|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
8.6.2010 9:32:54   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mausi!!! Dej rito nastavi, da te našeškam user posted image . Kje je una moja palca? Evo...user posted image
Dej pls pejta v ponedeljek takoj gor. Ti bodo še kakšne druge preiskave naredili kot v LJ.

Žiži a si ti to vedno tko nasilna ali ti samo paše šeškat* user posted image    pa tko lepo rdeča je ratala moja rita user posted image
bova šla, smo se vse lepo zmenile user posted image   ta ciklus počakam, ker sem na K potem pa gremo naprej v nove podvige...

torej tebe je vozil na fuzbal, jaz sem pa z največjim veseljem čepela ob njemu ko je "šraufal" avto ali pa kaj podobnega, še danes uživam v vsem kar diši po mašinerji...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
8.6.2010 9:40:05   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Mausi!!! Dej rito nastavi, da te našeškam user posted image . Kje je una moja palca? Evo...user posted image
Dej pls pejta v ponedeljek takoj gor. Ti bodo še kakšne druge preiskave naredili kot v LJ.

Žiži a si ti to vedno tko nasilna ali ti samo paše šeškat* user posted image    pa tko lepo rdeča je ratala moja rita user posted image
bova šla, smo se vse lepo zmenile user posted image   ta ciklus počakam, ker sem na K potem pa gremo naprej v nove podvige...

torej tebe je vozil na fuzbal, jaz sem pa z največjim veseljem čepela ob njemu ko je "šraufal" avto ali pa kaj podobnega, še danes uživam v vsem kar diši po mašinerji...

Obljubiš?
OK držim pestke ta cikel za K in da nič od preiskav sploh ne bo potrebno user posted image user posted image user posted image

Drgač sem pa jaz zeloooo miroljubno bitjece user posted image . Sam tebe pa kar moram virtualno našeškat, ko si zaslužiš user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
8.6.2010 10:25:20   
mausikaa
OK držim pestke ta cikel za K in da nič od preiskav sploh ne bo potrebno user posted image user posted image user posted image

Hvala Žiži, močno ampak res močno jih drži...drugi teden sva z user posted image  sama doma, komaj čakam da bova imela malo več časa en za drugega, da bo malo miru...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
8.6.2010 11:15:42   
Fidolina
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ogrevanje pred SP user posted image user posted image user posted image

Da se malo skuliram, drgač bom tud jst Mausi po ritiuser posted image  in bo še ena tle nasilna

< Sporočilo je popravil Fidolina -- 8.6.2010 11:16:21 >

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
8.6.2010 11:22:21   
Fidolina
user posted image

Ne znam nardit, da bi ble sam slikce posamično - ampak je razvidno. Buffon pravi: hvala Gigi za malo nočno šolo nogometa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
8.6.2010 11:28:14   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

user posted image

Ne znam nardit, da bi ble sam slikce posamično - ampak je razvidno. Buffon pravi: hvala Gigi za malo nočno šolo nogometa user posted image user posted image user posted image

Fidica sej je tkole čist fajn, mam vsaj razlog več zakaj tko bulim v comp user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
8.6.2010 11:33:11   
Fidolina
Mausi user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
8.6.2010 11:59:40   
Fidolina

Mausi user posted image

Mausi, mal sem si morala dat duška zaradi tvojega TULIFONČKA, ampak zdaj sem ok in vama želim uspešen user posted image tedenuser posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
8.6.2010 12:17:36   
gigi1
Mausi veš, da bom user posted image  user posted image  user posted image

Fidi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No, tale mladenič je tudi všečen user posted image

user posted image

Roque SANTA CRUZ - Paragvaj

Tukaj je še "kao" izbor najlepših. Za tiste, ki boste SP gledale predvsem iz estetskega vidika user posted image

http://www.siol.net/Trendi/Avenija/Fuzbal_po_zensko/2010/06/Kdo_je_najbolj_seksi_nogometas.aspx

No ja... jaz bi kakšnega dodala in kakšega odvzela user posted image . Moj je pa itak not user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
8.6.2010 12:26:22   
mausikaa

Mausi veš, da bom user posted image  user posted image  user posted image

Fidi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Tukaj je še "kao" izbor najlepših. Za tiste, ki boste SP gledale predvsem iz estetskega vidika user posted image

http://www.siol.net/Trendi/Avenija/Fuzbal_po_zensko/2010/06/Kdo_je_najbolj_seksi_nogometas.aspx

