|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
10.6.2010 8:29:40   
mausikaa
dobro jutro drage moje,

full sem v gužvi zadnje dni, tako da se vam komaj lahko kaj javim...gužva v službi in gužva doma...jao, komaj čakam vikend in spanje, drugi teden pa itak user posted image

Gigi kolk si lepo napisala Loremi, a veš da jaz počnem isto (psihologi siccer temu pravijo zanikanje resnice - kar pa meni "dol visi") ko grem k mamiki na pokopališče se vedno pogovarjam z njo, pa s teto in stricem. Včasih zvečer razmišljam o komu ki se je že odšel od mene in včasih me potem ta isti obišče v sanjah - in naslednji dan je lepši, je lažji - točno tko kot  pravi Žiži!
Vem in verjamem da me na drugi strani čakajo da bomo spet skupaj...in tam bodo tudi vsi naši angelčki...oni nas čuvajo! Mogoče se to zdi komu čudno, meni ne!

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
10.6.2010 8:31:45   
mausikaa
user posted image

kavica pa mora biti!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
10.6.2010 10:23:13   
zarja1
Samo, da vas vse lepo pozdravim...letim dalje.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
10.6.2010 15:17:27   
Fidolina
Kaj je konzervice. Ste omagaleuser posted image ? A tolk švicate al kje na lepšem uživate user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
10.6.2010 15:41:26   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Kaj je konzervice. Ste omagaleuser posted image ? A tolk švicate al kje na lepšem uživate user posted image .

o Fidika, jaz švicam v pisarni...na lepše pa ne morem, ker so mi na servisu razbili karjolco user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
10.6.2010 16:03:17   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

o Fidika, jaz švicam v pisarni...na lepše pa ne morem, ker so mi na servisu razbili karjolco user posted image

Jst tud švicam v pisarni. Dans je en težek dan user posted image . Kariolca pa trenutno na servisu user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
10.6.2010 16:05:28   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jst tud švicam v pisarni. Dans je en težek dan user posted image . Kariolca pa trenutno na servisu user posted image

uf, Žiži pa je še cel?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
10.6.2010 16:08:07   
gigi1
Ne vem. So rekli, da bojo poklicali do 16ih, pa še niso. Slab znak user posted image
Neee, jaz vedno upam na najbolje user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
10.6.2010 22:39:00   
gigi1
Nič...avto je še cel, ampak je ostal pri mehaniku.. Jutri bo pa spet moj moj user posted image  user posted image

Mausi kaj pa vem...jaz sem glede teh stvari malo čudna. Poskušam verjeti v angelčke in posmrtno življenje, sem pa žal prevelik realist in mi možgančki tega ne dovoljujejo čisto. Vsaj ne v tej meri, kot bi si želela. Delam pa vse, kar narekuje krščanska vera,...pa tudi budizem in celo mistiki, da bi mojim dragim olajšala pot in pomagala naprej...kamorkoli že. Nekako blizu mi je misel, da se duša po smrti išče (ena knjiga od Huxleya prebrana v zgodnji mladosti). Jaz sem močno delala na tem, da mojim povem, da nikar ne lutat tle naokoli in da je najbolje, da grejo naprej. Kam? Pojma nimam! Sem na nekih tečajih v tistih letih prišla do zaključka, da svoje drage s preveliko bolečino vežemo na svet, kateremu več ne pripadajo in če nič drugega...vsaj svojo bolečino začneš omejevat. Kar je pa tudi zelo dobro. Predvsem zagovarjam to, da vsak v težkih trenutkih naredi tisto, kar mu najbolj pomaga, da ohrani zdravo psiho. Če to pomeni, da si predstavljajo, da je pokojni odšel nekam na pot - naj bo..vse kar pomaga v tako težki situaciji je dobrodošlo, pa naj psiho-logi, iatri poračejo kar čjo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
10.6.2010 22:42:08   
gigi1
Moj zaspal pred TV, jaz kozarec rdečega v roki in...dolg do vas. Jutri se vendar začne SP jaz pa še dolgujem razlage user posted image

