![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.11.2009 22:38:26
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 držim pesti, da bo božiček tudi po obali nosil pluske Tud jaz! Hvala Mikla!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 4:39:07
|
|
|
|
Grethy
|
Bro jutro .. .Gretica ne more spat noooooooooooo ... za vse današnje
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 5:02:38
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Bro jutro .. .Gretica ne more spat noooooooooooo ... za vse današnje Servus Gretka!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 9:37:33
|
|
|
|
mausikaa
|
vidim da danes večina še spi evo kavica zaspanke...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 10:14:38
|
|
|
|
barbara b
|
mausikaa a ti to misliš že na drugo jutranjo kavico
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 10:25:47
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b mausikaa a ti to misliš že na drugo jutranjo kavico jah danes je bla res bolj pozna...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 10:43:29
|
|
|
|
miklarom
|
evo da vam dam še mal mojih hamburgerjev iz šihta pa še mal za zalit
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 11:30:23
|
|
|
|
Naska
|
dobro jutro!!! kaj se kaj dogaja, a sem kaj zamudila. kar neko zatišje...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 12:48:36
|
|
|
|
Grethy
|
To je ponedeljek Naska, počaki malo, da se začnejo bejbe prebujat v nov teden ....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 13:05:31
|
|
|
|
Naska
|
olala, gretka - tok prazno na forumu, da kar odmeva
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 15:58:39
|
|
|
|
BarbiG
|
Gigi, kje si? Kako se počutiš?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 16:08:12
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Ja čist tuga tle k ni Žižeka in Mismis....še Fidolina se je skrila...zgleda da je računalnik vrgla skoz okn KJE STE DEČVE
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 17:15:33
|
|
|
|
Grethy
|
Kam pa je res poniknla naša Giget ... verjetno ma kakšno službeno zadevo, drgač je ona tle kukr inventarček, sam če lohk, dejmo ji cajt, sej se bo jaula ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 17:17:47
|
|
|
|
Naska
|
jaz se tudi sprašujem GIGIIIII
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 17:20:19
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz grem jutri na pot in me ni do ponedeljka zvečer. Da me ne boste preveč pogrešale no še malo pa bo že globoko večer.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 17:21:13
|
|
|
|
zarja1
|
Babe moje, saj ne morem verjet- PA JE RES. Proti koncu decembra mora prit moja in že štartam s femodenom, januarja diphereline, februarja gonal in to je to. Mene je skor kap, da sem že v postopku in že na vrsti.Čist sem že happy. Mismis moj , malo boš me prehitela, čist malo.....ampak bova skupaj, v mislih in navijanju ziher. Pol pa me boš šibnila le za kak centimeter v širino trebuščka.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 17:22:42
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz grem jutri na pot in me ni do ponedeljka zvečer. Da me ne boste preveč pogrešale no še malo pa bo že globoko večer..... Ne morem verjet, da tko površno beremo. Žižetka, zdej ej pa cajt, da se javiš.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 17:53:45
|
|
|
|
Naska
|
dejmo Zarja pismu pa res površno beremo...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 18:37:18
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Babe moje, saj ne morem verjet- PA JE RES. Proti koncu decembra mora prit moja in že štartam s femodenom, januarja diphereline, februarja gonal in to je to. Mene je skor kap, da sem že v postopku in že na vrsti.Čist sem že happy. Mismis moj , malo boš me prehitela, čist malo.....ampak bova skupaj, v mislih in navijanju ziher. Pol pa me boš šibnila le za kak centimeter v širino trebuščka. Bravo Zarjica dušo ... tole je blo pa expresno ... si se že mogla jako fajn držat tam da so te koj preko reda ufurali v akcijo, no ja kar je čisto prav ane ... sam da dogaja, pa magari koj ane ane
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 18:53:50
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Babe moje, saj ne morem verjet- PA JE RES. Proti koncu decembra mora prit moja in že štartam s femodenom, januarja diphereline, februarja gonal in to je to. Mene je skor kap, da sem že v postopku in že na vrsti.Čist sem že happy. Mismis moj , malo boš me prehitela, čist malo.....ampak bova skupaj, v mislih in navijanju ziher. Pol pa me boš šibnila le za kak centimeter v širino trebuščka. Bravo Zarjica dušo ... tole je blo pa expresno ... si se že mogla jako fajn držat tam da so te koj preko reda ufurali v akcijo, no ja kar je čisto prav ane ... sam da dogaja, pa magari koj ane ane je že skor dve leti trajal moj prvi ICSI in glede na vsa sr@nja sem si baje zaslužla. Pomoje sem se jim prav zasmilila.......Ma tolk so fer in super!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 19:04:40
|
|
|
|
Grethy
|
Sej je prav da so prijazni in fer ... zdej pa ima da rata !!!!!!! Da ne bi ti mene jemala kao da mi kej ni prav, jaz sem fulllllll vesela da si tako hitro spet uletela v akcijo, ma sem vesela za vsako in vseh uspehov ... tako kot bi bile ve vesele mojega, se jaz veselim vaših
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 19:10:11
|
|
|
|
zarja1
|
Grethy vem, vem......srčica moja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 20:38:40
|
|
|
|
Fidolina
|
Helou , moram vas mal pozdravit - pa sam na hitro. Danes smo zadnjega v mesecu in je treba postorit za službo ogromno stvari. Vse more biti zaključeno, izterjano, obračunano,..... . Ker je pa nekdo zadnje dneve preveč visel na nekem forumu, mora pa vse not prinesti . Tako, da bo še dolga noč . Navijam za belino v vaših gatkah .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.11.2009 22:32:43
|
|
|
|
miklarom
|
zarči - ej bejba to sem pa vesela zate, da greš tak hiter že v postopek, pol boma pa februarja skupaj, je to je noro tolk sem vesela res, da so tak pohiteli gigi - kako je s tabo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.12.2009 8:12:59
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, da ne kuham vedno kavice... tko za tiste ki jim pa to ni dovolj pa tole: http://www.chippendales.com/ aja, pa ne si preveč zapackat tipkovnic
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.