No ja... jaz bi kakšnega dodala in kakšega odvzela user posted image . Moj je pa itak not user posted image  user posted image  user posted image

Žiži user posted image user posted image

nogomet je zakon user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
8.6.2010 12:28:19   
mausikaa

Mausi user posted image

Mausi, mal sem si morala dat duška zaradi tvojega TULIFONČKA, ampak zdaj sem ok in vama želim uspešen user posted image tedenuser posted image .
    če se ne bom nič javljaja potem veste zakaj user posted image  

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
8.6.2010 12:29:20   
mausikaa
Fidolinca kako si pa kaj ti? že šibaš z K?  se bova skupaj tresli? 

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
8.6.2010 12:35:14   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Mausi user posted image

če se ne bom nič javljaja potem veste zakaj user posted image  

Bosta fuzbal gledala?user posted image  user posted image  user posted image Sam, da ne bo kakšen sosed znoru user posted image  

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
8.6.2010 12:42:49   
zarja1

user posted image

ooooooooo jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
8.6.2010 12:49:46   
zarja1
http://www.youtube.com/watch?v=M_yWyBjDEaU

user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 8.6.2010 12:51:58 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
8.6.2010 17:53:08   
sonya1
Evo, dekleta, žal dobila menstruacijouser posted image . J.....ga, saj se mi je zdelo, da bo. Pa prihodnjič več sreče. Mogoče se mi bodo hormoni mal popravli,če bom s tapravim fokusom gledala nogometuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
8.6.2010 18:15:07   
gigi1
Sonyček user posted image user posted image user posted image  mi je zelo žal user posted image . Upam, da naslednji mesec rata. A si kaj pila krvomočnico ali jemala progesteron? Upam, da bo SP pomagal do user posted image  user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
8.6.2010 20:53:42   
Little Star
Punce rabim pomoč... user posted image  takole stvari stojijo, sem že na "junijke" napisala.

Po laparo sem dobila M na uro točno..v petek 14 dni po M, ko je bil čas ovulacije sem dobila krvav izcedek, ki se je čez vikend lepo okrepil. No sedaj je postal čisto prava user posted image . Nič mi ni jasno.. naj bi bila v času ovulacije, tudi testek mi je v petek začel kazati svetlo črtico user posted image .  Kaj naj bi bilo zdaj to? Zgleda, da so mi jo hormoni fino zagodli po operaciji. user posted image  Glede na to, da so mi "oživili" jajčnik, je očitno začel delovat po svoje.. drug jajčnik po svoje, jaz pa M na 14 dni.

Danes še kar fino krvavim..sem pa naredila še en ovul test... in mi je pokazal še močnejšo črto, konkretno, ni pa še enaka testni.. torej se hormon zvišuje. Očitno bo jutri ali pojutrišnjem ovulacija. Ali glede na krvavitev in najbrz precej tanko sluznico sploh še lahko upam, da bi uspelo?user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
9.6.2010 8:05:55   
zarja1
Dobro jutro pupe....

Sonya žal mi je. user posted image user posted image

LS, marsikatero je user posted image  hecala po posegu. Naj si telo spočije, cikel uravna in potem veselo na delo.user posted image

Gigi moj kak si srce?user posted image user posted image user posted image

Mismis šola?user posted image  Še malo pa pride user posted image , pa laparo, pa juhuhu poletno/jesenski user posted image user posted image !!!

Fidolinca, Mausi, Miklaromka, Lanici,.......lepo sredo.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
9.6.2010 8:40:03   
gigi1
Jutrčka user posted image

LS ne vem, če prav razmišljaš user posted image . Če si bila na laparo pomeni, da so ti prepucali jajcevode. Z delovanjem jajčnika to nima nobene veze. Jajčnik je že prej verjetno deloval normalno, le jajcevod je bi neprehoden ali slabo prehoden. To pomeni, da se jajčece ni moglo oploditi ali pa oplojeno jajčece ni moglo po tem jajcevodu priti do maternice.
Vmesne krvavitve so lahko posledica posega, lahko je pa tudi močna ovulacijska krvavitev. Vsak poseg je stres za telo in so take krvavitve precej pogoste. Telo rabi nekaj časa, da si opomore.
Verjetno ni nobene potrebe za skrb. Če je krvavitev izredno obilna, če se pojavi temperatura ali hude bolečine se pa le pejd pokazat, ker je v tem primeru velika možnost vnetja. Srečno user posted image user posted image user posted image

