|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
28.11.2009 19:28:48   
Naska
TANJA - ČESTITKE!!!! A ŽE ČUTIŠ?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 301
28.11.2009 20:24:14   
Fidolina
Lepo, mirno nočko vsem. Zdaj , ko se naša Gigi potepa, bom pa jaz vas mal objemčkala user posted image .
Ne bo isto - ampak bulš k nič user posted image user posted image .

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 302
28.11.2009 21:37:07   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Lepo, mirno nočko vsem. Zdaj , ko se naša Gigi potepa, bom pa jaz vas mal objemčkala user posted image .
Ne bo isto - ampak bulš k nič user posted image user posted image .

Hvala, hvala user posted image   user posted image   user posted image user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 303
28.11.2009 21:59:34   
miklarom
Zarja in mismis - še tukaj veliiiiiiiiik user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanja - čestitke in lepo user posted image

Žiži - kako tebi kaj kaže, user posted image

Barbi - hvala, ti pa verjamem da te matra, tudi mene je kar fejst, a glavno je da bo vse o.k. in da bo bebica zdrava

Aqua - koliko greješ, daj malo poročaj, sem firbčna k sto hudičevuser posted image

BEBIII - srečno jutri in mislim nate , ter naj ti čez 14. dni pokaže en veliiiiiiii    +  čez 8,5 mesecev pa eno lepo user posted image  srce moje RTM  IN POLJUBČKE TI POŠILJAM
user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 304
29.11.2009 0:01:35   
Tanja_Jes
Jutri pa z vso paro in nas trije navijamo za BEBII da bo dobila svoje dete v varstvo za celih 8 mesecev in še mal...

user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 305
29.11.2009 8:14:12   
alpog
Danes pa od mene dobro jutro! Saj bi nalimala kakšno kavico pa ne znam. Si jo pa skuhajte! Danes se navija dalje!!!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 306
29.11.2009 10:14:38   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Jutri pa z vso paro in nas trije navijamo za BEBII da bo dobila svoje dete v varstvo za celih 8 mesecev in še mal...

user posted image user posted image user posted image

še jaz, še jaz...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 307
29.11.2009 10:28:18   
Naska
mua osi - tudi jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 308
29.11.2009 11:42:54   
Kruce Fiks
Alo BEBII spusti mal sendwich iz rok pa se javi!!!
Itak da navijam!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 309
29.11.2009 12:29:11   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: Naska

TANJA - ČESTITKE!!!! A ŽE ČUTIŠ?user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, Naska, mislim da ga dolg ne bomo čutle, bodo pa zato user posted image user posted image user posted image namesto nas  Mausikaa pa Grethy pa še kakšna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 310
29.11.2009 14:36:31   
lana70
hm, BEBIII bi se pa zdej morala že javit user posted image user posted image ...moj tamali pa je prišel domov z 39 vročine user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 311
29.11.2009 14:45:32   
Naska
lanči - pozdravi tamaučka!!! 39 je kar huda...

tanja - sem mislila, če kaj čutiš v smislu tudi da ti je kaj slabo pa da te kaj joške bolijo pa kakšni so še znaki, da kar naprej lulaš pa da si full zaspana...?

ajd držte se... user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 312
29.11.2009 14:57:18   
lana70

ja, verjetno ga bom predozirala s pomarančami in kivijem...user posted image , se mi prav smili, ko ga gledam v tisti postelji že cel dan user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 313
29.11.2009 15:17:38   
KIWI
Ojla,

Pri meni je za enkrat še vse belouser posted image user posted image user posted image in upam da kar ostane še 8 in pol mesecev! Sicer pa, moji krizni dnevi so jutri, user posted image v torek user posted image itd ...., ma nič ne bomo grdo mislili, bomo kar dobre volje in počutja še naprej! user posted image user posted image user posted image

Zarja, Mismis še enkratuser posted image user posted image user posted image

Bebiii, ja kje pa si?

Aqua, kakšen je rezultat no?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 314
29.11.2009 15:22:42   
Tanja_Jes

tanja - sem mislila, če kaj čutiš v smislu tudi da ti je kaj slabo pa da te kaj joške bolijo pa kakšni so še znaki, da kar naprej lulaš pa da si full zaspana...?

ajd držte se... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vem, sem se malo hecala user posted image user posted image user posted image user posted image
joške me ful bolijo, pa fuuuuuul so zrasle...ostalo pa nič kaj pretresljivega...mal me špikne sem ter tja spodaj.
Kako pa tebi kaže?

