokolado sem odnesla cvetličarki in pri njej kupila rožico, rožico sem pa podarila uslužbenki na pošti...in sem v tistem dnevu izvabila kar nekaj nasmeškov in hvaležnosti, kar mi je napolnilo dušo. Ponavadi zadostuje že prijazna beseda. Ljudje so tako hvaležni, če jih neznanec vpraša kako so Miklca moja garačica . HB, da je prosti vikend že pred vrati Fidi srce lepo nočko tudi tebi in vsem konzervicam in konzervansu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 10.6.2010 8:17:07
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Kaj je zdej to? Zadnja grem, prva pridem Evo kofice: Lep dan vsem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......