Zarči dobro sem hvala user posted image . Love U2 user posted image

Bebiii ima danes UZ. Bebi dobro opravi user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 9.6.2010 8:52:26 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
9.6.2010 9:04:39   
loremi
dan še od mene

sonya user posted image  gremo naprej

Little Star, sem vedla, da ima gigi odgovor na vse user posted image , upam, da se ti vse poštima!

mišumiš božica kr za buklami user posted image  drži se!

eeee a kake slike fuzbalerčkov to lepite, da bom zdej še jst mogoče kako tekmo z zanimanjem gledala user posted image , pa se ne sam tle slinla ob teh fotkah

sem imela pa danes spet take sanje user posted image  moja sončka sta pogosto v mojih sanjah user posted image  o God I miss them user posted image

pejmo še mal delat, služit za žemljo in brikete, je mal gužve v službi

lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil loremi -- 9.6.2010 9:05:01 >

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
9.6.2010 11:20:38   
miklarom
danuser posted image

da se vam na hitro malo javim, mam bolj malo časa k delam cel teden do polnoči, dopoldne pa morem doma še kaj postoriti. Sam tale vročina me pa tak ubija, da za znoret, v službi imamo 40 stopinj, vroče nam je tak da mi vse povsod dol teče. Hvala bogu bom končno vikend frajuser posted image

BEBIII -  srečno danes na UZuser posted image

zarči, gigi, mismis, loremi, grethy, lana , maussi, krucek, in vse ki jih nisem naštela......... vse vam mam radauser posted image , želim vam lep sončen dan, čim manj švicanja, ne preveč delat, pa kako pivičko spijte zameuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
9.6.2010 22:16:38   
Fidolina
Na hitro nočko vsem. Lepo pančajte (brez težkih sanj) user posted image

< Sporočilo je popravil Fidolina -- 9.6.2010 22:17:29 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
9.6.2010 22:53:31   
gigi1
Gledala Petelinji zajtrk in sem mogla prit pogledat, če se je Miša kej oglasila user posted image

Loremi srce user posted image jaz sem pred leti v kratkem času izgubila kar tri najbližje. Veliko sem sanjala o njih. Te sanje sem obrnila sebi v prid in so sčasoma ratale lepe. To sem si nekako predstavljala kot ponovno srečanje in sem z veseljem hodila spat, ker se mi je zdelo, da jih bom spet srečala. Ko mine nekaj (kar nekaj) časa tudi te sanje počasi izzvenijo, ampak takrat tudi bolečina ni več tako huda in se je lažje posloviti. Jutra so bila na začetku težka po lepih sanjah, ker se zaveš realnosti..vendar, če greš spat z dobrimi mislimi, da boš svoje drage spet srečal in se tudi zavedaš, da po tem pride jutro..tudi jutra niso tako težka. Draga, saj veš kaj ti hočem napisat..avtosugestija veliko naredi. Delaj na tem in bo življenje brez tvojih sončkov ratalo vsaj znosno, potem pa nekako tudi lažje. Pozabiš nikoli...in nikoli jih ne nehaš pogrešati...in vendar...moraš poskrbeti tudi (jaz bi celo rekla predvsem) zase user posted image
Meni je tudi zelo pomagalo da sem se zakopala v delo (čez dan ni bilo časa razmišljati) in da sem ljudem delala veselje...Šla sem v trgovino, namenila trgovki lepo besedo in kupila čokolado, to čokolado sem odnesla cvetličarki in pri njej kupila rožico, rožico sem pa podarila uslužbenki na pošti...in sem v tistem dnevu izvabila kar nekaj nasmeškov in hvaležnosti, kar mi je napolnilo dušo. Ponavadi zadostuje že prijazna beseda. Ljudje so tako hvaležni, če jih neznanec vpraša kako so user posted image

Miklca moja garačica user posted image . HB, da je prosti vikend že pred vrati user posted image

Fidi srce lepo nočko tudi tebi in vsem konzervicam in konzervansu user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
10.6.2010 8:17:07   
gigi1
Jutrčka user posted image

Kaj je zdej to? Zadnja grem, prva pridem user posted image

Evo kofice:
user posted image

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......