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 315
29.11.2009 16:32:21   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Joj, Naska, mislim da ga dolg ne bomo čutle, bodo pa zato user posted image user posted image user posted image namesto nas  Mausikaa pa Grethy pa še kakšna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj babe user posted image user posted image user posted image  
danes ne čutim ama čisto nič, včeraj sem bila na eni fešti in mam danes take nožice da joj, žulj pri žulju, ma res no, palce mam takšne kot da jih je traktor povozil...ma kdo kakšen recept kako to spravit v red? Ju3 je treba v službo in res ne vem kaj naj nataknem na noge user posted image

Barbi drži se in upam, da boš ju3 ostala doma, nima smisla da se mučiš v službi! Pa še stena bo ostala cela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 316
29.11.2009 17:09:16   
mismis
ojla babuške,

samo toliko, da na hitro povem, BEBIII greje eno pikico, test ima 14.12.2009

Dajmo BEBIIIuser posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 317
29.11.2009 17:21:33   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

ojla babuške,

samo toliko, da na hitro povem, BEBIII greje eno pikico, test ima 14.12.2009

Dajmo BEBIIIuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 318
29.11.2009 19:22:06   
miklarom
ja, res je naša BEBIII greje lepo pikico, draga saj veš kaj ti želim sem ti že napisala in full navijam  user posted image user posted image user posted image zate.

Lana 70 - čimprej se pozdravite, ubožček bogi.

Gigi - kje si, kaj dogaja, te pogrešamuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 319
29.11.2009 19:30:23   
miklarom
kruce - evo nekaj zate user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 29.11.2009 19:32:31 >

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 320
29.11.2009 19:40:33   
miklarom
a ste danes dale venčke in prižgale prvo svečko  user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 321
29.11.2009 20:46:50   
Naska
bravo bebi. user posted image user posted image user posted image user posted image

tanja - ne vem še kako mi kaže - ponoči grem lulat - ampak to ni nič novega user posted image ,
mam pa lase že lepše - samo to je možno da še od hormonov - danes sem si jih kar sama malo postrigla in po pranju sem imela totalni afrolukuser posted image

drugače pa itak da ves čas premišljam, kaj se dogaja tam dol pa ju prepričujem, da jima je tukaj najboljše kolikor jim je lahko, da naj fejst ugizneta pa se z zobmi, rokami in nogami primeta.  pa ves čas grejem grejem. mal z nogami v luft, mal na desnem boku... (a ste brale, da res, ko se ugnezdijo kot da kr mal agresivno to naredijo, kot da bi res na nek način se zagrizli v maternico - zato pa kakšna žilca popoka in od tu vgnezditvena krvavitev)

sem pa zdajle šla v kino - nisem vedla, če bi si dovolila al ne - ampak tale marjanca strip je res faca - samo film mi je bil vseeno predolgi (julija in julie) - film o hrani - madoniš me bojo počas res prepričali, kako fejst je kuhat - ker meni se zdi da maš tri priloge pa tri vrste mesa pa smo pri koncu - ampak ženska je celo knjigo hotela izdati samo o pripravi piščanca, ki ga naša familija sploh ne more več, ker sem ga en cajt preveč pripravljala...

tko torej sem... v čakanju... na...

pa lahko noč , računam da bo jutri več klepeta, ko v službi ne boste vedle, kaj početuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 322
29.11.2009 21:23:01   
aqua77
En lep dober večer vsem mojim starim sabljam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

A ste prižgale adventno svečko danes??? user posted image user posted image

Sem vas pogrešala mučo, fejst, tanartaveč!!!!! user posted image user posted image

Mi grejemo eno pikico in lulamo 12.12. user posted image

Dost o men, kako pa kaj moja najljubša ekipa??? Grem brat mal za nazaj, sam ne za dva mesca nazaj, da ne bo kdo to mislu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 323
29.11.2009 22:10:34   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

En lep dober večer vsem mojim starim sabljam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

A ste prižgale adventno svečko danes??? user posted image user posted image

Sem vas pogrešala mučo, fejst, tanartaveč!!!!! user posted image user posted image

Mi grejemo eno pikico in lulamo 12.12. user posted image

Dost o men, kako pa kaj moja najljubša ekipa??? Grem brat mal za nazaj, sam ne za dva mesca nazaj, da ne bo kdo to mislu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

alooo, si bila pogrešana veš !!! Držim pesti in ima da rata!!! BEBIII pa ma za tabo test- 14.12....no, držim pesti, da bo božiček tudi po obali nosil pluske user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 324
29.11.2009 22:37:59   
Kruce Fiks
user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 29.11.2009 22:39:31 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

umivanje zob
varuška mb

Kolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?

manj kot 1x na dan (11%)

1x na dan (34%)

2x na dan (48%)

3x na dan (5%)

bolj pogosto (2%)

Število vseh glasov: 351

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!