Najboljši urnik SP do sedaj:

http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario-english.html
(ga je tud naša Zarja zvohala nekje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image )

Nikakor ne smete zamuditi:

nedelja 13.06.  Alžirija : Slovenija 13.30 (tole moramo zmagat!)

petek 18.06.    Slovenija : Zda 16.00 (vsaj neodločeno)

sreda 23.06.    Slovenija : Anglija 16.00 (pušnt manj kot bodo ZDA od Angležev)

iiiiiin pol smo not user posted image  user posted image  user posted image
Naša velika sreča je, da bodo Angleži že prej igreali z ZDA in se ob tla metali, da dobijo tekmo...ko bodo z nami igrali, jim bo pa že rahlo....cigu migu user posted image

Na urniku si lahko ogledate se kdaj so druge tekme skupine C, ker je za našo uvrstitev naprej zelo pomembno kako bodo drugi igrali.

Tiste, ki boste gledale tekme iz zgolj estetskega vidila pa NIKARTE ZAMUDITI:

ponedeljek 14.06.  Italija : Pargvaj 20.30 user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
10.6.2010 23:00:56   
gigi1
Kaj še na kratko?

Sodniki? Zdej so 4je. Včasih so bili 3je. 1 je glavni, 2 sta stanska ( tista, ki pazita na oute in ofsajde, včasih pa tudi vidita kakšen prekršek, ki glavnemu uide). Če je glavni pameten, se bo z njima posvetoval pri kakšni stvari, ki je ni dobro videl. 4 sodnik je bolj novost. Ta opravlja menjave in sporoča glavnemu koliko časa je preteklo. Objavlja tudi koliko časa bo trajal sodnikov podaljšek.

Sodnikov podaljšek. Tekma se igra cca 2x 45 min (ni na štoperco) + morebitni podaljški v zaključni fazi turnirja ali prvenstva (2 x 15 min, če je neodločen izid - no po neodločenem v tej fazi grejo naprej elferji najprej 5 : 5 pol pa 1 na 1 dokler en ne zmaga). Glavni pa določi pri vsakem polčasu koliko časa so zgubili pri valjanju po travi, menjavah in določi podaljšek. Ponavadi 2-4 min. V primeru, da tvoje moštvo vodi se prav peklensko vlečejo, če pa izgublja je prehitro konec. Einstein je svojo teorijo relativnosti razložil zelo preprosto: če sediš na vroči peči se trenutek vleče kot večnost, če si s svojo drago mine ura kot trenutek user posted image . No tole je približno taka razlika user posted image

Zmatrana sem. Danes je bil kar težek dan in naj bo tole naša nočna šola. Obljubim, da bom do konca SP obdelala vsa vprašanja in boste na koncu že pravi profiji user posted image

Nočka lubice moje user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 10.6.2010 23:13:38 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
10.6.2010 23:03:36   
gigi1
Bebiii je včeraj dobro opravila na UZ in ima jutri spet UZ. Dejmo Bebiiiii user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
11.6.2010 5:54:00   
tassi1
dobro jutro iz hladnega fotelja user posted image
eno kavico vam skuham( s pirom še ne smemo začet, ker smo premlade) user posted image user posted image user posted image
user posted image
Pri nas pa čakamo , da tetka user posted image  pride, pol pa lahko začnem s femoden tabletkami. Pa shujšat bi morala do začetka postopka, pa ..user posted image user posted image user posted image  
Kak nasvet??

