|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
26.11.2009 15:27:54   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Naska....pusti sanje na miru...jaz sem tisto noč preden sem zjutraj test delala ob 4.00 zjutraj sanjala kako sem na testu zagledala -, kako mi je bilo hudo in kako me je vse bolelo...od sanj in od pritiska v mehurju sem se zbudila in šla test delat.....pa ti povem, da še preden je na CB prišlo do kontrolne črtice, je bil že jasen plus...tako da pozabi na grde sanje....lahko pomenijo pa ravno kontra! user posted image user posted image

Heej, pa kako si ti meni nosečka?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako sem vesela zate, resuser posted image Bo poroka toliko bolj veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 251
26.11.2009 16:23:48   
gigi1
Kruce hvala, ampak ne hvala. Mi coca cola nardi kažin v želodcu. Itak, da je moj recept že naredil svoje. Punce zelje in pivo = zakon user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 252
26.11.2009 17:51:36   
Fidolina
Zarja , močno močno držim pesti za vaju, da se do sobote še kaj spremeni user posted image user posted image user posted image . Danes je šele četrtek.
Zdravniki že vedo, zakaj se dela test 15 dan. Samo me smo ble tolk neučakaneuser posted image .
Ni še vse izgubljeno. Saj najbrž si tudi sama našla na forumih zgodbe punc, ki so povedale, da jim je pokazalo šele 15., 16. dan. user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 253
26.11.2009 17:57:36   
Fidolina
Lana - zelo lep buši! Že kar "pravi buši". Pa zdi se mi, da se tam pri strani vidi ena buškica, ki je najbrž ritka od lizikeuser posted image .

Gigi - bravo za potičko!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 254
26.11.2009 18:09:12   
Fidolina
Aja, nosečkice, zebe vas  pa zato, ker sam ležite, pa se merkate, pa desni bok,.......user posted image user posted image user posted image .
Če bi generalno čiščenje po hiši delale, al pa za vročo pečico piške pekle, pa tla ribale - bi vam blo sigurn vroče.
To je od izležavanja user posted image user posted image user posted image .

No, to je blo mal heca. Itak vse vemo, da se je v tem času nujno potrebno merkat user posted image . Kar naprej še ležkat pa počivat user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 255
26.11.2009 19:31:46   
Naska
Meni nogavice pomagajo user posted image - mislim, da me ne zebeuser posted image
gigi - čestitke! user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 256
26.11.2009 19:50:47   
miklarom
BEBIII - PA KAK SI TI MENI, DAJ MI SPOROČI KAKO KAJ , KAR PREKO SMS-JA user posted image

ŽIŽI - pa vejžda se bomo srečale al v LJ al pa v Celju, prit mormo skupi to ni kaj pa da mal nazdravmo a ne  user posted image  pa z mismis tudi

Lana - madona tole kitajsko zelje nam pa še dolgo ne bo šlo iz glave, pa še na sliki poleg sebe ga imašuser posted image , daj mi pošlji svoj e mail, da ti pošljem slikice iz žižol, sej veš tiste zraven droga pa to, neuser posted image

Zarja - pa ku je zdaj to, ti piška moja, ne še obupat, počakaj še malo in še enkrat poskusi test, jest še vseeno držim pestke zate, če ne se boma pa drugo leto skupi borile user posted image

kruce - a si dobil nazaj moj ZS in e -mail.

Grethy -   user posted image

babnice, danes sem imela katastrofo. Grem iz šihta domov in imam karamboluser posted image , en hudič se mi je zaletel in mi stokel moj novi avto po celi levi strani mam razbitga tolk sem bla jesna da bi onga tipa najraje nabila user posted image , sam hvala bogu da meni ni nič  in da isem jaz kriva, pa še ti naši policaji k jih kličeš, te skor napizdijo, šeč če nisi napol mrtev ne kliči, ma halooooooooooooo, kako obnašanje, me je rzkurilo in sem tudi jaz biola nazaj malo freh osorna, kaj si pa mislijo da so

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 257
26.11.2009 19:58:25   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

kruce - a si dobil nazaj moj ZS in e -mail.

Hm, dobil tvoj ZS z mailom in tud poslal slikce, kontra pa ni nič prišlo če to misliš.

