loremi
|
dobro jutro tudi od mene ja nekaj malega sem v prvem polčasu gledala tekmo naših, ampak iskreno povedano so za moje (sicer laične) pojme slabo igrali in zmaga je prišla čisto po sreči, ker nasprotniki so večkrat "šli na gol", pa se jim ni posrečilo ... za drugi dve tekmi, ki čakata naše, pa mislim, da nekak ni realnopričakovat zmage, itak pa upamo in navijamo vseeno je pa sicer že velik, da jim uspe prit tko daleč ampak ok, posrečno se jim je premagat Ruse, sedaj se jim je posrečlo premagat Alžirce, pa naj se jim še kaj posreči. ja, vroče je, ampak meni to paše (čeprav zdele nikakor, ker meni je kombinacija M in poletja ubitačna ) .. no pa tud to mi ni všeč, da se ponoči premočim, imam lase kot da bi imela mokre od umivanja, ampak nasplošno imam rada poletje, ker sem zmrzljivec in me vsaj poleti ne zebe (no edino če sem v sobi za računalnikom, je pa hladna in imam po eni uri sedenja tam že lahk mrzle noge). mi je pa to poletje najbolj žalostno do sedaj, ker mojih sončkov ne bo v mojem naročju ... sodelavec ej rekel ... joj sem žalosten, letos ne morem na morje, sem bil le na poročnem potovanju ... sem bla jezna .. sem mu rekla, se ne zavedaš, kaj ti je dano, čez kak teden dni postaneš drugič oče ... jaz sem ibla presrečna, da ne grem letos na morje, ker bom postala mati ... pa se ni izšlo ... bom šla, ker sedaj rabim oddih .... mislim, jezi me, ker se mnogine zavedajo, kaj imajo. Evo, nov delovni teden je pred nami, naj se nam čiimanj lepijo cunje na telo in naj vročina šefom preveč ne kisa možganov, da ne bojo tečni. Če katera kam gre, kak dopust, oddih, naj uživa.