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
11.6.2010 5:54:36   
tassi1

Bebiii je včeraj dobro opravila na UZ in ima jutri spet UZ. Dejmo Bebiiiii user posted image  user posted image  user posted image

navijam user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
11.6.2010 7:23:19   
zarja1
Dobro jutro babe žabe.....

upam, da bo dans veliko boljši dan kot včeraj....vse je šlo narobe....user posted image

Gigi, za vsem že kar je bilo sem zvedla, da me zapušča moj naboljši sodelavec (odhaja v drugo službo), potem na poti domov me kliče možek - padlo oknouser posted image v kopalnici kr iz ležajev ven (okno je bilo samo skipano), seveda njemu pri britju nad umivalnikom ravno na obraz user posted image .....beri zlomljen zob (enka). Brzina v avto do (HB dober prijatelj) zobozdravnika. Zdaj je BTW dragi spet lepuser posted image . Potem še mene začne zob skelet ponočiuser posted image , ajd nazaj do zobozdravnika, tokrat za mene user posted image . Malce se mi je dlesen pomaknila in je živec bil preveč zunaj, namaže z nečim (pohvali zobke in ostalo user posted image ), hitro spat nazaj in okno montirat.

Jao meni, naj bo dans boljši dan!!!!!!!! Pa saj mi gre na smeh...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 11.6.2010 7:26:45 >

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
11.6.2010 7:30:16   
zarja1
(ga je tud naša Zarja zvohala nekje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image )

partizansko ime Njuškalo......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
11.6.2010 7:44:27   
mausikaa
dobro jutro,

ja Zarja tebi se pa dogaja...

in super, da je petek, jao, samo da je petek, kolk sem jest vesela da je danes petek user posted image

Bebii naša, boš prišla še kaj k nam poročat, tolk stiskam pesti, da mam že vse prstke bele!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
11.6.2010 7:49:04   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

dobro jutro iz hladnega fotelja user posted image
eno kavico vam skuham( s pirom še ne smemo začet, ker smo premlade) user posted image user posted image user posted image  

Pri nas pa čakamo , da tetka user posted image  pride, pol pa lahko začnem s femoden tabletkami. Pa shujšat bi morala do začetka postopka, pa ..user posted image user posted image user posted image  
Kak nasvet??

hmm, Tassi ti si mogoče res premlada, ampak evo enega hladnega za staro gardo user posted image

user posted image

itak je pa petek

a pa recept za shujšat rabiš? hmm, jest tudi user posted image   od kar hodim okoli k stričkom in teticam v belih haljah kar buhtim user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
11.6.2010 7:55:53   
hermy1

navijam user posted image user posted image user posted image

tud jest user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
11.6.2010 7:58:20   
zarja1
Mausi, Tassi glede hujšanja....hmmmm

meni vedno hasne in to delam predvsem pred dopustom....

zjutraj full sadja user posted image , kosilo čist normalo (z refoškom ali zelencem poplaknjeno), pozno popoldan full zelenjaveuser posted image . Res pa je, da jaz spijem abnormalno veliko vode čez dan.....že od nekdaj. To mi je tudi pomagalo kilce dol spravit po prvem postopku z hiperco, ko sem bila res fajn zalita.....dobesedno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
11.6.2010 8:01:32   
zarja1
Pri nas pa čakamo , da tetka user posted image  pride, pol pa lahko začnem s femoden tabletkami.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
11.6.2010 8:02:29   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

upam, da bo dans veliko boljši dan kot včeraj....

Jao meni, naj bo dans boljši dan!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarja, seveda bo boljši...saj si že včeraj vse žabe pojedla user posted image !!!

Tassi, zdej kje tko vroče veljajo drugačna pravila za pir user posted image !!

Žiži, hvala za vse inštrukcije user posted image   !!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
11.6.2010 8:08:24   
zarja1
Mausi kaj pa vem...jaz sem glede teh stvari malo čudna.

jaz delam, kot čutim. Mojo mami še vedno objemam v mislih, se z njo pogovarjam in še vedno jokam, ker je več ni. Pač, ona je bila moje sonce.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Rada pomislim, da me od nekod vidi, vidi kaj čutim.

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
11.6.2010 8:30:34   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Mausi kaj pa vem...jaz sem glede teh stvari malo čudna.

jaz delam, kot čutim. Mojo mami še vedno objemam v mislih, se z njo pogovarjam in še vedno jokam, ker je več ni. Pač, ona je bila moje sonce.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Rada pomislim, da me od nekod vidi, vidi kaj čutim.

