|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
14.6.2010 17:26:58   
sonček33
Žižek, a si ok?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
14.6.2010 17:31:46   
gigi1
OK srce user posted image  Pa ti?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
14.6.2010 17:48:35   
zarja1
A zdaj me boste pa kr udružno za uheljce, al kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Babe, sfrizirat ga je treba.....user posted image user posted image user posted image

Mismis pestke stiskam, a gre, a gre?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
14.6.2010 17:54:24   
sonček33

Objave: 6821
Status: odsoten OK srce Pa ti?

tut jazuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
14.6.2010 17:54:31   
zarja1
taki lepi mora bit...čist pristrižen....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
14.6.2010 17:55:30   
zarja1
Helov Sonček.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
14.6.2010 17:57:25   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Fidi zakinkala user posted image  Naslednjič te povabim k meni. Zihr ne boš zakinkala user posted image  user posted image  user posted image

Gigi, tekma bila dolgocajtna user posted image . Spljoh prvi polčas user posted image . Pa še tiste VIVIŽIŽOLE , kot eni črički al pa škržatki user posted image user posted image user posted image

Zaenkrat se mi zdijo Nemci, najtrši oreh oreh za stret, na naši Slovenski poti do prvaka SPuser posted image .

Eh, zdej se grem pa počesat, pa uredit pred večerno tekmo user posted image . Še kakšne kamilčne obkladke si bom dala na obraz, da bodo očke lahko bolj široko razprte, ko......pride posladek ..........user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
14.6.2010 18:07:30   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Gigi, tekma bila dolgocajtna user posted image . Spljoh prvi polčas user posted image . Pa še tiste VIVIŽIŽOLE , kot eni črički al pa škržatki user posted image user posted image user posted image

meni te zvenijo kot roj čebel......bzzzzzzzzzzz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
14.6.2010 18:09:55   
Fidolina
Bom še jaz mal šolala user posted image  :
kopi pejst:
Vuvuzele motile tudi nogometaše
Plastična trobila, ki v večjem številu povzročajo značilen zvok, podoben rjovenju v velikanskem sršenjem gnezdu, so parala ušesa (in živce) vsem, tudi nogometašem, razen domačinom. Ti se svojim vuvuzelam ne nameravajo odpovedati niti tokrat, čeprav so Nemci napravo testirali in ugotovili, da njihov hrup doseže 123,9 decibela, kar je nekoliko glasneje od navijaških plinskih trobelj.
Vuvuzele + kuduzele = "zvok" savane
Domačini se vuvuzelam in navijanju po južnoafriško ne nameravajo odpovedati. Še več, vuvuzelam se bo na tribunah nogometnih stadionov v Južni Afriki pridružilo še eno tradicionalno afriško glabilo - kuduzela, posebno glasbilo v obliki roga, iz katerega izvabljajo globoke zvoke, ki so nekoč služil za sklic plemenskih posvetovanj ali bojnih pohodov. Skupina kuduzel naj bi se slišala kot skupina slonov med trobljenjem, proizvajalci pa kupcem obljubljajo "zvok" savane. Za tiste, ki se bodo hoteli izogniti trobljenju, ponujajo "protivuvuzelske zamaške", učinkovito orožje proti (nadležnemu) hrupu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa dons glejte golmančka Italjanskega: no, tiste, ki ne padate na piščančke - ampak bolj na zrele peteline user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
14.6.2010 18:11:59   
Fidolina
Zarja - pridna bit user posted image . Pa saj si - ITAKuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
14.6.2010 18:13:46   
zarja1
pridne bodite...letim na kosilce....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
14.6.2010 18:15:23   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Zarja - pridna bit user posted image . Pa saj si - ITAKuser posted image

pridna navijačka...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
14.6.2010 18:39:01   
gigi1
Zarči Fabio je lep v vseh verzijah, vendar je bil še par let nazaj dolgolasec...in takrat sem ga uočila user posted image

user posted image

Še Bufonček za našo Fidi user posted image  user posted image

user posted image

TALE link je sploh...
Fidi hvala za šolo user posted image .
Vuvuzele so moteče predvsem za igralce, k še svojih misli ne slišijo na igrišču, kaj sele tujih besed.

Sonči si pa gostobesedna user posted image . Dej kej več napiši kako ste?

