|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
29.11.2009 22:38:26   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: lana70
držim pesti, da bo božiček tudi po obali nosil pluske user posted image user posted image

Tud jaz!

Hvala Mikla!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 326
30.11.2009 4:39:07   
Grethy
Bro jutro .. .Gretica ne more spat noooooooooooo ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse današnje

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 327
30.11.2009 5:02:38   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Bro jutro .. .Gretica ne more spat noooooooooooo ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse današnje

Servus Gretka!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 328
30.11.2009 9:37:33   
mausikaa
vidim da danes večina še spi
evo kavica zaspanke...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 329
30.11.2009 10:14:38   
barbara b
mausikaa a ti to misliš že na drugo jutranjo kavico  user posted image user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 330
30.11.2009 10:25:47   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b

mausikaa a ti to misliš že na drugo jutranjo kavico  user posted image user posted image

user posted image   jah danes je bla res bolj pozna...

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 331
30.11.2009 10:43:29   
miklarom
evo da vam dam še mal mojih hamburgerjev iz šihta user posted image user posted image pa še mal za zalit  user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 332
30.11.2009 11:30:23   
Naska
dobro jutro!!!

kaj se kaj dogaja, a sem kaj zamudila. kar neko zatišje...user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 333
30.11.2009 12:48:36   
Grethy
To je ponedeljek Naska, počaki malo, da se začnejo bejbe prebujat v nov teden .... user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 334
30.11.2009 13:05:31   
Naska
olala, gretka - tok prazno na forumu, da kar odmevauser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 335
30.11.2009 15:58:39   
BarbiG
Gigi, kje si? Kako se počutiš?

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 336
30.11.2009 16:08:12   
Tanja_Jes
Ja čist tuga tle k ni Žižeka in Mismis....še Fidolina se je skrila...zgleda da je računalnik vrgla skoz okn user posted image user posted image user posted image user posted image

KJE STE DEČVE user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 337
30.11.2009 17:15:33   
Grethy
Kam pa je res poniknla naša Giget ... verjetno ma kakšno službeno zadevo, drgač je ona tle kukr inventarček, sam če lohk, dejmo ji cajt, sej se bo jaula ...

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 338
30.11.2009 17:17:47   
Naska
jaz se tudi sprašujem GIGIIIII

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 339
30.11.2009 17:20:19   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Jaz grem jutri na pot in me ni do ponedeljka zvečer. Da me ne boste preveč pogrešale user posted image

no še malo pa bo že globoko večer.....

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 340
30.11.2009 17:21:13   
zarja1
Babe moje, saj ne morem verjet- PA JE RES.
Proti koncu decembra mora prit moja user posted image   in že štartamuser posted image s femodenom, januarja diphereline, februarja gonal in to je to. Mene je skor kap, da sem že v postopku in že na vrsti.Čist sem že happy.

Mismis mojuser posted image , malo boš me prehitela, čist malo.....ampak bova skupaj, v mislih in navijanju ziher. Pol pa me boš šibnila le za kak centimeter v širino trebuščka.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 341
30.11.2009 17:22:42   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Jaz grem jutri na pot in me ni do ponedeljka zvečer. Da me ne boste preveč pogrešale user posted image

no še malo pa bo že globoko večer.....

Ne morem verjet, da tko površno beremo. Žižetka, zdej ej pa cajt, da se javiš.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 342
30.11.2009 17:53:45   
Naska
dejmo Zarja user posted image user posted image user posted image

pismu pa res površno beremo...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 343
30.11.2009 18:37:18   
Grethy

Proti koncu decembra mora prit moja user posted image   in že štartamuser posted image s femodenom, januarja diphereline, februarja gonal in to je to. Mene je skor kap, da sem že v postopku in že na vrsti.Čist sem že happy.

Mismis mojuser posted image , malo boš me prehitela, čist malo.....ampak bova skupaj, v mislih in navijanju ziher. Pol pa me boš šibnila le za kak centimeter v širino trebuščka.user posted image user posted image user posted image

Bravo Zarjica dušo ... tole je blo pa expresno ... si se že mogla jako fajn držat tam da so te koj preko reda ufurali v akcijo, no ja kar je čisto prav ane ... sam da dogaja, pa magari koj ane ane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 344
30.11.2009 18:53:50   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Bravo Zarjica dušo ... tole je blo pa expresno ... si se že mogla jako fajn držat tam da so te koj preko reda ufurali v akcijo, no ja kar je čisto prav ane ... sam da dogaja, pa magari koj ane ane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je že skor dve leti trajal moj prvi ICSI in glede na vsa sr@nja sem si baje zaslužla. Pomoje sem se jim prav zasmilila.......Ma tolk so fer in super!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 345
30.11.2009 19:04:40   
Grethy
Sej je prav da so prijazni in fer ... zdej pa ima da rata !!!!!!!

Da ne bi ti mene jemala kao da mi kej ni prav, jaz sem fulllllll vesela da si tako hitro spet uletela v akcijo, ma sem vesela za vsako in vseh uspehov ... tako kot bi bile ve vesele mojega, se jaz veselim vaših user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 346
30.11.2009 19:10:11   
zarja1
Grethy vem, vem......srčica mojauser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 347
30.11.2009 20:38:40   
Fidolina
Helou user posted image ,
moram vas mal pozdravit - pa sam na hitro. Danes smo zadnjega v mesecu in je treba postorit za službo ogromno stvari. Vse more biti zaključeno, izterjano,  obračunano,.....user posted image .
Ker je pa nekdo zadnje dneve preveč visel na nekem forumu, mora pa vse not prinesti user posted image . Tako, da bo še dolga noč user posted image .
Navijam za belino v vaših gatkah user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 348
30.11.2009 22:32:43   
miklarom
zarči - ej bejba to sem pa vesela zate, da greš tak hiter že v postopek, pol boma pa februarja skupaj, je to je noro tolk sem vesela res, da so tak pohiteli user posted image user posted image user posted image

gigi - kako je s tabouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 349
1.12.2009 8:12:59   
mausikaa
dobro jutro,

da ne kuham vedno kavice...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

tko za tiste ki jim pa to ni dovolj pa tole:

http://www.chippendales.com/

aja, pa ne si preveč zapackat tipkovnic user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

joh ansa jansa
gabb

jansa sucks - yes or no?

yes (64%)

no (36%)

Število vseh glasov: 221

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!