Zarja točno tako čutim tudi jaz...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
11.6.2010 8:55:09   
loremi
petek, petek user posted image
že skor na škrge diham, pa ne zarad temperatur, ampak sem tolk zmatrana user posted image

gigi moja draga I love you, hvala ti res za vse nasvete, pomoč!! user posted image  user posted image  pridejo dnevi, ko moram izjokat, sem že imela trenutke, ko sem lahko nekomu povedala, kaj se dogaja, brez solz, pa zdej spet ne gre. user posted image  Ne želim sedaj vsega tenstat v sebi, ampak predvsem kadar sem tolk zmatrana, naveličana, brez volje, me tolk prevzame tusto hudo, ko bi najraje bila tam z mojimi otročki, kjer so ... tako si pa poskušam rečt ... bebice moje pomagajte mi skozi to in če slučajno še kdaj uspe, pomagajte, da bi nama tokrat res uspelo. In nekako je v meni strah, da bi tokratna operacija, ki sledi, bila dobro opravljena, da imam vsej neko upanje, da lahko še kdaj uspe, ker res ne razumem, da so me tko zašuštrali. Ampak ko že misliš, da si precej na zelenem, spet padeš nazaj. Sej to so verjetn obdobja, kaj pa vem. In mislim da bom mogla počas opustiti obiske psihologinje, ker ugotavljam da to ni tisto, kar jaz rabim, jaz moram it skozi to na svoj način in se trudim ohranim čimveč upanja za naprej.
Poskušam se zakopat v delo, ampak kaj, ko so potem tu spet misli. In pride dan, ko bi delala cel popoldan, pa pride dan, ko bi samo sedela in čisto čisto ničesar drugega, še po pijačo ne moram. Pa si mislim, nekoč mora bit bolje. Čakam dopust ... kolk še ... če enih 30_x_ grem spat do takrat ... komi čakam pogled na brezmejno vodo, valove, to me pomirja.
Hvala ti gigi za namenjene besede in nasvete, se poskušam prepričat, da če želim naprej, moram to pustit za sabo, ampak ne gre pa anenkrat, bo šlo upam postopoma.

Sem predvčerajšnjim govorila s sosedo, je rekla ... veš kaj ne razumem ... v treh hišah, ki tu stojijo skup kot sosede, smo zdej zgubili otročke, kaj se dogaja ... sem pa rekla, da je tole mal srhljivo in da si tega ne bom poskušala prevečkrat vračat v misli in bova delala na tem, da se nama enkrat rodi zdravo dete in živi dolgo, dolgo časa.

Šla bom spet na grobek ... se pogovarjala z njima in upam, da sta si tam nekje našla prijatelje. mausikaa če se že mora to zgodit, ni po mojem mnenju čist nič čudno, da imamo v mislih, da nas pokojni in naši angelčki čuvajo, vsej to nam daje nekaj optimizma.

Pa shujšat bi morala do začetka postopka, pa ..user posted image user posted image user posted image  
Kak nasvet??

moj plan se mi je čist porušil user posted image  je že nekak šlo, pa se je vse izjalovil user posted image

zarja jao to sta mela pa pester dan user posted image , sam da ste poštimal polv se no!
jaz samo da slišim za zobozdravnika, me oblije hrzel pot in groza.

miklarom lubika še danes, potem pa frej vikend!! user posted image

mismis kje siii? tko pridna za buklami?? bi te mogla za zgled jemat in svoje stare (učne) dolgove poravnat user posted image  le glej da se nam še javiš, da nam ne boš kr na laparo ušla! kak hajniken je prštiman za med pavzo?

gigi sej sploh ne rabm nikamor pogledat, kdaj bo kera zanimiva tekma, to nam vse ti reportiraš...je ta tema vse v enem! user posted image

pejmo še mal delat (gužva), še dans, pol pa vikend fraj!

gigi, miklarom, mismis, mausikaa, zarja, fidolina, tassi, little star in če sem še katero nenamerno izpustila ... vsem lep petek in vikend!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......