Miša zdej je verjetno izpit že za tabo. Upam, da si dobro opravila user posted image

Jaz sem pa na hitro polpetke spekla, da bova pikala med tekmo user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 14.6.2010 18:40:58 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
14.6.2010 19:04:10   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zarči Fabio je lep v vseh verzijah, vendar je bil še par let nazaj dolgolasec...in takrat sem ga uočila user posted image

VEM, VEM....samo meni je boljši čist kratko pristrižen....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
14.6.2010 19:11:29   
loremi
gigi hvala za mnenje, bom vzela na znanje.
sam šit ko bom pol dva dni prečepela v sobi, ker taka ne mislm it na plažo user posted image , očitno mi letos ne preostane druge user posted image
pa tok komičakam ta dopust
eh, nč se mi letos ne poklapa ... uapm vsaj ,da bo jesen obetavnejša, ker računam na to, da me moj dr. dobr popedena .. uapm da lahk to upam
hvala ker si si v taki situaciji še za to vzela čas, upam, da si dobr opravla s sestankom!

mausikaa probi zobe stisnit ... sej vem, meni je lahko zdele govort ... se pa spomnim, ko me je enkrat pred punkcijo tko bolelo, ampak dečkotu je treba dva dni prej zaloge spraznit in sem rajš mal potrpela, kot pa da on lastnoročno opravi user posted image . No sej, boš sama vidla, kako bo šlo, je seveda tud odvisn ... če ne gre, pač ne gre ... želim vama pa najboljš možen izid user posted image .

zarja kratkolasci morjo bit a ... bi ti kakega takega iz armije, kaj ... aja sam tole zdele ni aktualno, ko je fuzbal
a veš kaj ... počak do konc prvenstva, pol pa škarjice v roke

Fidolina sej če bi jst tekmo gledala, bi pomojem tud mal zakinkala, ker me že tko ne zanima nogomet, pa še naši so vsej prvi polčas dolgočasno igral ... no pa sej je gigi razložila potem ... ma morva it midve k gigi, nema pol pomojem več spanja ... bova čist not padle user posted image user posted image

ooooo tele vuvuzele user posted image user posted image user posted image jaooo jst bi vse te troblje zamašila ... ko v čebeljnjaku al pa rajš v sršenjaku in to celo igro ... pa ni v savani tak nadležen zvok no, da hočjo to pričarat, al sem jst v zmotnem mišljenju, al spet nismo navajeni tega ... sam moti no

no tolk zaenkrat

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
14.6.2010 19:32:15   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi
zarja kratkolasci morjo bit a ... bi ti kakega takega iz armije, kaj ...

tudi Pep Guardiola mi je zakoooonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
14.6.2010 20:54:34   
mausikaa
Bemo tele vuvu-cebele so res grozne! Si tezko predstavljam kolk grozno se to slisi v zivo. Glihkar gledam Bufona od zadaj :-) nice,nice pa Paragvajski golman je tudi za ocke spociti ;-)

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
14.6.2010 21:42:36   
Naska
hejla - hmmm jaz si ne delam nekih problemov, če mam user posted image - zdajle na dopustu sem jo sicer imela, vendar je to pomenilo, da se en dan nisem kopala, na morju pa ne bi niti enega dne izpustila, saj mamo tampone - mene sicer res nič ne boli, vendar ko me je, mi je pasalo migat. Vem pa da znajo biti bolečine tako neznosne - moja prijateljica takrat tri dni preleži, tako da je res od ženske do ženske drugače...

dopust pa - hotel Špik v Gozdu Martuljku - je dokaj nov hotel in zato res lep - čisti bazenčki, krasni svet saun, prelep razgled z balkona, lepe sobe, kolesarjenje, sankanje v Kranjski gori, ogled slapa Peričnika pa še bi se našlo... priporočam. Meni je bilo super tudi zato, ker ni ampak čisto nobene gužve - vsi hitijo v terme in toplice, tukaj pa prazno in imaš vse bazene zase...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
14.6.2010 21:43:48   
Naska
aja pa tudi čisto nov fitnes, ki ga nihče ne uporablja. pa razne odštekane stvari - kar se welnesa tiče... 

