loremi
|
gigi hvala za mnenje, bom vzela na znanje. sam šit ko bom pol dva dni prečepela v sobi, ker taka ne mislm it na plažo , očitno mi letos ne preostane druge pa tok komičakam ta dopust eh, nč se mi letos ne poklapa ... uapm vsaj ,da bo jesen obetavnejša, ker računam na to, da me moj dr. dobr popedena .. uapm da lahk to upam hvala ker si si v taki situaciji še za to vzela čas, upam, da si dobr opravla s sestankom! mausikaa probi zobe stisnit ... sej vem, meni je lahko zdele govort ... se pa spomnim, ko me je enkrat pred punkcijo tko bolelo, ampak dečkotu je treba dva dni prej zaloge spraznit in sem rajš mal potrpela, kot pa da on lastnoročno opravi . No sej, boš sama vidla, kako bo šlo, je seveda tud odvisn ... če ne gre, pač ne gre ... želim vama pa najboljš možen izid . zarja kratkolasci morjo bit a ... bi ti kakega takega iz armije, kaj ... aja sam tole zdele ni aktualno, ko je fuzbal a veš kaj ... počak do konc prvenstva, pol pa škarjice v roke Fidolina sej če bi jst tekmo gledala, bi pomojem tud mal zakinkala, ker me že tko ne zanima nogomet, pa še naši so vsej prvi polčas dolgočasno igral ... no pa sej je gigi razložila potem ... ma morva it midve k gigi, nema pol pomojem več spanja ... bova čist not padle ooooo tele vuvuzele jaooo jst bi vse te troblje zamašila ... ko v čebeljnjaku al pa rajš v sršenjaku in to celo igro ... pa ni v savani tak nadležen zvok no, da hočjo to pričarat, al sem jst v zmotnem mišljenju, al spet nismo navajeni tega ... sam moti no no tolk zaenkrat