loremi
|
petek, petek že skor na škrge diham, pa ne zarad temperatur, ampak sem tolk zmatrana gigi moja draga I love you, hvala ti res za vse nasvete, pomoč!! pridejo dnevi, ko moram izjokat, sem že imela trenutke, ko sem lahko nekomu povedala, kaj se dogaja, brez solz, pa zdej spet ne gre. Ne želim sedaj vsega tenstat v sebi, ampak predvsem kadar sem tolk zmatrana, naveličana, brez volje, me tolk prevzame tusto hudo, ko bi najraje bila tam z mojimi otročki, kjer so ... tako si pa poskušam rečt ... bebice moje pomagajte mi skozi to in če slučajno še kdaj uspe, pomagajte, da bi nama tokrat res uspelo. In nekako je v meni strah, da bi tokratna operacija, ki sledi, bila dobro opravljena, da imam vsej neko upanje, da lahko še kdaj uspe, ker res ne razumem, da so me tko zašuštrali. Ampak ko že misliš, da si precej na zelenem, spet padeš nazaj. Sej to so verjetn obdobja, kaj pa vem. In mislim da bom mogla počas opustiti obiske psihologinje, ker ugotavljam da to ni tisto, kar jaz rabim, jaz moram it skozi to na svoj način in se trudim ohranim čimveč upanja za naprej. Poskušam se zakopat v delo, ampak kaj, ko so potem tu spet misli. In pride dan, ko bi delala cel popoldan, pa pride dan, ko bi samo sedela in čisto čisto ničesar drugega, še po pijačo ne moram. Pa si mislim, nekoč mora bit bolje. Čakam dopust ... kolk še ... če enih 30_x_ grem spat do takrat ... komi čakam pogled na brezmejno vodo, valove, to me pomirja. Hvala ti gigi za namenjene besede in nasvete, se poskušam prepričat, da če želim naprej, moram to pustit za sabo, ampak ne gre pa anenkrat, bo šlo upam postopoma. Sem predvčerajšnjim govorila s sosedo, je rekla ... veš kaj ne razumem ... v treh hišah, ki tu stojijo skup kot sosede, smo zdej zgubili otročke, kaj se dogaja ... sem pa rekla, da je tole mal srhljivo in da si tega ne bom poskušala prevečkrat vračat v misli in bova delala na tem, da se nama enkrat rodi zdravo dete in živi dolgo, dolgo časa. Šla bom spet na grobek ... se pogovarjala z njima in upam, da sta si tam nekje našla prijatelje. mausikaa če se že mora to zgodit, ni po mojem mnenju čist nič čudno, da imamo v mislih, da nas pokojni in naši angelčki čuvajo, vsej to nam daje nekaj optimizma. IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Pa shujšat bi morala do začetka postopka, pa .. Kak nasvet?? moj plan se mi je čist porušil je že nekak šlo, pa se je vse izjalovil zarja jao to sta mela pa pester dan , sam da ste poštimal polv se no! jaz samo da slišim za zobozdravnika, me oblije hrzel pot in groza. miklarom lubika še danes, potem pa frej vikend!! mismis kje siii? tko pridna za buklami?? bi te mogla za zgled jemat in svoje stare (učne) dolgove poravnat le glej da se nam še javiš, da nam ne boš kr na laparo ušla! kak hajniken je prštiman za med pavzo? gigi sej sploh ne rabm nikamor pogledat, kdaj bo kera zanimiva tekma, to nam vse ti reportiraš...je ta tema vse v enem! pejmo še mal delat (gužva), še dans, pol pa vikend fraj! gigi, miklarom, mismis, mausikaa, zarja, fidolina, tassi, little star in če sem še katero nenamerno izpustila ... vsem lep petek in vikend!