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 258
26.11.2009 21:18:01   
miklarom
kruce - hvala, sem prejela, in sem ti že nazaj poslala svoje slikice, res so lepe, madona zdej bom pa sestavila album slikic ringaraja in vesele druščine user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 259
26.11.2009 22:05:56   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Lana - zelo lep buši! Že kar "pravi buši". Pa zdi se mi, da se tam pri strani vidi ena buškica, ki je najbrž ritka od lizikeuser posted image .

...aha, vadi že dvokorak user posted image user posted image , očitno bo pa to zdaj postalo kar stalnica....danes sva bila v materinski in je protestirala sto na uro...

jaj jaj mausi, kaj to jaz berem user posted image user posted image user posted image user posted image , je pa res, pleh se bo že popravil, važno, da ni tebi nič!!!

žižet, mismis, tanja_jes......situacija...mislim na vas prav posebej in na ostale tudi user posted image ..kdaj ima kajsi krvnega??

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 260
26.11.2009 22:09:14   
miklarom
lubice moje lepo pančkajte , jaz grem user posted image , k mi je včeraj prišlauser posted image  in imam take krče, pa neki me noter peče in boli, lije pa tak iz mene, k da bi sod odprlo, ne vem kaj bi to blo, me malo skrbi, upam da se mi bo kaj umirilo , če ne bom pa mogla obiskat G. -ja.

jutri se pa spet user posted image ¸, pa, pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 261
27.11.2009 7:19:04   
kajsica
Dobro jutro vsem skupaj!

Babike vsem res hvala za vso navijanje in krvni test imam šele v torek 1.12, kar je 17 dan po ET. Nočem se še preveč veselit vsega, ker me je strah prvega UZ.....če bo ta pokazal da je vse OK potem pa bomo mi začeli upat.

Ostale trepetalke...kako ste mi kaj? Mišmiš in Tanja...vidve bosta pa lulai počasi na palčko....navijam navijam!!!!

Lep dan vam želim vsem skupaj!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 262
27.11.2009 8:07:55   
mausikaa
dobro jutro  vsem skupaj...petek je...petek je...petek je...

user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 263
27.11.2009 8:32:03   
mismis
Ja hvala bogu, da je petek user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 264
27.11.2009 8:46:51   
gigi1
Jutrčka user posted image

Mikla moja draga user posted image user posted image user posted image . Saj je res samo pleh...je pa vseeno stesno user posted image . Pa še močna user posted image  in vse skupaj... Upam, da si danes že boljš. RTI

Fida res je...če se sam izležavamo nas zebe user posted image . No...dans pa švicam tist mrzli pot, kot pred user posted image . Da o vonjavah ne govorim user posted image

Kajšica te popolnoma razumem user posted image . Če zagledam plusek na testu se bom tresla k šiba na vodi do prvega UZ. Saj veš kolk mislim nate in držim pestke, da bo tokrat vse OK user posted image user posted image user posted image

Mišmišu kako si danes?

Tanja, Kiwi, Naska kako ste moje drage sotrepetalke?

Zarči zate pa veš, da držim pestke na rokah in nogah, da bo jutri test drugačen kot 2 dni nazaj user posted image user posted image user posted image

Jaz grem jutri na pot in me ni do ponedeljka zvečer. Da me ne boste preveč pogrešale user posted image

Želim vam lep petek user posted image

Še malo navijanja za vikend:
Aqua 77(32) user posted image           ET 28.11.user posted image      
BEBII (drobižek od let user posted image ) user posted image      ETZ 29.11.user posted image    

Lubiki moji dobro opravita.

Aquica upam, da se kar vse celice oplodijo in bo še kakšen zarodek za v skrinjo.
Bebiii na je lepo odmrzne in ostane pri tebi doooolgo časa.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 265
27.11.2009 9:15:17   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
BEBII (drobižek od let user posted image ) user posted image      ETZ 29.11.user posted image    

Aquica upam, da se kar vse celice oplodijo in bo še kakšen zarodek za v skrinjo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi lepo se imej. Se itak slišiva.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 266
27.11.2009 9:23:37   
Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi lepo se imej. Se itak slišiva.user posted image

Tut jest navijam user posted image user posted image user posted image

Kajsica...a ti si ok?! počutje, pa to...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 267
27.11.2009 9:27:53   
mismis
Sem danes en malček smotana user posted image user posted image user posted image