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
15.6.2010 7:23:40   
zarja1
Dobro jutro pupe moje......
user posted image

dopust in user posted image , ta zna tudi mene presenetit. Lani me je in se strinjam, ni fajn user posted image . HB sva imela božansko  kilometrsko plažo čist zase, pa vseeno bi raje, da user posted image  ne bi bilo. Meni tamponi ravno ne hasnejo, krvavitve v kosih, fajn bolečine, vročina zunaj, motor, kozje potke... Ma bo že, samo da grem malo predahnit in uživat.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
15.6.2010 8:05:18   
mausikaa
dobro jutro drage moje, ste še vse pod vplivom Italijanov in Paragvajcev? Se bo treba počasi zbuditi... user posted image user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
15.6.2010 8:22:31   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

evo en izpit za nami, po vsej verjetnosti mi ga bo uspelo narediti, sedaj pa me čaka učenje še za zadnji izpit v moji akademski karieri user posted image , tako da se danes zvečer začne spet učenje, damn pa ravno svetovno prvenstvo je user posted image

Babe moje žabe, hvala vsem skupaj za pestke, sem 1000%, da so pomagale.

nč, zdaj pa nazaj delati, pridem kasneje spet okoli

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
15.6.2010 8:26:04   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
dopust in user posted image , ta zna tudi mene presenetit. Lani me je in se strinjam, ni fajn user posted image . HB sva imela božansko  kilometrsko plažo čist zase, pa vseeno bi raje, da user posted image  ne bi bilo. Meni tamponi ravno ne hasnejo, krvavitve v kosih, fajn bolečine, vročina zunaj, motor, kozje potke... Ma bo že, samo da grem malo predahnit in uživat.user posted image user posted image user posted image

ja no sej to tud mene zdela, ko lije ko za stavo + boli in še ... kje menjat tampone, s tem ,da so mi jih zdej, ko sem v taki situaciji, odsvetovali user posted image , plus na nudistično plažo hodva in bo to pol pač nekak odpadl ... no bo že mogl bit user posted image

hvala za kavico!

dobro jutro vsem!

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
dobro jutro drage moje, ste še vse pod vplivom Italijanov in Paragvajcev? Se bo treba počasi zbuditi... user posted image user posted image

evo celo gledala mal tekme, ampak oba gola zamudila ... pa še bubmar na glas komentiram, da dans imam pa naročeno, da morm tekmo gledat - zarad good looking nogometašev ... moj pa ... aaa aja, ja dobr a ne
user posted image  user posted image  user posted image

gigi user posted image  upam, da nimaš preveč gužve in da z vsem navdušenjem navijaš!

vuvuzele ... kako bi se dal tega hudimana utišat user posted image

mišumiš maš dober filing? jst ga mam! navijam, da zmagaš še tazadnji izpit!

vsem lep dan!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
15.6.2010 8:34:23   
gigi1
Jutrčka user posted image

Naska blagor ti. Zaradi nebolečih M in uživanja v H. Špik user posted image

Loremi jaz tudi spadam v tiste, ki komaj živijo prve 2-3 dni M. Tamponov sploh ne morem uporabljati na začetku M, ker se mi zdi, da mi bo celo notranjost razneslo...in tako je že več kot 30 let odkar sem prvo dobila user posted image .
Pa saj gre.. tudi na dopustu sem pač tisih par dni v sobi in berem knjige. Moj je bolj nesrečen kot jaz, ker ponavadi okoli laufava in nisva nič pri miru, ko greva kam. Takrat pač ve, da nisem za nikamor..in to je to.
Bistvo dopusta zame je sprememba okolja in počitek v glavi user posted image . Tem pogojem je zadoščeno tudi, če pride user posted image

Fuzbal...ah... Včeraj dober II polčas, začetek pa bolj klavrn. Razen Nemcev so vsi igrali pod pričakovanji. Upam, da se kmalu obrne na bolje in da ukinejo te vuvučbele user posted image

Fidi si bila razočarana, da Gigija ni bilo v II polčasu?

Mausi kako desni jajčnik?

Bebiii upam, da si dobro in ne krvaviš več.

Miklca je bolj znosno v službi?

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
15.6.2010 8:37:12   
gigi1
Miša user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj pa malo pavze od bukel. Vsaj kakšen dan, da se spočiješ user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......