Miklarom, upam da ni kaj hujšega s tabo, te pa čisto razumem kako se počutiš, ko se nekdo zaleti v tvoj novi avto, ko samo pomislim na vse tisto letanje po zavarovalnicah in obdobje, ko si brez avta, mi kar slabo rata...

seveda pa tudi jaz navijam...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 268
27.11.2009 9:35:30   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Sem danes en malček smotana user posted image user posted image user posted image

Miklarom, upam da ni kaj hujšega s tabo, te pa čisto razumem kako se počutiš, ko se nekdo zaleti v tvoj novi avto, ko samo pomislim na vse tisto letanje po zavarovalnicah in obdobje, ko si brez avta, mi kar slabo rata...

Dan ali jutro. MAh sej je vseeno. Sem tolk slabo spala, ampak navijam pa za vikend akterki. Dobro opravita. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 269
27.11.2009 9:58:52   
katka37
ojla po dolgem času od ene navijačice

kar nekaj je lepih novičk, iskrene čestitke novima nosečkama user posted image user posted image , pa verjetno bo sledila še kakšna kolikor vidim

navijam za vse ostale, ki čakate na lepe novičke user posted image user posted image

lepo bodite

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 270
27.11.2009 10:08:54   
lana70
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dragi moji, uspešen vikend vama želim user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lana70 -- 27.11.2009 10:09:21 >

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 271
27.11.2009 11:19:55   
Naska
hejla, dobro jutro. no dons sem že malo manj na bolniški, kar se vidi tudi po uri, pri kateri sem prilezla pred računalnikuser posted image
navijam za vikendašice in za zarjo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem kar ok - nič preveč zoprnih sanj... dans se mela rahel krvav izcedek iz nosa - samo tam pa mi res ne morejo ven pobegnit a neuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep vikend vsem skupaj - upam, da vas bo vseeno kaj gor!

user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 272
27.11.2009 11:35:02   
Fidolina
user posted image

Fida res je...če se sam izležavamo nas zebe user posted image . No...dans pa švicam tist mrzli pot, kot pred user posted image . Da o vonjavah ne govorim user posted image

Jaz grem jutri na pot in me ni do ponedeljka zvečer. Da me ne boste preveč pogrešale user posted image

Gigi - jaz tudi švicam tist mrzli pot, pa sem ravno po tečki, tako, da mislim, je to bolj povezano s čim drugim.
Vsekakor je preveč toplo za ta letni čas, kar ni ugodno (oz. je ugodno), za širjenje raznih viroz,..., zato se telo neprenehoma bori in se skoz pot čisti strupov. 
Je pa ta tvoja občutljivost na vonjave sumljiva  user posted image .

Lepo se imej na poti- pa dej se mekat, nič se pretegvat pa utrujat - plizzzuser posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 273
27.11.2009 11:45:02   
Fidolina
Miklarom - to pa je sranje!!! Takšna prigoda ti požre živcev, časa in poruši ves sistem funkcioniranja. Nič nisi kriv, pa nasrkaš totalno. No, HB, da tvoje zdravje ni nič utrpelo user posted image . Vseen, pa bi jst tud najraj takšnga tipa user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 274
27.11.2009 11:53:52   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: Naska

hejla, dobro jutro. no dons sem že malo manj na bolniški, kar se vidi tudi po uri, pri kateri sem prilezla pred računalnikuser posted image
navijam za vikendašice in za zarjo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi z vsemi svojimi močmi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

jaz sem kar ok - nič preveč zoprnih sanj... dans se mela rahel krvav izcedek iz nosa - samo tam pa mi res ne morejo ven pobegnit a neuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep vikend vsem skupaj - upam, da vas bo vseeno kaj gor!

user posted image

Naska - mogoče bi si morala pa vatko v nosek zatlačit. Za vsak slučaj user posted image . Človk ni nikol dost previden user posted image .
Vidim, da kokr jih merkaš, ti ne morejo na noben način nikamor uidet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Otroci&internet
Šaki

Koliko časa dnevno vaši otroci preživijo na internetu?

1 uro (72%)

2 uri (11%)

več kot ure (9%)

dalj časa-koliko? (8%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!